bubbar och gummor

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-07-31 23:26:01 2 KOMMENTARER

Friday night and I hate it. Dags att sova vilken minut som helst för ska upp och jobba halv sex och gå både dag och kväll. Det är ruttet tycker jag men det är sista helgen kan man säga för nästa lördag är det bara extra hjälp några timmar och sen är det b-day party. Jag längtar så jag blir tokig. På måndag fyller jag efterlängtade 20 år och ska inviga systemet efter jobbet haha väldigt fint att komma in där på en måndag och handla massa alkohol men det var inte jag som valde vilken dag jag fyller år. Har varit sjuk i fyra dagar så har missat en massa timmar på jobbet så blir många tusenlappar fattigare men jag kan tyvärr inte hjälpa det men ska försöka ta igen det sista veckan och jobba så mycket extra som jag bara kan. Nästa vecka kommer bli en underbar vecka. Födelsedag ska dock jobba på båda jobben men på tisdag jag ska och min älskling gå ut på restaurang äta och dricka lite drinkar. Onsdagen blir nog gbg för måste hitta en klänning till lördagen och håret ska bli fräsht och sen blir det jobb fram tills på lördagen men också en massa förberedelser på fredagen som att städa , baka , sola och allt som hör till i en tjejs liv. Men nu ska jag nana så jag orkar ta hand om mina älskade gummor och bubbar på jobbet imorgon. Känns lite konstigt att gå tillbaka igen nu när man missat massa men det kommer gå så bra så :) Natti



Mimmi och jag säger puss och hej för ikväll

cupcakes.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-07-31 15:55:39 0 KOMMENTARER

När man är sjuk så har man oftast väldigt tråkigt eller iallafall jag. Så jag har försökt underhålla mig själv idag genom att baka cupcakes för första gången. Muffinsen blev bra förutom att dom inte blev så höga så glasyre kom inte ovanför formen som den ska men dom blev rätt bra haha för att vara första gången. Men ska jag vara ärlig så var inte glasyren god! Usch det smaka bara philadelphia ost men det kanske är jag som lagt för mycket så nästa gång ska jag inte lägga i så mycket och göra större muffins förstås haha så det ser riktigt ut. Och dom är väldigt söta så räcker med att äta en annars får man aj aj i magen :)

lilla Alice har blivit stora Alice

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-07-29 13:41:46 5 KOMMENTARER

Kolla in bollen! Jisses vad hon har växt på bara två veckor men det spelar ingen roll ifall hon inte blir liten som en chihuahua men bara hon inte blir så mycket större. Men jag älskar pälsen den är hur fin som helst. Hon kommer bli en tjock liten boll sen när hon har flyttat hem hit. Åh vad jag längtar efter henne ännu mer nu. Jag vill ha slutet av augusti nu men först ska jag överleva dessa sjuk dagar.



vit på ena sidan ...



och fartränder på den andra ... haha nej då

trött och sjuk

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-07-29 01:55:40 0 KOMMENTARER

Åh suck vad jobbig dag! Imorse kände jag bara hur trött jag var på jobbet och trodde att det berodde på att jag inte sov så mycket men nej det höll i sig och blev till slut en förkylning! Halsont , täppt i näsan , sprängande huvudvärk och feber. Underbart. Och jag har bara en dag på jobbet kvar för sen på torsdag är jag ledig och kan vila hela dagen innan jag ska jobba hela helgen. Men frågan är ju om man jag orkar gå upp om fyra timmar med feber och halsont och inte sovit en endaste blund? Fan har båda jobben efter varandra imorgon och har inte råd att vara borta en dag. Undrar om man ska åka till jobbet och vara där så länge jag orkar? Ja jag kör nog på det och då ser ju dom andra också att jag inte fejkar inte för att jag tror att dom skulle tro det men ändå för måste ändå lämna in lönerapport. Jaja får väl göra ett sista försök med sömnen då. Natti natti folket



Alices första rosa bling halsband haha ...

rubrik

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-07-27 22:06:36 1 KOMMENTARER

Borde sova men kan inte jag har ju jobbat kvällen idag efter två dagars ledighet för första gången så det kändes konstigt. Var ju med Johanna , Sanna och Daniella i fredags vi åkte till Siba och shoppade lite och åt donken förstås. Tanken efter var att jag och Johanna skulle dricka lite hos mig men det blev en spontan utgång istället fast dock följde inte Johanna med ut för hon var trött efter work och det var jag med egentligen haha men gissa om jag var trött när jag kom hem. Och lördagen var jag med min älskling vi hyrde två dåliga filmer en skräck och en tjej film. Söndagen blev det också en massa mys för Emma var här och busade med oss tills vi blev trötta. Nu har jag en sex dagars vecka jag ska jobba men det är den sista jobbiga veckan för dom andra två sista blir ganska så lugna :-)



lite smått från H&M

Alice

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-07-27 21:55:14 3 KOMMENTARER

Oj glömde jag nämna att det är en valp jag och Sebbe ska få. Haha herregud vad folk har spekulerat om jag varit gravid eller inte men det är jag inte så nu vet ni det men tack alla ni som gratulerat haha men det får ni vänta med några år. Vi ska få en liten chihuahua/tysk spets valp om ungefär fyra veckor. Vi har redan tingat valpen så den är våran så nu håller vi på och förbereder oss för fullt haha. Och det är en tik förstås så allt kommer gå i rosa. Hoppas veckorna går snabbt så vi kan hämta vår lilla Alice snart. Det kommer bli en rolig och pirrig roadtrip ner till Hässleholm för att hämta vår lilla tjej. Men nu ska jag sova. Sov gott :-)



våran lilla boll Alice .... visst är hon söt ? :-)

Vi ska bli föräldrar!!!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-07-26 15:09:54 4 KOMMENTARER

Ursäkta alla utropstecken men det blir så när man är så här glad som jag är just nu. En riktigt stor nyhet jag vet , en nyhet som vi har hållt hemligt ganska länge för att vi ej har kunnat bestämma oss riktigt men i fredags så bestämde vi oss för att ta det stor steget och det känns super bra. Verkligen jätte bra men samtidigt känns det väldigt nervöst för att ansvara för ett annat liv men det kommer gå så bra. Vi båda är väldigt glada och förväntansfulla och längtar efter den lille så :)





min brorsdotter Emma .... så söt så :)

yummi

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-07-22 23:17:52 1 KOMMENTARER

Fy sjutton va gött det var att jobba kvällen idag det gick riktigt snabbt. Fick gå på gudstjänst with the old peps haha det gick inte så värst bra att sjunga med i svängarna men detta gjorde ju att dagen gick snabbare. Men hade ju hellre velat vara på grillparty med gänget! Åh att jag jobbar just kväll och dagen imorgon men vi får hoppas att vi alla träffas innan alla tar och flyttar iväg. Ganska så sorgligt om man tänker efter ... Men men man måste väl ta det klivet någon gång i livet :) Men jag vet också att party folket festar för mig med mohaha. Nu ska jag nana ska upp strax igen tyvärr. Orkar inte hålla ögonen uppe för egentligen vill jag kolla på min serie men den går så sent på natten men jag ska försöka haha och det är paradise hotel jag pratar om så klart haha det är faktist väldigt underhållande. Jaja nu ska jag väl försöka sova , sov gott allihopa :-)






Älskar dessa söta armband .. och man fyller ju år om en och en halv vecka ;)

foppa

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-07-17 22:29:46 2 KOMMENTARER

Åh underbar arbetsdag idag. Hatar egentligen att jobba kväll inte för själva arbetet för det är bättre än morgonpasset men just för att det brukar vara segt och tråkigt och se på när personalen från dagen går hem haha men idag flöt allting bara på och timmarna gick. Jag minns inte ens att jag har åkt och jobbat så det är ju ett bra tecken haha. Jobbar med en jätte go dam som har samma helg som mig men sen går ju hon på semester på måndag så det blir väl lite jobbigt att den andra personalen kommer tillbaka men förhoppningsvis är dom lika snälla som dom som jobbar nu för då flyter allt på och nu är det bara fyra veckor kvar! Jippi kan jag lova. Har tänkt på en sak med jag använder ju foppa tofflor på jobbet men jag snubblar nästan alltid ett par gånger om dagen. Varför är dom sånna ? Någon gång snubblar man allt på riktigt. Har sett andra också göra det :/



Bekväma men farliga .....

ledig dag

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-07-16 21:39:55 1 KOMMENTARER

Torsdag och idag har jag varit ledigt det är väldigt gott. Har en sex dagars arbetsvecka så det innebär att jag jobbar hela helgen också. Inte kul eftersom det är fallens också men vad ska man göra ? Jobbar två kvällar nu i rad sen på söndag jobbar jag dagen så då ska jag försöka ta mig ut och kika runt lite och kanske dricka några glas men det beror helt på vädret och det kan bli jobbigt med tanke på att jag börjar jobba andra perioden på måndag också så det är segt. Idag har jag gjort absolut nada eller joo har hämtat ut ett paket från Nelly som innehöll två klänningar och ett par skyhöga skor. Dock passade inte den vita klänningen så värst bra för den var väldigt pösig medans den andra satt jätte tajt så det blir bara att behålla den ena , alltså den med blå underdel och vit överdel och jag är nöjd och nöjd över skorna med :) Nu ska jag nana så sov gott.

Lipstick

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-07-13 21:28:31 3 KOMMENTARER

Haha två glada nyheter nu på kvällskvisten. Jag hjälpte min lillebror att svara på gymnasievalen och såg då att omvårdnadsprogrammet hade ett av dom högsta snitten för att komma in till och med högre än samhäll så sug på den ni samhällare haha. Och den andra var att mitt favorit program Lipstick Jungle har börjat igen. Älskar det så nu ska jag fortsätta titta och nana sen :)

du är och jag är

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-07-13 19:50:17 0 KOMMENTARER

Gooosh vad seg jag blev jag har jobbat nästan i 12 timmar idag. Först på stavregården och direkt efter till mitt måndags work och det känns i hela kroppen vill jag lova så klaga inte ni andra! Imorgon skulle jag jobbat till tre men jag var snäll som bytte tur så fick både morgonpasset och kvällspasset. Det är segt men pengarna fortsätter att rulla in som tur är och det behövs för mina räkningar på 12 000. Japp ni såg rätt haha så det blir att beta av skulder av mina löner sen , inte coolt men vad ska man göra? Är man shoppingberoende så är man tyvärr. Nu ska jag äta baguett som jag ska doppa i kebabsås. Mumma det har jag varit sugen på hela dagen så det blir min middag och självklart läsa ny cosmopolitan :)

saturday

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-07-11 17:36:04 1 KOMMENTARER

Wohoo klockan tickar och går och jag ska strax åka till min kära Johanna. Alla andra svek och var trista som vanligt så det blev inte många av oss idag haha men det gör inget för nu ska jag äntligen få dricka mitt efterlängtade jordgubbsvin och äta pizza haha fetis dag samtidigt blir det ju. Mumma , åt ju pizza förra lördagen med Johanna också. Inte bra men nu ska jag dra :-)



Mitt vin ... undrar om jag kommer känna något hahaha

Better on the other side

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-07-11 15:24:35 0 KOMMENTARER

"Better on the other side tribute to MJ" by The Game , Usher osv ....

Lyssna på denna så fina låt till minne av Michael Jackson som ett antal bra kändisar har gjort. Jag ryser varje gång jag sätter på låten. Sanningen är att han nog har det bättre på andra sidan efter allt som han har fått utstå men han hade nog behövt höra alla dessa fina ord när han var i livet istället ....

lite nya saker

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-07-11 12:32:01 0 KOMMENTARER

God morgon idag är det lördag men dock dåligt väder. Jag har redan hunnit jobba idag tråkigt nog. Jobbig natt också vaknade så många gånger så totalt blev det nog bara två-tre timmars sömn och väldigt jobbigt att gå upp sex på morgonen och se sin älskling ligga i sängen och mysa men det fick gå ändå. Buhuu ska jobba hela fallens helgen men ska ändå ut på söndagen för det är enda dagen jag inte jobbar kväll! Tröst shoppade lite nu för det hihi det är aldrig fel för lönen kommer ju snart så. Och idag mina kära vänner ska jag dricka jordgubbsvin med ett par fina flickor för det var allt för länge sen men först duschen :)



Klacken på skorna var dock 15 cm så får se om jag ens kan stå i dom haha ...

jag lever

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-07-08 22:30:52 0 KOMMENTARER

men bloggen har tyvärr dött en aning. Har haft fullt upp med jobbet och umgåtts med vänner och älskling den senaste veckan. Dock har jag en bra jobb vecka nu , jobbar bara fyra dagar och idag var det en kväll som gick rätt segt men roligt folk att jobba med då går tiden automatiskt snabbare. Imorgon jobbar jag dagen sen är jag ledig på fredag och lördag jobbar jag en kort extra tur och efter work ska jag träffa lite tjejer hade jag tänkt :) Ser inte fram emot nästa vecka då jag jobbar sex dagar och hela fallens helgen. Till och med två kvällar den helgen! Inte kul inte kul men vad ska man göra man får bara bita ihop. Och snart fyller jag the big 2 0 :) Längtar ju som bara den för jag vill inviga systemet haha. Sov gott :) 





saknar inte bara mitt hår jag saknar mig ....

lycka

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-07-02 21:30:58 0 KOMMENTARER

Jobbat dagen idag och det var ganska så trevligt på jobbet :) Jobbat nu fem dagar så är ledig imorgon och det är lycka kan jag lova. Jobbar dock resten av helgen :( Efter jobbet åkte jag och plutti och badade och åt lite god mat hihi. Och imorgon ska jag till kusten och sola och bada som aldrig för med mina brudar. Och käka glass i mängder. På kvälls kvisten ska jag umgås med den finaste pojkvännen i världen. Åh det är så tråkigt nu för tiden när vi umgås för jag är trött som en babianrumpa efter jobbet och vill lägga mig tidigt så då gör vi det och sen går vi upp tidigt på morgonen och kan inte ligga och dra oss med varandra längre. Åh det saknar jag verkligen fast det bara gått en vecka! Haha hopplöst.



Älskar denna så söta sailor klänning :-) ( ursäkta mina fula paint bild )

hatar det!!!!!!!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-07-01 20:47:04 0 KOMMENTARER

Fan fan fan fan vad jag hatar att jobba i denna värmen! Varför ? Varför i hela friden valde jag att jobba hela sommaren? Det räcker ju va fan med fyra veckor. Jag missar ju allt det roliga med mina sex dagar i veckan pass + mitt måndags jobb. Nu är jag ledsen faktist för jag har ingen ork kvar och det är sju veckor till jag ska vara fast där i värmen. Jobbet är det nemo problemo med men man blir deppig när man springer som en dåre i värmen. Har jobbat nu fyra dagar , en dag var kväll och imorgon är det en dag till sen är jag ÄNTLIGEN ledig på fredag men jobbar dock resten av helgen både dag och kväll båda dagarna. Detta misstag ska jag inte göra om nästa år då kommer jag bara välja fyra veckor oavsätt vad. Pengarna spelar ingen roll längre , det är inte värt att missa allt. Jaja nu ska försöka decka för idag har jobbat 11 timmar sammanlagt med mitt vanliga jobb och utan lunch! Sov gott nu ska jag gå gräva min egna grav .... or not.

Jag vill bada och sola med mina underbara vänner

Jag vill fylla 20 nu på en gång men det är dock bara en månad kvar

Jag vill åka utomlands med min plutti nu tack

Jag vill åka på en lång roadtrip med dom bästa

Jag vill sluta jobba

Jag vill ha min feta lön

Jag vill klippa och färga håret

Jag vill åka till Stockholm

Jag vill flytta

Jag vill börja plugga igen ( ja konstigt nog )

Jag vill börja min framtid men om någon månad så börjar
 allt så jag får försöka tänka på det för att överleva :-)