shopping.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-30 00:27:01 6 KOMMENTARER




EN till blommig klänning som mamma så fint uttryckte det och ett skärp från VILA



ETT till par tygskor dock är dessa converse liknande i modellen från H&M



Hårtoppsserum från Björn Axen och en stor ring från H&M

Team Katy

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-29 23:37:27 0 KOMMENTARER




Mjaau catfight höhö, heja snygg Katy!

Hinner tröttna på våren?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-29 19:01:58 2 KOMMENTARER



Jisses vad man tjatar och längtar efter vår och allt vad det innebär. Typ en helt ny garderob haha men man hinner ju snart tröttna så det här är mitt sista ''längtar till våren'' inlägg. Eller sista tills snön är borta iallafall mohaha. Men visst är dessa tre skapelser fina från Nelly.com ? Älskar speciellt den vita och blommiga :)

Nu är det fredagsmys

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-29 18:44:38 0 KOMMENTARER

Herregud lång dag idag igen haha men jag är så duktig när det gäller att komma upp på morgonen. Jobbat och sen åkte jag och mammi ut på äventyr. Varit på Siba idag igen men hittade dock inget eller jo bytte ut skärpet jag köpte igår till ett finare inget mer konstigt nog. Mamma fick handlat massor förstås. Nu har vi precis ätit tacos hela familjen och jag är så trött. Hade tänkt åka sola och träna men jag skippar det och gör det imorgon istället. Idag blir det en plugg dag tyvärr för imorgon ska två uppgifter vara inne och en helt kurs på söndag plus en religions uppgift så jag har inte tid för annat den här helgen. Ska nog färga ögonbrynen först hihi :)

Piercing i näsan ....

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-28 19:45:01 1 KOMMENTARER

Jisses vilken vecka det har varit. Full rulle hela tiden och det är gott. Igår åkte jag , Sanna , Sebbe och Franne ner till Gbg och mina uggs hamna i alla vatten pölar som fanns så frysna tår var inte kul att gå med. Jag köpte extensions och nu börjar jag äntligen vänja mig vid så här mörkt hår (bild kommer) dock måste luggen växa för jag ångra att jag klippte den! Sedan åkte vi till IKEA och det minst sagt roligt och mätt blev man verkligen höhö. Idag har älskling haft ledigt så vi fick sovmorgon och sedan åkte vi iväg för att äta på sallads baren och sedan en sväng till Siba. Jag har lovat att inte handla något den här månaden men det blev en klänning , skärp , smink , ögonbryns färg , tyg skor igen och en massa små bröte som är väl behövligt haha ni får se imorgon. Sedan skulle vi till affären men Sebbe fick ett flipp och skulle pierca sig i näsan!!! Sagt och gjort haha fy fan vad ovant men det blev fint :) Nu ska jag gotta mig med min skvaller tidning och den stora godispåsen haha. Ha en underbar torsdag för det ska jag med mina två älsklingar och Alice har dessutom nyklippa naglar :)

Långa dagen idag igen?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-26 23:03:03 1 KOMMENTARER

Ja vad har man gjort en tisdag som denna ? Började med att jag la mig typ 17.00 igår haha whats up with that !?!? Vaknade två inatt och gick upp drack lite och klädde av mig och somna om igen haha. Vaknade 08.00 imorse och var pigg som en lärka. Tog en dusch och åt en väldigt nyttig frulle sen begav jag mig till solariumet och gymmet med Sanna. Efter det blev jag trött men det var bara att bege sig till work som gick dunder snabbt idag och det var skönt må jag säga. Sen tänkte jag väl få lite plugg gjort men nej då har slappat järnet med mamma ikväll höhö. Även kollat älskade paradise hotel och fy satan vad jag stör mig på skabbet Erika och hennes lugg! Men men natti :)

Dokusåpan fortsätter ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-26 19:21:57 2 KOMMENTARER

Läste Jackie Ferms nya blogg och hittade ett inlägg som handlade om vad som händer efter paradise hotel och det var minsann inte tråkig läsning :D ( Kopierat från http://www.nattstad.se/JackieFerm )

Skvaller om Paradise deltagarna i verkligheten. Snarare SANNINGEN. Varsegoda!

Catja och Andreas är tillsammans efter paradise. Om de förnekar det, så det är konstigt. Med tanke på att Andreas bor hemma hos Catjas mamma. Catja har inget jobb, utan lever på Andreas. Som tydligen har det bra ställt när det gäller aktier och sådant. Catja har vart i Thailand, på Andreas bekostnad (och i Dubai). Då andreas stannade hemma hos Catjas mamma. Catja berättade för oss i Paradise att hon aldrig skulle försöka sig på "idol" dylikt. Eftersom hon gillar att sjunga. Hon ville vara med i idol och hamnade i paradise hotel. Klippet ligger längst ner....

Liar Liar!!!

Andreas är Catjas knähund som har flyttat ända från Gbg för att vara med Catja. Hennes bitch.
Lämnat hela sitt liv, har inte sett han göra en massa jobb, så det måste vara enbart för hennes skull.

Erika har legat med både Kristoffer och Cimon här hemma i sverige. Mest Kristoffer. Då han övernattat hos
henne många många gånger. Krisoffer: Anneli två gånger i veckan, erika tre gånger i veckan! Och så byta efter förmåga.

Jag har legat med Patrik här hemma i Sverige och Stefan! Och inte den vanliga ställningen med stefan,
utan number two! Just det, med Daniel Da silva, efter sms rouletten. Det fick jag absolut inte säga.

Cimon gör allt för att lyckas med sin karriär. Och det kommer han att göra, då han lugnat sig efter media kåtheten.

Franscesca och jag bråkade jätte länge. Eftersom någon hade spridit ett rykte om att jag gick runt och sa
att Frassan tar droger. Vilket inte stämmer. Personen som sa att jag sagt det, var Catja.

Efter programmets slut. Så fick alla åka till ett lyx hotell och ha lite extra semester. En sisådär två tre dagar.
PÅ Hotellet, vänder Pontus personlighet totalt. Han dricker sig stenpackad, flörtar och ger tjejerna skamliga och äckliga förslag. Han mordhotar dessutom flera stycken. Vissa av deltagarna blir rädda och gråter. Erika ligger med stefan i poolen, framför barn familjer mitt på dagen, en timme efter med Kristoffer. Samt trashar deltagarna sina hotellrum. Dem stänger baren och hotar med att slänga ut deltagarna. Alla bråkar samt lyckas ha det bra. Det finns en film jag skulle lägga upp, gör det imorgon.

Någon. Har spridit rykten att Stefan har tvillingar i staterna. Samt att det finns filmer då han gör saker med sitt ass. Stämmer INTE, eftersom alla pratar om det så vill jag avsluta det ryktet.

Ni ser, dokusåpan fortgår. Och den är värre här hemma! Eftersom min förra blogg var galen, men rätt lugn. Så passade det med ett invignings utbrott! Jag gillar alla personer jag lagt ut. Undrar hur de kommer att reagera? Man får skylla sig själv om man blivit offentlig. Eller hur? Det gör jag. Kanske skadade jag för mycket nu. MEN, om man skjuter kulan, kommer den ALLTID tillbaka.  Så jag får min dos senare, promise.

Slumrar till vilken sekund som helst

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-25 16:50:57 5 KOMMENTARER

Puuh vad trött jag är. Har varit igång hela dagen och på denna lilla sömn jag fick inatt så förstår jag inte ens att jag orkar hålla ögonen öppna haha. Först åkte vi till frissan för att beställa tid till ett sen åkte vi till näl och efter det åkte vi och åt lunch. Vi kunde dock inte bestämma oss för kycklingsallad eller nacho tallrik så vi beställde båda två och gjorde en buffe istället haha smart men fasiken vad mätt man blev. Sen åkte vi till frissan där jag satt ett tag men nöjd är jag. Dock var det länge sen jag var så här mörkhårig men äntligen efter 10 hela månader så har jag inga gröna skiftningar längre. Blev kortare än vad jag trodde men ska lägga in nya extensions på onsdag så nemos problemos nu gäller det bara att få bränna igen annars så ser det inte bra ut. Åh är så trött så jag inte ens kan tänka så ska nog ta en lång powernap och sen äta rostat bröd när jag vaknat :D konstiga sug man har ...

Jobbig natt ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-25 07:38:56 2 KOMMENTARER

Söndagen började bra för jag och Sebbe vaknade tidigt dock låg vi i sängen och pratade i fyra timmar om allt mellan himmel och jord haha. Åkte till gymmet med Sanna och fick även solat , oj då det är typ tre veckor sen sist så blek är man. Åkte hem och åt och tog världens längsta dusch. Skrubbade och peela kroppen och ansiktet och allt möjlit och fy satan vad vit man blir efter haha men mjuk och fräsh är man. Åkte hem till Sebbe och vi la oss ganska tidigt för båda var trötta men jag hade sånna magsmärtor som jag tänkte att jag sover mig igenom men nej jag vakna förstås några gånger under natten och hade så ont att jag bara satt och grät men lyckades somna om. Tills klockan var 04.00 då smärtorna var olidliga och jag var tvungen att väcka Sebbe vid 05.30 så han fick köra hem mig för jag hade ingen bil. Stackarn blev rädd och ville att vi skulle åka in till akuten haha men det behövdes inte. Kom hem och åt frulle med mamma och det blev bara värre JISSES! Men nu har det äntlingen släppt helt tror jag? Skulle kunna somna men jag har massa att göra idag bla att åka till Näl med Sanna och sen till frissan. Hoppas bara hon har tid idag för då ska det klippas och färgas mörkt igen :)



Slingorna och det ljusbruna ska bort och även luggen mohaha

Klingan is out!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-22 21:58:24 1 KOMMENTARER



Här är några av deltagarna som är med i årets Lets Dance och jag har två favoriter. Mattias kommer vinna hela skiten det är ingen snack om det! Elin Kling heja jag på innan det änns börja men jag ångra mig snabbt för hon är bara konstig ? Kan inte dansa för fem över , pladdrar och gör konstiga ansikts uttryck. Gudrun with the golden legs är ju ganska grym ändå så hon kan ju också vara en potential vinnare höhö :) Och Rabih är stel det är synd ...

favoriter

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-22 20:45:11 0 KOMMENTARER



Yeeey jag vill ha vår och dessa underba skapelelser från TopShop ♥

Gammel Ida

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-22 20:27:46 0 KOMMENTARER

Shit pommes vilken fredag! Jag är helt slut eftersom jag vakna så tidigt och fick en massa ärenden gjorda med mamma. Började med möte med jobbet för ja för tillfället jobbar jag inte för jag har ingen brukare längre. Tråkigt! Väntar på att få en ny men det kan ta tid dock ... Idag fyller lillebror hela 17 år så bara ett år kvar tills det är det dags för krogen för skitungen haha. Grattis broder! Storebrorsan har varit här hela dagen med Emma så vi har lekt precis hela dagen haha jag är helt slut och mätt. Lillebrorsan fick bestämma mat och det blev pizza och sen tårta efter det. Uuuh min mage vrider på sig verkligen men imorgon blir det banne mig träning.Vad ska man hitta på nu ? Jag har lite ont i huvudet och är så trött haha gammel Ida som talar ;)

Inte så sleten.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-22 20:23:59 0 KOMMENTARER



Ge mig outiften som är klockren och även håret som är to die for!

VA!?!?!?!?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-21 14:30:52 0 KOMMENTARER



Va har hon rakat av håret ? Försökte googla det men alla säger olika att det var ett skämt eller att det är för en filmroll blabla. Visst det spelar ingen roll om hon har hår eller inte för hon är fortfarande snygg men hennes hår var ju to die for! Buhuuu men jaja hår är bara hår. Men jaja nu har jag inte tid att sitta vid datorn för det är snart dags för jobb , en kvällstur :)

Oj ....

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-21 12:19:56 2 KOMMENTARER



HAHAHA ni som älskar Catja borde kolla på detta ;D

Trött hela tiden.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-20 15:33:50 0 KOMMENTARER

Jisses vad jag sover hela tiden det är verkligen inte likt mig att sova mitt på dagen. Men idag har jag varit ledig och jag sov hos Sebbe inatt men han skulle till sin praktik vid åtta imorse så då åkte jag hem och kunde inte somna om förräns vid elva och sov några timmar tills Alice bokstavligt talat satt på mig i en halvtimma och gjorde sina läten och satte tassen i ansiktet på mig haha. Skulle tränat men jag blev för seg och jag orkar inte träna senare för jag ska hem till min älskling och mysa istället. Tar med mig träningskläderna och åker till sportlife när han åker till sin praktik och imorgon ska jag jobba kväll och även fredag sen är jag ledig denna helgen så då blir det en massa träning. Sen dom två kommande helgerna kommer jag ha jour så då har man bokstavligt talat inget liv haha kommer vara trött efter jobbet!
Usch vad jag känner mig sliten i vinter tider , jag har inte solat på snart tre veckor så jag börjar bli blek och det har jag inte varit på ett x antal år. Och jag ska även till frissan nästa vecka och färga håret mörkt så får nog lägga på ett kol så man hinner få lite färg annars kommer jag se ännu blekare ut. Men jag vill ha vår och visa benen och ha en massa olika färger på kläderna och jag saknar även högklackat! Jag har bokstavligen bott i mina uggs i vinter :( Tråkigt att ha lager på lager på sig också ...

Längtar.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-19 15:31:55 2 KOMMENTARER

 Hej och hå tisdag idag eller är det onsdag ? Shit jag vet faktist inte. Jo nu kollade jag text tv och det är tisdag och puuh säger jag bara. Har varit på möte med cheferna och skrivit lite avtal och så och det här känns jätte bra faktist. Har ett rullande schema så man vet alltid när man jobbar dock jobbar jag alltid två helger i rad. Och det är lör - sön och passen är från 08.00 - 21.30 så det är långa dagar men det gör mig inget för jag är ledig så himla mycket på veckorna. Nu väntar jag bara på att det ska vara tre månader framåt så jag vet om jag blir fast anställd för då flyttar jag och älskling. Jag och mamma har redan suttit och kollat möbler idag haha och dom längtar efter att få ta mitt rum och göra om det. Här planeras det :)




Denna säng och dessa sängbord ska jag ha inget snack om det! :)

Första dagen

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-18 11:17:01 0 KOMMENTARER

Jaha då var det måndag och idag är första dagen på mitt nya jobb. Börjar 13.00 och ska vara med en annan kvinna som ska visa mig hur det går till osv. Dock är hon hel finsk och kan inte svenska! Hur ska detta gå? Jag kommer förstå men jag kommer inte kunna säga något tillbaka haha. Sen slutar hennes pass 16.00 och då tar jag över kvälls passet själv!!! Jisses vad jag är nervös alltså haha. Chefen bad mig även gå med i facket och nu när jag kollar runt så har jag hittat två fast jag inte förstår så mycket av det. Men det kostar ca 600 kr i måndaden! Oj oj vad jobbigt att bli vuxen helt plötsligt haha. Jaja nu måste jag skynda mig. Ciao ciao :)

Färger.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-16 22:30:07 0 KOMMENTARER



Är våren här snart frågar jag som ett litet barn varje dag men mamma tycker jag ska sluta tjata för att hon säger att vintern bara börjat men det tror inte jag. Jag tror att i mitten av februari börjar vintern försvinna helt haha okej önske drömmar då. Jag ska ha en massa olika väskor i massa olika färger och former till våren :) Dock hittar jag ingen snygg mörk rosa !?

Skit lördag!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-16 22:16:29 0 KOMMENTARER

Åh vad härligt att man vaknar tidigt en lördag morgon för att jag tänkte åka och träna MEN självklart har man ju blivit sjuk. Härligt! Näsan rinner i ett , huvudvärken går inte över oavsätt hur många alvedon jag tagit och halsen gör ont. Men jag har även ont i magen också. Skit! Har vilat precis hela dagen så denna lördag suger och du med!

I love fridays!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-16 00:36:50 1 KOMMENTARER

Hallå hallå idag är jag en glad Ida och varför får ni veta snart :) Dagen började med att hämta bilen från verkstaden och sedan skola det var introduktion på religions kursen och jag kände mig så peppad när jag gick därifrån. Kom hem och skulle hoppa in i duschen när jag fick ett samtal som gällde jobb! Japp då fick jag helt plötsligt bege mig till en arbetsintervju och inte förberedd alls. Dock var det världens bästa intervju där allting gick så smidigt. Ja då har man fått jobb som personlig assistent då och om tre månader om allt går som planerat är jag fastanställd :) Då blir det flytt till centrum och äntligen kan jag meddela! Sedan hämta jag Johanna i skolan för vi skulle ha mys dag. Vi åt grillad kyckling med klyftpotatis med min familj och spenderade sedan hela kvällen åt att kolla på film och skratta åt gamla bilder. Trevligt var det och nyss var Paulina här och hämtade Johanna och söt som alltid var hon :) Jaja nu ska jag fortsätta med att kolla på hem inredning mohaha. Vi får höras imorgon itället peeps :)

Kan tiden bara gå snabbare!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-15 12:34:38 1 KOMMENTARER

SHIT POMMES! Jag är så nervös ....

Tik tok

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-15 01:22:58 1 KOMMENTARER

Oj vad klockan var mycket , jag har iallafall suttit några timmar och pluggat.
Känns bra för själen mohaha då har jag inte lika mycket imorgon.
Dock ska jag upp om några timmar och hämta bilen som har varit borta
hela veckan på lagning och sen är det skola igen. Imorgon är det introduktion
för religons kursen som är på distans. Kollade nyss igenom uppgifterna och
jag är så taggad! Mina betyg kommer bli så bra känner jag om jag sätter
igång i tid med alla kurser. Jaja time to sleep people vi hörs imorgon :)

Springtime.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-15 01:19:49 0 KOMMENTARER


På rutin.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-14 22:46:41 4 KOMMENTARER

Så vart man mycket piggare när man vart i skolan. Jag vet inte vad det var med mig idag jag mådde så himla dåligt psykiskt och ville knappt gå upp ur sängen men nu efter skolan känns allt bra igen. Jag behövde nog bara komma ut och träffa folk eller jag hoppas det iallafall. Första lektionen i naturkunskap och läraren verkade hur rolig och lättsam som helst och lektionerna verkar vara väldigt bra så det här känns faktist som att jag kommer trivas dock inte när vi ska ha labbgrupper två veckor. Nya människor och så delas man in hur som helst och dom flesta kände någon där men för mig var alla ansikten nya men jaja det är en vuxna vi pratar om och det känns roligare nu när alla är där för just skolarbetes skull. Förresten läste jag på Bobbys blogg att han vart och fikat med Stefan från PH och hade då råkat kommentera att det var vinnaren!?!? Vinner Stefan! Hur är det möjligt ? Jaja vi får väl vänta och se ...

V2

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-14 14:50:52 3 KOMMENTARER

Det här är jag sliten och det gråa bakom symboliserar min gråa vardag. Jag är blek men mer åt det gula hållet och fråga mig inte hur det har blivit så. Tjock , sliten och deprimerad är vad jag känner mig. Jag vill göra något men alla är inne på vintern , jag vill utomlands och andas annan luft och bara ta det lugnt. Den här veckan har jag iallafall börjat skolan i måndags hade vi introduktions dag för barn och ungdomssjukvårds kursen och där träffade jag även Emma och hennes vän som också går den. I tisdags hade jag min första kvälls lektion och det var webbdesign och den verka väldigt intressant dock ska vi göra en hemsida som en presentation i slutet av kursen men jag vet inte vad den ska handla om !?!?! Idag har jag min andra kvällskurs och det är naturkunskap och den ser jag inte fram emot! Och när jag kommer hem blir det plugg för det ska redan vara inne uppgifter imorgon så det gäller att hänga med.

Tio blå tår.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-11 22:12:14 0 KOMMENTARER

 

Åh ser ni halsbandet fast den lilla bilden? Så snyggt! Men så dyr förstås men jag hat blivit kär i alla stora halsband som dinglar. Jag längtar även till våren att få ha på sig en grå kavaj , shorts , klackar och någon snygg topp med ett stort halsband och brillor. Ge mig det nu tack men vintern har ju bara ''börjat'' tyvärr. Men det är aldrig för tidigt för att shoppa för våren!

Stor lördag?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-09 20:20:46 1 KOMMENTARER

Det är lördag men det känns som tisdag eller något för efter alla dessa röda dagar är man ju helt snurrig haha. På måndag är det skola det ska bli gott att börja gå i skolan två dagar i veckan ( tisdagara och torsdagar ) för förra terminen plugga jag på distans det kommer jag göra nu med men inte helt. Dock är kurserna på kvällarna men det gör inte mig något haha. Idag är jag seg och har huvudvärk så jag har bestämt mig för att stanna inne men har dock gått ut i kylan för att köra mamma och sen solat hihi och självklart gått ut med Alice. Nu sitter jag med en stor skål chips och ett sista (!) glas cola och ska kolla på ' Not another teen movie ' haha en film helt i min smak. Ha en awesome lördag peeps precis som jag ;D

Missa inte!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-07 21:30:55 0 KOMMENTARER

Förresten ni missar väl inte Mad Men om ca 40 minuter på kanal9 ? En av dom bästa serierna jag någonsin sett. Jag och älskling kollade alltid på det varje söndag när det gick på kanal 5. Om ni aldrig sett den så kolla! HAHAH Peggy på bilden hon är hmm annorlunda.

Sov gott*

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-07 21:25:07 0 KOMMENTARER

Usch vad trött & förvirrad jag känner mig idag bara för att man sovit dåligt. Åkte till gymmet och på vägen ligger mitt jobb & jag råkade svänga in dit istället för gymmet! Hmm & när jag kommer fram till Sportlife såg jag att jag hade min uggs på fel fötter så jag hade vänster på höger osv hahah snacka om att det var pinsamt. Sen när jag går upp för att byta om har jag glömt mina skor så det var bara att vända hem och sen orkade jag inte åka tillbaka mer. Usch helt snurrig i bollen har jag varit idag men nu eller strax så är det dags för sömn för det vankas jobb på morgonen. Och dum som jag är så har jag tackat ja till två jobb så det blir väldigt hektist imorgon men så får det bli. Men först blir det sista kvälls rundan med min vita ''räv'' som längtar ut i snön och varför förstår jag inte för hon är en isbit när vi kommer in sen :)



En blöt Alice :)

Trodde det var måndag!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-07 15:48:41 1 KOMMENTARER

Idag var första skoldagen egentligen eller det skulle vara handledning på Barn och ungdomssjukvårds kursen men jag har knappt sovit inatt så ringde och sa det till skolan så fick en ny tid på måndag. Sebbe blev sjukare igår när vi skulle sova och så fort han somna så började han låta eftersom han andades genom näsan och det lät! Herregud vad jag har slått på honom inatt det var nästan så att jag höll på att skicka hem honom hur taskigt det än låter. Jag har mindre säng än honom också så självklart låg halva jag utanför så jag har så jävla ont i kroppen nu. Jag har nog vaknat minst tio gånger och slått till honom och han har inte fattat någonting. Eftersom jag kände mig taskig när jag vakna ( han kan ju inte hjälpa att han är sjuk ) så gjorde jag frulle och tände en massa levande ljus men han kom inte ihåg något om natten ändå haha. Jaja nu ska jag vila en stund sen ska jag till gymmet och få mer ont!

MEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-06 15:35:19 10 KOMMENTARER

Va fan jag har precis tryckt i mig en massa godis och kollat på paradise hotel avsnitten som jag missade igår. Vilket jävla kaos och jag hatar Catja! Hur kan man hata någon man aldrig träffat? Åh fy fan vilken irriterande liten mygga. Och Annelie why man why ? Jag tyckte Kristoffer och Annelie var så söta och dom hade nog kunnat vinna om dom hade lagt gullandet på hyllan en stund haha. Jaja nu hejar jag ju bara på Kristoffer men ingen av tjejerna för vad är det för no lifers som är med? Dalin? HAHA tillåt mig att skratta hon kan varken läsa eller prata men vad fan kan hon då? & Patrik stackarn vilken panik , jag har nog aldrig hört en kille lipa så mycket. Nu är det bara Rami & Catja som ska ut för det är ingen som gillar dom ändå.

Nu är partyt slut.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-06 14:09:15 0 KOMMENTARER

Eller ja den sluta vid två inatt haha. Igår blev det lite festande och med älskling dessutom det är inte ofta. Började med att förfesta hos Sebbe det var jag , Sanna , Johanna , Sebbe , Franne , Rorro , Nenne , Demko , Laura , Jonna och Fafa. Började med att spela lite i väntan på dom andra. Kvällen styrdes vidare till Lipz som dessutom suger men det finns ju inga andra ställen i vår öken stad men det blir vad man gör det till och det blev roligt! Hela kvällen var rolig. Lärde känna två finska tjejer som var hur söta som helst dock lite svårt med språket fast man själv är finsk hahaha men som tur kan Sanna prata ganska rent. Det hela avslutades på Grillhouse med en stor kebabtallrik , precis så som det ska vara med andra ord och sen deckade jag och älskling hemma hos honom och nu dunkar huvudet. Japp bra kväll :D



HAHAH vilken jävla ful min xD



Det fick bli vimmelbilder tills Sanna skickat dom andra :)

Gulligt värre!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-04 19:02:57 1 KOMMENTARER

 

Åh en sån här sötsak vill jag ha! Den kommer ha en lång mustasch när den blir stor. En kejsartamarin men den är utrotningshotad så jag får nöja mig med min Alice istället :D

Träna.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-03 17:07:41 3 KOMMENTARER

Hej mina kära nu drar jag äntligen och tränar med Sanna men först solariumet för att bättre på brännan eftersom man bara får sola en kvart på Sportlife. Ruttet tycker jag för jag får ingen färg på den korta tiden så det skippar jag haha. Hörs ikväll peeps :)



Målet med träningen är att jag ska bli slank igen som ovan ...

Saturday.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-02 23:54:21 0 KOMMENTARER



Varit på Siba med lillbrorsan och mamma idag. Jag plockade en hel hög med kläder till han som han digga och vissa inte och då fick vi fina utskällningar mamma och jag - Va fan det är mina pengar era idioter , jag tar inte på mig sån skit. Nu sticker jag om ni håller på så här! HAHAHA mamma och jag bara skrattade. Och ikväll har jag bara pluggat ( yes en lördag! ) och nu har jag tränat en timma och laddat ner en massa bra musik som inte fastnar i min Ipod. Jag blir störd! Jaja nu ska jag fortsätta träna och imorgon blir det gymmet for real :D

Min nyårsvurpa .

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-01-02 17:05:37 3 KOMMENTARER

Hatar vintern den går så segt och det finns nada att göra. Bloggen torkar ut för det finns inget att berätta det är ganska dött på alla fronter. På nyår var älskling sjuk så vi ställde in middagen och förfesten lite tråkigt men vad ska man göra. Vi lagade istället mat eller jag mest jag som tog hand om allt haha. Åt efterrätt och spelade spel som två pensionärer verkligen. Stackarn fick feber igen på natten men tvingade sig ut på balkongen för att kolla på fyrverkerierna som ett barn haha och jag var trött som bara den. Vi körde även hans syster och hennes kompis till Gbg men även hem igen HAHA så vi var väl hemma lite innan fem och jag skulle upp sex och jobba! Snacka om att jag sov efter jobbet men det var gott. Roligast under kvällen var när jag skulle ut och kissa och halkar verkligen hårt som bara den mot marken. Vänster skinka och hand skadades hårt och fick märken. Det roliga var att jag halka änna åt sidan så man såg bara höger ben stå upp innan den också föll HAHAHA men shit vad Sebbe skratta!