Georgie ponken är död!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-30 21:40:21 1 KOMMENTARER



Gaaah varför dog han !?!? Alltså i Greys Anatomy haha. Åh va synd och dom bara skratta på hans begravning , knasigt värre haha. Nej men usch va hemsk denna säsong verkar vara men redan mycket bättre än dom andra och Desperete Housewifes verkar också bli bättre än förut. Shit vilken soffpotatis jag kommer bli i höst/vinter men det hör ju till :) Jag älskar alla hösten/vintern!! Man bara myser med sin käresta i mörkret och blir kärlekstjock haha.

2 fina år!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-29 13:46:15 2 KOMMENTARER



Idag den 29/9 har jag och min underbara prins varit tillsamman i två hela år. Det känns som så många fler år men det är bara två haha och mer ska det bli. Vi ska ut i Göteborg ikväll för att mysa till det lite. Så det blir restaurang besök och bio , flickan som lekte med elden ska vi se. Och i helgen åker vi ju till Stockholm och bara mysar bara vi två :) Så ingen mer blogging idag!

äter upp Alice snart!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-28 23:14:53 1 KOMMENTARER

Åh jag är så hungrig jag kommer snart börja tugga på allting i mitt rum och Alice (sovarn) är i riskzonen kan jag lova haha. Nej har inte ätit något idag därför mår inte magen så bra , eller mjoo åt ju några chips när jag vakna haha not good! Frågan är ju om jag ska ta mig något att äta ? Inte bra att äta vid den här tiden men vi får hoppas att det blir ett besök på gymmet imorgon då. Mmm är sugen på kyckling som jag och Sebbe lagade häromdagen :-)

överraskning

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-28 22:03:58 0 KOMMENTARER

Ni missa väl inte Svenska Hollywoodfrurar nyss ? Haha alla tre är väldigt speciella och Anna Anka är ju totalt dum i huvudet så jag orkar inte ens lägga ner energi på att klaga om henne. Men visst var Maria söt haha hon köpte ett kylskåp till hemmet som hon fyllde med en massa gotte saker. Haha och för sina EGNA pengar! Något sånt hade nog jag också gjort haha det var en väldigt fin sak hon gjorde för att bevisa att hon inte bara tänker på sig själv :)

    

I love my new iPod

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-28 21:29:43 0 KOMMENTARER

Kikade bland alla reklamer i helgen och såg den nya iPoden som hade kommit ut. Den ni vet med videokamera och det tyckte jag lät käckt men man kunde inte ta stillbilder så det lät lite onödigt för hur ofta filmar jag ? Och om jag filmar så gör jag det med kameran svårare än så behöver det inte va så det blev ett nej till den men jag ville ändå ha något att lyssna med på gymmet så jag tänkte på den lilla iPod shuffle men då hade den nya lilla också kommit ut så den fick följa med mig hem och jag älskar den. Hur smidig som helst att träna med och ja vad som helst och nu har jag äntligen fått in lite mer musik på den hihi :)



Rosa det är väl skjälvklart ...

förlåt!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-28 20:11:39 3 KOMMENTARER

Åh va dålig jag har varit med bloggandet på sistonde men det har hänt så mycket saker så jag har nästan inte haft en minut över för datorn. Kanske bra på ett sätt så att inte dagarna går åt att sitta framför dumburken haha. Men nu är jag tillbaka för ett tag iallafall , igen. I onsdags hände det en olycka när jag var ute med Alice. Hon blev biten av en amstaff/pitbull men läget verkade stabilt och hon verkade inte ha ont. Men efter någon timma började hon svullna upp i läppen och vid nosen och hon blev helt varm medans nosen blev helt torr. Helt livlös och bara låg på golvet utan att lyfta en skena när man lyfte upp henne så vi blev oroliga och ringde veterinären och dom ville att vi skulle åka in med henne på en gång så det gjorde vi och tur det för det hade gått riktigt illa annars. Så hon fick två sprutor och nu går hon på penicilin och har återhämtat sig. Men förstår ni vilken ångest man har haft och allt känns som mitt fel för det var jag som var ute med henne. Usch vill inte ens tänka på hur det kunde gått :(



Alice tog en liten dusch igår haha vilka dunder öron hon har xD

gänget och jag

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-22 23:25:49 3 KOMMENTARER

Bara tisdag eller snart onsdag om drygt en halvtimma. Bara lill-lördag jaja men inte många dagar kvar till helg och jag håller tummarna för att jag inte behöver jobba denna helg haha. För så som det ser ut nu efter att ha pratat med mina kära vänner Kim och Laki så verkar det bli utgång i Göteborg i helgen och jag längtar efter få köra hela vägen ut med gänget. Ett bra jävla tag sen så håll tummarna för mig nu att det här blir lyckat och alla är med  ;D

paradise

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-22 23:13:55 1 KOMMENTARER



Vad tror ni om årets svenska paradise hotel ? Jag älska det danska och följde det hela tiden och det var ju ett par roliga karaktärer med men det ser inte ut och bli ett så roligt gäng från tjejernas sida och ehh ... vi ska inte ens tala om killarna som ska vara med. Ett gäng nötter! Kunde dom inte hittat intressantare människor ? Vet hur många som helst som tackat nej som hade varit roligare att titta på men istället fick dom nöja sig med dom som blev över verkar det som haha. Jaja jag ska iallafall följa det och som tur kommer det alltid in nytt folk :D

Undrar vad jag hade gjort ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-22 23:03:26 0 KOMMENTARER

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article5809771.ab

Gud vilken panik dom måste ha känt. Min största rädsla är att jag ska brinna inne någonstans , ska jag dö en hemsk död ska jag drunka eller något liknande haha nu låter jag helt sjuk men absolut inte brinna inne! Credd till mamman , pojken och katten som vågade hoppa ut.  

bear cap

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-22 15:45:01 1 KOMMENTARER



Gaaah kolla in denna söta mössa jag blir förälskad i den varje gång jag ser den hihi. Perfekt till vintern med dom där fluffiga skydden för öronen. Går inte loss på mer än 399 :- hos Nelly.com.

Gymmet nästa

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-22 11:11:37 0 KOMMENTARER

God dagens :) Har varit uppe sen 06.30 och varit ute med Alice ett par gånger och den lilla skiten har blivit så duktig med toalettbestyren så inga olyckor har skett hemma längre. Tummen upp för det! Och hon springer mot dörren eller fönstret när hon vill ut så hon börjar bli stor nu :) Nej nu ska jag till gymmet med Sanna och träna bort allt överflödigt fett haha. Later!

grrrr

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-22 00:02:07 2 KOMMENTARER



Aaah Mr Jude Law ;)



Det blir bara bättre och bättre ...



But huh ? En mansväska ? Not cool!

brownie

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-21 23:51:17 2 KOMMENTARER

Gaaah jag är ute efter ett par skit snygga bruna mocka stövlar , helst overknee men det är inte viktigt. Hittade dessa här nedanför men dom är nog för ljusa tror jag. Jag är mer ute efter en lite mörkare färg och annan modell tror jag. Hmm svårt att hitta dom perfekta när man har en bild i huvudet som inte stämmer med det man hittar i verkligheten sen haha ja jag är rätt jobbig när det gäller sånt så det får bli att fortsätta leta och leta och leta ...

naken man eller naken kvinna ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-21 23:39:31 2 KOMMENTARER

Haha sitter och kollar på älsklingsprogrammet Seinfeld och ''Jerry'' har gått runt naken i sin lägenhet och ''Elaine'' ger han genast en konstig blick och menar att det inte är attraktivt att en man går runt naken men att kvinnor kan det. Håller ni med ? Det gör jag för kvinnans kropp är ju så mycket vackrare än en mans på ett konstigt sätt haha hur det argumeneten nu kan hålla. En man är som en rak pinne medans en kvinnas kroppe är som en hmm ... något vågigt iallafall haha. Den är skulpterad och har former. Nej nu ska jag sluta innan det låter som att jag har bytt till det andra könet haha men visst är det sant eller så är det bara jag :)

Linda Chen

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-21 23:19:01 0 KOMMENTARER

Ingen har väl missat fallet om mördade Linda Chen som försvann en vecka innan sitt drömbröllop. Hennes fästman är just nu misstänkt. Tänk om han har mördat henne , kan man inte ens lita på sin blivande man i denna värld längre ? Det är så hemskt när man läser alla artiklar och det står att han var ute och drack öl med polarna efter hennes försvinnande och han ljög om bröllopet och ville inte ställa in samtidigt som han sitter i en annan artikel med en bild av henne och vädjar åt folket att hitta henne. Gud vad sjukt om han har gjort det! Nu säger jag inte att jag tror att han har det men det är ju inte normalt att vara ute med sina kompisar och festa när ens blivande fru är försvunnen och kanske mördad !?!? Åh man blir så ledsen när man läser tidnigarna & tror aldrig att allt det hemska oavsätt vad det står i dom kan hända en själv men tydligen kan det! Usch vad har hänt med vår värld och människorna i den ...

tomorrow ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-21 22:55:25 0 KOMMENTARER



Ja ungefär så här kommer min dag se ut imorgon men tror allt jag ska ta och hinna med och plugga lite också hihi kanske det som är det viktigaste just nu så det får jag ej glömma. Men ja det ser ut och bli en riktig ta hand om mig dag imorgon och jag längtar efter träningen! Den börjar göra susen nu för man är mycket piggare nu för tiden och snart kanske det kan börja synas lite också snälla eller bara lite iallafall , lite magmuskler ? haha vi får väl se :)

paljett = höst

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-21 16:30:55 0 KOMMENTARER




Åh titta in den fina paljett kjolen jag är kär! Gaah det var länge sen jag kände ett sånt här riktigt ha-begär men nu känner jag det enda in i hela mig haha. Bra förklaring ha ? Men dock är leveranstider 4 veckor och då har jag redan hunnit tröttna. Så njaa blir det till att beställa den ? Vi får väl se om jag inte hittar en liknande som är lika fin :) tips på vart ifrån ?

I love shoes

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-21 15:07:22 0 KOMMENTARER

rysk?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-21 14:46:43 1 KOMMENTARER

Nu när hösten har kommit och vintern är på väg så är dom finaste assecoarerna vantar , halsdukar och mössor förstås. Men vad tycker vi om den gamla heliga ryska pälsmössan egentligen ? Jag älskar den haha ovanligt va. Jag vill ha en i fuskpäls förstås men i vilken färg är ju frågan. Inte svart det ser nog bara mysko ut men en brun eller en grå eller en beige/brun? Ska ju till Sthlm nästa helg då ska jag leta efter en fin fin :)


söndag kväll

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-20 20:05:03 2 KOMMENTARER

Precis kommit hem från gymmet och är hemma hos Sebbe igen precis som alla söndagar. Idag hittade jag en ny maskin på gymmet som jag tränar armar och en massa annat med så jag är så nöjd över min prestation idag haha och den ska jag fortsätta med. Nej nu blir det en långpromenad med hunden och sen blir det kladdkaka med vispgrädde hihi det får man unna sig när man har bränt så många kalorier eller vi skyller på det ;)

chips till frukost ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-20 12:03:17 0 KOMMENTARER

Guten morgen jag har redan hunnit vara ute en sväng med Alice och plockat upp här hos älsklingen men han ligger fortfarande och sten sover! Men han satt ju uppe halva natte så kan inte klandra han men det är jämt så här jag är uppe jätte tidigt och jag är alltid pigg så fort jag vaknat medans han kan sova fram tills eftermiddagen och ändå är trött haha. Åh jag är så hungrig också men jag vill inte äta tacos själv (från igår) så det får bli chips och massa tv tittande och mys med Alice innan han vaknar :)



den 29 september på min och Sebbes 2-års dag börjar The Hills igen :)

Sov gott

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-20 02:44:27 0 KOMMENTARER



Jag vill åka till Japan bara just för det här! Hur grymma är inte människorna som vågar sticka ut så här ? Och killarna ser ju också ut så här :) jaja hörs imorgon sov gott.

Im out

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-19 16:19:15 5 KOMMENTARER

Nu kommer älsklingen och hämtar mig , han är så snäll som kör mig till solariumet under tiden som han handlar mat åt oss till ikväll. Great boyfriend haha :) Ha en super bra lördag.

tummen upp för ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-19 14:14:29 0 KOMMENTARER

Tummen upp för årets idol och Anders Bagge , hur skön är inte han ? Åh en teddy björn man bara vill krama om haha han gör ju hela idol det här året. Och vilka stjärnor det är med i år nästan alla som söker borde ju redan ha skivkontrakt och sen finns det ju dom som TROR att dom är stjärnor haha dom är också guld värda som denna härliga snubbe nedanför.



Tummen ner för den här blåsta människan. Jag råkade faktist klicka mig till detta videoklipp när jag leta efter idolklipp. Lyssna på henne och ni blir lika iq befriade. Har dom förresten ingen make-up artist vid sidan om som kan hjälpa den stackars tjejen med ansiktet. Ta lite av löshåret och gör ett par ögonbryn till dig själv medans du håller på.

underlig

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-19 13:57:56 0 KOMMENTARER

Ser ni vem det är på bilderna ? Det är Ashley Simpson och jag kan inte sätta fingret på vad som har hänt med hennes utseende?! Hon ser hemsk ut , hur kan media tycka att det är fint ? Hon ser inte alls ut som den söta Ashley hon var förr. Vad har hänt med hennes ansikte ? Såg på en kändissida att dom tyckte att hennes kropp var fin och vältränad men i mina ögon ser hon inte alls vältränad ut. Hon ser sjuk och nerbantad ut och man vill bara ge henne lite mat.



skulle inte sitta fel att sova en stund ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-19 13:51:42 0 KOMMENTARER

Jag hade en super trevlig fredag fast det inte blev något party party i slutändan. Det började med att jag mötte upp Åsa , Kim , Laki och Shkurta vi åt en ''romantisk'' middag HAHA och drack en massa kamikazee. Det var väldigt trevligt och det ska vi göra om snarast! Sedan åkte jag till Edet och träffade mina kära tjejer Sanna och Johanna och vi hade det mysigt , satt mest och prata och drack lite mer. Kvällen avslutades med donken för mig och älsklingen som vanligt :) Ska börja hoppa in i duschen nu för ska hem till Sebbe sen för vi ska laga tacos.



sola sedan också!

god morgon

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-18 10:45:51 2 KOMMENTARER

God morgon :) En tidig morgon blev det idag , har sovit hos min älskling men åkte hem runt tio för jag och Sanna ska åk till gymet strax och till skolan för att köpa böcker (inte en dag för sent haha) och självklar till systemet för det är ju fredag idag! Idag har jag fullt upp hela dagen kan jag lova. Förutom allt det ska jag ut och äta middag med mina kära vänner och ta en drink och sen vidare till tjejerna för att dricka drinkar haha men vi hörs senare :)

min skatt

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-17 15:13:21 2 KOMMENTARER



Förlåt förlåt jag ska faktist dra mig utåt men jag är så seg när det gäller sånt haha. Ska till min älski pälski och idag ska vi faktist se Män som hatar kvinnor för jag har inte fått tummen ur rumpen att göra det så idag blir det film mys med godis förstås hihi. Och förlåt för att bloggen handlar mycket om min lilla skatt Alice men jag är så stolt över henne för hon är hur fin som helst min lilla dunboll men jag lovar det ska bli annat i bloggen :)

heat

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-17 15:05:55 0 KOMMENTARER

Jag fick väldigt slitet hår när jag exprimentera i vintras med det. Jag färgade det jätte blont och vet inte hur många blonderingsmedel jag använde. Resultatet blev att håret blev jätte tunt och i olika längder eftersom det brändes ganska rejält. Så det kommer aldrig hända igen. Men iallafall när jag skulle färga håret brunt igen blev det änna grönt och grått i det så jag ger er ett tips att inte försöka färga det från blondt till brunt hemma för det sliter bara mer och ni kommer inte få ur dom färgskiftningarna bara för att ni färgar och färgar över hela tiden. Jag fick nyss ur det grön/gråa ur håret genom att besöka frisören och hon klippte bort det och färgade med en bra natrulig färg. Köpte även med mig ett värmeskydd mot håret och det var en spray för den jag hade innan var en kräm och den gjorde håret fett medans den här sprayen ger håret volym samtidigt som den luktar frisörsalong som jag älskar :)

 

Välj sprayen till höger , 88 Crush black violet.

sveriges värsta bilförare

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-17 14:08:52 4 KOMMENTARER

Åh nu slog det mig att jag glömt att anmäla min kära pojkvän till Sveriges värsta bilförare & jag tror inte det går mer ? Inte för att han kör skit dåligt men han kör livsfarligt och tänker inte efter när han kör så han hade passat in i programmet jätte bra haha. Fasiken det hade varit kul ... kanske till nästa år då om det fortfarande går då haha för hans egna skull.





Minns ni Anita och hennes son ? haha skrattar så fort jag tänker på dom

Go Umeå

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-17 14:02:22 1 KOMMENTARER


Hur duktig var inte denna kille i idol igår från Umeå. Först störde jag mig på honom för att han hade en sån ljus röst när han pratade men när han börja sjunga , WOW. En riktig stjärna från början och det gillar vi så mer sånt! Åh jag kommer heja på honom hela vägen :)

om du fick vara någon annan ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-17 00:15:15 1 KOMMENTARER

Om du fick välja att vara en enda person i hela värlen. Alltså vem som helst en skådis , en porrstjärna , en president , läraren på din skola eller David Beckham jaa ni förstår vad jag försöker komma fram till. Jag hade helt klart valt att vara Megan Fox (självklart!!!) jag gilla henne INNAN hon blev denna mega kändis som hon är idag men nu vet ju alla vem hon är.



hur vacker får man egentligen vara ?

show your legs

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-16 23:35:14 0 KOMMENTARER



Fast det börjar bli grått och kallt ute ska man inte sluta visa benen utan tvärtom framhäv dom nu i höstmörkret med ett par snygga heels och strumpbyxor. Jag är dunder kär i denna svarta från Chicy.se den har så fina detaljer nere på kjolen men jag vill allt ha en lite tuffare. Skinn ?

ankor *kvack*

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-16 23:17:00 1 KOMMENTARER

Vilken sida eller blogg jag går in på så ser jag att någon har skrivit om fru anka som gjorde sin tv debut i måndags. (enda rampljuset hon kommer få när hon inte står i hennes mans skugga) Jag blir galen på den här människan , hon tror att hon är stjärnan när det egentligen är hennes man som är det. Hon beter sig som en diva fast hon bara är trofen brevid den storde Paul Anka. Vad är det hon inte förstår med det här ? Tror hon att någon ärligt talat bryr sig om henne , det är inte henne dom är där för att kolla på. Tycker hon är väldigt patetiskt och beter sig som en bortskämd snorunge och deras förhållande verkande inte som det normalaste.

mitten av augusti

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-16 22:55:15 0 KOMMENTARER

Minns ni för en månad sen ungefär i mitten av augusti då det ska vara varmt för att det är sensommar. Jag kommer ihåg den dagen mycket väl för jag var på väg till jobbet och det helt plötsligt börja regna som sen ledde till hagel och sedan när jag kom hem på kvällen såg det ut som det var snö ute. Ungarna på gården var ute i kjol och linne och kasta snöbollar haha det var helt otroligt och det låg kvar i flera flera dagar med. Konstigt klimatet börjar bli.



Precis utanför mig , det är pappa som har fotat.

shopping

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-16 22:43:09 0 KOMMENTARER

Igår innan träningen tog jag och Sanna en snabb sväng på stan och jag hittade mig en mysig kofta och en läcker grå väska inne på Gina så det fick följa med mig hem. Fick ju även hem mina super fina lårhöga stövlar från Topshop förra veckan och jag är så ivrig på att använda dom nu nu men jag tycker dock det är lite för tidigt eller så kanske det inte är det :)

strippa

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-16 22:02:09 0 KOMMENTARER



Jag har fått jobb! Jag ska bli strippa i Köpenhamn och fy fasiken vad jag ska tjäna pengar. Nej nej det är inte jag haha utan jag kollar på fråga Olle dokumentären och den handlar om strippor idag. Älskar fråga Olle programmet men vet inte riktigt vad jag tycker om dokumentären än eftersom det är andra gången jag ser den men den är väldigt vågad för annars om det är ett program som handlar om sex är allting gjort på ett så försiktigt sätt så det är väl en sak som är bra med dokumentern men showen är bättre haha.

män som hatar kvinnor

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-16 14:45:47 3 KOMMENTARER



Åh så trött och seg jag är idag & det beror på att jag somna runt fyra inatt. Not good så jag är helt röd i ögonen eftersom jag gick upp vid halv sju & gick ut med Alice och sen vid halv tio gick jag upp helt. Så trött är man kan jag lova. Idag har jag tänkt att inte göra något alls förutom sola lite senare & Sanna kanske kommer förbi ikväll och kollar idol med mig? Det får tiden avgöra haha för hon är lika trött som mig. Jag ska iallafall ta & kolla på filmen & jag och Sebbe hyrde i måndags , män som hatar kvinnor. Hoppas den är lika bra som alla säger.

eldtornado

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-16 14:17:11 0 KOMMENTARER

Ser ni ansiktet i bilden ? Jag kollade på ett klipp av en så kallad eldtornado och pausade en stund och upptäcker då ett läskigt spökliknande ansiktet. Usch och fy va rädd jag blev haha för jag kollade på klippet på natten så det var kanske därför jag blev lite skrämd haha.



Men visst ser det creepy ut ?

nu ska vi sova jag lovar!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-16 01:58:46 0 KOMMENTARER



Nu har Alice somnat om igen så nu ska jag sluta tjata här på bloggen om allt mellan himmel och jord för jag ska upp tidigt i ottan imorgon eller nja inte så tidigt men tidigt nog för att vara uppe så här ''sent'' . Så sov gott alla nu ska jag lägga mig brevid min lilla dunboll och mysa :)

mini iphone

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-16 01:41:43 0 KOMMENTARER


Har ni sett den nya mini iphonen ? Och checka in den rosa , sån härlig mörk rosa färg som jag älskar men jag är tyvärr ingen iphone människa för har hört av månfa att dom är kassa så jag håller mig till min rosa LG touch så länge iallafall men snygg var den :)

gorgeous

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-16 01:30:05 0 KOMMENTARER

Alla som är The Hills fan som jag är vet vem Stephanie Pratt är dvs Spencers syster haha. Jisses vad snygg hon har blivit! Hon var absolut inte ful eller något förut men hon var väldigt aldaglig och tråkig men nu badaboom! Och vem påminner hon om nu !?

Before :





After :







ååh jag blir så glad!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-16 01:11:32 0 KOMMENTARER

Välkommen vintern säger jag bara för nu när jag kika in på H&M´s hemsida såg jag kappan jag testade inne i butik för några veckor sen men dock den svarta. Jag köpte den aldrig och har ångrat mig för den satt jätte fint på och den svängde ut så fint på sidorna och nu ser jag att dom har en grå! Åh jag som letat efter en grå jacka hela tiden eftersom svart är så tråkigt men ska dock byta ut pälsen för den färgen funkar inte med det gråa och visst var den vita fin med?

idaemiilia.blogg.se

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-16 00:50:34 1 KOMMENTARER

Buhuu jag kan inte sova och det är rätt så irriterande. Har varit full rulle hela dagen känns det som. Dagen började med gymmet för mig och Sanna och det känns i kroppen nu och det känns underbart! Haha jaa sen kom Sanna över till mig för att hjälpa med stor rensning av min garderob så nu känns den rätt så tom men tur att jag fick handlat lite nytt idag så som en väska , gymskor , stickad tröja sen fick jag även hem en fin tröja och skjorta men det får ni se en annan gång. Kollat på idol och vräkt i oss godsaker som vi får träna bort på torsdag haha. Nu ligger iallafall min lilla prinsessa Alice och susar så gott och det har hon gjort sen nio. Imorgon blir det att köpa böcker så pluggandet kan sätta igång på riktigt så det så :)

victoria secrets

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-14 12:03:47 0 KOMMENTARER

I hate mondays! Ska strax hoppa in i duschen och åka iväg ner till stan för att fixa lite bankärenden och sen jobba. Ska laga mat till mig och lillebror med för mamma och pappa är Göteborg hela dagen så jag får vara husmor haha. Kollade runt lite på kändissidor också och hittade dessa bilder på Adriana Lima the super model och jisses vad hon ser ut som en knubbig lite unge haha så söt. Att ha gått från att vara en av världens sexigaste kvinnor till en liten knubbis. Fast hon är ju gravid också så det är ju anledningen men jag tycker bara hon har blivit ursöt. Hon passar i det på något sätt haha det trodde man inte om en pinsmall modell eller inte jag iallafall. Trodde bara hon skulle få den lilla magen men hon fick allt :)





skillnad ?

pretty happy

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-12 17:59:16 0 KOMMENTARER

LÖRDAG! och det ska drinkas med mina fina tjejer , wihoo det var länge sen. Först ska vi käka lite mat och sen blir det en massa drinkar. Gott gotti gott gott. Och jag har förresten slingat håret lite idag men dock bara i en ljusare brun nyans och det blev pretty nice om jag får säga det själv haha behövs bara en massa mer i topparna och lite mer på ena sidan så blir det nog bra hihi. Jaja nu ska jag dra mig till Elin så vi kommer iväg idag men först ska vi hämta Alice också :)

Förresten så satt jag nyss och pratade med mamma och avslöja att jag nog ska tatuera mig nu i september eller oktober och hon blev förstås chockad eftersom jag inte är en sån person som gillar sånt haha men något litet vill jag ha. Så det blir att skriva något litet i nacken och hade tänkt mig att skriva Emilia i den stilen ovan eller är det en väldigt dåligt idee ? Vill nog inte ha något motiv iaf.

hamstrar

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-11 13:45:41 0 KOMMENTARER

Fredag fredag fredag haha fast jag har ju nästan helg varje dag när jag pluggar på distans. Men jag har jobbat dom senaste helgerna så därför är denna så värdefull. Öppnade ögonen och fick ett sug att sätta igång med skolarbetet så det har jag gjort nu och det gick prima ballerina tills jag kom till dom uppgifterna där jag behöver böcker. Jag har ju inte köpt böcker för jag har inte fått mitt studiestöd än så hoppas det kommer nästa vecka för vill sätta igång på riktigt. Såg även att vi haft ett prov eller disskusion den sista dagen i augusti. Men hallå! Jag har inte ens haft mina kurser då , så jävla dåligt så det inte är sant. Hur ska jag kunna veta det när just MINA kurser har krånglat! Ååh så irriternade. Men men får väl se vad man ska göra åt det. Idag ska iallafall jag , Sebbe , Sanna och Franne iväg och kolla på hamstrar. Haha vi ska se på G Force på bio fast i kära Göteborg för våran bio är ju så liten. Varför vi tog den filmen var för jag och Sanna ville se den vad annars haha så ikväll sitter vi med 3D glasögon och proppar i oss popcorn med snorungarna haha det kommer bli roligt :) :)

idol

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-09 23:13:06 0 KOMMENTARER

Underbara dag som börjar ta slut. Började ju med att jag solade och sen höll jag Johanna sällskap när hon tatuera sig , efter det åt vi våfflor på cafe Gillet som har alla godsaker man önska sig haha. Vi mötte upp Sanna och gick en runda i stan med Alice och åt glass i solen och värmen! Åkte till work snabbt efter och efter det mötte jag Sanna och vi var ute med Alice några timmar tills hon blev trött och ville upp i mammas famn hela tiden haha hon är för söt. Kvällen avslutades med idol och massa chips och en sista kvällspromenad med Alice. Åh förresten jag har lärt mitt lilla busfrö ''sitt'' haha jag är stolt kan jag lova men det är nog mest det nya godisets skull som hon gillar för en gångsskull så massa godis i fortsättningen :)

tatuering

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-09 15:49:31 0 KOMMENTARER

Hoho det är redan onsdag idag. Idag hängde jag med Johanna när hon skulle tatuera sig och det blev verkligen jätte fin. Jag gillar inte stora tatueringar men denna var riktigt fin och hon passade i den. Så tummen upp. Blev så sugen på att själv skaffa mig en minimal tatuering så jag och Sanna ska göra något som binder oss kusiner samman. Hihi något väldigt litet och diskret i nacken. Motiv eller text är ju frågan då? Fast inte nu på en gång utan om en månad eller två får det bli. Nu slöar jag som bara den och ska strax iväg och jobba men först ut med Alice.

nytt hår

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-07 15:07:04 4 KOMMENTARER

Jag älskar måndagar men bara idag haha för jag har jobbat hela helgen så nu slappar jag järnet verkligen. Fick ingen sovmorgon för var hos frissan vid tio imorse och det är ju för underbart att bara sitta där och och få all behandling. Håret blev kort på sidorna eftersom det var så slitet där men där bak tog hon inte så mycket. Fin färg det är nog den bruna färg jag försökt få i månader så nu gäller det att inte röra håret så mycket så inget löshår nu på ett tag heller.Nu kom Sanna och hon ska hjälpa mig med mina naglar idag och sätta dit diamanter. Update , nu har hon gjort det och det blev så fint så fint :) Nu ska jag iväg & sola!

later

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-03 22:25:34 0 KOMMENTARER

Det har varit ren lyx att vara ledig idag och inte ha gjort något alls. Bara gått runt i mjukis kläder och toffs på huvudet haha. Slusk kanske det heter egentligen men visst får man ha sånna dagar när man jobbar hela tiden annars. Imorgon vankas det jobb igen och hela helgen ut. Inte kul och mindre kul att det är kväll imorgon och lördag och söndag är det delade turer! Oh my jag kommer va slut efter denna helg med för nu blir det min andra i rad. Yeye snart ska jag bege mig ut i mörkret för att rasta min världs söta hund som jag hoppas vaknar snart , min gose :)

klippa håret

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-09-03 17:30:16 1 KOMMENTARER

På måndag ska jag till frissan och färga håret jämt! Haha ja det är ju lite hur som helst nu eftersom färgen inte fastnar på det slitna och mitt hår är rejält efter blonderingarna i vintras så nu blir det att klippa av allt och bara ha en färg och dvs brunt för slinga ska jag inte göra förens efter vintern någon gång när det växt ut. Men hittar dock inga fina frisyrer och jag hatar egentligen kort hår men det får bli så nu tills håret har blivit jämt och tjockt igen som vanligt :)



Ungefär den här frisyren tänkte jag ... för kort ?