Påfyllning

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-09-22 20:54:30 1 KOMMENTARER

Nyss klickade jag hem en sån söt klänning som jag vill ha på mig nu tänk om dom kunde leverera dagen efter visst hade det varit smidigt haha. Nu ska jag ur datorn kära vänner :)


från style by stars

Nice

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-09-22 19:38:28 2 KOMMENTARER

Idag hade mamma varit urgullig och sjukanmält mig fast jag sa senast igår kväll att jag skulle till skolan så hon ringde från jobbet och sa att jag skulle stanna hemma så det var bara att följa order. Låg vaken hela morgonen hade så ont i kroppen och hostan var rent ut sagt för jävlig så jag somnade inte förrens vid ett och sov någon timma hit och dit åkte och jobbade också för det va jag tvungen till men jag tog med Elin som sällskap för jag hade aldrig klarat av det själv så tack så mycket för hjälpen :) Vilka bra vänner man har. Efter jobbet storhandla vi godis jag är den snälla dottern idag så jag kom självklart hem med en stor påse till mina förädrar också ibland får man va snäll speciellt när man har baktankar haha :) Fick också hem en massa kläder från H&M det är mest en massa koftor som passar perfekt nu till hösten så nu vill jag ha höstväder haha jag är redo för kylan men inte en till förkylning tack.
Imorgon har jag nog tänkt att återvända till skolan men börjar inte förrens halv ett och vi har ett arbete vi kan jobba med hemma så det känns ganska onödigt att gå dit men jag behöver ändå alla böcker så får väl gå dit och ta närvaro och sen hem och vila men innan det ska jag till vårdcentralen och kolla min rygg min mamma har skrämt upp mig rejält så jag hoppas inte det är något allvarligt och jag har varit så jäkla dum jag skadade min rygg redan i juni på mitt jobb och nu kan jag inte bevisa att det hände på jobbet så om det blir en massa undersökningar och sånt nu kommer det stå mig dyrt. Men men det får vi se imorgon jag hoppas inte det är något som trycker på mina nerver för då är det ganska farligt men vi får väl se jag är iallafall trött på den här smärtan som kommer fram och tillbaka. Time for candy! 

 

Team over knee

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-09-21 22:16:29 0 KOMMENTARER

Vilken slapp dag det har varit jag har knappt rört mig ur sängen för jag har haft baksmälla för fem personer idag känns det som och den är inte borta än! Mår jätte dåligt också har sån hosta och ont i ena örat mamma tycker självklart jag ska stanna hemma från skolan men det har jag inte råd med för det är lång dag imorgon och jobba efter skolan också så nej det går ej. Fick även bilderna av Sofia haha har suttit och skrattat nu ett tag det behövdes lite skratt ...
Men får tyvärr inte in dom fick bara in en utav många så här har ni en sneak peak.
Ska försöka äta och tänka på annat.

Helgen

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-09-21 18:29:59 0 KOMMENTARER

Till och med skolan var ganska rolig i fredags vi hade el lektion fråga mig inte varför vi har det när vi går omvårdnad men tydligen är det viktigt så bara att vara med och självklart försökte jag så gott jag bara kunde och jag kan ju säga att jag verkligen har valt rätt linje haha. Kvällen spenderade jag med Sebbe hyrde två kassa filmer en skräck och en med Paris Hilton det säger väl allt haha. Lördagen åkte jag och Elin till edet och sedan vidare till västerlanda tror jag vi var ? Vi var iallafall hemma hos Sofia vi alla tjejer och föra det va jätte mysigt synd att Madde inte va med bara. Dagen började bra men slutade väldigt dåligt allt är bara en enda stor röra nu. Det är inte kul att skriva utan bilder så det här blev ett väldigt tråkigt inlägg måste jag säga så ni får vänta tills jag fått alla bilder så har ni något att kolla på med.

Kamera

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-09-18 16:59:36 1 KOMMENTARER

Jag ska köpa en ny kamera eller rättare sagt pappa ska köpa en kamera till mig men jag har svårt att välja den ska va rosa iallafall haha ovanligt va ? Förut ville jag ha en ljusrosa men nu ser jag en massa fräcka mörk rosa som sticker ut lite grann men bläää va svårt det ska va ! Hjälp mig vilken är snyggast jag tror jag kör på den mörka !? ....

Hur var det nu då ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-09-17 22:22:38 0 KOMMENTARER

Skolfotot var skit !! Missade lektionerna för ingenting jag kunde lika gärna skitit i skolfotot för fotografen var den sjukaste jag varit med om. För det första skulle vi göra skolfotot roligt men hur många backa ur ? Haha det va en del ... Jag hade stolt på mig mina kläder så jag kommer se väldigt rolig ut i katalogen för vi va nog bara fyra som hade klätt ut oss! Haha jaja det ångrar man nu i efterhand inte pga av att alla andra inte klädde ut sig det va fotografen som tog andan ur oss alla han skrek och hade sina raseri utbrott varannan minut och han sket i oss som hade klätt ut sig vi fick stå undangömda så inget syntes. Väldigt tråkigt när man hade lagt ner sån tid och energi på det , buhuuu ....
Efter skolan åkte jag och hämta upp Johanna från school och sedan hämtade vi upp Elin för att äta fetis mat åkte sedan vidare hem till mig vi satt här en stund och spela och bara umgicks , åkte sedan upp till Johanna och hade det mysigt vi fick även träffa Paulina en snabbis :) Men åkte hem vid nio för min hals gör så jäkla ont jag har fått sån hosta så nu ligger jag här i min säng och har feber!! Igen alltså jag var ju sjuk förra veckan och nu hör jag att jag håller på att tappa rösten också. Imorgon ska jag smitta ner folk i skolan.





Skolfoto

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-09-17 10:25:02 1 KOMMENTARER

God morgon idag är jag hemma från dom två första lektionerna för att idag ska vi ha skolfoto så jag orkar inte gå på morgnen så jag åker dit lagom till kortet haha visst låter det bra. I tvåan bestämde vi oss för att klä ut oss till allt som har med omvårdnad att göra som tex sjuksköterska , brandman , polis etc men eftersom vi fick reda på att vi skulle ta kort så jäkla sen blev det svårt för alla att fixa kläder så idag är vi bara några få som kommer skämma ut och skojja till det för varför ska vi va så tråkiga sista året !? Jag skulle egentligen haft en väldigt porrig polisunifrom haha nej då så farlig var den inte men eftersom vissa av oss hade lite vårdkläder hemma så använder vi dom istället och kryddar till det lite extra. Jag ska ha min vita sjukhusskjorta , vit blommig kjol och vita overknee strumpor det kommer nog bli bra haha. Ska försöka ta kort på det innan jag försvinner härifrån och hämtar upp resten av tjejerna.
Efter fotot blir det fetis mat med Elin och Johanna förhoppningsvis det skulle vara mysigt :)

God morgon natten ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-09-16 00:48:13 2 KOMMENTARER

Det har varit den jobbigaste måndagen i skolan någonsin det känns som att vi har suttit där en vecka och jag trodde banne mig att det va fredag när klockan va runt ett. Ville bara hem men jag måste verkligen va på varje lektion oavsätt om jag inte har fått det där suget att plugga än men det kommer väl snart hoppas jag för vi har börjat med massa saker redan och jag har inte ens öppnat en bok här hemma än och det har snart gått en månad. Jaja en trött måndag kan jag lova för när jag kom hem var klockan runt tre för vi fick sluta tidigare från sista lektionen och fem skulle jag jobba så det kändes bra ett tag tills klockan blev kvart i fem och jag tänkte om tio minuter åker jag och jobbar men ögonlocken va så tunga så jag hamna i någon slags sovkoma för när jag vakna var klockan tio !! Japp jag missa jobbet så var det med den saken haha och mina föräldrar hade försökt väcka mig ett antal gånger men jag hade tydligen inte reagerat så så var det med den saken :) Bättre lycka nästa måndag då.
Klockan är halv ett och jag är piggare än någonsin och det enda jag vill göra är att sova men det kommer nog inte ske och jag ska upp tidigt för att köra lillebror till praktiken och ska iväg tidigare till skolan så Kim om du ser detta så syns vi vid skåpen kvart över elva haha.

   
   
  
 
Lite mer bilder från lördagen som bestod av buzz , singstar , alkohol och jag och Paulina i bagaget av en bil haha och självlart alla dessa underbara tjejer :)

Fredagens bilder ....

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-09-14 17:29:52 0 KOMMENTARER

  
Först lagade Johanna god mat till oss alla ...

 

sedan blev det nog för mycket av det goda haha

Black and white

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-09-14 15:52:53 0 KOMMENTARER

Hela helgen med tjejerna det har varit så jäkla kul det va länge sen man festa två dagar i rad men orkar inte skriva om det nu för jag är bakis och det luktar mat här hemma så ska äntligen äta så kika in här sen för att se alla roliga bilder haha. Pusss

No kiss goodbye ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-09-13 21:31:31 1 KOMMENTARER

Här sitter jag en lördagskväll med en öl i handen och väntar på Elin för vi ska strax ta bussen till Edet och festa igen hur bra är det inte det då ? Och vad går på tvn samtidigt jo VMA där T.i jusst nu uppträder och jag sitter här som en liten tjej och fnittrar för han är ju så snygg ! Och jag heter ju faktis Ida T ..... fast jag brukar använda min mammas efter Oinas men sätter man ihop I.T och tar det baklänges blir det ju T.I hahahah det måste ju va ett tecken ;) Ne nu ska jag sluta med mina tråkiga skämt här haha och återgå till ölen. Ha en bra kväll.

Tjejmys

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-09-13 14:58:46 0 KOMMENTARER

Igår var det fredag och det va livat för idag har jag en stor baksmälla och är helt skakis haha det är så det ska va för då vet man att gårdagen var lyckad för det va precis det den va. Hade tjejmiddag med världens underbaraste tjejer Elin , Johanna , Lalle , Madde och Paulina när dom är med är alltid kul :) Men vi glömde ju äta efterrätten igen haha det är andra gången det händer bara för att man bli så mätt av Johannas jätte goda mat som vanligt så credd till dig den här helgen igen haha. Efter maten kom Johan och Tommy över och vi satt alla och drack hemma hos Madde btw jag och Elin flyttar in dit imorgon så va beredd på att vi står bakom dörren haha för det va jätte mysigt. Men men så promenerade vi vidare till Robban där det kom mer folk träffade också älskling där som jag åkte hem med efter kvällens bravader.
Tack alla tjejer för en underbar kväll :)



resten av bilderna kommer sen och det är massor

Update

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-09-12 17:32:54 1 KOMMENTARER

Nu sitter jag här nästan färdig att parta loss men väntar på segisen Elin haha som vanligt med andra ord men det är lugnt då hinner jag ta mig ett par glas till det är ju aldrig fel. Väntar också på att baby ska komma och leka med mig tills Elin är klar och innan vi drar iväg till resten av tjejerna. Det här kommer verkligen bli super känner jag på mig :)
Fick nyss ett sms av Sebbe som jag måste dela med mig av ; Är på väg nu din dildo . What ? hahaha jäkla mongo

Men kolla vilket mongohumör jag är på då haha ibland får man faktist skratta åt sig själv :D





Ögonfransar

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-09-12 14:15:10 1 KOMMENTARER

Idag är jag taggad till tusen eller kommer bli om ett par timmar iallafall när jag har party outfiten på mig och ett glas vin i handen det kan ju inte bli bättre men först hämta mamma från jobbet sen till systemet och fixa hennes alla grejjer men vet ni vad jag ska köra på lösögonfransar ikväll tror jag. Håller på och trixar med dom nu men dom är så jobbiga att sätta på men det ska nog gå. Ska försöka ta en massa bilder innan jag och Elin drar till tjejerna men också massa när vi festar :)



gammal bild ....

Du behöver inte löjla dig !

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-09-11 23:26:31 1 KOMMENTARER

Ligger här med älsklingen i sängen ... oj va porrigt det lät! Men så är det inte han ligger och gör cirklar på min vägg med fossingarna och är sjuk stackarn så jag har precis gjort té och smörgåsar åt oss. Hej flickvänspoäng där !
Idag är det väl som vilken annan torsdag som helst jag va i skolan och dom ringde från mitt nya jobb eller vad man ska säga så jag strunta i sista lektionen och åkte och jobba kvällen och det gjorde älsklingen med. Hej vuxenpoäng där !
Åkte och hämta han när jag slutat och nu är vi här och latar oss som aldrig förr och väntar på bättre tider som fredag tex haha för då ska det röjas med tjejerna förhoppningsvis. Krya på er som fan nu under natten :) Men men nu ska jag återgå till min sjukling '' Tebbe'' nu kommer han mörda mig för att jag har avslöjat hans smeknam jag har gett han som han förresten älskar. En update nu slog han mig på låret och sa att jag va en tönt som har avslöjat att han tycker om det min lilla sjuka gris :) blev lite väl gulligt ...



helgen tjejer !

Shoes

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-09-10 22:36:39 2 KOMMENTARER

Jag älskar skor och dessa tre färgklickar skulle inte jag tacka nej till nu på hösten när det är så grått ute dom är absolut perfekta att pigga upp höstkläderna med.
Alla skor kommer från Topshops hemsida bara ett klick ifrån haha.

Shopping

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-09-10 19:41:49 0 KOMMENTARER

Det är så farligt när man har tråkigt och man sitter vid datorn för då får jag sånt begär att klicka hem en massa saker som jag egentligen inte behöver men bara måste ha. Känner ni igen er ? haha tror jag allt. Har klickat hem tre par skor och lite koftor från H&M beställde även lite grejjer från barnavdelningen igen det är så billigt och bra när man passar i det.

Fikat

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-09-10 18:24:00 0 KOMMENTARER

Idag var jag äntligen i skolan igen fast gjorde inte så mycket kände mig ganska hängig och seg efter att ha varit smått sjuk några dagar men det fick gå. Åt lunch då donken som vanligt nu för tiden men fick sån jäkla kramp eller något det gjorde ont som tusan jag ville bara lägga mig ner och krypa ihop. TIllbaka till skolan för att avsluta sista lektion där vi gjorde absolut nada det va skönt för efter skolan åkte jag och fika med Elin , Johanna och Madde super fina tjejer det var så mysigt men fick dock ont i magen där med & kände mig varm fram & tillbaka. Synd att dom andra tjejerna va sjuka men ni får krya på er för i helgen ska det festas :)
Och jag har tänkt att göra absolut ingenting idag för jag har fortfarande ont i magen !! Why man !? Ligger och myser i min säng med chips och kollar på Mtv Made men jag har fasiken ingen msn! Får väl läsa bloggar då haha ... 

dom testade även höstens / vinterns mössor , sjukt fula haha

 


Grattis Hjärtat !

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-09-08 11:21:15 0 KOMMENTARER

Idag fyller världens bästa pojkvän år hela tjugo år han är ingen tonåring längre han är '' vuxen '' nu haha mitt lilla hjärtegull :) Grattis grattis grattis grattis gånger hundra hoppas du får en underbar födelsedag och får allt du önskar dig.
Älskar dig otroligt mycket och förlåt om du har blivit sjuk inte den bästa presenten direkt.

Tjejkväll

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-09-08 11:00:49 0 KOMMENTARER

Lite sent att skriva om lördagen på en måndag men något måste jag sysselsätta mig med eftersom jag har blivit sjuk ! jag visste det för jag kände det redan i helgen ...
Why man why ? Iallafall så var vi hos Johanna och Paulina eller deras brors lägenhet och åt middag och satt och drack och tjöta i timmar. Jätte härliga brudar det här haha dom är störtsköna det blev lite säng och soff hoppning hos Robban också det är aldrig fel haha. Måste ge Johanna credd för den goda maten en riktig mästerkock det där :) Tyvärr blev det ju ingen efterfest men det gjorde inget vi hade kul ändå det blev chill kväll med tjejerna och Robban på ett hörn där i slutet haha aldrig fel att bara umgås med flickorna. Tack för en super trevlig kväll och det här måste vi göra om mer!


Nintendo wii

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-09-05 18:05:35 1 KOMMENTARER

Wihoooo idag har jag fått mitt nintendo wii och jag är beroende av det !
Dags att frossa i Ben and Jerrys mums :)



ser ni va litet det är hihi passa in perfekt

Ingen rubrik.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-09-04 18:57:46 3 KOMMENTARER

Nyss kommit hem och ätit en NYTTIG middag med familjen åh så god mer sånt tack. Hämtade upp mina tjejor för Sara har kommit hem från Bulgarien igår åh så avundsjuk man är haha. Vi hämtade mamma och åkte iväg till siba jag hämtade min rosa mys dress som jag strossar runt i och ett par rosa fluffiga tofflor jag har fått av min älskling för ett tag sen åh så söt jag känner mig. Men pappa tycker bara jag ser löjlig ut och borde sätta mig vid sandlådan :( Minus poäng där ! Så nu ska jag trösta mig med min stora chokladmuffins jag kun ju inte missa efterrätten haha aldrig.








fråga mig inte vad det är för fläck som kommer framför linsen hela tiden för den stör mig med !

Morgonen

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-09-04 18:51:14 1 KOMMENTARER

Så här började morgonen vi åt '' frulle'' i kafeterian min bestod av nyttigheter och onyttigheter , Laki gjorde ett försök till att plugga innan vi drog till donken och shoppingen. Efter redan tjugo minuter var det dags att hugga in i mer onyttigheter så som hamburgare , pommes m.m Det jag försöker5 säga är att äter väldigt mycket har jag märkt ! Så fort jag skriver ett inlägg handlar det om vad jag har ätit och det är bara massa onyttigheter , suck va dåligt av mig.



frulle



vi är alltid seriösa

   
  

plugga ? HA INTE ! donken jäkla fetisar haha

Studenten !!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-09-04 14:33:08 0 KOMMENTARER

Nu är man hemma från skolan hade bara en lektion så himla onödigt men jag är glad att jag gick dit för på lunchen åkte vi till Donken IGEN och åt oss feta tog också en snabb shoppingtur Kim hittade sig en tröja , Laki köpte en jätte söt smink väska och jag hittade självklart något rosa haha en mys dress jacka eller tröja säger man och byxor till på H&Ms barnavdelning hihi ibland är det bra att kunna komma i dom storlekarna. Ska hämta den senare för jag glömde kortet hemma så tar det samtidigt som mamma och jag ska stor handla ska få henne att betala den med :)
På tal om skola vi har redan fått erbjudande att köpa studentmössor och grejjer så självklart slog jag till på en gång men man betalar på ett så konstigt sätt.
Så här ska min se ut så himla fin den har ju till och med lite rosa i sig fast det inte hör till vårat program men vem är så petig iallafall inte jag så folk får säga vad dom vill det står ju OP på mössan så det spelar ju ingen roll tycker så HA på er som klagar !

God morgon

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-09-04 08:59:59 1 KOMMENTARER

Så här jobbigt har vi det i skolan att jag till och med skriver ett inlägg härifrån. Kom ju självklart försent men det spelade ingen roll för vi har projektarbete som vi har kommit så långt med ! Eller inte vi har inte ens pratat om vad vi ska göra ...
Duktiga vi är och vi alla sitter här och deppar haha för ingenting verkligen bara det att det är torsdag och det är så jävla tråkigt jag skulle hellre vilja lägga mig under täcket och sova ut för mina ögon svider verkligen denna morgon. Suck.
Får väl kika vidare på kläder då så tiden går lite snabbare :)



För rosa ?

2 september

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-09-02 15:43:11 1 KOMMENTARER





jag älskar rosa om ni inte visste det haha :)

Andra september redan ... många dagar kvar tills nästa löning räkna vi ut idag haha suck .
Idag har jag  Kim och Becka varit på siba och kikat runt och åt taco buffé var ju faktist jätte hungrig så vi passa på innan skolan eller jag haha Becka frossa i massa chokladkakor så onyttigt ! Va en snabbis i skolan gjorde mitt och drog sedan vidare. Nu är jag hemma och tråkar iallfall fy jag hata vardagarna jag måste börja jobba varje dag efter skolan eller något bara för att ha något att göra. Men men vi får se vad som händer känns som att det kommer bli en lång dag  och big shots har slutat gå FAN ! :(

Vilken dag

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-09-01 21:40:41 1 KOMMENTARER

Idag var det dags för skola igen bara att pallra rumpan dit men vi hade bara två lektioner så det va lugnt vi lunchade dock på Donken ( McDonalds ) där det hände något roligt jag såg en cola flaska stå vid min bil och då kom jag på den briljanta ideen att sparka till den för jag trodde ju förstås att den va tom men icke det blev som en bomb min bil dränkdes i cola och har lämnat fula fläckar efter sig haha men det va inte så farligt men Laki däremot blev lite blöt baktill hahah stackarn och förlåt ! Kim och Becka stog och asgarva vad annars det är som vanligt med dom två nötterna. Men oj vad upptäckte vi sen ? Bilen brevid var ner dränkt i cola och då snackar vi inte om lite så vi smet därifrån snabbare än blixten. Sorry för det med hade nog fått mycket skit av den bilägaren.
Vad har man gjort mer idag ... hmm kommer inte ens ihåg haha jo då hämtade älsklingen också från Edet för han hade lämnat in sin bil och efter det begav jag mig vidare till work en snabbis och sen handlade jag och mamma lite i mataffären vi kom hem med massa skvaller tidningar och cola till våran goda chokladruta så det blir att gotta sig i det innan man somnar för trött är jag eller iallafall lite. Hämtade ut ett paket också där låg det en grej till datorn som jag ska ta kort på imorgon för nu är min dator fejk rosa haha pappa vill ju inte ge mig en rosa dator för han tror att jag kommer tröttna så får ta till andra metoder. Tröttna på rosa ? ALDRIG älskar rosa ni ska få se imorgon :) Sov gott nu ska det fetas.


   

Kim (www.kiiimj.blogg.se) om du läser detta så har jag sladden nu !