dont you let my heart die boy

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-04-27 18:08:45 1 KOMMENTARER

Försöker fånga Alice och ge henne en puss ...



Men då får hon allt igen (= Kolla lillens min



Då kör vi en misslyckad outfit bild ... eh japp!

Som ni märker har jag det jävligt tråkigt eftersom jag har varit klar sen flera timmar sen. Har hunnit jobba , gjort ärenden , städat / tvättstuga och myst med stumpan här hemma. Nu väntar jag på att klockan ska gå framåt vi ska avsluta kvällen på Butlers med god mat , öl och butlersquiz , perfekt lill-lördag för min del =)

webbcam kvalite det gillar vi ;)

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-04-19 19:42:40 0 KOMMENTARER

  

Strålande sol och varmt som tusan har det varit idag och sjävklart har jag suttit på solsidan med mina fina vänner i bara linne! Sick att det har gått så snabbt , blev dock kallt mellan varven men nu längtar man bara efter sommaren mer. Önskar dock jag hade tagit ledigt på sommaren men nu är det ju försent att ångra sig så det är bara att bita i det sura äpplet. Imorgon är det onsdag och det betyder noll liv för mig då jag dubbejobbar :/ ångesten bara kryper i mig när jag tänker på vad fint det kommer vara imorgon med. Stupid life!

A I S

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-04-15 20:22:09 0 KOMMENTARER

Fredagsmys med mina två hjärtan här hemma ikväll. Mina goingar är ute och köper godis och jag har tänt upp hela vårt vardagsrum med blockljus. Fler dagar som dessa! Har även en riktigt jobbig huvudvärk som inte släpper men som tur är man ledig imorgon så man kan sova ut som jag för övrigt aldrig gör. Men imorgon är det utgång som gäller med fint folk och hoppas självklart på Buttan men vi får se vart kvällen tar oss =)


så här duktig är min lilla tjej på att ta kort :/ 

mongo är mitt nya ord (jag)

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-04-14 19:48:29 4 KOMMENTARER



Ursäkta dom dåliga cambilderna men idag är ingen bra kamera dag som ni ser haha! Har massa nya klänningar att visa men kom ju på att Åsa har min kamera och hon är i England så det får vänta. Inte roligt att blogga när man inte har bilder tyvärr så därför har det blivit så tomt här det senaste plus att vädret gör att man vill ut hela tiden. Idag har jag suttit med Kim och Becka på en uteservering med fika och cider. Kan redan se bilden i huvudet när vi sitter parkerade där med våra glajjor hela sommaren =) längtar som en toka!

Ny vecka

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-04-04 19:35:37 0 KOMMENTARER

Måndag och jag är ledig och jag älskart! Fast jag blir lite sur och grinig när jag inte planerat att göra något eller jo i för sig så har jag och min boo haft en mysig dag tillsammans. Bebisgos , promenerat med lille Alice i solen , lagat en lyxmåltid så här på en måndag och bara myst. Nu ligger herrn i solariumet och pressar medans jag har tänt en massa ljus här i vardagsrummet så ska vi fortsätta vår fina måndag med ett kallt glas vin =)