pallra iväg arlset fast man är sjuk!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-30 14:14:27 0 KOMMENTARER

Fan fan fan fan att jag har blivit sjuk! Det började igår fast det visste jag ju inte då. Satt på jobbet och kände mig helt konstig ni vet när man verkligen känner att något kommer bryta ut snart. Dom ville att jag skulle jobba kväll igår också men det orkade jag inte och jag gjorde rätt för när jag kom hem sov jag i flera timmar och hade lite feber. Dock blev det bra till kvällen men blev inget plugg utan jag och älsklingen la oss tidigt. Imorse hade det brytit ut i ansiktet som det alltid gör på mig! FAN! Ögonen rinner , jag har massa märken och sår i ansiktet och speciellt nära munnen så jag kan inte kan öppna den och febern kommer lite då och då. Självklart ringer jobbet idag också och ville att jag skulle jobba kväll. Why now? Tackade nej för jag har ju mitt måndagsjobb också som jag måste till för det finns ingen vikarie plus att jag har massa plugg jag ska vara klar med den här veckan! Plus att jag har sagt ja till jobb i veckan och Ikea resa! Det är verkligen inte passande att vara sjuk nu. Jaja nu ska jag lägga mig och dö en smula och hoppas på att den jävla tanden slutar ila också.

1 advent.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-29 12:27:57 0 KOMMENTARER

Trött och sliten är jag idag och det är inte pga av att jag har festat hårt haha utan jag har jobbat och dessutom kom jag inte i sängs förrens halv två inatt och gick upp halv fem så det var nästa så att jag sjukanmälde mig men nej så kan man inte göra för man går ju inte i skolan längre! Vi hade det iallafall väldigt trevligt igår vi kollade på SAW6. Jag och Johanna satt längst fram men den var inte så himla farlig ändå men såg allt att Johanna höll för ögonen ett par gånger hahah! Åt även en väldigt god panini och god efterrätt så mer sånna här helger! Nu ska jag ta mig en välbehövlig dusch och sen åka sola och träna kanske ? Ja jag är tvungen att duscha nu innan för känner mig rätt sleten plus att jag kommer somna annars. Latero peeps :)

Vår tack!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-28 14:32:27 0 KOMMENTARER

Fem minuter kvar sen ska jag ta ur skenan ur munnen och se om det har blivit vitare. Ilar det efter tänker jag inte göra överkäken för jag vill ju inte lida på bion ikväll haha. Jag tror det ilar men hoppas inte för jag orkar inte det en gång till jag är för känslig! Jag blev änna trött nu det skulle sitta fint med en powernap ... Ja jag hinner iallafall en timma innan det blir brådis :)




Sol , värme , bruna ben och dessa skor tack :)

Ändrade planer.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-28 11:15:22 0 KOMMENTARER

God dagens små fisar jag är jätte pigg och jätte hungrig. Vaknade tidigt hos älsklingen för det var meningen att jag skulle till Siba men jag ångra mig så nu sitter jag här hos mig och är jätte hungrig på frulle. Alice med den stackarn hennes mage kurrar jätte högt det låter som en katt som jamar ungefär haha men hon vägrar äta sin mat så får väl försöka koka ihop något annat till henne. Igår skulle jag och Johanna till Gbg men det blev inte så för jag fick hoppa in och jobba kväll så det blir idag istället men det känns roligare på en lördag så det var ändå tur hihi. Ska jobba imorgon också , gott att dom ringer lite nu iallafall. Nu är det dags för frulle sen ska jag bleka tänderna några timmar haha det blir min andra behandling då bara 13 kvar :)



Det här var varför tänderna ila tydligen hade jag lagt för mycket gele :)

Ilningar / isningar

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-27 09:23:30 0 KOMMENTARER

GOD MORGON människor det är verkligen en god morgon kan jag lova! Jag låg vaken i fyra timmar inatt och ville dra ut mina tänder för att jag hade dom värsta ilningarna någonsin i alla tänder tror jag. Fasiken vad obehagligt det var jag var till och med tvungen att gråta en skvätt för att lugna ner mig själv HAHAH. Jag vet jag är för känslig men det gjorde faktist ont. Och varför ? Det säger jag inte än för jag vet inte om det är värt att tänderna ska göra ont! Jaja jag ska strax åka till staden med mamma hon ska klippa sig och jag boka klipptid för jag har ingen lust att klippa mig när jag inte ens hunnit ta en morgon dusch så jag åker och solar under tiden. Igår blev det en del shopping och första julklapparna inhandlades och det blev till Emma ( brorsdotter). Och ikväll blir det Göteborg med Johanna det ska bli ytterst trevligt för det var ett tag sen vi träffades. Vi ska ut och käka och gå på bio. Det blir nog paranormal activity vi ska se så vi får hoppas att den inte är allt för hemsk bara för vi båda är lika rädda :)

25:e idag ....

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-25 14:46:57 0 KOMMENTARER

Men jisses hur kunde jag missa att det var löning idag! Och studiestödet har kommit haha helt plötsligt är jag lycklig :D Dock fick jag fem tusen mindre i lön den här månaden det suger ... Men får ju lön på fredag med som tur är. Jaja shit pommes nu fick jag bråttom :D

Snart är det helg!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-25 13:58:52 0 KOMMENTARER



Hur söta är inte dessa fårulls skor? Jag hade ju självklart valt dom rosa och vita och kanske gråa jo dom bruna också men inte dom svarta haha shit det blev nästan alla. Det är något fel på mitt huvud jag har haft värk fast inte som huvudvärk men det har gjort ont på vänster sida i flera dagar och ibland kommer det då och då. Känns som en tumör som trycker eller något. Nej jag skoja bara eller visst känns det så men. Det är iallafall inte migrän för det hade jag jämt när jag var yngre och det känns inte så här och jag orkar inte sätta mig på en vårdcentral i flera timmar när dom ändå aldrig kan ställa rätt diagnos så jaja vad ska man göra. Jag har inte hunnit göra så mycket idag faktist har varit och solat bara och ätit frulle nyss haha måste börja fixa mig om en stund för om två timmar ska jag hämta älsklingen för jag fick låna hans bil idag så det blir mys hemma hos han ikväll :) Snart helg! Bio igen ?

Cardigan.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-24 18:56:39 1 KOMMENTARER

Har haft en dålig morgon jag gick upp för tidigt och la mig för sent så var mådde inte alls bra så jag la mig igen några timmar efter att jag duschat och ätit frulle. Började plugga vid två och blev klar för en halvtimma sen och jag har bara gjort en uppgift! Den var skit stor så nu är jag helt slut jag som hade tänkt göra fyra! Jaja ska göra en senare ikväll och så får Sebbe hjälpa mig med en imorgon eftersom han redan gjort den kursen :)



Söt cardigan

Fashion fools!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-24 01:27:41 0 KOMMENTARER

När jag läser 15 åriga tjejers bloggar ( fråga mig inte varför ) och läser om deras hysteri över märken hit och dit. Det ska inte var en falsk fjällräven eller Svea Jacka blabla för då är man fattig och borde inte köpa någon jacka alls? Alltså va? Jag skäms över dessa små barn som tror att det märket som spelar roll. Vad gör det lilla märket för roll , är man bättre för att man var dum nog att lägga en massa tusenlappar på något så fult så att jag spyr. Nu när jag tänker efter så minns jag att det var sån hysteri över vissa märken när jag var i den åldern men vad är det man bevisar för det är ju antagligen mamma eller pappa som har köpt varan! Usch blir så trött när jag läser sånt och det får mig att inte vilja skaffa barn i framtiden för jag vill aldrig att mina barn blir sånna. Jag kommer flytta med mina barn till en fattig by och låta dom jobba för tak över huvudet och mat på bordet så kommer dom aldrig be mig köpa något så fult!



SKIT FUL!

Nattbloggar.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-24 00:07:20 2 KOMMENTARER



Förstår inte alls varför folk facsineras över tex Victoria Beckhams kropp för det är ju bara skinn och ben?! Visst är det fint att vara smal men det är inte finare eller finast! Speciellt inte om det har gått till en överdrift och man svälter ihjäl sig för att man vill att revbenen ska synas och det ska se ut som kroppen snart ramalar isär för det är varken hälsosamt eller snyggt tjejer!



Det här är vackert! Så ska en riktig kropp se ut. Bröst och rumpa men det behöver inte direkt vara XXL men visst är det vackert med former ? Och ni tjejer som säger att en liten rumpa är '' gullig '' säger så för att ni måste för att ni inte har något annat att säga när ni inte har någon junk in the trunk men det är bara att äta ett par Big Mac så är den snart där. Kvinnorna ovan ser riktigt hälsosamma och vackra ut och det är så det ska vara och inte ett vrak!

Gillar.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-23 22:35:11 1 KOMMENTARER

Trött är vad jag är idag efter allt spring. Har varit precis överallt känns det som och jag trodde jag skulle orka plugga nu när jag kom hem från work men jag orkar knappt hålla ögonen öppna. Tisdag får bli min pluggdag då jag ska ha gjort klart fyra uppgifter plus processdagböckerna! Nu ska jag käka kvällsmat och glo på tv :)



Köpa ny klocka ? Jet Set är fina ...

Vilken dag REDAN

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-23 13:26:24 0 KOMMENTARER

Vilken måndag! Det brukar inte vara full rulle för mig på måndagar men idag är de det och jag gillar det för då är dagen över snart haha. Har redan hunnit jobba imorse och efter jobbet hämtade jag mamma från jobbet eftersom vi slutade samma tid. Jag och mamma har hunnit tjöta och äta frulle tillsammans för mig blev det två ägg och en massa glas cola haha vilken frukost va! Nu väntar jag på att mina föräldrar ska komma hem igen för jag ska ha bilen för jag och Sanna ska iväg och träna men innan det ska vi ut på en promenad med Alice. Efter gymmet blir det hem och äta snabbt för jag börja jobba vid 17.00 och efter work blir det plugg hela natten lång. Lång dag ? Kanske inte låter så men jag är inte van vid det här längre haha.

gossip gossip.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-22 23:21:12 0 KOMMENTARER

Nu har jag precis sett dom fyra kommande avsnitten av Gossip Girl
och jag måste bara avslöja en sak för det första Lady Gaga är med
i avsnitt men det är ingen biggie men till saken. Dan och hans tjej
Olivia har en trekant! Och det är med en bekant om man säger så
haha. Det var det bästa asvnittet hitills och det kommer hända så
mycket mer men jag vill ju inte förstöra era kommande söndagar.

GG

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-22 20:48:58 1 KOMMENTARER

Jag missa det nya avsnittet av Gossip Girl förut för att jag kolla på någon ny serie på MTV och det var inte smart men det var inte med vilja för jag fick för mig att GG började 20.00. Stupid Ida! Jaja så jag tänkte att jag skulle plugga lite men nej jag ladda ner en massa nya avsnitt av GG så nu ska jag spendera resten av kvällen framför dumburken och äta choklad tills jag somnar för imorgon är det en tuff dag för mig. Allt som ska hinnas med ...

Bio lördag

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-22 15:36:22 1 KOMMENTARER



Igår var jag , Sebbe och familjen ute på restaurang och åt middag men maten var inte direkt en höjdare men det fick gå haha bara att tugga och svälja och vi alla som hade svält oss själva hela dagen. Gick på bio här i Trollhättan och det suger ju faktist för vi brukar alltid kolla i Göteborg. Vi såg filmen 2012 och filmen var skit bra den var spännande hela tiden och ca 2h 40 min bara susa förbi fast vi satt på första raden och nästan fick nackspärr! Alla måste se den här filmen men visst var den väldigt datagjord men den var häftig. Nu är det dags för food :)

Några veckor kvar ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-21 12:50:52 2 KOMMENTARER



Var precis inne på min sida med skoluppgifter ( jag pluggar distans ) och såg att lärarna äntligen hade fixat till min sida där jag kan se om jag behöver komplettera något. Jag har gjort klart nästan hela kursen jag har bara en uppgift kvar men den tänker jag inte skicka in än för vill man ha högre betyg så ska man göra alla plus uppgifter innan man skickar in den sista. Iallfall så gick jag igenom uppgift efter uppgift med en klump i magen eftersom jag har massa kurser kvar som ska vara inne snart så jag vill inte ha en massa att komplettera och det hade jag inte! YES! Inget var alltså fel , alltså inget! Känner mig väldigt stolt för jag har lagt ner tid på dom uppgifterna så nu satsar jag på att höja dom till MVG tror jag :) Så håll tummarna!

Lördags mys

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-21 12:15:54 2 KOMMENTARER

God morgon idag är jag lite seg och ögonen svider för jag drömde marddrömmar , not cool. Hade ställt klockan på 10.00 och visst kom jag upp. Jag tog nog världens längsta dusch för jag kände mig helt svettig och hemsk efter mardrömmarna. Hade tänkt åka och träna och sola men det blir inget av det idag det får bli imorgon istället :) Idag får vi finbesök utav av Emma som vi ska passa. Lilla fasters guldklimp som har börjat prata lite smått haha ska försöka göra en video med henne sen. Även älsklingen kommer om några timmar med Alice det är alltid kul och se hur Alice är runt en bebis för hon älskar verkligen små bebisar men hon förstår inte riktigt att man inte ska hoppa på dom haha. Ikväll ska jag och Sebbe på middag med min familj och kvälls bio. Vi ska se på 2012 fast egentligen skulle jag och mamma sett på Så olika men den gick inte på kvällen så det sket ju sig men men den får vi väl se någon annan gång då. Vi hörs senare när småttingarna ( Emma och Alice ) har anlänt :) :) Ciao Ciao! 



En liten Emma som jag har försökt sätta en toffs på :)



En framtida bloggare kanske :D

VS

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-21 00:46:37 2 KOMMENTARER



( Ett litet sneak peak får ni )

Ååh jag kollade precis på Victoria Secrets årliga underkläds show och dom är lika bra varje gång. Det har blivit en tradition att kolla på dom varje år och jag vet inte i hur många år jag har följt det. Och Heidi Klum som precis fött barn för några veckor sen var med! Dock visade hon typ ingen hud så egentligen ingen big deal haha. Det negativa med årets show var artisterna och musiken överhuvud taget och dom nya modellerna! Usch inga hotties direkt förutom deras kroppar och hår men ansikterna var inget att hurra för. Nu är det sovdags :)

En natt utan min Alice går inte ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-20 23:34:10 1 KOMMENTARER

  ♥  

Träning.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-20 23:13:51 0 KOMMENTARER

Hemma igen efter en trevlig kväll hos släkten. Det serverades smörgås tårta som såg ut som en verkligen tårta så man ville knappt skära i den haha och riktig tårta efter. Jag måste bara berätta en sak som hände när vi satt och åt. Min fastrar som är dom bästa på hela jorden men också dom knasigaste verkligen löjlar sig alltid och håller på. Men nu skulle dom säga en massa fint om födelsedags barnet ( som alltid ) så hörde jag någonting om att Simon var ett oskrivet blad. HAHAHA fy fan vad jag börja garva , ni vet en sån där hysterisk skratt attack som man inte hejda. Jag skratta så mycket så att tårarna börja rinna och alla bara satt och råg glodde på mig. Ja men kvällen var trevlig och nu är jag hemma och gör ingen nytta alls. Äter inget gott gott idag för det sparar jag tills bion imorgon. En massa mys i helgen bara ju :)



Imorgon är det gymmet som gäller för man blir så härligt pigg & det kommer jag behöva efter den här familje helgen. Men jag har tänkt på en sak vissa tjejer på gymmet kommer ditt helt spacklade & håret är iordning gjort. Som att dom ska gå på fest alltså! Why man why? Jag vill bara veta varför för man svettar ju ändå bort allt. Vem gör dom sig snygga för? Isåfall har jag missat något för det finns bara en massa nötter på Sportlife. Visst behöver man inte komma som världens slet men det är faktist bara party outfiten som fattas för dom.

Sega familjen.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-20 17:46:48 0 KOMMENTARER



Jag är klar för länge sen så här sitter jag i min ensamhet med kappan och nya pälsen på och bara väntar och väntar på att dom andra ska bli klara. Mamma och hennes jädrans hår haha!

Kalas fredag

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-20 17:32:12 0 KOMMENTARER

Om någon minut ska jag på släkt kalas för första gången på en evighet så det ska bli jätte kul. Det är Simon min kusin som fyller 20 år. Jag fick min rosa glitter klänning från H&M igår även så den ska jag ha på mig idag men självklart så har jag sytt om den men jag hann inte sy den så där riktigt tajt som jag vill ha den så ni får se den någon annan gång men det hade inte passat till ett släktkalas ändå haha. Ha en super bra fredag för det ska jag :)

Spets.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-19 13:42:28 6 KOMMENTARER



Livsåskådning

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-18 22:44:42 0 KOMMENTARER



Nu har jag precis gjort klart ett arbete om olika livsåskådningar och visst är religion är roligt ämne ? Jag tycker iallafall det och jag har alltid gjort det så nu ångrar jag att jag inte gav manken till när jag gick på gymnasiet så jag kunde fått högre betyg. Fast det är inte religion jag läser nu haha men det är så intressant. Jag lär mig något nytt hela tiden. Det jag ville komma fram till är att jag är klar med mitt arbete och jag är nöjd så nu har jag bara ett arbete till jag ska göra imorgon sen är jag klar med hela kursen. Tummen upp för det! Men jag förstår bara inte varför jag inte gjort alla kurser i tid för då hade jag varit klar men men jag har tre kurser till som jag inte har börjat med som jag ska vara klar med om två veckor så nu gäller det att ligga i men jag tror inte det är några problem bara jag inte får en massa att göra om för det hade varit illa. Nu ska jag belöna mig själv med en påse dill och gräddfil chips , stort kallt glas cola och ett nytt avsnitt av paradise hotel som jag missa förut. Sov gott peeps :) :)

Underbar start på dagen

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-18 11:19:34 2 KOMMENTARER

God morgon god morgon :D hade satt klockan på 08.30 men gick upp 09.00 så det var bra för att vara mig haha. Gosade lite med Alice för hon var så trött och då vill hon gosa tillbaka. Satte på henne kopplet och hon satt i hallen men jag kom på att jag måste stänga av tvn och när jag kom tillbaka hade hon kissat på hall mattan och fasiken vad surt det stank. På den lilla sekunden som jag sprang in så hann hon göra en olycka och hon som är rumsren! Så tror ni det var kul att starta dagen med att börja skura golv och matta nej inte precis och eftersom det kom en massa skräp från mattan var jag tvungen att dammsuga så jag var så irriterad på henne så hon gick inte ens i närheten av mig haha och gott det för då hann jag duscha och diska så nu är alla morgon rutiner klara och hon har fått mat och vi har tagit en promenix så nu ska jag sätta mig och kolla på det nya The Hills avsnittet och äta glass till frukost och dricka ett stort glas cola :D Ja ibland är livet faktist helt underbart haha. Hörs efter gymmet igen :)

Update : WTF dom har inte lagt in det nya avsnittet , BUHUU vad ska jag göra nu :(

Fejk eller inte ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-17 16:31:42 1 KOMMENTARER

Kikade nyss på ett avsnitt av plastikkirurgerna eller jag tror det hette så iallafall haha. Man har ju sett tusentals operationer på tvn men fy fan vad det är äckligt ändå. Jag kollade på det avsnittet när Anna Book har opererat brösten och fasiken vad ont hon verkade ha efter. Gör det så ont ? Usch kan inte änns tänka mig vad man går igenom efter operationen oavsätt vilken operation det är. Men vad tycker man själv om plastioperationer ? Jag tycker aboslut inte det är något fel på att fixa till något man inte gillar med sig själv som man kanske har lidit av i flera år. Vi lever på 2000-talet och dom flesta har gjort något med sig själva. Sen tycker jag självklart inte man ska gå till överdrift som tjejerna på bilderna ovan för vad vill man ha ut av det? Bara en massa ryggbesvär kan jag lova. Och att naturligast är vackrast är bara sån bullshit för även den ''naturligaste'' människan har gjort något och då menar jag att man tex har färgat håret , blekt tänderna , tränat sig till en snyggare kropp osv. Listan kan göras lång. Självklart jämför jag inte en operation med ett besök hos frisören men jag blir så trött när folk höjer på ögonbrynen så fort någon har gjort något för innerst inne vill alla fixa något på sig för det finns inte en enda människa som är helt nöjd med sig själv men sen är det upp till var och en om man vågar göra något åt det! Jaja nu ska jag äta köttbullar med potatismos =)

Monday.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-16 22:36:53 0 KOMMENTARER

Yes nu är det den bästa dagen på veckan snart slut och nej det är verkligen inte den bästa dagen men idag var en bra dag. Skulle tränat på morgonen men jag sov tills älsklingen skulle till sin praktik sen åkte jag , Sanna och Franne till Siba en snabbis och gjorde lite ärenden. Mötte upp älsklingen som hängde med oss och åt på sallads baren och mumma vad gott det är. Jag hade nog kunnat äta där varje dag hihi men visst stank man vitlök sen på jobbet haha. Kom hem sent och nu har jag precis kollat på Paradise Hotel och ska strax kolla på Weeds , visst har måndags tv blivit bra igen efter att Lipstick Jungle sluta ? Eller kanske inte ?

Mitt vita lamm ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-16 12:55:30 0 KOMMENTARER



Mamma har tagit över badrummet så jag kan inte bortsa tänderna så jag fortsätter tugga på mjölkchoklad och dricker ett glas cola. Visst gick det bra med min vecka som jag skullle sluta äta en massa skit. Haha nej jag klarar inte av det. Det var inte det lättaste att ta kort med mitt lilla lamm Alice heller haha visst är hon en cutie :) Och hon har blivit så stor men nu får hon faktist inte bli större! Jaja nu ska jag sluta tjata om henne för det ska inte bli en sån blogg där jag bara skriver om mitt djur för jag hatar sånna bloggar och jag hatar bloggar där folk lägger ut bilder på sina barn. Visst är det kul att kolla ibland men dom lägger in bild efter bild och alla bilder är precis likdana och dom tror att man ska vara lika entusiastik över att dom har fått en tand som dom är men varför skulle vi vara det ? Vi känner ju inte barnet och har inga band till det så det blir bara tjatigt att kolla på samma bilder om och om igen så dom bojkottar jag.

Sex ska inte vara roligt!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-16 12:37:26 0 KOMMENTARER

Det var väl ingen som missa första avsnittet av svenska paradise hotel ? Om ni gjorde det haha då missa ni något kan jag lova. Redan första kvällen hade två stycken roomies sex fast det är väl inget konstigt med det nu för tiden tyvärr och det är ju bara kolla in tjejen så vet man vad som kommer hända. Iallafall killen börjar huttra att han är på väg att komma då blir tjejen helt till säg och skriker ''neeej'' och han fortsätter ''joo fan FITTA'' och om inte det är roligt nog så skriker hon '' TÄNK PÅ NÅGOT ÄCKLIGT '' HAHAHAH jag och Sebbe dog av garv och jordnöttsringarna bokstavligen flög ut ur munnen. Stackars kille men det ska bli kul och se kvällens avsnitt och vet ni vad jag kommer bli besatt av serien som jag blev av danska paradise hotel. Jaja nu ska jag fixa mig för jag ska till Siba en snabbis och sen äta kycklingsallad på mitt favorit ställe Salladsbaren och ikväll blir det jobb :( Hörs ikväll!

sunday it is

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-15 20:12:10 0 KOMMENTARER

Igår var jag bakis precis hela dagen jag mådde rent ut sagt piss och mådde illa hela kvällen. Konstigt ändå men det var kanske för att jag inte har druckit på månader men det var det ju värt haha. Nu är det söndag och jag väntar på min mr love men han segar ju järnet , vi som ska ut och ta en långpromenad med lilla Alice och Sanna och Franne ska ju med men det blir bara mörkare och mörkare ute. Jaja jag fördriver tiden med GG som nyss tog slut och med webbcamen som btw suger haha men så är det väl när den hänger med datorn. Hörs imorgon!



Träningsoutfiten (?) men ingen träning för mig idag inte men den är på ändå ...

Jag känner fortfarande lime lukten ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-14 13:29:12 3 KOMMENTARER

Yeey vilken lyckad utgång det blev igår. Började med att förfesta hos mig och jag blanda lite margaritas till oss som belv ganska så goda haha men usch jag känner fortfarande lime lukten här hemma och det är inte coolt när man är bakis! Efter ett par timmas tjöt och drickande åkte vi ner till kära Göteborg och dansade loss på Trädgårn som var helt okej. Bättre än dom andra ställena vi har testat i Gbg men det är så svårt när inte alla är 20 men snart är dom små barnen det :) Men gud vilken rolig kväll det var för en gångs skull , jag vet inte hur många KILLAR som stötte på Kim under kvällens gång! Hahah det var nog bästa under kvällen och att jag belv igenkänd från Slitz (?) Nej tack förknippa inte mig med sånt! Men jag har hört det förr och jag vill veta vem jag är lik !? Jaja whatever Slitz = Slisk hahah. En toppen kväll som slutade vid fyra snåret och min underbara pojkvän var snäll som kom och hämtade oss och fick stå ut med vårt tjöt. Tack Sanna , Kim och Johanna S för en awesome night det får vi göra om men inte allt för snart för jag har blivit som en kärring som föredrar hemma kvällar haha så det blir det idag med värden finaste pojkvän och en massa onyttigheter och mys :)

Äntligen löst!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-11 22:48:53 2 KOMMENTARER

Yeeey nu vet vi hur vi ska fira lilla Sanna på fredag och det känns great och jag längtar som en tok nu för det kommer bli en toppen kväll med en massa röj. Vet ni jag har inte druckit på flera månader så det ska bli awesome! Lördagen var det meningen att vi skulle fira henne men hon fyller ju bara 19 och dom flesta av hennes vänner är ju i den åldern så det finns ju inte direkt många alternativ då. Jag och Daniella är ju båda 20 så vi hade ju kunnat chansa men det orkar man ifall dom inte kommer in men det kommer nog bli bra detta. Det blir Trädgårn i Ggb med alla fina tjejer som kan ändra sina planer nu och tyvärr kommer ju inte alla kunna det men men vi festar för er också haha. Får se vart vi styr förfesten innan. Hmm kanske här om jag får ut päronen några timmar ? Ja så blir det nog och då ska jag bjuda på margaritas tjejer ;D

Mina favoriter

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-11 17:38:50 0 KOMMENTARER

 

Åh vilken konstig dag det har varit idag , den har verkligen varit lite upp och ner. Vi börjar med gårdagen då jag hade sånna smärtor i magen i flera timmar och mådde illa. Jag trodde jag hade sovit bort smärtorna men när jag kom hem imorse började det igen och mamma trodde jag hade magsjuka och avrådde mig från att åka och träna idag men jag gjorde det ändå och mådde bra. Kom hem och gick en promenad med Alice en timma tills jag fick någon sjuk spyattack ute (?). Det kom inte alls mycket och det var bara helt vattning eftersom jag sluta äta igår och har inte vågat äta sen dess och nu har jag mått så underligt hela dagen och smärtorna kommer lite då och då. Vi åt kyckling och ris idag och det är ju så himla gott men jag var tvungen att sluta äta för att magen lät konstig och kändes underlig så nu vågar jag inte äta mer! Och igår när första smärtorna kom så satt jag och älsklingen och knappra mjökchoklad och cocosbollar som är mina favoriter men jag tror aldrig jag kommer äta det mer igen! Och jag som älskar mjölkchoklad ... ska sluta med all skit äta i en vecka från och med idag och se hur magen mår hihi. Wish me good luck för jag är en sucker för godsaker :/

Opps I did it again :/

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-10 13:56:03 0 KOMMENTARER

Okej seriöst nu får jag faktist sluta shoppa! Jag är snart ruinerad alltså och det är inget skämt men jag kan alltså inte hålla fingrarna borta. Någon borde spärra mina konton och ta bort internet för mig för jag behöver hjälp! Jaja whatever jag tyckte outfiten nedan var så söt så var bara tvungen , så låter det jämt men jag lovar nu var det sista gången. Vad har man gjort annars idag ? Tränat och solat och nu börjar jag seriöst få ont i ryggen av allt tränande haha så imorgon skippar jag ryggen och kör kondition , bröst , armar och mage. Och på söndag blir det vilodag från all träning för musklerna måste ju få vila. Nu ska jag göra mig i ordning för jobb :/

Jag vill till Ullared!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-09 21:02:46 0 KOMMENTARER

Hahah klockren serie alltså! Ren skit egentligen men man kan inte sluta titta och det är bara för att det är så jävla underligt folk. Allt från kåta gamla tanter till '' livsnjutare '' HAHA fatta att paret som campar där i två veckor sparar hela jävla året för att sen handla upp allt dom sparat på en massa skit och sen handlar stackarna inget mer på hela året och gubben i huset kallar sig själv för LIVSNJUTARE. Jag dör! Vart hittar dom alla människor egentligen haha jag ställer gärna upp så ring mig jag är själv lite mongo. Och paret som skulle gifta sig jag har nog aldirg sett en större toffel stackars kille fick inte ur sig ett enda ord när tjejen plocka på en massa strunt i vagnen. Men visst är det underhållande och jag blir själv sugen på att åka dit igen för att handla en massa strunt dock var jag där förra vintern och hitta bara ett par träningsbyxor ( nödvändigt or what ) men nu verkar dom allt ha mer saker så det blir nog en tripp dit i vår :D

inte en vanlig söndag iallafall

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-08 20:57:33 1 KOMMENTARER

Haha kom hem efter gymmet och var helt slut och tänkte att jag skulle ta och duscha efter GG men istället blev det att jag tanka ner lite bra musik och börja träna lite hemma men mitt i smeten såg jag en klänning jag tänkte ha på Sannas b-day , en klänning jag aldrig användt och när jag tog på mig den kände jag mig som en korv. Blää vad ska jag då ta på mig tänkte jag och började prova allt jag hade i min garderob haha mitt i träningen alltså men iallafall så kom på att jag har en sån söt rosa ballerina kjol men jag känner mig tveksam det känns så sommrigt eller ? Kanske med ett par tjocka strumpbyxor till också eller blir det för konstigt ?



 En sliten ballerina HAHA ...

Biggest Ida

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-08 13:45:34 1 KOMMENTARER

Frulle har man ätit för länge sen med familjen och pappa fick lite presenter av mig och lillebror som uppskattades. Varit ute med Alice två gånger , har handlat TVÅ gånger med mamma för att hon glömde en massa varor , har lämnat Alice till Sebbe för dom är på släktkalas haha och nu latar jag mig för sportlife öppnar inte förens klockan 15.00. Deras öppettider är så kassa det är det enda negativa med sportlife. Jaja fördriver tiden med att kolla på Biggest Loser haha jag älskar det programmet för människorna kämpar verkligen och herrejisses vad dom går ner. Mycket beundransvärt tycker jag och förresten biggest loser ska komma till Sverige och kändisar ska vara med i det. Undrar vilka kändisar som ska vara med ? Anna Book kanske ?

Usch för söndagar

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-08 12:40:28 0 KOMMENTARER

Nu är det söndag , vilodagen med andra ord men för många är det en stressig dag eftersom helgen är slut och vardagen börjar snart igen och det är långt kvar till helg igen så därför lägger jag in en lite pre-party låt så ni kan längta tills nästa helg igen som jag gör. Men först får vi ta tag i det tråkiga som plugget och sen gymmet fast det är inte tråkgigt förstås. Later!



Sorry videon gick inte att lägga in men klicka för att lyssna på låten ändå ...

Bästa reklamen på tv!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-08 10:44:05 1 KOMMENTARER



Hahaha Judith och Judith det här är den bästa reklamen på tv just nu!

På smällen

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-08 02:34:46 0 KOMMENTARER

Lördagen spenderades med Sanna och dagens klädval för oss båda var slappt och ledigt. Jag hann till och med och sola så nu börjar jag bli brun igen och det tackar man för. Vi har gottat oss i lite onyttigheter men vad gör det för det är ju lördag peeps och imorgon blir det gymmet för det blev inget idag tack vare en underbar huvudvärk! Vi har tjajat , gottat oss och kollat på filmen knocked up som var ganska så bra. Katherine Heigl var iallafall vacker :) Natti natti.

H&M dude.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-08 02:27:39 1 KOMMENTARER



Dags för fredagsmys!!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-07 00:32:20 5 KOMMENTARER

Nu har precis jag och bejb kollat klar på " Slumdog millionaire" ja jag vet att jag är sen med den filmen haha. Jätte bra film verkligen och jag blir alltid så sentimental och gråter och har mig fast dock inte idag men igår när vi kolla på " säg att du älskar mig " tror jag den hette fast den var väldigt b om man säger så men handlingen var bra. Ne nu kom Sebbe in igen så nu ska vi mysa vidare. Ha en fortsätt bra kväll om ni nu har det haha.



Hur söta var inte dom ? :)

Nu är det kallt.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-06 16:26:48 0 KOMMENTARER

Gaaah min mage gör så ont! Smärtan är olidlig alltså , har haft någon slags mens smärta i tre veckor i magen fast det har ju självklart inte varit det men idag tar smärtan priset för det gör så jävla ont! Jag vill bara bädda ner mig i en söt pyjamas och vila men det har jag icke tid med. Mamma tyckte det var tid att gå och kolla upp spiralen eftersom det kan vara den som spökar men det hoppas jag inte för jag har haft den i tre år och det har fungerat perfekt. Jaja hörs imorgon eller något om jag inte har hunnit dö idag (skämtar). Ha en bra fredag kväll!


Hur gammal är jag ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-06 14:50:29 0 KOMMENTARER

Jävlar vad veckorna går snabbt! Det är redan fredag idag och jag kan inte komma på vad jag har gjort i veckan haha. Jag har fått för mig att jag är 17 år fortfarande när jag har suttit och läst små tjejers bloggar och sen slog det det mig att jag är för fan 20 år varför blir jag så hysterisk när jag läsar vad dom skriver ? Haha nee nu ska jag inte säga mer för jag vet egentligen inte vad jag pratar om. Jag har städat , duschat och ska strax äta fredags middag med familjen sen ska jag och lillebror till systemet och staden för att köpa fars dag present sedan ska jag sola , gymma och hem till min älskling och fredags mysa. Puuh det blir en lång dag idag men det gillar jag så dags att sätta igång med vad jag nu skulle göra innan ? :-)


X-mas

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-05 15:55:22 2 KOMMENTARER

Jisses har ni tänkt på att det snart är julafton. När man var liten räknade man ner dagarna och julloven kändes hur långa som helst. Mamma frågar mig varför jag fortfarande tycker julafton är något speciellt. Jag tycker inte inte julafton borde bli mindre betydesefull bara för att man blir äldre. Pappa älskade handla leksaker åt oss när vi var små och visst var det de som var roligast med julafton men det är det inte längre iallafall inte för mig. Det är känslan och allt pyssel innan , att få umgås med sin familj , släkt och äta god mat och bara få umgås med varandra. Jag kommer nog alltid vara barnslig när det gäller jul men det tycker inte jag är något fel men julklapparna spelar inte sån stor roll längre för ju äldre man blir ju mer har man. Jag har allting jag önska så därför blir det bara en massa strunt saker som man egentligen behöver i min önskelista i år haha men visst vill man öppna några paket på julafton ändå :)

Queen GaGa

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-05 15:06:50 0 KOMMENTARER



Sorry det är inte videon men lyssna på låten, grym! 

H&M

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-05 14:36:05 1 KOMMENTARER

H&M har blivit så mycket bättre när det gäller kläder och speciellt skor. Klickade hem dessa rosa för visst behöver man en massa par rosa skor i hyllan haha och ett halsband fick det bli också men inget mer! Och inget på konto haha jag är beroende av att handla! Måste dock klicka hem ett par tränings shorts för det är obekvämt att ha lång byxor på sig tycker jag. Jag och älsklingen var förresten och tränade idag haha det var spännande kan jag lova. Jag har nog testat på alla maskiner på gymmet nu som jag inte gjort tidigare så nu har jag några fler favoriter där jag ska testa på imorgon med Sanna så att hon inte bara går på löpbandet för nu ska det byggas muskler (= Jag är trött och hungrig så ska ta mig en bit mat och sen plugga.

HJÄLP! HAHAHAHHA

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-03 21:51:17 5 KOMMENTARER

Va fan jag sitter och kollar på desperata fruar i lugn och ro och ser att lilla tjejen Alice juckar som en jäkla tok mot hennes gosdjur pandan. ( Som är större än henne ) Alltså är det normalt för att vara valp eller är det jag som är helt dum i huvudet ? haha men hon är ju inte ens fem månader min lilla bebis. USCH va äckligt men jag kan inte sluta skratta! HAHAHA ...

Kicks ass

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-03 21:15:04 0 KOMMENTARER

Tv kväll!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-03 20:06:30 0 KOMMENTARER

Jag älskar tisdagar det betyder att det är tv-kväll på hög nivå haha sinnes att man sitter framför en burk i flera timmar. Men det förtjänar jag idag för jag har pluggat i flera timmar nu och skickat in en helt punkt så bara tre kvar i den kursen. Tummen upp för det hihi men fasiken vad mycket annat jag har kvar att göra och om jag ska hinna göra alla mvg uppgifter också så jag måste jag plugga varje dag nästan minst  4-5 timmar om dagen. Puuh ska bli gott med ''jullov'' för sen börjar jag inte nya kurser förens i början av janurai. Och vilka tönt kurser alltså haha webbdesign är ett av dom men den blir nog rolig ändå tror jag , kanske kan lära mig om bloggdesign haha. Man måste ju göra något när det inte finns så mycket jobb. Åh på tal om jobb så ska jag jobba imorgon men dock klockan 13.00 så då har jag sovmorgon (=



Först Ugly Betty 20.00



Sen Desperete Housewifes 21.00

Måndags ångest.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-02 08:38:56 1 KOMMENTARER

Jag är så trött! Ögonen svider och Alice har deckat igen hahaha ser roligt ut hon har brett ut sig så mycket hon bara kan så jag kan inte ta mitt täcke för jag vill inte väcka henne fast jag vill somna om! Varit uppe sen 07.00 och ätit frulle med älsklingen och kört honom till hans kurs och hem igen fast egentligen skulle jag åkt och tränat men det orkar jag inte så här tidigt men kanske vid ett ? Aah får se på det men nu ska jag glo på tv och somna om igen (=