Flytta idag!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-04-30 10:54:27 1 KOMMENTARER

Jisses vilket strul för att få ett par nycklar bara för att människor inte kan prata! Jaja jag och Sebbe ska iväg och hämta nycklarna från killen som bor där vid 13.00 , det kändes som jag jagade ut stackarn som lät väldigt stressad. Och jag har varit och jobbat på ett gammalt jobb idag och ikväll ska jag jobba inom vården så det blir mycket idag! Hur ska allt hinnas är ju frågan !? Nu ska jag packa det allra sista i lådorna och sen varva ner för jag är jätte nervös haha. Vi kanske hörs i helgen om vi har fått internet så att säga :) Ha en bra valborg!

Sista säsongen :(

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-04-28 23:56:26 0 KOMMENTARER





Idag har jag packat , packat och åter igen packat. Så tröttsamt och slitit och jag som trodde det skulle gå på någon timme men hela mitt rum är rensat nu och allt är nerpackat till och med alla kläder. Har hunnit äta lunch med Johanna G , mini shoppat chinos , brillor , solbrillor , parfym och massa annan små bröte. Har skrivit ut en massa kort också som jag ramat in och bara det tog två timmar så är rätt slut. Men nu har jag egen tid och jag kollar på dom nya avsnitten av The Hills och The City på www.Mtv.com eftersom dom är före oss i Sverige.

Ny dag nya tag.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-04-28 10:28:40 0 KOMMENTARER

Herregud vilken tur det blev till Ikea igår. Det var jag och mamma som åkte och vi handla nog det mesta som fanns där inne. Två fullproppade kundvagnar och en vagn med möbler och tänk er oss två i en mil lång kö som vi har stoppat. Det var hur många människor som helst som kommentera hur mycket vi handla haha vi var helt chockade för det är väl det man gör när man är på Ikea eller har jag missat något ? Klart man handlar mycket när man ska flytta hemifrån och behöver fylla ut ett hem. Nöjd blev jag iallafall och i bilen fanns det inte en endaste cm kvar att fylla ut. Nu håller vi tummarna på att vi får nycklarna redan på fredag så vi slipper vänta tills på måndag för det ser ut som hell här hemma just nu. Packlådor och saker överallt och då har jag bara packat ner det vi köpte ... jaja nog om flytten för nu ska jag och huvudvärken iväg för att luncha med Johanna G :)

Flytt på fredag ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-04-26 15:35:36 4 KOMMENTARER

Aaah kass bloggning jag vet! Men har inte haft tid i helgen jag har ju knappast hunnit sova. Här kommer en snabb uppdate inte för att det är något intressant precis hihi.

Friday Började med att jag försov mig två timmar då jag hade tänkt att jag skulle hinna ta en dusch för att få håret rent innan frissan men så gick det ju inte förstås. Vaknde i panik av att det var dags att åka till Siba där jag fick shoppat lite. Åt frulle i Oden cafet och hämtade ut paket med lite saker till lägenheten. Sedan var det bråttom till frissan och det klipptes 3-4 cm och skönt det för nu är det inte slitet. Nöjd blev jag fast det inte blev något särskilt förutom att hon la i lite diskreta slingor i längderna för att ge det mer effekt. Ska tillbaka om 3-4 veckor och lägga i mer slingor fast då överallt i håret. Sen var det bara att åka till jobbet för att göra en kvällstur.

Saturday Jobbade delad tur så på timmarna åkte jag , mamma och Sebbe till Siba (igen) tanken var egentligen att vi skulle åka till Trestads center för att handla presenter till Emma och kolla på soffa. Men det blev skor för min och mammas del istället haha. Gick även in på EM möbler för att kolla på soffa och vi hittade en som vi beställde dock kommer inte den förrens om 3-4 veckor!! Men så får det bli men vi fick låna en soffa under dom veckorna och jag undrar vad det är för skrot vi får hahaha men det får gå. Lämnade mamma och vi åkte vidare för att få i oss mat i magen. Åt någonstans i Sandhem som inte smakade så gott! Och mjukglass i stan efter och sen var det dags för jobb på kvällen igen.

Sunday Var jätte trötta när vi vaknade men båda skulle jobba 7-16 så det var bara att gå upp och mycket mer än så hände det inte igår.
Men idag har jag iallafall sovit ut , tagit en mjuklass med Sebbe i Edet innan han började jobba och nu ska jag själv strax iväg för att jobba. Japp rolig läsning va haha. Förresten vi flyttar kanske redan på fredag! :D

Grattis Emma!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-04-22 21:18:52 3 KOMMENTARER

Idag fyller världens sötaste 2 åring år. Fasters älskling Emma som börjar bli stor flicka nu. Nästa helg blir det kalas för henne hos brorsan och då ska jag baka en Hello Kitty tårta hur det nu ska gå till haha.

Skonamig

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-04-22 21:15:14 0 KOMMENTARER



Från skonamig.se men varför är alla slut i min storlek ? Why man why !?

bränt upp en liten del av Strandgatan - CHECK!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-04-22 21:11:18 0 KOMMENTARER

Idag har man varit på strandgatan med Becka och Kim och det var trevligt värre. Åt god mat och tog en kaffe efter i blåsten haha eller ja för mig blev det varm choklad och en filt. Inne på strandgatan hände det en incident det börja brinna på en av våra servetter och den var svårsläkt kan jag meddela haha. Till och med personalen kom och fråga om det brann och vi la världens sämsta kommentar - Ehh ja men vi fick släckt den .. Haha no shit Sherlock! Personalen var ganska otrevliga också usch sånt tål jag inte. Det är nästan så att man ångrar att vi fick släckt servetten hahah men bara nästan. Nu sitter jag här med en massa el avtal som jag förstår nada av!?!? Bara stress när man ska flytta ju. Ska lägga mig tidigt idag eftersom jag och Sebbe som jag för övrigt inte har träffat på en vecka ska till Siba imorgon och snurra runt och även frissan. Till kvällen blir det bara jobb :)



Imorgon är det hej då burret

Äckelpotta.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-04-21 13:12:14 1 KOMMENTARER

Gud vad jag känner mig sliten och äcklig. Mitt hår är en katastrof igen men som tur var kunde frisören klämma in en tid åt mig på fredag innan jobbet så då blir det en rejäl uppfräshning av håret. Klippa det så kort som möjligt så att det blir jämn långt för jag hatar det uppklippta och så färga det ljus brunt. Dock vill jag ha slingor i men det får vi vänta med tills någon gång i maj så håret hinner vila lite. Idag är det grått och trist och egentligen skulle jag och Johanna ut med hundarna så dom fick leka av sig men jobbet ringde så ska hoppa in och göra en kvällstur. Åh jag längtar tills löning så man kan handla nya kläder och saker så man känner sig som en människa igen :) Nu måste jag rusa för jag ska hinna hämta en paket i kiosken också hihi :)

IDOL.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-04-20 20:05:43 0 KOMMENTARER

Carolina Gynning of course :)

I love shoes shoes shoes

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-04-18 00:18:59 8 KOMMENTARER


Jag är kär i dessa skor för hur fina är dom inte?HA!? Dock svarta och det har jag en del av i skohyllan så ska man eller inte? Dom går på ca 1000 riksdaler... tänker inte impuls handla som jag annars gör för då ligger dom bara och skräpar och jag är ju egentligen ute efter ett par lila eller kanske blåa skor. En färgklick till sommaren. Ja lördagen är snart slut och jag kom hem från jobbet för inte så länge sen så jag är rätt död så strax ska jag nana. En till helg sen har jag faktist tackat nej till jobb när det är 1 maj osv så det ska blir härligt efter 7 helger ?

cheap outfit.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-04-16 20:53:46 0 KOMMENTARER

Idag har jag och mamma varit barnvakt åt Emma så nu är jag helt slut. Dagen har innehållit tacos , promenader , lekar , svullat i oss massa gott ja familje tid helt enkelt och det behövde jag men jag är svin trött nu och klockan är eehm 21.00 på en fredag hahaha. Jag ska jobba imorgon så jag använder det som ursäkt :)

Söt klänning från Lindex


Skor från H&M som är jätte söta på

Piggelin

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-04-16 12:46:55 2 KOMMENTARER

Yeeey det var ganska så goda nyheter man fick av studievägledaren. Det blir nog högskola nästa år och jag har nog hittat det ''rätta'' för mig. Det blir något med hälsa och friskvård iallafall tex hälsocoach , hälsopedagog osv. Det är väldigt brett och intressant dessutom finns det på Högskolan Väst och i Göteborg om jag så skulle önska. Till hösten börjar jag läsa igen dock bara på halvtid och i min egna takt då jag hoppas på mycket jobb. Det enda jag behöver göra är att få lite högre snitt och det ska väl inte vara så svårt plus att jag ska göra högskoleprovet i höst och nästa vår och hoppas på att man lyckas med dom ganska så bra. Men vi får väl se nu är jag iallafal väldigt glad över att inte behöva plugga mer och ser fram emot en rolig sommar :) :)



Yes rosa mjukisbyxor har jag på mig även xD

Är det askan som luktar prutt ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-04-16 06:47:56 0 KOMMENTARER

Sebbe bor i stan och när jag åkte hem imorse sa jag att det luktade ''äggprutt'' och skojade till det och sa att det var askan från lavan men han bara ignorerade mig när jag sa det. Och nu när jag gick ut samtidigt som mamma skulle ta bussen till jobbet sa hon precis samma sak haha. Är vi lika dumma eller vad är det som luktar så över hela staden tydligen ? Så nu uppmanar jag alla att gå ut och lukta idag och komma på vad det är!

FRIDAY!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-04-16 06:31:47 1 KOMMENTARER

God morgon ladys själv har man varit uppe sen 04.30 och anledningen till det är att Sebbe åkte till jobbet så jag åkte hem för pappa behövde ändå bilen idag. Så nu är jag billös i en hel vecka fasiken vad tråkigt att åka buss! Får börja vänja mig vid att inte ha en bil nu när jag flyttar dock flyttar man ju mitt i centrum så då kommer man inte behöva bilen. Igår hade jag och Sebbe en myspys dag vi var ute på Siba och han köpte en jacka åt mig tack min rara :) och sedan åt vi tjockis mat. Köpte även godis dock åt jag bara några stycken och det var starkt av mig för hade det varit för en månad sen hade jag ätit upp allt mohaha. Om ca två timmar ska jag till en skola och prata med studievägledaren för att planera min kommande framtid. Ska läsa lite kurser så jag blir behörig för högskola nästa år då jag valt att inte söka detta året för att jag vill jobba men ändå läsa några kurser vid sidan om men till frågan vad vill man bli ? Jag är så glad att jag har tagit en paus från skolan nu den här terminen det har varit en lättnad kan jag lova och det rekomenderar jag er som tar studenten i år för man behöver vila :)

ledig dag

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-04-14 18:07:46 1 KOMMENTARER

Idag har man varit ledig dock känns det konstigt att inte jobba när man jobbat så himla mycket det senaste haha. Vaknade iallafall upp hos min älskling för en gångs skull. Åkte till Siba med Sanna och sen tog vi en glass på strandgatan eller njaa vi satte oss på bryggan och lappade sol där vi även träffade på Thomas och hans flickvän. Efter lite tjöt var det dags att styra kosan hem och väl hemma fick jag träffa Emma en timma också så mysig dag fast det inte hänt mycket. Nu ska jag ut på en lång promenad med lilla Alice :)

New in

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-04-14 18:04:09 1 KOMMENTARER



Ett par ful/fräcka skor som sitter snyggt på!



Topp med spets på sidorna från MANGO



Söt tröja till sena sommarkvällar

GRATTIS MAMMA!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-04-12 17:59:24 0 KOMMENTARER

Jag börjar inlägget med att gratta min lilla mamma på födelsedagen , den bästa mamman man kan få! Och förlåt för j*vligt dåligt bloggande men jag har jobbat precis hela helgen. Har gått två delade turer så jag har varit stendöd och så har jag även jobbat idag så jag har powernapat hela dagen haha inte likt mig. Imorgon är jag ledig förutom att jag ska till ett annat jobb men det är inte många timmar. Och nu är det endast tre veckor kvar tills jag och min ''man'' flyttar och jag längtar så! Fick en väldigt rolig surprise av pappa idag som underlättar jätte mycket. Jag fick 10 000 kr i inflyttnings present så till frågan ska man lägga hela summan på soffan och skippa avbetalning eller ska man göra i ordnings matsalen och all inredning osv ? Jag är klyven men vill helst inte lägga hela summan på soffan när man kan köpa massa roligare saker plus använda våra sparade pengar. Hmm jag får suga vidare på den karamellen haha och jag tror vi blir nöjda med vad vi än väljer så tack pappa! (:







Jag vill ha det modernt samtidigt som jag vill ha det gammaldags och vitt

Glass i STORA lass

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-04-09 13:27:42 2 KOMMENTARER

Vilken värme det är idag & jag känner mig alldeles lycklig. Tänk vad mycket vinter mörkret gör med en människa & så fort det kommer lite sol och värme slänger alla av sig jackorna. Igår var jag förresten ledig & gjorde absolut nada förutom tränade med Sanna & lagade god mat med mamma. Idag har jag gått en kort tur & det är underbart då jag redan har hunnit vara ute på en lång promenad med Alice. Vi har till och med suttit ute en timma på balkongen där vi har solat , ätit russin & vindruvor haha jag säger ju att godiset ska väck en månad & det ska jag försöka hålla. Ska åka iväg & träna med Sebbe senare & ikväll ska vi ta en promenad med Sanna & Franne i stan för att äta glass. I helgen blir det bara jobb det blir delad tur både lördag & söndag men det är bara gott då jag sagt att jag ska försöka jobba varje helg tills vi flyttar så man kan ta det lilla lunga den veckan vi flyttar in. Bättre pengar på helgerna också så då får man passa på innan det blir badväder då man självklart vill vara ledig så mycket som möjligt. Kan någon förresten överatala min framtida sambo att vi ska åka till Afrika i höst. Haha försöker övertala honom men han ger sig inte men det är inte slut på tjajet än!

Plus minus noll

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-04-06 20:39:39 3 KOMMENTARER

Idag har jag jobbat först sen åkte jag direkt till gymmet och tränade. Lillebror har påsklov så han har passat Alice så jag slapp skynda mig hem efter jobbet så TACK lillebror för hjälpen idag! Åkte hem och åt med mamma sedan vidare till stan för att sola och bege mig till jobb nr 2. Nu säger kroppen stop så jag ska lägga mig och kolla på DH och Cougar town och självklart alla andra serier som bara måste kollas på tisdagar samtidigt som jag ska gluffsa i mig ostriskakor och cola :) nu ska chipsen och godiset väck helt och hållet!




Yeeey fick tillbaka på skatten också så då är man några tusen lappar rikare (:

tvätta bilen dag*

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-04-05 10:27:00 0 KOMMENTARER

Nu var jobb helgen över men denna gången känns det inte lika mycket. Det har ju varit röda dagar hit och dit så det har man ju tjänat på. Igår gick jag en delad tur dvs att man jobbar morgonen och har rast på dagen och kommer tillbaka på kvällen. På min ''rast'' solade jag , duschade , var ute och åt med Sebbe och tvättade bilen. Gott väder var det så jag passade på fast dock bara inuti för den skiner redan på utsidan. Så nu har pappa inget att klaga på när jag inte tankar haha eller det var iallafall tanken. Nu sitter jag här i min ensamhet och har gjort det den senaste timmen för Sebbe ligger och sover !?!?! Som vanligt med andra ord så vad ska jag göra för jag orkar inte sitter här och vänta på att han ska vakna. Gymmet kanske för det var ju tydligen öppet idag ?!

huh?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-04-03 00:27:13 1 KOMMENTARER

AAAAAAAAAAAH huvudvärken förstör mitt liv!!! Nu ska jag försöka sova efter 6 stycken alvedon som inte hjälper ett jävla piss! Imorgon ska jag försöka övertala Sanna att göra en rolig sak med mig. Håll tummarna :)

April april

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-04-01 20:39:29 2 KOMMENTARER

April april din dumma sill jag har faktist inte blivit lurad idag eller joo Sebbe har försökt ett par gånger med ett par kassa skämt. Idag har jag varit ledig men jobbet ringde för mer tider i april så det är bra! Imorgon ska jag jobba kväll det är lite tråkigt med bra med pengar när det är stor helg. Idag har brorsan varit här med Emma och hon fick sin cykel som var lite för stor men hon försökte allt. Jag och Sebbe har varit ute och försökt cykla med henne men då blir hon bara ledsen stackarn så det blev sandlådan tills det börja regna haha. Ätit middag och haft det mysigt hela familjen idag och sånna dagar ska man ta vara på. Fick även hem mina efterlängtade converse i basket modellen. Det har tagit en månad för att levereras!! Jaja nu ska jag mysa med älsklingen :)