Lisseberg & ballar av stål

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-04-27 22:04:49 5 KOMMENTARER

Alltså kolla in den roliga nyheten på Liseberg i år. Jag vill dit nu på en gång! Älsklingen kommer bajsa ner sig när han ser den här haha han är rädd för nästan allt på Liseberg och tänk er att vi ska åka till Stockholm och gå på grönan och åka den nya skräckisen där men den är jag faktist lite rädd för haha men jag ska åka allt för jag är galen och åker precis allt hundra gånger om jag får. Nu ska jag tillbaka tillbak atill pluggandet och till ballar av stål. Heja mansfällan ; )



Hanghai is the shit hahaha

Panik!!!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-04-27 21:00:12 2 KOMMENTARER


Älskar denna rosa dröm

Måndag som vanligt och suck suck för det speciellt inte när man inte haft skola men jag har haft fullt upp med jobb X2 , färgat håret jag var tvungen att lägga i en lite rödare färg för att få bort dom grå/gröna skiftningarna men hepp det syns inte ett dugg så fortsättning följer för jag måste verkligen få bort den färgen jag har i håret. Jag vill ha en vanligt brun hårfärg. Nu sitter jag här med naturkunskapen och undrar varför jag skrivit så lite för vi ska redoivsa imorgon men det finns inget mer bra att argumentera om så hmm hur ska jag göra , hur ska jag fylla ut det ? Det löser sig alltid MEN MEN MEN imorgon har vi engelska nationella ch jag vet inte om det är skriv eller hördelen och alla blir osäkra när jag frågar haha så det blir att läsa igenom häftet ikväll då och då blev måndagen helt plötsligt ännu tråkigare och inte nog med det jag har brännt mig över läppen så det varar och har sig och det är ju så himla snyggt ; ) njaa kanske inte då men jag kan inte skippa skolan för det för imorgon ska vi rida pollen på idrott B lektionen också och aldrig att jag missar det haha.

The Hills

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-04-26 18:25:48 1 KOMMENTARER

Igår grillade vi och spelade fotboll , brännboll och kubb och det kom faktist mycket folk. Filtarna och grillarna var uppsktattade haha dock var vi inte många som grillde fast det var tanken men men haha jag blev mätt. Mycket öl och tjocktröjorna på det är så det ska vara och kvällen avslutadea så klart på Mc donals för mig och älsklingen och feta som vi är åt vi till och med lite nattglass , aldrig fel. Vaknade inte av att bara bakis iallafall som tur var men lite seg är jag och jag har ingen bil den här veckan så jag kan inte åka och sola som jag hade hoppats på och jag är för lat och sliten för att ta bussen så istället har jag kollat på The hills säsong 5 och det är grymt bra! Dock är det bara fyra avsnitt man får se men jag är nöjd och jag längtar efter mer för alla skvallerpressar säger ju att Heidi och Spencer har gift sig men i början av säsong 5 är det annat kan jag lova. Jag väntar med spänning på avsnitt 5 men nu är det duschen och sen Gossip Girl.



snart är Lauren också borta ur serien ....

Värme !!!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-04-25 11:44:09 0 KOMMENTARER

Fint vädet har det varit nu dom senaste dagarna men idag är det nog varmast hittils och åh så skönt det är. Gårdagen började med skolan vi var på en teater eller föreläsning eller vad det nu var den handlade om klamydia och killen var sjuk! Han svalde hela mikrofonen och gjorde parningsljud haha och stoppade även upp en kondom i näsan men nog om det för det gjorde att vi slutade senare. Drog sedan iväg till siba för lite shopping med älsklingen och haha Becka , Kim och Åsa på köpet också och vi fikade innan också kom jag på det är viktigast.  Kom hem med ett par saker som var nödvändiga enligt mig så som klänning , 2 skärp , smink och skatersocks haha var illa tvugna för dom var vit/rosa och så söta och dom hade jag tänkt att inviga idag när vi grillar och spelar brännboll/kubb. Men åter till igår det blev väldigt stressat eftersom jag , Sebbe , Sanna och Franne skulle spela minigolf vid sex och innan det skulle jag hinna sola med Elin också men allt hanns med konstigt nog. Dock var inte minigolfen öppe än , buhuuu men vi gick och satt oss i solen på strandgatan och åt lite gott istället så det blev mysigt men sen helt plötsligt fick vi bråttom därifrån med för mina fastrar var hemma hos mig och dom ska sy om min balklänning så det är viktigt att ta exakta mått osv så det var bara gasen i botten och hemåt och kvällen slutade vid tolv då jag deckade av utmattning för klockan sju var det jobb. Nu ska jag köra hem älsklingen , iväg och sola och köpa grill mat och dricka. Have a nice saturday people :D



skatersocks

Emma i Ttela

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-04-23 16:52:59 2 KOMMENTARER




Igår fyllde vårat lilla busfrö Emma 1 år så grattis till den lilla gullungen :) Skulle skrivit grattis i bloggen igår men som sagt svenskan fick mig väldigt stressad. Och som ni ser så skickade vi in en grattis hälsning till henne i Ttela men mamma och jag var lite osmarta när vi skickade in den dagen innan hon fyllde år så den kom upp idag fast hon egentligen fyllde år igår så det är därför det står ett litet försenat hipp hipp hurra. Och nästa vecka blir det kalas för Empo :)

Socker sött

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-04-22 23:01:59 3 KOMMENTARER



Allt detta kommer från Gina tricot det får nog bli en tripp ditt på fredag när löningen kommer haha. Blev ju mycket mer på lönen också så det är plus i kanten. Nu borde jag egentligen sitta med mitt tal till nationella provet i svenska imorgon men jag som är så himla smart har glömt text häftet i skolan så det går inte riktigt som det ska. Har sovmorgon till tio men jag kommer vara i skolan innan åtta för att skriva detta tal på ungefär två timmar och ett pm! Hur ska det gå ? Vi får väl se haha men bara jag har ett tal jag kan läsa upp imorgon för det är pinsamt att skolka från en sån lektion. Back to talet nu då :(  

Världens vackraste brunett

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-04-21 00:53:32 1 KOMMENTARER

 
 

Megan Fox så klart hon är så vacker och det har hon varit sen hon var väldigt väldigt ung =) Nu är det dags för att sova för min del för imorgon är det redovisning som gäller , iiiih. Sov gott

Helgens bilder

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-04-20 22:03:45 3 KOMMENTARER

Här kommer lite bilder från i fredags från hundbajs påse dansandet till ölspel osv osv osv haha.























Så jävla löjligt

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-04-20 20:28:01 2 KOMMENTARER

Fy fan för dom som har skickat balklänningen dom vill inte ens ta tillbaka den. Jag har hållt på och argumentera med dom hela dagen men dom vägrar och erbjuder mig istället en underkjol till trasan gratis. Men vad hjälper det när det ser ut som en trasbit !? Åh tack så jävla mycket www.**********.se för att ni har förstört min bal. Nu har jag ingen lust alls att gå på den för jag har kastat bort nästan tre tusen i sjön och tror ni pappa är glad ? Nu ska en ledsen Ida tänka :(


Syhjälp jag behöver någon som kan sy !

Emma snart ett år

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-04-20 13:46:26 0 KOMMENTARER

Denna lila sötnosen var här i lördags och hade det så himla skoj. Emma skrattade verkligen åt allt. Gulligast var när hon sken upp som en sol och började skratta och klappa händerna när hon fick spagetti och köttfärsås haha så underbar.

bilderna är inte från i lördags utan från två veckor sen 

Varför just nu ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-04-20 13:42:24 9 KOMMENTARER

Helgen var rolig men det tar vi i ett senare inlägg för nu är jag så förbannad. Jag har äntligen fått min balklänning och wtf ? Jag har liksom pungat ut nästan tre lax för den och det ser ut som jag har sytt den på syslöjden all by my self. Den är för det första turkos på insidan och inte utsidan som den skulle och nee usch den är så prålig och billig så det finns inget värre. Allt är så fel på den så jag vet inte ens vad jag ska säga ? Den ska tillbaka på en gång och jag ska ha mina pengar tillbaka det kan jag lova. Men nu till problemet hur  fan ska jag hinna fixa en ny balklänning när balen är om ca 7 veckor !?!?! Rädda mig någon ... börjar se mörkt ut för mig nu och tänk om jag inte fixar en ny :( Gbg på onsdag hoppas det blir min räddning.



Oj är ni tvillingar ? HAHAHA jovars

Sjukling

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-04-15 21:35:31 2 KOMMENTARER

Mina nya älsklingar från Halens.se har kommit och dom är grymt fina och faktist höga det trodde jag inte eftersom jag strossar runt i 13 cm klackar nu för tiden. Dock är dom lite för lösa eller stora vid vaden så jag vet inte riktigt vad man ska göra åt det ? Kanske gå till en skomakare om dom nu kan fixa sånt haha det får vi väl hoppas. Iallafall så känns som att jag ska dö när som helst för jag är så förkyld och febern har kommit igen. Why man ? Inte lägligt den här veckan och jag vågar inte stanna hemme för vi har för mycket i skolan men vaknar jag av feber imorgon så går jag inte för jag tänker inte pina mig själv utan det får faktist lärarna förstå. Jaja nog om alla sjukdomar för nu ska jag försöka somna hyffsat bra.

för er lata

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-04-15 18:18:13 1 KOMMENTARER

Idag pallrade jag mig till skolan fast jag är sjuk men jag var illa tvungen för att projektarbetet skulle in så vi hade lite att göra imorse men det var bara att bänka sig framför datorerna och en kopp te så det gick allt och jag är nöjd och tror allt Lena också är nöjd haha hoppas på ett bra betyg nu också. Så nu på eftermiddagen har jag vilat och nu har snor näsan börjat rinna åhåå inte bara halsen nu då. Men jag kan inte vila riktigt när jag tycker det är äckligt på rummet men jag orkar ändå inte städa men som tur hade pappa lagt in vårat nya husdjur '' hunden '' som han kallar den i mitt rum. Hmm undrar varför ? Det kanske var en pik ? Det är iallafall en självgående dammsugare hahaha den är jätte häftig och nu hade han hittat kontrollen till den så nu kan man styra den som man vill. Nu dammsuger den för fullt och har nu bosatt sig under sängen av en eller annan anledning. Han stormtrivs nog där under med allt damm eller vad tror ni? :)



dock är hunden grön inte den finaste färgen direkt : /

Hej får jag äta upp dig ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-04-14 22:15:43 2 KOMMENTARER

Idag har båda OP klasserna varit i Göteborg en heldag och fy va min hals värker nu! Halsen har varit en katastrof hela dagen och jag har bara stört med min hosta som bara med den men jag är glad att jag höll ut till slutet ändå fast jag ville åka hem några gånger. Vi började iallafall dagen med att åka till en föreläsning som var väldigt flummig men givande haha och då åt vi första gången vi bjöds på frulle och te det behövdes verkligen till halsen sedan åkte vi vidare till en utställning och vi fick äta vår mat vi hade med oss innan vi gick in så vi har bara ätit och ätit idag inte bra det när man inte kan svälja.

 
 
 

Sedan gick vi vidare till avenyn för att glassa på en uteservering för att vi hade en lång break på tre timmar innan vi skulle träffas igen. 

 
 

Tanken var att dricka vin i solen men nästan alla var sjuka så det gick inte. Jag drack till och med varm choklad i värmen men det var gott så det gick ner.

 
 

Vid sex tiden träffades alla och åt middag på bamboo tror jag det hette ?  Jag beställde in pommes och grillad kyckling men jag trodde inte jag skulle få en hel kyckling för mig själv haha jaja mat för pengarna fick man iallafall. 

 

Sedan var det dags för hemfärd och skönt var det för då var jag helt slut och ville bara hem och dricka te som jag gör nu men det hjälper fan inte. Åh varför är halsen så öm? Rolig dag var det iallafall hade önskat jag var frisk bara :) 

söndags party

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-04-13 19:02:27 2 KOMMENTARER

Igår var vi på överrasknings kalas för Franne som fyllde år. Det bjöds på kinamat och alkohol så det skrek om det haha och det märktes efter några timmar för till en början var det stelt men det sen gick alla igång haha värst var nog Nenne. Älsklingen dansade till och med och inte vilken dans som helst utan magdans , haha skrattar så fort jag tänker på det. Det var riktigt kul fast jag hade hals ont och mag ont och var nykter så var det riktigt kul , perfekt söndag :)

 
 

   
  
  

Grattis mamma

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-04-12 16:19:31 2 KOMMENTARER

Igår bakade jag och Sebbe tårta till mamma för att hon fyller år idag men vi åt den igår haha det är ju tur det för nu ligger båda mina päron helt bakis och skakis. Tårtan blev rosa/lila och glittrig så tjusig enligt mig men tydligen inte enligt pappa och Sebbe som ger tummen ner för färgen på min tårta! Men god var den och mamma gilla den :) Och idag ska vi på kalas igen fast på ett hemligt kalas så det skriver jag inte nu men problemet är att jag har fått lite feber och väldigt ont i halsen men jag tänker inte sitta hemma. Kanske borde börja duscha och så nu men jag är så trött och sliten det blir man ju när man är sjuk :(




synd att glittret inte syns på bilderna :/

Rubrik

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-04-11 01:58:58 1 KOMMENTARER

Har inte lagt mig än men jag ska göra det nu eller snart iallafall blev för upptagen av alla klänningar och skor jag såg och kolla in denna rosa häftiga sak. Så ball! Älskar den plus att den är rosa wihoo plus i kanten för det. Sov gott :)

love love love

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-04-11 01:23:01 0 KOMMENTARER

Haha nu vet jag att du kommer ta åt dig av rubriken Sebbe men det handlar faktist om mina skor men jag älskar dig mer än mina skor bara så att du vet hjärtat och även kallad surpuppa :) Idag har det varit en varm och härlig dag jag åkte upp till bonnehålan och träffade Sanna och Johanna. Vi fick något flipp i slutet när vi började prata om att lilla Sanna vill ta körkort och även Johanna men ingen skulle göra det än så vi satte Sanna bakom ratten för första gången och herregud vad vi skrattade hon var för härlig hon körde som en liten rädd tant men det gick hur bra som helst för att vara första gången så några timmar av kvällen gick på det och det var hur kul som helst att sitta där som en kör lärare men dock behövdes inte Johanna det för hon var hur duktig som helst. Men Sanna haha jag kan fortfarande inte sluta skratta hon var verkligen världens sötaste bakom ratten , Johanna fick till och med putta in stolen åt henne :) Invigde även mina gladiator sandaler som är nya dom är dock finare än på bilderna för man ser inte guldnitarna och dom blåa fick jag hem förra veckan och dom är hur sköna som helst och är från barn avdelningen på H&M haha billigt och bra med liten skostorlek :) Nu är det dags för sängen och jag längtar.

glad påsk

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-04-10 15:41:05 0 KOMMENTARER

Åg god eftermiddag jag borde väl kanske vara bakis idag eftersom vi var ute på lippan igår. Men HA det är jag inte och det är så himla skönt och ovanligt haha. Dagen började med lite drickande och fixande hemma hos mig sedan åkte vi till lipz det va kul till en början sen var det så mycket konstigt folk så Johanna och jag drog oss hem innan halv ett! Käka kvällsmat och somnade in gott haha ja det är så det ska vara. Jag har kommit på att jag inte ska vara ute på 18-års krogar iallafall inte lipz det kändes inte hel rätt kan jag lova men men det var ju tvillingarnas debut igår kväll :) Nu är det dags för en lång dusch.

efterlyser

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-04-07 22:41:17 0 KOMMENTARER

Kom på att jag är på dåligt humör för att jag väntar FORTFARANDE på min balklänning. Jag kommer snart efterlysa en blå STOR prinsessklänning. Vart är du ? Den skulle kommit förra veckan nu börjar jag faktist bli orolig hur ska jag kunna hinna fixa en annan om den på något sätt inte kommer ? Imorgon ringer jag efter den och efter limmon för det är ju tydligen så svårt att ge ett svar.



Undrar om man kanske kan sy in den lite för min bal dejt måste ju faktist kunna stå brevid mig haha

odd molly

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-04-07 22:33:26 2 KOMMENTARER

Va fan är det hockey på kanal fem för !?!? Det är ju tisdag och tv kväll med d.h bland annat men nej jävla puckon har satt in hockeyn istället. Jävla idioter! Skaffa en egen kanal att sitta och glo på skäggiga gubbar som åker skridskor efter en puck. Åh är så irriterad kan dom inte visa det på någon sport kanal istället ? Jaja inget att göra åt.Hatar lov dessutom kanske därför mitt humör är så här för det finns inget att göra i denna tråkiga bonnhåla. Dagens höjdpunkt är något jag inte ens får säga haha alltid så men håll tummarna för mig så får ni veta :)


Denna underbart söta kommer från Odd Molly och kostar cirkus 600 riksdaler

bilder ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-04-06 19:03:15 1 KOMMENTARER

Jag hade ju som sagt inte med mig kameran i lördags men har varit inne och snokat på alla tjejers bloggar och hittar massor så hoppas det är okej att jag var en liten tjuv och tog några haha :)

 
 
 
 

vila

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-04-05 16:53:23 3 KOMMENTARER

Igår var jag som sagt och firade tvillingarna Johanna och Paulina och det blev riktigt lyckat. Fick en välkomsdrink och tjejsnacket sattes igång på en gång. Sedan hade vi sexparty också haha det visste dock inte tvillingar någonting om så dom fick sitta med ögonbindel på sig och känna på snoppar haha vilka reaktioner. Vi hann dock inte ut på krogen men det gör inget vi skulle ta det i veckan istället och det passar ju nu när vi har lov , åh efterlängtade lov. Idag är jag trött och lite bakis och så himla sugen på mc donalds mat , ska ta med lillebrorsan och åka upp till donken om en stund :)



Denna rosa enkla klänning såg jag på VILA häromdagen men är lite osäker den ser inte ut som på bilden den är mycket sötare men känns dock för enkel men färgen gör ju allt så hmm ett köp kanske ?

Birthday

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-04-04 12:52:59 3 KOMMENTARER

God morgon idag är det tvillingarnas efterlängtade födelsedag , jippi idag blir dom stora. Grattis grattis grattis till Johanna och Paulina på deras vuxen dag :) Idag blir det party men först ska jag iväg och hämta lilla Emma :)


Gladiator inspirerat

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-04-02 09:27:41 4 KOMMENTARER

God morgon bloggen det var ett tag sen :) Sitter här i skolan med Kim och vi ska ha projektarbete egentligen men vi bara skrattar för han pratar om någon dans får se om han kan hitta länken så kan man sätta in den här. Igår klickade jag hem dessa gladiator inspirerade skor från Halens.se för ca 300 riksdaler billigt billigt det gillar vi. Halens överraskar hela tiden tycker jag. Ne nu ska man väl återgå till arbetet och jippi vi missar historian idag så det gör hela min dag :)