Oscarsgala

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-02-28 21:34:24 1 KOMMENTARER



våran ''goda'' bearnaisesås men den lukta underbart




chewbacca på oscarsgala hahaha

japp här börjar vi vekna till men då var klockan 04.00

på morgonen satt vi slitna och glada och åt frulle på EH innan
jag och mamma åkte på roadtrip till IKEA för lite shopping

så här glad var Sebbe över att montera upp det jag handlat på IKEA

yo and peace

Tack för en super trevlig kväll med underbart sällskap , god mat , vin och självklart massa skratt och deeptalk men det är det man har sina vänner för. Det här måste vi göra om snarast och då ska Becka vara med.

sista söndagen i februari

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-02-27 18:55:53 1 KOMMENTARER

Söndag it is men det känns som en tisdag? Underlig helg kan jag säga ... Har varit förkyld sen i fredags och i lördags var de allra värst men härdade ut på jobbet. Dock gjorde jag inte det idag utan sjukanmälde mig för ögonen rann och var stora som tennisbollar men det har lagt sig nu och jag mår ganska så fint. Näsan har slutat rinna och har bara halsontet kvar. Japp tredje förkylningen denna vinter! Ikväll ska vi ha uppesittarkväll och kolla på Oscarsgalan. Det blir jag , Åsa och Kim vi ska laga en dunder måltid och krypa ner under täcket i soffan , undrar om vi kommer sitta uppe till 06.00? Haha knappast men mysigt ska vi ha det och dagens dresscode är ingen galaklänning utan mjukis brallor och Sebbes jeansskjorta =)



jepp upp och nedvänd bild också

Milkshake drink

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-02-25 23:37:25 0 KOMMENTARER

Det blev ingen mässa efter jobbet ikväll utan krubb och en drink istället. Och nu är jag faktist hemma för jag mår inte så bra. Håller på att bli förkyld eller något tror jag , näsan rinner och ögonen likaså och huvudet är tungt så jag kommer nog åka på min trejde förkylning denna vinter!! Så jag har precis pratat med min bobo och han ska komma hem med cola och ostbågar som jag har varit sugen på hela veckan. Borde egentligen lägga mig för ska upp och jobba tidigt imorgon. Så ser min fredag ut för denna vecka =)

No regrets.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-02-24 22:13:02 2 KOMMENTARER



Eiffeltornet fick mig att tänka på våra fyllesamtal vi hade i helgen om att alla skulle tatuera in tornet på fingrarna hahah tur att vi inte var i närheten av en tatueringsstudio för då vet man aldrig hur vi hade sett ut idag. Nej men i helgen är det tatueringsmässa i vår lilla stad och för en gångs skull ska jag faktist dit på kvällen efter jobbet. Min tanke är väl att jag ska spana och få lite inspiration men kanske göra en liten text på mina fingrar för det är det jag vill. Men jag vet inte om jag vågar! Jag tyckte bara min på armen gjorde ont haha.

huvudvärk och träning går inte ihop

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-02-23 18:17:58 1 KOMMENTARER



Gaaash vad veckan har gått sakta det är ju bara onsdag idag. Jobbat som vanligt och helgen består också bara av jobb tråkigt nog men det blir gott att det lite lugnt. Kanske en sväng till IKEA när man ändå har tid. Men nu har jag inte tid för om ca 15 min ska jag vara på plus och träna med Åsa. Idag ska vi testa på ett bodybalance pass och hoppas det är lika givande som dom andra varit. Nej bråttom var det ju! =)

welcome to my crazy world

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-02-21 21:27:48 1 KOMMENTARER

Monday it is och en härlig sådan faktist för en gångs skull. Har jobbat till 15.00 och det är alltid lika segt att ta sig upp på morgonen efter att man varit ledig helgen. Mötte upp Åsa och vi gick ut med Alice , dammsög och trippade ner till strandgatan för att äta/fika med Kim och Becka , som alltid är lika mysigt. Efter tjockandet så promenera vi till gymmet där vi körde ett score pass som var hur kul som helst och det kändes verkligen i magmusklerna. Förra veckan gick vi på poweryoga och herre vilken träningsvärk jag hade dagen efter ha ha. Så gott att vi äntligen kommit igång med träningen för snart är det ju beach 2011 som gäller ha ha =)




gammal bild men min lilla familj är så söt

Walking with my high heels ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-02-16 15:26:14 1 KOMMENTARER


jag vill bort från februari månad och slänga bort den tjocka jackan
att få sätta på sig den första klänningen utan att behöva ha strumbyxor under
sitta på gräset med sina fina vänner och planera för en helt galen sommar tillsammans
det är det jag vill ha och jag vill ha det nu för det kliar i mina fingrar så jag blir galen
men vad händer då ? jo det börjar snö/regna utanför mitt fönster just i denna sekund

Tv kväll

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-02-15 20:59:22 0 KOMMENTARER



Älsklingen har precis lämnat mig för att kolla på fotboll med grabbarna så nu är det så tyst och lugnt här hemma hihi. Ligger här med Alice i famnen och snart börjar alla roliga program som går på tisdagar. Ska man eller ska man inte gå till affären för något gott? Åh orkar ju egentligen inte och är inte särskilt sugen på något men det känns änna obligatoriskt ha ha. Hoppade i mina kvällskläder alldeles för fort för jag kom precis på att jag måste gå sista rundan med den lille också. Då blir det kanske affären trots allt eller kvällsmacka :-)

lunch

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-02-15 12:02:16 4 KOMMENTARER

Haha i lördags pratade vi om alla bloggare som tar alla dessa tusen ''dagens outfit'' bilder och vi alla var så fascinerade av att deras bilder blev så bra. Om jag får med hela outfiten så blir blir ansiktet fasiken inte bra och tvärtom men aldrig en hel snygg outfit bild! Försökte nyss och jag dör av garv för det är ju inte klokt hur mycket tid folk måste lägga ner på det här. Jaja inget för mig för jag har viktigare saker för mig som att gå på lunch dejt med mina fina vänner och bråttom har jag dessutom!! Puss



här kommer tex fuckfaces in och skorna kom inte med!?!?




oj här vet jag inte vad som hände




och JAH vi försöker igen men då får man någon konstig min och ställning
då har vi kommit fram till att det här inte är min grej :-)

Vinkväll

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-02-13 13:31:03 0 KOMMENTARER

Typ så här mår jag idag efter våran hemmasittarkvällmedvinochmelidofestivalen men som resultera i att jag och Åsa slog klackarna i taket på Butlers i slutet av kvällen. En lyckad kväll med andra ord! Nu ska jag gå och gräva ner mitt huvud som bultar och sen skicka runt ett massmess och fråga hur alla mår idag. Puss

Mejeriet ♥

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-02-08 21:42:55 0 KOMMENTARER

bild lånad av Ekostil.se

Tisdag och det är bara början av veckan SUCK!!! Vet inte riktigt vad det är med mig är trött varje kväll vid den här tiden men även på morgonen fast jag lägger mig i tid och vill verkligen inte gå till jobbet. Kan inte denna jobbiga period bara gå över snart!?!? Idag har jag jobbat en kort tur på 5h ångrar dock inte det fast jag hade kunnat ligga och sova med min bobo ha ha. Träffade Johanna efter och vi åt lunch på Mejeriet ♥ favorit haket här i Trollhättan och måste bara säga att dom har den godaste nachotallriken i stan! Word! HA HA. Gick hem och tog en powernap som satt så gott och vaknade av ett par missade samtal så det var bara att dra sig upp ur soffan och iväg och fika med Kim , Åsa och Becka eller KÅB är lättare och mysigt var det. Och OJ vilka planer vi har för i sommar frågan är hur vi ska hinna göra allt :-) nu sitter jag och degar i soffan efter ytterligare ett par timmars jobb fast på ett annat ställe , ja jag vet hard life ha ha. Ska äta kvällsmat med min älskade sambo och lägga oss för imorgon är det jobb igen och dessutom två jobb så behöver sömnen. Natti natti folket

darkness ....

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-02-07 20:33:18 0 KOMMENTARER

Gaaaaah en hel vecka sen jag bloggade senast , oops men det är ju så tråkigt att blogga utan bilder så jag får väl börja slänga in gamla lite då och då när man inte har några nya. Hade det enormt roligt i fredags med KÅB vi drack vin , kolla skräckfilm och åt pizza ha ha en helt oförglömlig kväll som vi gör om på lördag fast framför meoldifestivalen. Resten av helgen var lugn och vi fick äntligen bokat resan till Grekland i september och ja jag vet långt kvar men skönt att ha bokat den. Idag har jag bara jobbat som vanligt och fasiken vad måndagar suger! Dock har jag umgåtts med Sanna hela dagen vi har käkat pizza pratat som aldrig förr. Oj vad mycket pizza det har blivit nu då men man lever ju bara en gång. Nog om mig för nu blir det en promenix med Alice i det så vackra vädret jaja bara att sätta på sig gummistövlarna.



Jisses vad mörkt hår jag hade för några månader sen :/