Grön ärta

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-08-31 23:12:21 2 KOMMENTARER

Sebbe : Det är något i min näsa (han gör konstiga ljud)
Ida : Du kanske har en ärta uppe i näsan
Sebbe : En ärta ? I näsan ?
Ida : Ja
Sebbe : Vadå en ärta ?
Ida : En grön ärta !?
Sebbe : Jaha en grön ärta
Ida : Ha?! ja en ... grön ?
Sebbe : Vi pratar om knark nu va ?
Ida : Va? Vadå knark ?
Sebbe : JAHA ! En ärta !

lite senare .. 

Ida : Hur stavar man till uppe ?
Sebbe : Med T


det har som sagt varit en rolig helg så nu är man helt trött. Sov gott !

Veckan som varit ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-08-31 20:24:04 1 KOMMENTARER

Har haft massor att göra den här veckan eller det känns iallafall så har varit hos frisören , varit i Gbg och fixat mitt pass och varit hemma hos Alex i angered och ätit och druckit gott , kollat på filmt och tagit promenader vid sjön och gosat med hans underbart söta hund :) så jäkla fint hus det trodde man inte om det stället i Gbg haha.
I fredags var vi hos Madde och förfesta med hennes underbara tjejer drog vidare in till öltältet i Edet , väldigt trevligt men blev nog för mycket av det goda haha och det va likadant i lördags så idag är det bakis dag för fulla muggar.
Dags att hoppa in i duschen och få bort alkoholen ur kroppen.





visst vill man äta upp honom haha så mysig

Onsdagens röj

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-08-28 13:06:25 0 KOMMENTARER

Det här inlägget skulle egentligen publicerats imorse men jag hade för bråttom så tryckte ner skärmen och allt försvann trodde jag men det hade visst sparats :)
Igår var jag och Elin och shoppa loss lite kom hem med en ny väska , nya skor , scarf , smink och annat smått. Efter shoppingturen begav vi oss hemåt en snabbis för att fixa oss för vi skulle ut och äta och ta några drinkar och det gjorde ju vi förstås. Käkade indisk mat och föra där sedan begav vi oss ut på sand jisses vilket misstag haha vi va fem pers där!
Men men det blir vad man gör det till vi drack och drack och blev bjudna vi drack till och med en massa shorts för ovanlighetens skull haha då är det illa. Senare kom Alex och hämta oss och vi begav oss hem till någon och drack lite öl sen var det hemgång som gällde för jag skulle till frissan klockan nio imorse och det gick ju sådär mådde skit ett tag men det gick snabbt över när jag parkera min rumpa hos frisören och där borta tog det bara två och en halv timma men nu är det gjort och nu ska jag snart bege mig till Gbg med Elin , Alex och Jerry tror jag ska fixa mitt jäkla pass nu för nästa månad flyr jag och Elin landet i en vecka eller så haha. God mat och dricka iväll igen då det är aldrig fel.



fatta att jag har så kort hår igen gaah men känner ingen ångest för en gångsskull haha ny start för håret.

think pink

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-08-26 18:37:41 1 KOMMENTARER

Idag känner jag mig ganska så slö men på ett gott humör :) Hade två långa lektioner i skolan men dom gick finemang haha det bästa hände på rasten en klasskompis kom springandes till mig och sa hjälp jag har värsta psyk läraren hon är verkligen psykiskt sjuk ( jag hade henne förra året i ett helt år ) jag satt just då i telefonen och skratta men så ser jag att någon greppar tag i henne det va då läraren som börja skrika till henne att hon inte får gå runt och säga att hon är psykfall och självklart blev denna tjejen arg och bad henne släppa henne. Det här är alltså inget allvarligt det här va kul och det såg jag ju på min kompis också hon satt ju med ett leende när läraren skrek ut henne framför alla i korridoren men det värsta av allt vi trodde att hon hade fått ut sina aggressioner men icke hon låste in min kompis i klassrummet och fortsatte skrika ut henne där och när hon va klar sprang S ut därifrån och skrek hjälp med skratten i högsta hugg.
Och på något sätt känns det som att man är inblandad bara för att jag satt och skratta för nu ger hon oss dödsblickar.
Jag skrattar fortfarande åt det för det såg så sjukt ut alltihopa men men nu sitter jag iallfall här och väntar på min så sega älskling han har säkert skjutsat en liftare eller något , puuh.

Ni måste ju kolla in ''dagen outfit'' rosa strumpor , rosa mjukis och vit t-shirt och självklart såg jag inte ut så i skolan haha men det hade varit bekvämt visst är mina grisar söta :)  

Blogg

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-08-22 14:08:18 2 KOMMENTARER

Hej och hå vad solen skiner idag och jag är på bra humör bara för jag råka ta en sovmorgon imorse men det va inte meningen jag vakna vid halv nio och gjorde mig i ordning var klar vid tio i och då var det bara att ta bilen och gasa iväg och då hade jag inte missat så mycket av lektionen men så blev ju självklart inte haha jag va så hungrig så åt en väldigt ''nyttig'' frukost som bestod av fanta och chokladflingor och fastnade försås framför tvn tills kvart i tio och då va paniken framme så det va bara att åka iväg till sista lektionen som började hel och den hann jag till. Vi håller på med ett ganska intressant arbete i samhäll och det är ett grupparbete och jag ska faktist skriva om bloggandet och hur det påverkar oss och om det gör det. Tycker ni bloggar påverkar oss , våra åsikter t.e.x ? Påverkar smygreklamen oss ?
Jaja iallfall så kommer det bli ett väldigt intressant och för en gångsskull ROLIGT arbete så det ser jag fram emot och ska faktist redan starta igång här hemma idag om jag orkar .
Nu sitter jag och äter en till skål med chokladflingor of course haha och har precist vart en sväng på jobbet fick besök av två ladys Elin och Sara alltid lika trevligt speciellt när det är dom.
Hej och hå nu ska jag fortsätta kolla på Oprah med mamma det va bara lite reklam. 

    


nyttig frulle ? mums

Skolan har startat ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-08-21 20:35:33 1 KOMMENTARER

Nu var det ett tag sen jag bloggade har inte haft tid eller orken för den delen för skolan börja igår det kändes väldigt mysko men det va skönt att få börja igen och träffa alla kompisarna igen haha jag säger bara att vi har fått för lite lov för alla var helt knasiga igår men det förstår man ju det va ju länge sedan vi träffades. Vi är ett sånt skönt gäng haha.
Och nu är jag på lite bättre humör för nu har jag bokat klipp och färg tid så wihoo blir lagom till nästa vecka när vi ändå ska ta en tur till Göteborg och shoppa och luncha på något mys ställe och boka utomlandsresan med Elin. Längtar !

Så här kan det låta när vi pratar i skolan

Kim : Hade vi ett muntligt prov på nationella i svenska ? Ida !?

Ida : Det smakar banan


som sagt det har varit ett kort sommarlov .... bilder kommer :)

Super bra !

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-08-18 16:08:01 1 KOMMENTARER

Har varit väldigt duktig idag har varit på mitt timjobb det va väldigt länge sen man va där och jobba det kändes hel mysko nu vet man att lovet är slut och skolan börjar igen.
Fick nyss veta också att jag har blivit timanställd på ett annat ställe så ska på möte imorgon och gå igenom grejjer som behövs. Det känns verkligen som att det sista året i skolan kommer bli så jäkla bra och alla mina strö jobb utöver skolan hihi det känns super och jag vill bara sätta igång på en gång. Ge mig hösten nu tack !
Jaja nu ska jag ta något och äta och sen vidare till nästa jobb. Puss mina kära läsare :)

kom på nu att det är dags att boka ny klipp och färg tid för jag hatar mitt bruna hår jag har nu dags för lite blonda slingor igen eller något vad tror ni ? Känns iallfall lite mer livat för nu känns det bara hmm .... tråkigt ?


Ingen rubrik.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-08-18 01:39:12 2 KOMMENTARER

Idag har det känts som att jag har haft någon slags rehab dag eller något.
Igår var det bakis dag för dom flesta och fest dag för dom andra haha för mig var det bakis och mys med älsklingen som jag just nu pratar med i telefon han är lite efter när det gäller saker så jag blir irriterad men samtidigt skratt färdig men det visar jag ju förstås inte för annars lär han sig inte att sluta va så korkad. Korkad på ett gulligt sätt förstås :)
När han läser det här kommer jag få en surgubbe i telefonen haha men det är det värt.
Idag har jag och Elin unnat oss lite solterapi förstås har ju fått med Elin på det här igen haha och jag säger bara wow va snabbt hon får färg ! Jag har solat så länge jag kan minnas känns det som men hon får färg första gången hon lägger sig i ett solarium på minst ett år haha billig bränna säger jag bara .

Fredagen

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-08-18 00:51:30 2 KOMMENTARER

Några bilder från i fredags kanske lite i det senaste laget haha.
Hände ju ganska mycket vi börja föra hos Johan iallafall och drog sedan vidare och kvällen avslutades hos Johan som vi sov hos som vanligt när vi är på besök i Göta haha stackars Grön fick stå och laga mat mitt i natten men jag tog ju hand om disken så jag gjorde ju en insats till skillnad mot dom andra upptagna jävlarna ;D
Ramla ner i buskarna och brände mig det gjorde ont som tusan men sånt lyckas man bara med på fyllan kan jag lova haha.
Jätte rolig kväll med roligt folk och det avslutades bra jag och Elin hade vårat party på morgonen också haha låg i sängen och as garva åt allt och åt det va toppen det är så en baksmälla ska hanteras och donken på det också förstås.
  
   
   

Har en rolig video också där det sägs grejjer men det va så mörkt så det syns inte ;(

Rolig kväll

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-08-16 16:34:34 1 KOMMENTARER

Gårdagen var ganska lyckad det va ett roligt gäng och bra dricka.
Skål haha skriver mer om det sen för nu ska jag duscha av baksmällan och gå igenom alla bilder från igår som ni får se senare .



vin glaset var större än flaskan

Lång dag ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-08-14 22:25:52 7 KOMMENTARER

Idag har det varit en super lång dag jag var uppe i god tid för jag skulle lämna in bilen på lagning för det hade tydligen brunnit i den och grejjer haha oops inte mitt fel den här gången !
Så jag drog ju med Elin förstås för jag visste att det skulle ta en tid men inte så lång tid.
Vi åt lunch och snoka lite i stan fick med mig två skärp hem efter dagens slut.
Tog en powernap och begav oss sen upp till staden igen för att sola det va skönt och båda fick lite färg gott det för nu ska jag bli så där brun igen.
Men nu ska jag ta och ringa min älskling och krypa ner under täcket & inte äta en smörgås haha där du hjärtat jag försöker vara duktig !

Rosa naglar

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-08-11 20:11:38 0 KOMMENTARER

Visst har man världens gulligaste pojkvän .... ibland haha :)
 



Usch för min röst den här morgonen :/

Sista dagen

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-08-09 18:21:53 0 KOMMENTARER

Vad jag är trött jag har jobbat min sista dag idag det är väldigt skönt att va ledig nu en vecka innan skolan början igen men det känns ändå väldigt ledsamt jag trivdes jätte bra där med alla underbara människor men ska ju förhoppningsvis jobba där i höst :) Usch vilken tråkig dag jag har hunnit med massor men jag känner mig så jävla uttråkad och trött nee orkar inte ens skriva mer om det här. Ååhå vilken lördag ! Dricka ett glas rose i sängen får det bli haha.


Lördagens outfit består ju så klart av en av mina älskade hoodies
och mjukis shorts det är så det ska va nu för tiden (ironi) haha
Nu kallar vinet på mig.

Första av många

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-08-07 23:25:48 9 KOMMENTARER

Pinsamt värre och värre blir det :D

Guitar Hero

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-08-07 02:28:49 2 KOMMENTARER

Det va ett tag sen jag blogga och jag har faktist varit ledig några dagar nu detta är illa. Nee har väl inte varit hemma så mycket eller haft något intressant att skriva ? Glöm det nu haha nu går vi vidare i söndags var iallfall jag och älsklingen och spela mini golf och åt glass det var väldigt mysigt fast vädret var lite osäkert :)
Har suttit hemma hos Sara mycket och spelat guitar hero som jag inte gillade i början för att jag sög men nu är jag fast!
Jag är fortfarande på level easy men man måste ju börja någonstans haha visst !? Dom andra är skit grymma men dom är ju sånna spel nördar så det var inga nya nyheter direkt :D
Idag skulle jag och Elin och vårat gäng Elins mamma och lilla syster haha ut och köpa vintage skärp men nej det var ju inte öppet det va tråkigt så vi åkte till siba och shoppa lite nytt smink dock för mycket brunt när jag inte alls är brun längre ,
suck men imorgon ska det solas för imorgon ska jag och mammi dessutom ut och shoppa. Fick hem lite kläder och en höst jacka jag beställde i måndags (snabb leverans tycker jag) men jag är väldigt väldigt väldigt osäker på jackan så den skickas nog tillbaka skulle jag tro ... åååh va jobbigt jag trodde den va perfekt men sen var den bara konstig när jag fick den usch vilken besvikelse och jag som trodde jag var ute i god tid när det gällde höst jacka haha. 




uuuuusch va tråkig

ett år äldre ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-08-03 11:58:44 4 KOMMENTARER



Bara för att jag fyller år idag jippi känns inte alls bara för att det är en sån skit ålder 19 ...
Har kommit hem från jobbet för en timma sen och sitter och äter godis från Saras pressy jag fick i fredags gott så här på morgonkvisten haha men vad ska man göra idag ? Det regna nyss vågar man verkligen bada ?



kassa mobil bilder ...

B-day

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-08-03 00:54:53 0 KOMMENTARER

Igår jobbade jag till fyra och efter det åkte jag och mamma och handla dricka och grejjer tills kvällen och hämtade upp älsklingen så att han kunde sitta och föra med mig när jag fixa och dona haha och det lyckades han med han satt och drack sina drinkar i martini glas och åt upp prydnaderna på drinkarna hela tiden. Älskling det är meningen att frukten ska suga upp alkoholen det är inget snacks om du tror det haha nee han va urgullig och han blev ju förstås fullast först.
Sen kom det lite folk över hit och vi han dricka några glas innan vi gick ut för en parti kubb haha men folket ville ju inte va med så vi blev två små ojämna lag men jag och Sara vann ju förstås. Hann inte va hos mig så länge för det strula lite med mina föräldrars stug besök men men vi åkte vidare till Sand där folk öste rosa drinkar på mig haha det blev för sött till slut och Cladde hann ikapp Sebbe med drickandet
ajsing ajsing stackarn skulle till jobbet på natten men blev nog lite för fuller.
Elins mammi var våran privat taxi hem tack för det så slapp vi bussen :)
Och nu hela dagen har jag och älskling sovit bort baksmällan och då menar jag hela dagen det är så sjukt vi vakna vid sju eller något ikväll åt lite baksmälle mat och jag fortsatte till Sara som hade piffat upp hemma hos sig gud va duktiga Elin och Sara är på bakis dagen som har städat och donat dom hade till och med lagat mat men jag var tvungen att dra mig hemåt för jag ska jobba imorgon på min födelsedag! Men vi han spela ett parti guitar hero och jag måste tillägga att tjejerna säkert sitter och skrattar åt mig nu hahah jag sög verkligen.

Nu får jag gå och lägga mig ska upp om några timmar
och imorgon ska vi bada och spela minigolf om vädret tillåter.


 
  
   
  

kameran lades ner för tidigt ser jag hahah