Gynning

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-31 22:42:29 0 KOMMENTARER

Carolina Gynning är så förbaskat snygg! Modell för Scorett nu också men jag tycker hon är menad för något ännu större än skit hålan Sverige som vi kallar för land precis som Vickan som har flytt för länge sedan :)

Detta fält måste fyllas i

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-31 22:18:11 0 KOMMENTARER

Idag är jag död väldigt död och för en stund sen kom huvudvärken som kommer varje jävla dag!!! Vad fan är det som är fel på mig !? Efter påsk ska jag genast till vårdcentralen för det känns som min migrän är på väg tillbaka. Jaja vad har man gjort idag på sin lediga dag förutom att ha gått upp tidigt ? Inget särskilt faktist bara tagit det lugnt och hållt mig hemma förutom när jag och mamma var på Överby. Fick mig med en bunt med smycken och annat små kraffs som man behöver. Men även en cykel till lilla Emma ja alltså en trehjuling hihi för hon fyller 2 år i april men hon får den redan imorgon när hon kommer hit med brorsan. Jag kan inte hålla mig så jag och pappa byggde upp den till henne idag. Rosa och fin som passar en prinsessa :) Nu ska jag gosa med min Alice och försöka somna i tid för en gångsskull för imorgon är jag också ledig och det hurrar jag så glatt för. Och bloggningen kommer bli mycket bättre efter flytten jag lovar. Sleep tight!

Day and night

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-31 21:58:50 0 KOMMENTARER

Söt på dagen , topp från M A N G O



Snygg på kvällen , topp från M A N G O

Glass i stora lass

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-30 20:28:12 1 KOMMENTARER



Den nya glassen från Ben&Jerrys ser så god ut så den ska jag komma ihåg att köpa hem imorgon hihi. Varför jag pratar om glass är för att jag åt min första glass för i år idag. Det var passande eftersom det var sol och man fick lite vårkänslor. Idag har jag jobbat dagen först sedan mötte jag Sanna på gymmet och körde ett pass. Åkte hem och tog mig en matbit snabbt och sedan vidare till nästa jobb så nu är jag helt slut och skulle kunna slockna vilken sekund som helst. Dock har jag prov (!?!?!) imorgon som jag icke har pluggat till så det blir min kvälls underhållning plus alla program som går på tisdagar så jag vi får se hur det går med provet imorgon haha. Konstigt att sätta sig bakom skolbänken och skriva prov som man inte har gjort sen förra året xD

God dag och hej då

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-29 11:52:46 1 KOMMENTARER

Usch vad jag är trött idag eller nej förresten jag är mest seg. Gick upp lite senare än vad jag hade tänkt så fick stressa till jobb nr 1. Efter det solade jag en snabbis och blev inte något brun. Nu är jag hemma och ska äta sen frulle för att sen bege mig till jobb nr 2 från 14-21. Så ja då var hela måndagen borta men vad gör man annars på måndagar ? Jobbet ringde även om en dagtur imorgon och lite mer tider för april. Åh lönen kommer vara så bra nästa månad och allt ska gå till hemmet. Roligt men tråkigt samtidigt haha men det är det värt.

Dålig uppdatering

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-28 20:24:43 0 KOMMENTARER

Snabb resume av veckan då ... torsdag jobbade jag och efter jobbet mötte jag mamma i stan vi skulle kolla på saker till lägenheten. Jag hade sån migrän så vi satt oss och åt på Mejeriet och sen gick vi och kika i lite inredningsbutiker. Jag kom hem med lite ljuslyktor och ljusbehållare så inget mer med det. På fredag jobbade jag en kort tur och mötte Sanna på stan efter det. Handlade på systemet men även lite annat krims krams. Johanna kom till mig senare på dagen och hon färgade håret på mig som blev jätte mörk fast jag tog den ljusaste bruna hårfärgen jag kunde hitta så därför ska man aldrig färga hemma. Dock blev det jämt och fint men jag trivs inte i mörkt! Vi fortsätte vår kväll hos Sanna och hade tjejkväll och Veronica kom även över. Pizza , alkohol och en massa tjöt blev det och trevligt var det. Pallade rumpan hem till Sebbe för att sova och dagen efter gick vi ut och åt och hyrde film och käka oss tjocka på godis. Idag har vi varit och kollat på soffa och vi har nog hittat våran nu och vi var överens! Glömde ju bort att klockan skulle fram en timma så det enda vi hann med var att äta och springa in till H&M snabbt. Nu ska jag köra hem min faster och hem till älskling och sova och imorgon är det två jobb , solning och träning på schemat. Eller det ska försökas hinna med ...

Onsdag.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-24 12:28:34 3 KOMMENTARER

Hej! Idag fick jag lite sovmorgon eftersom jag är ledig och älskling skulle på möte vid 10. Men så fort jag kom hem så ringde telefonen och det var jobbet så ikväll hoppar jag in och gör kvällen och fick även en dagtur imorgon och fredag jobbar jag en kort tur 07-12 och sen i helgen ska jag faktist försöka vara ledig för på fredag ska jag på tjejkväll hos Sanna. Kan ju i och för sig hoppa in och jobba på söndag om det skulle vara så men det får tiden visa haha. Tanken var att jag och Sanna skulle till frissan på fredag men frisören var ledig så jag tror jag ska droppa in där lite snabbt och toppa mig imorgon efter jobbet. För jag har bestämt att inte göra något med håret den här månaden så det går ju snabbt att bara toppa det. Nu ska jag göra mig i ordning för jobb :)



Love Love Love

Efter snö blir det tö

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-23 14:20:59 0 KOMMENTARER

I två dagar nu har jag trippat runt i mina rosa gummistövlar från Tretorn. Perfekta för det här mysiga vädret hihi dock har jag fått skoskav. Usch och blää för sånt men jag pinar mig. Idag har jag jobbat en dag tur dock 5h bara men skönt det för strax ska jag och Alice ta bussen (!!!) till älskling. Sen ska jag och Sebbe nog åka och träna och ska även tvinga han att äta kycklingsallad med mig sen. Ikväll sover jag hos han och då blir det en massa mys men jag ska försöka få ett arbete gjort också. Jag trodde jag skulle jobba kväll idag så nu när man gjort dagen så känns det underbart. Jag har hela dagen över men jag har varit vimsig och sett fel men det löste sig :)

lånat bilden av www.enmammasdag.com

Hemma på timmar

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-21 14:30:28 0 KOMMENTARER



Jag är hemma på timmar har jobbat fram tills 13.30 och nu börjar min kropp säga stop. Ska tillbaka igen klockan 17.00 och göra kvällen. Fy satan vad tråkigt! Har precis ätit kexchoklad och druckit ett stort glas cola och helst av allt skulle jag vilja sova men det är ingen idee så jag har handlat mer bikinis haha. Dessa två över dock bara överdelarna för trosorna kändes tantiga så dom får jag hitta någon annanstans. Jag och älskling fick något i huvudet för strax ska vi åka och träna och jag vet inte hur jag ska orka ? Men det är bättre än att jag somnar nu för då är jag helt förstörd när jag vaknar. Och ikväll blir det bara massa plugg :/ tråk tråk söndag!

Döden själv

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-20 23:34:07 1 KOMMENTARER

Åh denna kavaj från The garden collection från H&M vill jag ha men den tog slut samma dag! Jag älskar färgen och den modellen. Dåligt att dom tog slut så snabbt som vanligt med andra ord. Jaja ni kanske vill veta varför jag uppat så dåligt ? Haha trodde väl det xD Igår jobbade jag kvällen och efter det kom min älskling hit och vi myste bara och somna jätte tidigt haha old peeps. Gick upp tidigt och åt frulle och myste ännu mer tills jag skulle till jobbet för ännu ett kvälls pass dvs 12-21 och när jag kom hem ikväll så var det bara att sätta sig i bilen och köra partypeepsen till stan och nu sitter jag här nyduschad och ska lägga mig för mina ögon går i kors. Imorgon är det den värtsa turen på helgen och det är en delad tur dvs 07-13.30 och sen komma tillbaka och göra kvällen kl 17.00 segt men vad gör man inte för pengarna som man verkligen behöver. Sov gott (: (:

HAHAHAHHA for real ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-18 13:36:41 3 KOMMENTARER

 



Minns ni Hugo Rosas från Linda Rosings serie '' Den rätte för Rosing ''. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta haha men han kämpar för att hålla sig kvar i det svenska rampljuset. Patetiskt men roligt xD Nej nu måste jag skynda mig ska ju åka och fika strax men jag är röd som en kräfta för jag har nyss solat haha!

Upp & hoppa!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-18 09:24:15 1 KOMMENTARER

God morgon sömntutor :) Har varit uppe en halvtimma redan , vaknade på strålande humör och har hunnit trycka i mig frulle. Om tio minuter ska jag åka iväg och hämta Sanna för vi ska iväg och träna jag ska även sola efter för nu börjar jag bli brun igen. Idag är planerna att fika med Kim och Becka sedan ska jag och älskling även skriva på kontrakt för lägenheten så då är den officellt våran! Tänk att om sex veckor så bor vi ihop med Alice och får sköta oss helt själva haha det kommer bli så underbart men veckorna går så segt. Jaja ikväll ska jag göra ett arbete för det hinner jag inte helgen för jag ska jobba precis hela helgen men pengar blir det :)

Vi ska få Subway i Trollhättan!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-17 15:24:54 1 KOMMENTARER

Åh nu kommer min älskling bli glad för vi ska få Subway i Trollhättan i vår. Tror den ska ligga på kungsgatan och gissa vem som kommer vara stammis ? Ehh jag förstås! Och deras cookies är så goda till efterrätt xD

TISDAG.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-16 13:17:58 4 KOMMENTARER



fina detaljer



Har ju glömt att visa vad jag fick hem häromdagen det var ett paket från H&M med dessa godingar. Älskar bikinin trodde faktist inte den skulle vara så fin och detaljerna är hur snygga som helst. DOCK var bikin så liten i storleken så jag var tvungen att ta en storlek större. Jaja idag är jag iaf ledig eller nja har ju ett annat jobb ikväll men det är inte många timmar. Och efter det ska jag hem till älsklingen som jag inte träffat på snart en vecka. Så det kan gå men det har varit så himla mycket nu men snart bor vi ju under samma tak :)

TT

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-14 22:38:54 2 KOMMENTARER

Today :

Jobbat 07-11 gött att sluta tidigt (:

Pluggat och fått betyg i kursen , yeey!
Dock vill hon att jag ska satsa på högre så det ska jag.

Ätit chokladflingor x2 för att mammas mat var inte så god idag :P

Tomorrow :

Luncha på Mejeriet med mina fina flickor

Sola

Jobba 16-22 seeeg kväll

Plugga om jag inte somnar

Haha inte så roliga dagar och så kommer dom flesta dagarna se ut nu fram tills vi flyttar.
Men det gör inte mig något för då blir jag klar med skolan och tjänar extra pengar till lägenheten (:

Erik tar hem det ikväll!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-13 17:51:23 2 KOMMENTARER

Så här ser min lördag ut och självklart en massa mys med min älskling :)

h a i r

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-12 20:24:13 1 KOMMENTARER



Den här månaden är dags för klippning och färgning igen. Och efter denna klipningen kan jag nog börja spara håret har jag för mig att Hanna sa? För då är allt det slitna borta från all blondering , hemmafärger och dylikt. Jag förstår mig inte på sånna som förstör sitt hår om och om igen fast man knapp har fjun på huvudet? Gå till en frisör det kostar inte många hundra lappar och det är värt det. Och om man färgar fram och tillbaka hela tiden tex från svart till brun och sen till blond och håller på så hela tiden så vet man ju att man förstör håret men varför fortsätter man? Ne tur att man själv inte är sån då. Hade iaf tänkt mig en kall färg denna gången som någon av dom ovan. Den första är ju kallast medans den andra har varma guldslingor. Dock vill jag inte ha slingor än så funderar på den första för just nu har jag en röd varm ton som jag inte är så himla förtjust i längre :) :)

Jaha ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-12 20:15:57 0 KOMMENTARER

Jaha då har man hunnit sova en sväng efter jobbet haha somnade precis efter förra blogginlägget men blev väckt av jobbet som frågade om jag orkade komma in ikväll också men icke haha hade varit gott med dom pengarna men jag var för trött. Åkte iallafall och tränade med Sanna och efter köpte jag med mig en pizza från stan hahaha så bra efter träningen visst! Men jag hade bara ätit frulle på jobbet så var rätt hungrig och familjen hade ju också ätit det så. Nu sitter jag här proppmätt och ska sätta igång med pluggandet. ROLIGT njaa kanske inte direkt men läraren skickade fler uppgifter man skulle göra för att få betyg så tidigt och jag måste ju göra det för att få pengarna så mitt mål är att skicka in allt senast söndag så bättre att sätta igång nu på en gång :)

Bella & Tyra show

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-12 13:52:23 3 KOMMENTARER

Idag har man jobbat kom hem för en stund sen. Fick en till tur på söndag även dock ångrar jag att jag inte tog den långa men men skönt att gå hem tidigt på söndag då det tydligen ska vara jätte bra väder. Såg förresten eller försökte kolla på Bella & Tyra show igår men det lagga ju hela tiden men hängde allt med. Tycker dom har gjort den jätte bra och vissa ljud låter som från The Sims haha. MEN shit vad jobbig både Bella och Tyra är och lyssna på! Bella påminner om mössen i askungen och Tyra har den där mörka inte så feminima rösten. Kenza har ju också det och det är det enda som förstör henne. Men visst jag kommer kolla bara för att se vilka som är gäster. Och jag måste säga att Tyra är lik en tjej här i Trollhättan ( inte på ett positivt sätt dock ) :) :)

Puuuuh ....

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-11 18:44:31 0 KOMMENTARER

What a day! Jobbade 07-14 men fick dock ingen sömn för inatt sov Sebbe hos mig och han kunde inte somna förrens vid fyra imorse så han lät och var irriterad för att det var varmt så helvetes morgon var det när vi både skulle upp tidigt. Jobbet gick dock bra the old peeps fick köttbullesoppa !?!? Hahah såg konstigt ut men säkert inte äckligt men jag vågade inte smaka. Slumrade nästan till när jag kom hem men tog istället tag i plugget så nu har skickat in ALLT i en kurs som jag måste få betyg i för att få pengar. Den förra läraren var ju så trög och nu slutade hon mitt i terminen så jag har fått göra om det mesta för den andra läraren bad om det. Jaja jag är iaf trött som bara den och ska nog börja koppla av och äta choklad flingor mumma. Ska nog lägga mig väldigt tidigt idag för imorgon kör vi ett till 07-14 pass och sen är jag ledig den här helgen. Tummen upp!

PINK dreams

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-11 15:51:13 0 KOMMENTARER

  

I love pink och det får mig att längta ihjäl mig till inte våren utan sommaren. Dessa godingar kommer från H&M ingen nyhet eller hur haha köper nästan allt därifrån nu för tiden. Åh vad jag måste hålla fingarna i styr nu!

Rubrik.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-10 12:23:24 1 KOMMENTARER

Hej vaknade upp av att jobbet ringde fick en massa tider denna månaden och hur perfekt är inte det nu när man ska flytta ? Kunde inte komma lägligare haha. Tog en lång promenad med Alice i skogen och kallt var det. Solen har redan försvunnit men man ska inte tappa hoppet om vår än. Diskade och donade fram tills mamma kom hem. Hon undrade om jag var sjuk som hade hjälpt till hemma (dock tycker jag att jag alltid hjälper till men) men det är faktist för att jag vill ha tacos idag mohaha. Är så sugen på det för jag drömde till och med om det så det måste vara ett tecken på att vi ska ha det idag. Jag kan redan känna smaken i munnen xD

...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-09 23:30:25 2 KOMMENTARER

Jag missade ju Svenska hollywoodfruar säsong 2 igår och varför vet jag inte ? Inte likt mig haha. Tycker inte dom nya fruarna var roliga. Går runt i leopardkläder precis som en medelålders tanter brukar göra och klämmer på småpojkarna så desperat haha. Men Maria Montazami är ju med och hon är ju underbar verkligen. Hon pratar om sina ''toffsar'' som det vore det störtsta i hennes liv :) För genomgo och underbar att titta på faktist.




'' Naken ... exposed ... rädd ''

Sambo

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-09 21:37:50 5 KOMMENTARER

Jag borde vara glad men istället är jag nervös och oroar mig hela tiden. Jo jag och Sebbe fick drömlägenheten i stan så vi flyttar ihop den 1:a maj. Vi blir äntligen sambosar i en stor tom lägenhet för det kommer den vara hela sommaren haha. Vi trodde ju aldrig vi skulle få den och planerna var att flytta ihop i höst så vi kunde spara i sommar men nu ska vi helt plötsligt flytta ihop på våren! Det får eka och ha sig för jag är bara glad för att vi ska få oss något eget och det kommer bli så kul att fylla på lägenheten steg för steg för den är ju ganska stor :) Köket och sovrummet är klart och då menar jag möbel mässigt självklart inte inredning och sånt det får komma med tiden. Men sen har vi vardagsrummet och en stor matsal som ska fyllas haha. Det jag mest är nervös är över gardinerna för det är så högt i tak och jag kan inte sy haha men som tur har jag mamma som kan :)

Secret.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-08 18:57:33 1 KOMMENTARER

Äntligen har baksmällan gått över helt , det är ju helt sjukt att den har hållt i sig hela söndagen och halva måndagen. Vaknade inte upp på ett bra sätt för jag mådde illa och hade huvudvärk men jag pallra arslet för att möta Johanna G för en lunch på Mejeriet som är ''vårat'' ställe hihi. Blev en god nachotallrik som fick mig att må ännu sämre haha. Skulle åkt och träna med Sebbe men jag åkte hem och vila istället så han hämtade upp mig efter och då blev det ännu mer mat i form av en kycklingsallad som jag tog någon tugga på. Skulle till work men fick ett samtal som fick mig och Sebbe att fundera på en massa så vi var tvunga att åka runt till våra föräldrar och prata men jag säger inget än för inget är 100% men sen får ni som bryr er veta haha :) nu är det plugg!

Oscarsgalan

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-08 13:23:28 0 KOMMENTARER

Snyggast var ju helt klart Nicole Richie dock kunde han ha skippat brillorna

Jag ska aldrig mer dricka!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-07 20:09:18 2 KOMMENTARER

Herregud vilken lördag! Jag och Sebbe började med att åka till Sanna och Franne där även Johanna S var. Tog oss en cider och sen begav vi oss iväg för en helkväll i bowlinghallen i Edet. Jag var grym men det visste jag ju redan haha och jag tror vårat lag vann? Jisses jag hade annat för mig i slutet så jag minns faktist inte. Åt pizza och drack massor. Sedan var det efterfest hos Nenne och det var några av killarna , jag , Sanna , Johanna och även två andra tjejer vi drog med och vilken efterfest det blev. Alla blev helt galna särskilt tjejerna haha! Sanna stackarn slog i sin hand så hon och Franne åkte ambulans till Uddevalla så dom hade nog inte så trevligt förutom morfinet hon fick mot smärtan kan jag tänka mig ;) Jag vaknade iallafall upp i soffan med Sebbe och ett rivmärke mitt i pannan så snyggt! Johanna den galne var inte ens bakfull imorse haha men jag är fortfarande helt död. Jag har blivit gammal i förtid men jag gillar faktist inte att dricka längre på det här viset. Det är kul om det händer ibland om det är planerat som igår.Jaja nu ska jag försöka äta om det inte kommer upp lika snabbt.

H&M is the shit

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-04 21:47:17 2 KOMMENTARER

Visst är denna bikini från H&M så snygg! Dom börjar ju bli jätte bra tycker jag men självklart var den rosa redan slut. Och jag som älskar rosa det hade varit så jag men beställde den gröna ändå får se hur jag se om jag passar i det. En bränna , brunt lockigt hår och grön bikin sounds good ? Haha vi får väl se ...

Tik tok

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-03 11:35:09 0 KOMMENTARER

SHIT nu får jag bråttom jag fastna framför Days of our lives och frukosten så nu måste jag skynda mig. Ska jobba på två ställen idag så vi hörs ikväll igen eller ja kanske! Puss

Perfekt!!!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-02 21:12:23 3 KOMMENTARER

Tisdag idag och vad har man hunnit med ? Sov lite för länge men tog mig i kragen och gick upp och tog en lång dusch. Åkte upp till stan och fikade med Sanna , Malin och Johanna det var myspys dock var det nog världens äckligaste grillade smörgås haha. Fick shoppat också men för mig blev det bara en t-shirt och ett par snygga örhängen. Johanna och Malin gick tillbaka till skolan så jag och Sanna åkte och kollade på möbler sedan åkte vi även en tur till Siba kom dock bara hem med ett läppstift. Bra för plånboken det här! Väl hemma ringde jag på lägenheten som vi fick visning på och vi fick komma redan idag och titta men Sebbe jobbade så mamma fick föja med mig. Åh herregud jag och mamma föll pladdask. En trea med matsal , öppen spis , högt i tak , gammaldags stuk osv listan kan göras väldigt lång vill jag lova. Jag ska ha den! Dock var det många som hade tittat på den så det är nog ganska kört plus att Sebbe har ju inte sett den men vi får hålla tummarna och hoppas. Åkte sedan med storebrorsan och storhandla och nu sitter jag här och dricker en powerking ... igen :-)

Miss Gaga

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-02 00:37:01 6 KOMMENTARER

AAAH Lady Gaga kommer till Stockholm och uppträder i Globen i början av maj. Kim och Becka vi måste köra vår Stockholms tripp då ju det är perfekt! Det hade varit det ultimata vi måste vi måste vi måste! :D

Unga mödrar - Norge

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-01 21:52:34 0 KOMMENTARER

Sebbe var här för en stund sen och hämtade Alice så ingen bebis som sover med mig ikväll :( Hans bror ville träffa henne hihi. Så nu sitter jag och trycker i mig kinderchoklad inte kinderägg och dricker powerking som har blivit min nya last. Jag är besatt av den gröna powerkingen och har nästan slutat helt med cola. Yeey :) Jag kollar på Unga mödrar - Norge på kanal5 play och jag älskar det programmet. Det är något med Norge som jag gillar men jag vet inte vad och tjejerna på bilden är mina favoriter jag följer mest faktist :)

Idag är det ju vår ? :(

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-03-01 15:10:19 0 KOMMENTARER

Hallå älsklingar idag är det måndag och det hurrar vi för eller hur :) Har varit på mitt jätte jätte gamla timjobb idag men det är alltid roligt för det är inte många timmar så det är jädrans skönt. Ska iväg och jobba klockan 17 ikväll också som vanligt på måndagar. Yeye segt men det är gött att få måndagen gjord. Har även fått erbjudande på en lägenhetsvisning och jag trodde man skulle få köa i månader men nu fick vi en så snabbt! Det är en trea som ligger väldigt centralt och för ett jätte bra pris. Och eftersom Sebbe inte vet förrens i sommar om han kommer in på högskola eller inte och jag inte är fast än så hade vi bestämt oss för att flytta i höst men mamma tycker dock vi ändå ska kolla på den och det tycker jag med haha. Ska höra med Sebbe först förstås :)