mirror mirror on the wall ....

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-01-31 22:10:12 0 KOMMENTARER

Började dagen med att bege mig till jobbet och usch vad tråkiga måndagar är. Har börjat tröttna lite på jobbet och jag hatar dessa perioder för då vill jag knappt gå upp ur sängen. Men men det är ju som sagt bara en period det brukar vara så ... Träffade Sara ( aka Loppan ) för att äta på Mejeriet ( SKRÄLL ) det blev en massa tjöt och catching up eftersom vi inte har setts på ett tag men nu ska det bli ändring på det! Efter nachotallriken mötte jag upp Åsa för att gymma bort den ha ha. Vi börjar komma igång lite och imorgon ska vi göra ett träningsschema för just nu går vi runt i cirklar och gör lite vad som helst. Men det är inte förens imorgon för nu går mina ögon i kors så dags att nana för det är en dag imorgon också.



Klockren bild på Sebbe i lördags

Grattis Pappa!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-01-30 14:16:03 1 KOMMENTARER













Igår firade vi pappa som fyllt hela 50 år eller NEJ han fyller idag förresten så grattis ännu en gång pappa! Vi hade bokat bord och riktigt födelsedags firande på Swania egentligen med släkten men det brann ju i torsdags så vi göra om hela firandet och bara fira med familjen eftersom det är lönehelg och det inte fanns några bord lediga för så många personer men kul hade vi och pappa blev full som en kastrull ha ha. Jag , Sebbe och brorsan drog vidare till Butlers på natten där jag träffade KÅB och andra härliga människor. Riktigt lyckad kväll och fasiken vad folk det var ute igår. Nu ska jag fixa mig i ordning lite så ska vi på tårtkalas och pappa ska få sin present idag ( utomlandsresan ) hoppas han blir överraskad =)

word.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-01-28 22:45:54 2 KOMMENTARER

Ställde klockan imorse trots att jag var ledig för jag och Åsa skulle till PLUS och skaffa gymkort. Tog en powerwalk på morgonen innan hon kom men lillskruten låg och susa gott och ville absolut inte följa med

Bjöd Åsa på frulle innan det var dags att röra på dököttet och gött är det nu när man äntligen skaffat sig ett gymkort igen. Efter träningen åkte jag och Åsa en snabbis till Siba och jag fick köpt mig ett par träningsbyxor som är så jag. Svarta adidas med rosa ränder höhö. Fick bråttom hem för jag skulle till frissan och där satt man i nästa tre hela timmar ( ryggen skrek av smärta efter ) men håret blev bra och jag är nöjd med färgen. När jag äntligen kommit från frisörstolen promenera jag hem och där satt Åsa och Kim i min soffa. Vi bestämde oss för att köpa med oss kinamat/subway mat hem och kolla på film men film blev det inte då vi satt och tjöta hela kvällen. Nu har dom åkte hem och jag ska strax lägga mig för imorgon blir det jobb 06.45-16.00 och efter det blir att fira världens mest underbara pappa som fyller hela 50 UNGA år. Ska bli så roligt att se pappas min när han får presenten och jag tror han kommer bli glad =)


MUMS räkchips

Alice har spanat in bytet ....

Men hon lyckades inte!

Så hon gav upp och la sig på bordet!! Ajabaja!


P.S
ska sluta lägga in så mycket bilder på min hund innan folk tror att min liv kretsar runt henne ha ha

Trollywood

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-01-28 00:36:23 1 KOMMENTARER



Ett troll som ska besöka frissan imorgon


Idag minnsan har det hänt saker i vår lilla stad Trollhättan , det har brunnit på hotell Swania och det verkar ha varit en ganska så stor brand. Usch vad tråkigt och släckningen ska tydligen ha pågått natten till imorse och jag bor några hus ifrån och har inte hört ett smack. Tråkigt nog ska vi egentligen ha pappas 50 års kalas där på lördag. TYPISKT! Så idag har jag och mamma fått åka runt till alla ''fina'' restauranger och försökt boka in oss där och det var inte det allra lättaste men som tur är har vi en reservplan iallafall. Jaja denna dagen har varit bra trots alla dessa tråkigheter som inträffar allt för ofta. Jobbat , storhandlat , varit på bio med mamma och Sebbes mamma (Änglagård - rekommenderas) och tagit en kvällsfika på Strandgatan med Becka och Kim och nu ska jag nana för det blir en lång dag imorgon med =)

Löning

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-01-26 16:01:18 1 KOMMENTARER

Åh vad jag hatar onsdagar ni anar inte! Jag jobbar oftast på båda jobben då och det gör jag ju självklart idag. Slutade 15 och strax ska jag kila iväg och jobba kvällen på ett annat , åh jag vill verkligen inte. Inte idag när jag har sovit så dåligt inatt. Jaja igår var en bra dag eftersom jag träffade Kim , Åsa och Becka för en fika efter jobbet och efter fikan åkte jag och älskling till hans mamma och åt middag och fick självklart med oss två påsar bullar hem. Goda är dom också ha ha sitter och tuggar på några nu. Imorgon blir det jobb , storhandla mat och bio med mamma och Sebbes mamma och även en kvällsfika med KÅB igen ♥

Maria Montazami Collection.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-01-23 23:34:22 0 KOMMENTARER

                                 

                                                  bilder lånade av http://www.pub.se/blogg
                                                  http://blogg.amelia.se/maria-montazami/

Yeeeey nu i januari släpper Maria Montazami sin alldeles egan väskkollektion och den ser ganska lovande ut. Alla väskor är inte riktigt min smak men jag kan nog tänka mig en eller två från serien. Jag tycker dessa väskor passar lite äldre kvinnor med tuff stil och jag ska absolut ha en! ( fast jag inte är en äldre kvinna ha ha ) och jag menar ju självklart inte alla väskor går i det stuket men det känns som hon har riktat in sig på sin egna målgrupp som är bra. Så MUMS som Maria säger på denna roliga nyhet. Nu ska jag nana =)

Krogmyndig

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-01-23 19:12:27 2 KOMMENTARER

Jisses vilken powernap jag vakna upp ur nyss ... Detta har varit min jobbhelg men nu är den äntligen över eller nja ska jobba en sväng imorgon med. Har varit en riktigt lugn och go helg faktist. Har fått cykla (!!!) till jobbet varje morgon då jag har dragit in på mina taxiresor till jobbet ha ha. Igår var jag och älskling även på kalas för det var lillebror som fyllde hela 18 år. Ett stort grattis till lillebror som är ett huvud längre än mig. Det var mat och tårta för hela slanten och även en massa bus med lilla Emma. Idag efter jobbet blev vi bjudna på pizza av Sebbes mamma så det har varit en riktig familjehelg =)

Morgonpromenad

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-01-20 13:36:05 3 KOMMENTARER







God morgon eller nej det kan jag ju inte skriva när klockan snart är 14.00!! Herregud vart har denna dagen tagit vägen? Jag vakna rätt sent idag eftersom jag är ledig , har varit ute på en lånpromenad med Alice i det fina vädret och även satt på två maskiner och käkat frulle. Och sen då? Legat och degat i soffan bara ha ha. Varför blir lediga dagar officiellt städdagar!?!? Idag står det inte mycket på schemat då jag måste lära mig att varva ner men det är ju så tråkigt och jag håller på och gå in i väggen av tristess. Jag har haft sånna konstiga tankar och kommit in i en period där jag känner mig ledsen men jag förstår inte riktigt varför. Ibland står bara livet still och man undrar vad som händer härnäst. Jag vill börja träna igen och jag ska även ha en vit månad från och med februari och hur trist kommer inte den bli då ha ha.

18 januari

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-01-18 21:14:44 0 KOMMENTARER


Fasiken vad dagen gick snabbt helt plötsligt ... Har varit och ätit underbart goda pannkakor hos Mona och även planerat in bio på söndag med henne och mamma , kan bli mysigt =) Ser dock inte fram emot morgondagen då jag först jobbar 7-16 och sen direkt till ett annat jobb och jobba kvällen där. Det är väl tur att man är ledig på torsdag och då ska jag banne mig sova ut som jag inte annars gör när jag är ledig. Jaja nog om babbel nu ska jag lägga mig brevid världens finaste sambo och få lite klining på ryggen så att jag somnar. Visst är man bortskämd men har man väl börjat får man allt fortsätta =)

Ledig dag ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-01-18 14:07:34 0 KOMMENTARER

Idag är jag ledig och ska egentligen vara det i tre dagar men hoppade in extra imorgon. Tråkigt att vara ledig en vardag nu för tiden för alla andra jobbar eller går i skolan så det finns inget att göra. Hela den här veckan är seg då det är min jobbhelg tråkigt nog ... Jag sitter här och väntar på mamma som ska sluta jobba vi ska boka en utomlands resa till familjen för pappa fyller 50 år nästa vecka =) ska även boka bord men vi vet inte vart än ? Senare ikväll ska jag och Sebbe iväg till hans mamma för middag det är en liten tradition som vi inte har gjort på ett tag då vi har jobbat så olika. Ska bli väldigt gott med hemlagad mat då varken jag eller Sebbe kan laga den godaste maten fast det går ju ner ändå ha ha =)



Söndags huvudvärk

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-01-16 15:04:49 4 KOMMENTARER












Denna bilden är rolig för Alice försöker fånga sin leksak i bakgrunden xD
 
Jag hatar söndagar dom är så sega men det är skönt att ta igen sig efter gårdagens bravader och kul hade vi. Tråkigt att dega på soffa ensam idag eftersom Sebbe jobbar kvällen idag :( Nu ska jag trycka i mig glassen som blev över från milkshakedrinkarna igår hihi det är min lilla tröst.

Utgång på ingång.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-01-15 18:24:54 2 KOMMENTARER







Jag sitter här helt färdig för att slå klackarna i taket på Butlers ikväll med dom bästa. Först ska vi ha förfest hos mig så nu inväntar jag alla peeps som ska komma. Gött att bo precis bredvid Butlers för då kan man sitta länge och förfesta. Jag skulle göra milkshake drinkar men kom på att jag inte hade någon mixer men det gick ändå. Tog mangotrippel glass , en kiwi , massa grädde och massa alkohol (för mycket) och skaka om i min shaker istället och den blev helt okej =) vi hörs imorgon med en massa bilder förhoppsningsvis.

Tjugondedag Knut

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-01-13 21:54:49 0 KOMMENTARER

Julens sista dag och imorgon ska jag plocka bort alla julsaker som fortfarande ligger framme och skräpar.
Granen slängde jag ut i början av förra veckan eller det var väl mest Åsa som slängde ut den torra och bruna granen ha ha! Lägenheten blev så tom utan den så det blir ett IKEA besök i februari och lite mer färg till våren. För nu när jag tänker efter så är våran lägenhet helt vit och då menar jag inredningen också .. Till och med julpyntet var vitt eller silver så det var väl inte så konstigt att jag inte fick någon julkänsla. Men nästa år då ska jag pynta från tak till golv kan jag lova, hoppas Sebbe står ut =)



Kommer bli ganska mycket inredning hädanefter i bloggen =)

Spring11

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-01-13 21:36:13 0 KOMMENTARER


Mitt första tjatiga inlägg om hur mycket jag längtar till våren trots att jag älskar vintern.
Denna underbara väska i ljusbrunt från Modekungen vill jag ha =)

Back on track

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-01-13 21:25:31 1 KOMMENTARER

Vad ska man säga? Det var en lång paus ha ha och visst har man saknat att blogga på något konstigt vis ..
Fast man inte skriver om något vettigt men det är skönt att bara få skriva av sig ibland. Måste ju även tillägga hur tacksam jag är över att http://designbyshorty.se har hjälpt mig med bloggen för innan var den ju katastrofal bara för att jag hade pillat med koderna. Ett tips för er som är kassa på allt som har med design att göra precis som jag är , var med i en bloggauktion eller köp/''låna'' en design av någon som kan. Jag älskar min nya blogg och kommer fortsätta att vända mig till denna duktiga tjej när jag vill ha lite variation. Dock vet jag inte vad jag ska blogga om då jag kommit in i en period där det inte händer något. Ganska så typiskt men till våren lär man ju ha massor att skriva om =)