Saturday

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-11-29 17:33:23 0 KOMMENTARER

Gud vilken helg. Igår åkte vi till Johanna och Paulina där det kom en massa folk alla drack och partade loss förutom jag men det va skönt men anledningen var att jag skulle upp och jobba nio timmar så jag åkte hem vid halv ett och somna runt tre och gick upp sex så det blev inte många timmars sömn. Åkte hem på lunchrasten för att lämna bilen och sedan tillbaka för att göra mina sista timmar. Olyckligtvis missade jag bussen hem med max fem sekunder så det var bara att promenera in till staden och ta en buss därifrån. Jaja bränt kallorier i en halvtimma har man gjort iallafall haha. Och mina fötter gör så ont! Har gått i ett par tygskor för glömde tofflor med mig till jobbet plus promenaden ja det har dödat mina fötter så vet inte hur jag ska klara av nio timmar imorgon får gå utan skor haha. Nu ska jag åka iväg och äta och sola med Elin och sen blir det hem och lägga sig tidigt som bara den idag och imorgon efter jobbet ska jag bara sova och sova och plugga tyvärr det är ett måste :/ Have a nice saturday!



brun kaka

Vad hände ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-11-28 11:37:08 0 KOMMENTARER

Jag är helt chockad jag vakna för någon minut sen jag hade glömt att ställa klockan så nu missade jag studiebesöket vi skulle på. Jag är helt chockad när jag vaknade trodde jag att den gick fel så satt på tvn och kollade klockan där men nej klockan visade 11.26. Vad fan hände !?!? Åh så nu är jag irriterad det va verkligen inget jag ville missa. Jävla sömnproblem man ligger klarvaken hela natten och somnar inte förrens alla andra ska till jobbet. Skit dag skit helg överhuvud taget. Jaja gött irriterad är jag nu iallafall och fattar inte hur.

09

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-11-27 23:11:55 0 KOMMENTARER

Studenten och balen 09 kommer va en av dom bästa dagarna i mitt liv vi har redan börjar planera som tokar men inte värst mycket i skolan nästa vecka ska vi rösta om vart balen ska va så hoppas att alla som vill får chansen att gå på den. Jaja har iaf hittat mina topp tre klänningar så någon av dom blir det iallafall men har sån ångest fast det är en tid kvar ..







Jag älskar dom alla kanske ska ha alla tre och byta hela kvällen haha I wish

I love shoes

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-11-27 20:21:30 1 KOMMENTARER

Jag har aldrig vågat beställa från en utländsk sida förut för man vet ju aldrig när dom drar pengarna eller hur mycket det går på frakten men nu har jag kikat runt några dagar på några sidor och var bara tvungen att beställa två par skor och en klänning och allt gick under 800:- och då är frakten inräknad och den var nästan på 300:- så snacka om att det är billigare att handla på sånna sidor så gissa om jag ska önska mig en massa sånt i julklapp :)







från www.GoJane.com

Guitar hero world tour

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-11-25 22:03:09 2 KOMMENTARER

Idag har det varit en lång och rolig dag. Började med att jag missade tandläkaren andra gången i rad på en månad. Oj då dom skickar nog inte mer tider nu haha men jag råkade faktist somna om men gick upp vid elva och begav mig till skolan som tur hade jag bilen idag. Vi hade HRL utbildning i skolan hela dagen så det gick ganska snabbt eller nja tre timmar med alla uppgifter också. Efter skolan strossa jag , Laki och Kim runt i stan fick med mig två tröjor hem , tröjor som jag kan ha i skolan för en gångsskull och shopping rundan avslutades med en jätte god och mättande fika på kära espresso house som är så trångt!
Kom hem runt sex och tjötade med mamma snabbt sedan åkte jag och Elin mot överby där jag fick köpt mina första julklappar och sedan solade vi det va ett tag sen så det blev hela 32 minuter. Vi avslutade kvällen hemma hos Sara som hade köt guitar hero world tour som var grymt roligt med det kan man sitta i timmar. Jag på trummor, Sara på bas och Elin på gitarr haha det va väldigt svårt i början men sedan blev vi allt et grymt litet tjej band ;)

Lördag

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-11-23 01:55:24 0 KOMMENTARER

Har haft en jätte trevlig lördag med Elin och Johanna och Paulina tittade allt in också :)
Har ätit pizza och kollat på massa humor program haha sen tog vi en runda med bilen för att en viss person var godis sugen haha ja så händelserik var min kväll. Lugn helg ! Love it det behövs ibland och nästa blir likadan för då väntas det bara jobb buuuh :( Nu väntar jag på älsklingen som ska komma och kolla på en skräckis som precis har börjat. 


  


Och nu har jag bytt om till denna rosa sov outfit haha natti natti

Bal

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-11-21 13:57:13 6 KOMMENTARER

Mamma tjajar om att vi ska börja kolla på bal klänningar redan nu om inte min faster ville va snäll och sy upp en åt mig men jag har ingen fantasi så det hade nog inte blivit bra så nu har jag suttit och kollat på amerikanska sidor och deras balklänningar är ju lite halv speciella haha dom är lite för överdrivna men jag tänkte köra med en enkel stil tror jag antingen svart eller vit men jag är också kär i dom där stora gräddbakelserna som barbie dockor haha men det tycker mamma blir för mycket men det är ju faktist min bal så jag bestämmer men vi tänkte iaf beställa hem två helt olika nu i vinter två helt olika balklänningar förstås :)




Tycker om alla på bild ett .... fasiken va svårt det ska va!

Ful tröja!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-11-19 21:54:34 3 KOMMENTARER

Älsklingen är här och han kom hit med nog världens fulaste tröja!





Aa vad ska man säga ?

20.00 börjar det

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-11-18 20:41:05 2 KOMMENTARER

Kiss kiss nu är det dags för alla tre tusen tv program som går på tisdagar. Thats love! Sen är det ett sista plugg och sen är det sängen som gäller för ikväll för imorgon är det skola och jobb! Puuuh .... Hörs imorgon kameran ska med till skolan imorgon så förhoppningsvis börjar det komma liter mer bilder i bloggen det ser liksom lite trevligare och intressantare ut :)

Älskar den

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-11-17 21:34:16 2 KOMMENTARER

Min nya kamera är ganska häftig den är så liten och nätt och passar mig perfekt. Oj vilket rim jag fick till där haha ska ta en massa kort med den imorgon när jag har förstått den lite mer för just nu förstår jag inget med den. Nu ska jag fortsätta kolla på 2½ men som är grymt bra sen ska jag lägga mig tidigt för en gångs skull om jag somnar förstås sov gott :)



Mums min barnsliga kvällsmat

Victoria Secret

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-11-17 16:37:04 0 KOMMENTARER

Wohoo dom har haft sin modevisning igen men en sak jag reagera på va Alessandra är inte hon gravid ? Hon va väl det i sommras om jag minns rätt ? Hmm eller är det hennes bebisbula ? Jag är helt förvirrad nu haha men hon är iallafall min favorti av alla änglar så himla vacker så det är inte är sant hon alltid varit den finaste bland dom alla :)



Alessandra

Nu blir det fler kort!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-11-17 16:24:54 3 KOMMENTARER

Jippi fick ett sms imorse om att min kamera ÄNTLIGEN har kommit den skulle ju egentligen ha kommit för två veckor sen men dom sega så nu hoppas jag den är riktigt bra annars blir jag besviken. För det första är den röd ... RÖD!?!?
Fulaste färgen någonsin men den fanns inte i rosa så det fick bli den för svart är tråkigt så jaja får hoppas att den tar bra bilder iallafall för den jag använder nu är riktigt kass enligt mig själv haha. Ne nu vänar jag på att pappa ska komma innanför dörren så jag kan ta bilen och hämta kameran och sedan åka och jobba. Åh va trist jag som är så trött.

Mitt sjätte glas cola ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-11-16 12:39:27 0 KOMMENTARER

Lite bilder från igår kommer upp nu men dom är tagna med mobilen så det är kass kvalite för jag glömde kameran hemma. Klant ! Grattis Sanna förresten som äntligen blivit 18 min lilla plutt var ute på en krog runda igår förmodar jag och snart ska vi det med :) Och grattis till Johan som fyllde år igår med. Nu ska jag sova bort baksmällan mjauu.

 
   

the dress

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-11-13 22:33:21 4 KOMMENTARER

Kom hem för drygt en timma sen träffade tjejerna en stund och mös hemma hos Sara. Vi satt och tjöta och kolla på bilder från när hon var i LA hon kom ju hem i måndags efter att ha varit där två veckor! Sinnes ! Det är verkligen en helt annan värld där gud vad roligt hon har haft och visst man blir man VÄLDIGT avundsjuk. Fick också pressy av henne en fest topp och solpuder som glittrar det kommer bli mitt fest puder för det va för snyggt för att användas haha men tack så mycket Sara :) Ska försöka locka henne till LA nästa höst wihoo vi får hoppas. Prövade också min klänning nyss den satt inte så tajt som den gör på tjejen på bilden !? Trodde faktist den kulle göra det så får sy in den lite i midjan annars är den helt perfekt älskar den och längtar tills jag ska få inviga den. Nu ska jag plugga sen ska jag nana.



förlåt för '' spegel bilden '' men timern funkar inte

Hur snygg!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-11-13 15:32:39 0 KOMMENTARER

Hur snygg har inte Nicole blivit då !? För snygg tycker jag , älskar hennes hårfärg det är ungefär den jag är ute efter. Svårt att få det så bara tyvärr. Hon är så söt och liten man kan aldrig tro att hon har fått barn för 8 månader sen direkt haha. Jaja nog om henne ;) Idag var jag duktig som lämna in historia uppgiften en månad försent! Haha nu är den inne iallafall men jag var dum nog att smita från provet men som tur gjorde många det så kände mig inte så hemsk. Jag åkte och storhandla med mamma istället och hade det mysigt. Fick med mig en massa hårprodukter och nödvändiga saker till håret eftersom det egentligen behöver toppas. Skulle toppas redan i oktober men det får vänta tills nästa månad när jag har tid och jag vet vad jag ska göra med håret. Kommer få en ganska bra lön i december plus att det är jul så det blir bra med pengar nästa månad så då kanske man ska ta och göra en extrem makeover på sig själv ?! :) Får se får är väldigt sugen på det iallafall haha aa just det min svart randiga klänning kom idag och den är så snygg! Ni får se bild sen för nu ska jag powernapa efter min och mammas goda tjej lunch fram tills sex tiden då jag ska träffa flickorna :)  



Vi älskar H&M

Bikini dags

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-11-10 22:22:05 0 KOMMENTARER

Nu borde jag egentligen ha pluggat som bara den men jag ska faktist sätta igång nu är så himla lat bara. Imorgon ska minst tre arbeten in och på onsdag ska tre in och allt till redovisningen ska vara klart , på torsdag har vi historia prov som jag ska börja läsa till imorgon! Panik jag vet och engelska boken ska vara läst det är verkligen ingen rolig vecka det här men man får kämpa och göra det bästa av saken för jag vill inte halka efter mer. 
Så istället för att ha pluggat har jag kollat runt på massa klädsidor förstås det är ju som en drog för mig jag kan inte sluta klicka hem saker. Nu klickade jag hem två bikinis kanske inte rätt årstid men haha man får passa på när man hittar för när väl sommaren kommer finns det ju aldrig något och självklart en liten julklapp till älsklingen eller den blir till oss båda eller nej nu vet jag inte hur jag ska förklara ni får kolla på julafton istället så förstår ni :)



Hur söta ? ;)

Nu är helgen snart slut ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-11-09 17:07:44 2 KOMMENTARER

Helgen har gått jätte snabbt tycker jag. I fredags var jag ju på röntgen och efter det åkte jag och Johanna till siba och shoppade lite och åt fetis mat förstås :) Hittade dock inget roligt utan köpte bara ett par söta skor till min brors dotter Emma. Inget festande blev det heller för att jag va med älsklingen och vi tog det bara lugnt fanns inte mycket att göra för jag skulle upp och jobba sju på morgonen så det va trist men det va mysigt att komma hem till en pojkvän som låg och sov så sött men som jag terrorisera hela morgonen haha för jag var verkligen super pigg för det va meningen att vi skulle börja dricka tidigt för vi skulle på en överrasknings fest. Hann inte dricka så mycket här hemma för Emma var här så man ville bara gosa med henne hela tiden. Vidare till Johanna och sedan till festen där dom hade super god mat , jätte duktiga tjejer som hade fixat och donat för att överraska födelsedags barnet som såg ganska överraskad ut må jag säga. Och nu är det bakis söndag som gäller för hela slanten eller ? Nej då vi har gått upp i tid för Emma va här idag också lilla gullungen som är på bushumör hela tiden plus att det är fars dag haha vi hade köpt ett las med godis , chips , kakor och öl som han gillar. Alla favoriter i ett haha han förstod inte va det va först :) Ne nu ska jag äta och fika vidare här hemma för att sedan duscha och invänta älsklingen som ska sova en tredje natt med mig :)



har lagt i lite mörkare slingor men det syns inte så bra



Johanna i fredags



Dessa hår bollar till skor köpte jag till Emma haha



lilla apan Emma



Hot daddy ;) haha bli inte rädd nu älskling jag skojar bara !

Super söta !

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-11-07 12:47:31 1 KOMMENTARER

Idag har jag varit på röntgen skulle varit där klockan 11.00 och jag kom dit fem i och hann inte ens betala parkeringen men jag kom inte in förrens vid kvart i tolv! Sinnesjukt det står att man ska komma i tid men när man väl är där får man vänta i nästan en timma. Åh blev så trött och det tog tid där inne också och sedan att få vänta på doktorns besked det tog ju tid det med så jag har varit där sen elva till halv ett ungefär. Och hon kom ut skrattandes och sa att skeletett var skadat men det går inte att göra något åt det va ingen stor skada som tur var och man får bara vänta och se om det läker som det ska. Hon sa : Du har fått en rejäl smäll där baka he he. Vad var det som var roligt med det tycker hon !?!?! Jaja va också och hämtade ut mina stickade uggs efter dom är så söta och super sköna att gå i :) Elin kommer älska sina när hon får dom men hennes är dock svarta. Hmm skulle också behöva ett par svarta :)





har ju glömt och visa mina andra bruna jag fick från H&M också men dom får ni se sen :)

EMA

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-11-06 23:16:43 3 KOMMENTARER

Sitter just nu uppe och kollar på EMA men kan bara säga att det blir sämre och sämre för varje år och dåligare artister. Fy och skam förr var det roligare att sitta uppe på nätterna och kolla för man visste aldrig vad som skulle hända men nu kommer artisterna ut och gör sitt och sen super järnet back stage. Deras uppträdande var mycket bättre förr! Men men jag sitter fortfarande fastklistrad för att Katey Perry är värd för EMA ikväll och hon är ju så himla vacker så då kan man stanna uppe en liten stund till :) Just det ja Britney Spears skulle ju göra ett framträdande ikväll som ingen visste om men det ställdes in tråkigt nog för hon har ju faktist bli väldit bra. Nu låter det som jag är världens Britney fan haha men det är jag inte men man avgudade ju faktist henne när man var en barnrumpa ;) Då var hon ju snygg också!



Minns när showerna var så här roliga att titta på ?

Överlevde historian!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-11-06 13:59:28 0 KOMMENTARER

Jippi sitter i skolan och väntar på att sista lektionen ska börja och vi överlevde faktist historian fast vi har fortfarande inte gjort något så det måste bli gjort tills på måndag. Jaja h&ms hemsida räddar dessa trista raster , denna ska jag leta efter imorgon :)


Undisar är alltid bra att ha ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-11-05 22:20:32 0 KOMMENTARER

En väldigt bra ursäkt för att shoppa ibland haha dessa som är på bild försöker jag klicka hem men sidan krånglar så den tar bara emot en beställning åt taget och det tar tid men jag ska ha dessa så jag kommer sitta uppe tills jag fått ett mejl bekräftat att jag har beställt dom haha. Ska shoppa med söta Johanna på fredag med så får leta efter en massa saker då också fast behöver mest smink den här månaden usch det som är så tråkigt att handla.
Idag har jag väl inte gjort allt för mycket var i skolan och vi kämpade med historian som vi kommer skämma ut oss på imorgon det ser jag inte fram emot , har solat med Sanna också det va skönt men va väldigt trött hade sovit en timma innan så var väldigt seg. Jag skulle egentligen pluggat en massa idag så det ska jag göra nu innan jag blir trött igen :)


Dresses!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-11-05 14:49:05 2 KOMMENTARER

Något nytt i garderoben kanske behövs ?
Gaaah jag har shopping förbud men jag kan inte hålla mig!
En klänning skadar väl aldrig ?
 Hihi ska fråga mamma lite snällt för mina pengar rör jag inte mer :)



vilken är snyggast ? rosa är sött men svart är lite tuffare

behöver dom ....

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-11-03 19:41:09 5 KOMMENTARER

Åååh jag spanar runt här på datorn efter något man kan önska sig i julklapp det finns ju inget längre när man var liten var det roligt för då kunde man önska sig en massa leksaker men vad önskar man sig nu !?!? Haha kanske lite för tidigt att tänka på sånt men jag vill komma på något riktigt smarrigt äh får väl bli kläder , skor och väskor som vanligt för något måste man ju öppna på julafton haha. Längtar till löningen så man kan köpa julklappar fy va mysigt så mysigt att nu ska jag äta pepparkakor och dricka oboy till , mums :)




så heta speciellt dom lila till en svart liten klänning

Svansen ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-11-03 17:14:31 0 KOMMENTARER

Har inte skrivit något i helgen ser jag har inte haft tid eller ork. I fredags var vi på fest i hjärtum det va helt okej förutom alla onödiga bråk som har resulterat i att jag kanske har brytit svanskotan haha! Så lyckat så det inte är sant. Har suttit på vårdcentralen hela morgonen och älsklingen höll mig sällskap så underbart snäll :) Kom iallafall fram till att det ska röntgas eftersom svanskotan kan va bruten innåt om jag förstod det rätt det va ganska ovanligt men eftersom jag fick så ont bara han lyfte i mina ben så tyckte han det va nödvändigt så nu väntar jag på en röntgen tid jag ska få i veckan sen får vi se hur det går har fått lite smärtstillande så den här veckan ska nog gå bra hahah kommer va gött flummig :) Nu skulle jag jobbat men det klarar jag inte av för det gör så ont bara jag går så det skippar vi ska ändå jobba i helgen. Nu ska jag väl ta och promenera ner till kiosken och hämta ut mina nya skor ? Njaa får se på det nu ska jag vila och plugga lite iallafall. Hörs senare om jag fått min nya kamera idag :)
 


do blondes have more fun ? haha neesh jag vill göra något med mitt hår men vad ?
Jätte mörkt igen kanske ? haha får se får se