Fredag hela veckan!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-31 14:42:22 3 KOMMENTARER

Idag är finally fredag som jag har längtat det har varit en lång och tråkig vecka men idag är det dags att parta loss för det är ju trots allt halloween. Har redan hunnit springa i stan runt elva , solat , tränat och ätit kycklingsallad med mamma åh va gott det va. Vi hade lite förmiddagsmys förut :) Nu sitter jag med färg i håret får se hur det blir har lagt i lite slingor bara kommer inte synas så mycket bara det blir någon nyans ljusare blir jag nöjd. Ja vad ska man göra under den tiden då? Målat naglarna har jag gjort med mitt nya nagellack som inte va skrikrosa / neonrosa som jag bad om! Det är en lite ljusare rosa som barbiedockor har , nee usch fy inte min färg jag tog helt enkelt fel men det får gå för ikväll.
Haha mycket prat om nagellack men jag måste ha något att fördriva tiden med. Om ett par timmar ska jag , pappa och mamma ta en grogg ihop haha för dom ska ut ikväll så då får man passa på att dricka lite gott med dom. Fredagsmys helt enkelt och senare kommer det lite folk hit och då ska vi väl förfesta lite antar jag :) Men nu ska ringa och väcka älsklingen.


Längtar tills min nya kamera kommer då kommer inte bilderna vara så ljusa :/

P for problems

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-30 21:21:17 6 KOMMENTARER

Idag tog jag och Sanna en liten snabb tur upp till Siba för att kika lite jag var bara ute efter smycken som jag hittade dock bara ett par örhängen som jag älskar fast dom är väldigt tunga men det klarar jag allt en party kväll. Sanna hittade dock ett par svarta uggs som är så söta dom vill jag ha ! Köpte dom nästan men jag har redan ett par för många plus att jag har beställt men har faktist inga svarta som passar till allt så man kanske ska slå till ändå ? :) Jaja jag har iaf klädproblem jag har bara bestämt mig för vilka skor jag ska ha det blir då ett par höga svarta pumps och svarta örhängen men sen då? Haha snyggt jag kan springa runt i det och underkläder det skulle väl va något det är ju ändå halloween haha nej då. Hjääälp får panik vill va svart från topp till tå och ha en stor skrik rosa kuvert väska och naglar i samma färg hade inte det varit något ? Nee får fundera vidare ... Imorgon blir det att gå upp tidigt och träna , sola och slinga håret och sen börja fixa sig och sen blir det lite förfest här med en massa gott att dricka. Kommer nog bli en rolig kväll hoppas jag :)  





hjääääääääälp vad ska man ha på sig ?!

torsdag

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-30 15:41:29 0 KOMMENTARER

Guten morgen ! Eller nej det är inte morgon längre och tro inte att jag har vaknat nyss för det har jag verkligen inte jag vaknade vid elva tror jag och fick något slags flipp och börja städa och fick med lillebrorsan på det med så mamma blev mer än nöjd när hon kom hem från jobbet. Idag är det bara en riktig slappis dag har hunnit städa ska åka och sola om pappa ger mig bilen annars är jag för lat för bussen haha. Ska sy upp två klänningar , plugga lite och göra massa ansiktsmasker och kanske slinga håret. Åh det kommer kännas bra :) Men kanske ska börja med att duscha ? Åh är så seg har precis ätit världens godaste middag med mamma och lillebror haha stackars pappa får äta själv idag :)
Imorgon blir det iallafall lite party får se om det hinns med lite förfest annars får jag väl skapa en hemma hos mig får se vad dom andra tycker. Och på lördag ska jag mysa med älsklingen hoppas dom ringer om lite jobb i helgen också kanske lördag förmiddag ? Bakis och jobb ? haha nej det går ej nu tänkte jag väldigt fel. Jaja duschen nu.

  

Blondie och jag ska parta järnet imorgon :D 
( ursäkta bilderna hahah ingen annan som förstår dom )

Lov

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-29 22:29:23 0 KOMMENTARER

Lov det är fan inte kul! Man bara ligger hemma och degar och gör inget har jobbat i måndags och idag jobbade jag kväll det känns bra iaf. Var väldigt nervös innan jag skulle dit idag som jag alltid är men det går alltid lika bra så förstår mig inte på mig själv. Men nu blev jag avbruten ska tydligen köra storebrorsan någonstans så måste dra. Fan missar mitt program!



haha kolla vem som va här i söndags förresten , fasters lilla spöket laban Emma :)

Empo

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-26 19:51:35 0 KOMMENTARER

Idag var storebror och hans lilla Emma här på besök och det är alltid lika trevligt för hon är så söt så man kan äta upp henne. En riktig liten apa med stora ögon och stora öron som hon kan flyga med haha men även Sanna var här också det är också trevligt :)





Olly Girls

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-26 00:15:18 3 KOMMENTARER

Jag va trött jag var taggad jag var trött jag var taggad sån har jag varit hela kvällen haha och på det sättet har jag hunnit dra i mig ett par öl för mig själv och försökt få med en massa folk på lite tajtan tajtan och till slut fick jag det och då blir klockan mycket och driven bestämmer sig för att festa loss själv haha ja inte så värst lyckat men det gör inget får träffa alla tjejerna i veckan istället och ha det mysigt med lite gott att äta och lite alkohol såklart speciellt nu när man har lov för då får man ju passa på lite extra om det inte erbjuds jobb i veckan såklart :(
På kuppen har jag iallafall hunnit fixa mig och dricka som sagt och självklart tagit massa pinsamma kort för att fördriva tiden. Jag har sprungit runt i mina blåa uggs inmhus hela kvällen , mamma är inte så värst glad men dom är så sköna så jag råkade använda dom som tofflor så dom kom med i varje bild haha så nu förstår ni. Jaja nu ska jag ta mig något gott att äta och kanske dricka en öl till för det skadar ju inte då somnar man gott iallafall :)



Taggad och linnet har korvat till sig ser jag. Bra att veta tills nästa gång haha !



wohoo full pose i sängen haha bara för att få med skorna hahaha



wohoo det va så kul så jag tog ett till sånt kort när mjukiskläderna åkte på
Wow vilken rolig kväll man kan ha med sig själv hahaha på riktigt !

Bilder från förra torsdagen ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-25 17:09:44 0 KOMMENTARER

Haha ja dom kom lite sent för Sara hade tappat bort sladden men hon hitta den nu som tur va för på måndag åker ju lyllosen till LA. Får jag packa ner mig i din resväska snälla jag väger inte så mycket ? :) Fast lat som jag är så orkar jag inte lägga upp bilderna nu för duschen kallar och sen får vi se vad kvällen bjuder på :) 

 

Jag och Elin red på en häst ? hahah

Bag lady

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-23 23:15:30 5 KOMMENTARER

Åååh jag bara älskar dessa väskor jag vill ha dom alla tre. Lönen kommer in idag och på måndag men jag har så mycket räkningar så jag blir less på det. Lönen försvinner lika snabbt som den kommer och så ska man ju leva också haha. Jaja drömma får man väl göra och kanske bara klicka hem en av dom det skadar ju inte så värst mycket ? :)


perfekt väska till skolan , fiket och festerna

Fikat

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-23 17:04:29 0 KOMMENTARER

Idag är det bara jobb som har gällt förlåt Kim! Igår var det skola , jobb och en snabb fika med Kim haha sjöng roligaste sången på väg ner till staden och fick världens skrattattack. Jag va piggare än vanligt i skolan igår men när jag kom hem så slocknade jag nästan på en gång och senare kom älsklingen också och vi åt tjockis mat :) Jaja nu ska jag åka tillbaka till jobbet för jag råka låsa in nycklarna! Men först kallar maten , det luktar underbart.







Mina uggs liknande skor som är så stora!

rubrik rubrik rubrik

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-21 19:08:23 1 KOMMENTARER

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag! I wish det är det inte det är en vanlig tisdag som har varit jäkligt lång. Jobb bla bla bla det vanliga , gick på en kort shopping runda och hittade ett par uggs liknande skor men dock en-två storleker för stora inte bra. Vet inte om dom ska ta tillbaka eller om dom fyllas ut med raggstrumpor nu i vinter haha äh spela roll jag får se ut som big foot  eller något i vinter. Men jag och Elin klickade också hem ett par stickade sånna skor åh så söta :) Nu är det dags för religions plugg tyvärr.


Jag beställde bruna och Elin svarta.

Mtv

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-20 22:33:05 2 KOMMENTARER

Alla kollar väl på Tila Tequila hoppas jag ? Det gör jag iallafall och George är tillbaka ni vet den snygga i huset så nu kommer jag va fast klistrad framför Mtv varje kväll haha. Japp nu har jag precis vaknat också och jag ska väl försöka mig på pluggandet snart eller nej det skippar vi ikväll för jag är jätte trött så nu går jag lägger mig igen. Sov gott :)

UGGS

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-20 19:28:50 2 KOMMENTARER

Så här skulle min dag se ut egentligen ... Skolan började men daddy körde mig eftersom jag inte fick ta bilen idag jag kom fram till skolan prick tio då jag började men vad händer då? Jo alla dörrar i skolan var låsta! Jag fick gå runt hela skolan tills jag hittade en dörr som var upplåst och den va på andra sidan skolan så jag kom en kvart försent. Bravo Nisse ! Efter skolan jobbade jag på båda ställena det gick bra det va jätte trevligt folk idag men dom kunde inte sluta tjata bara haha. Gick en snabb runda på stan för jag skulle köpa ljusa uggs men fanns det ? NEJ inte i min storlek jag blev väldigt irriterad så gick vidare till nästa affär där jag skulle köpa min oversize halsduk men den fanns inte heller. Sån är min tur alltså ingen tur alls. Skulle sola efter men det orkade jag inte så jag gick in i affären och skulle köpa chips och cola till min plugg kväll men inte ens chipsen fanns så nu är jag ganska less på den här dagen haha. Jaja nu ska jag forsätta med pluggandet och få något gjort är ju väldigt peppad efter mitt och Kims mvg pluggande idag :)

Natti natti

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-19 03:02:29 0 KOMMENTARER

Nu är jag trött och väldigt sliten som ni ser på bilderna så nu ska jag dyka ner under täcket och mysa. Ursäkta bilderna jag hade så tråkigt när jag kom för jag hade sån överskottsenergi men nu är den borta haha. Sov gott vänner.



Date !

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-19 01:48:49 0 KOMMENTARER

Lördagen blev lugn jag hade ju velat festa men ingen va på party humör tyvärr haha så Johanna kom på den briljanta ideen att åka till Göteborg och äta och det gjorde vi. Det va hur mysigt som helst och det såg nästan ut som vi var på romantiskt dejt haha! Och maten den var super fast kanske lite för mycket mat för våra magar men det ska man ju inte klaga på :) Jätte mysig lördag blev och det va ju kul men hade helst suttit där och dragit några drinkar till maten med men jag körde tyvärr haha det får bli nästa gång Johanna!
Nu sitter jag här och väntar på att en full (?) älskling ska komma och sova med mig han är ju också i gbg men han partar loss för ovanlighetens skull haha. Jag hoppas på en stupfull vinglande liten sak som kommer hem sen men det återstår att se :)



kolla in storleken bara ! ( bilder kommer sedan )

Rubrik!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-18 14:07:08 1 KOMMENTARER

Jag trodde det var söndag när jag vaknade haha så går det när man börjar festa på en torsdag. Vi hade det jätte trevligt igår vi satt hos mig och föra lite innan vi gick vidare till en pub där vi började med en kanna kamikazee of course och vidare till Meza som va ganska trist men det fick gå ändå och kvällen avslutades på max där jag spillde cola till höger och vänster haha det va en rolig kväll med andra ord och idag är plånboken några lappar fattigare :)



drickandet började lite smått och försiktigt



sen blev det lite bråttom och det kanske märktes när vi spillde hela tiden



haha sen märktes en tydlig förändring alla va runda om fötterna ...

Stress

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-17 16:25:01 0 KOMMENTARER

 


Ser jag stressad ut ? Jag ska vara ute på vägarna om en timma! Jag är inte klar på långa vägar jag bara sitter här och myser. Jag är seg som bara den och inte taggad till max än men det kommer. Om en timma ska jag åka till staden men frågan är vågar jag köra nu ? Hoppas det inte är några poliskontroller i stan nu som det har varit det senaste för jag känner att jag fortfarande har alkohol i kroppen haha aja vi får väl se hur det går. Snabbt in i en affär sedan hämta upp födelsedags barnet Kim som kommer med en buss sedan åker vi och hämtar Laki från jobbet och sista destinationen är Shkurta och sedan åker vi vidare hem till mig för lite förfest eller inte fest men dricka några glas för sedan ska vi ut på middag och dricka kannor med kamikazee haha äntligen ska Kim supas ner under bordet. Efter middagen drar vi nog vidare till Meza om det skulle va klubbkväll idag annars får vi se vart vi hamnar. Och kameran är laddad så imorgon kommer det finnas massor med bilder på bloggen plus att min älskling kommer och joinar mig inatt förhoppningsvis :) Ha en super bra kväll.

Oj då...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-17 10:56:54 2 KOMMENTARER

Torrt i bloggen igen bra Ida ! Haha men jag har ju fått pengar till mina nya kamera så nu kommer det bli en massa roliga bilder men dock har jag inte köpt kameran än för när jag får pengar i handen bara så där så går dom till annat så får vänta på min löning och lägga ut från den haha. Igår var jag på lipz med brudarna det var faktist skit kul trodde inte det eftersom senast jag var ute på lipz var i februari eller något och vi sluta hänga där för det blev så tråkigt och nu när det är en yngre målgrupp också gjorde inte saken bättre men vi hade kul ändå. Satt hos Sara och föra innan och vi tog en jäkla massa roliga kort men sovarn Sara har inte vaknat och lagt in dom än så ni får vänta för vi hann undkomma vimmelfotograferna igår det är skönt för då har man inte ångest för några bilder dagen efter.
Nu ska jag egentligen sitta i skolan men jag kom inte upp imorse det snurra till lite för mycket så nu ligger jag här i min säng och vilar upp mig för idag blir det en till utgång. Kim fyller äntligen år haha ikväll ska det röjas!
Ne nu får jag ta mig i kragen och gå upp och äta frukost och kanske ringa och sjukanmäla mig ? Behövs ju inte tränas idag efter gårdagens utgång. Puss på er :)



Grattis på födelsedagen Kim ! ( förlåt för den gamla bilden haha )

Vart är mörkret ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-09 13:11:19 2 KOMMENTARER

Jag har fortfarande inte gått och lagt mig jag har tagit lite pauser då och då från pluggandet men nu ska jag forsätta två -tre timmar till så artikeln blir klar. Solen skiner som bara den idag och jag har inte hunnit va ute än men det kommer när jag är klar fast jag vill inte ha sol jag vill ha mörker. Jag vill ha en riktigt höst så man kan ta på sig ett par uggs och gå på kalla promenader , jag vill ha kyliga mörka mornar för det är så mysigt. Jippi snart är det vinter och en massa snö förhoppningsvis :) Kanske man ska åka på en skidresa i år också ?  



snö på det tack :)

Sömn

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-09 08:43:47 0 KOMMENTARER

Jag minns inte riktigt när jag gick och la mig igår det va innan sex iallafall för mina föräldrar hade precis gått upp och skulle till jobbet och dom undra vad jag fof gjorde uppe och det ska jag säga jag PLUGGA och jag är fan fortfarande inte klar! Det är så stressigt så det inte är sant jag måste bli klar med en artikel idag den är halvklar och den kommer bli klar ikväll men jag tyvärr inte gett allt för den men den funkar och FHK den är också halvklar. Åh blir så trött för jag har så mycket annat också men dom två är viktigast. Ska ta med mig böcker hem i helgen för jag ska ha en till pluggis söndag för det gick ju faktist bra så det ska bli en rutin haha sista året kom jag på det. Smart :D Nu ska jag trycka i mig en skål flingor och fortsätta pluggandet men jag tror jag kommer slockna när som helst för ögonen svider verkligen.
Förlåt för en tråkig blogg den här veckan det ska bli bättre när allt det här är över. I promise :)



så här såg det ut på biblioteket för några dagar sen

dålig bloggare

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-08 23:47:17 0 KOMMENTARER

Jag är väldigt dålig bloggare just nu för jag har inte så mycket att skriva om för det är bara plugg som har gällt den här veckan jag har inte gett hundra procent men det ska jag börja göra för annars halkar jag efter. I måndags hade jag heldag i skolan men hann även med en fika med söta Johanna innan jag skulle vidare till jobbet sen var det meningen att jag skulle hem och plugga men jag var så trött så jag somnade innan tio! Haha vilken måndag. Tisdagen spenderade jag på stadsbiblioteket med några klasskompisar och pluggade Historia och massa plugg den dagen med och älsklingen var här också. Och idag försov jag mig bland annat eftersom jag sov med älsklingen och då vill man bara ligga kvar men också för att jag la mig sent. Och nu sitter jag uppe och har panik för det är så mycket uppgifter som ska in den här veckan ... Har ingen lust att ta itu med det heller. Sov gott :)  



den här sötnosen får en att glömma alla bekymmer :)

Stoooopppp!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-05 23:41:53 5 KOMMENTARER

Nu slutar jag med pluggandet jag kommer ingenstans jag har hållt på med tre historia frågor nu sen sex men i och för sig har jag duschat och kollat serier under dom timmarna med men gud vad jobbig den här uppgiften har varit! Någon annan som har haft problem med den ?
Har jätte mycket plugg den här veckan , det kan inte va sant vi har gått i skolan i lite över en månad och jag börjar redan trilla efter för att jag gör mina uppgifter i sista sekund. Jag har haft en ganska jobbig vecka i skolan också för att jag har börjat tvivla mycket på mina val av studier och allt annat. Ja nu låter det här inlägget jätte deprimerande och det är det säkert haha men jag måste få skriva av mig för det är mer än bara skolan som har kört fast sig.
Jag börjar tro att jag har valt fel linje! Jag tar studenten snart och jag har redan börjat tröttna på vården, det är inte sant jag har tyckt det har varit jätte intressant tills nu när verkligheten börjar komma ikapp en. Vill jag jobba inom vården ? Som vad isåfall ? Finns det något annat jag vill bli ? Hjääääälp vilken jävla ångest jag har för det här. Jag vill inte bli arbetslös efter sommaren jag vill fortsätta plugga eller jobba med något jag trivs med. Suck vilka problem det kanske bara är ångest för att vi snart ska ta studenten vad vet jag. Det är så mycket annat utöver skolan med som är jobbigt som bidrar till att studierna halkar efter. Jaja jag har iallafall börjat kolla på alternativ ifall jag bestämmer mig att läsa till något annat som inte har med vården att göra :) Men jippi om ca 8 månader tar vi studenten haha!



hur kul ?

XoXo

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-05 18:43:13 0 KOMMENTARER

Vad gör ni 19.00 ? Kollar på Gossip Girl hoppas jag för det ska jag så nu ska jag ta en paus i pluggandet ett litet tag och kolla på en massa serier. Jag kommer få hålla på att plugga till sent inatt om jag ska hinna med allt men inte allt försent för då kommer jag försent till skolan som jag gör nästan varje dag haha fy på mig! Nu ska jag göra popcorn och hämta ett stort glas cola och parkera rumpan framför tvn för det går ju inte missa första avsnittet. / XoXo

Förra helgens roligheter

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-05 15:51:58 1 KOMMENTARER

Haha jag hittade bilder från förra helgen när det var lite mer drag och det kan man faktist se på dessa bilder så det bjuder jag på för den här gången haha nee nu låter dom roligare än vad dom är :) Nu ska jag ut med mina två töser.



Pauli och jag dansar loss och sötnosen Johanna gör vadå haha ?



Oj här hände det grejjer jag och Daniella dansar på sofforna haha.



Jag ville nog aldrig gå ner från soffan ?

Bebisbesök

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-05 14:25:08 0 KOMMENTARER

Idag är det en lugn söndag som kommer bestå av plugg , gossip girl , promenader och självklart har vi ju bebisbesök också :) Min brors dotter Emma är här men just nu sover hon så jag passar på att lägga in bilderna jag tog på henne dock bara från min mobil för mamma håller på att fota med digitalkameran så dom bilderna lär jag ju få vänta på ett tag.





sötaste bebisen någonsin.

........

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-04 21:54:34 1 KOMMENTARER

Igår festade vi lite smått det var kul till en början sen blev det tråkigt när alla skulle leka rappare haha men det va kul att se och höra på. Har lite bilder eller lite och lite det är ganska många men lägger bara upp några här som vanligt :)

   
  
  

3:e

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-03 00:23:27 0 KOMMENTARER

Oktober redan fy va tiden går snabbt det är snart en meter snö här utanför. Nja kanske inte en meter direkt ... Inte nu för tiden iallafall , suck.
Men då är det ju dags att fylla på med massa mysiga höstkläder jag har ju redan börjat men jag är ju självklart sugen på mer så jag sitter här vid datorn var eviga dag och klickar hem något nytt. Jag har faktist börjat inse att jag är beroende eller något men jaja man lever ju bara en gång right ? ;) Lev för stunden säger jag bara haha
Elin och jag var ju med mamma och shoppade lite jag fick dock bara en svart lampa! Puh ,men mamma hittade väl grejjer hon va inte så på i affärerna som hon brukar haha vilken tur för då gick det till och med snabbt i mataffären där det annars brukar ta en timma! En hel timma i en mataffär det är sjukt. Trötta och hungriga blev vi och när vi kom hem möttes vi av en glad pappa som var nyfiken på vad vi hade köpt så jag gav han en tung och då menar jag verkligen tung godispåse så han parkera sin rumpa i soffan och börja gluffsa i sig haha för på det sättet kollar han aldrig igenom våra påsar. Visst är jag smart ;) Gjorde i ordning en god middag till mig och Elin som bestod av kyckling , potatissallad , sallad och baguette det satt fint för min tomma mage och sen begav Elin sig hem och nu ligger jag här och skriver mitt fjärde blogginlägg för kvällen , tror det va fjärde ? Men ögonen börja sakta och sakta börja stänga sig så det är nog dags för sängen nu skulle jag tro för imorgon väntas en ny dag kära vänner en kort skoldag för mig visserligen :) Sov gott !

Restaurang

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-03 00:10:13 0 KOMMENTARER

Har varit mycket restaurang besök & mycket fika dom senaste två veckorna men jag klagar inte haha självklart inte vem klagar på det ? Då är man bara tokig ...
Måste bara ta tag i tränandet snart Elin har ju blivit duktig och har gjort det ;)



jag kunde ju ta en större tugga ?

Ett år!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-03 00:06:10 0 KOMMENTARER


I måndags hade jag och älsklingen varit tillsammans ett år. Ett helt år tillsammans ! Jag hade en lång lång skoldag och lite jobb efter skolan men efter det träffades vi och gick ut och åt en god middag och hyrde två filmer på det och självklart en massa godis och dricka så vi kunde bli ännu tjockare än vad vi är ;) Kunde inte direkt göra något på en måndag det va lite trist men huvudsaken var att vi va tillsammans och jag fick pussa på världens underbaraste pojkvän!

Randigt ska det vara

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-02 23:57:08 0 KOMMENTARER

Idag kom min nya klänning hem precis lagom till helgen den va väldigt söt men den skulle passa mer till sommaren men tyvärr är ju den över. På tal om shopping så har det allt hänt en del i min garderob den senaste veckan jag har fått hem en massa grejjer jag har beställt det har mest varit massa gosiga koftor och skor men har även shoppat en del i stan det har mest blivit en massa partykläder som kjolar , toppar , smycken och annat roligt för helgerna.
Jag var även i Göteborg i tisdags med Kim , Shkurta och Laki det va väldigt trevligt bilen har nog aldrig skakat så mycket som på hem vägen dom där bak satt och skaka rumpan sittandes för dom va nog väldigt trötta efter en hel dag av shoppande i göteborg. Otur som jag har så hittade jag knappt något jag kom hem med lite nya smycken bara men Shkurta hittade inte heller så mycket så det var en tröst haha nej då bättre lycka för oss nästa gång.





Klänningen som ser trist ut här men det är den inte ni får se en bättre bild av den i helgen

Bloggpaus ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-10-02 23:48:34 0 KOMMENTARER

Nej det har det inte varit jag har bara varit allmänt lat förra veckan hade jag absolut nada att blogga om och den här veckan har det faktist hänt en del roliga grejjer ska försöka göra ett blogginlägg för varje om jag orkar förstås haha ;)
Idag var vi iallafall och luncha hemma hos Beckas pojkvän på lunchen , vi köpte med oss massa mat och efterätter för att stilla vår hunger haha men den viktigaste anledningen till varför vi va där var för att kolla på deras BEBIS jaa ni läste rätt Becka har fått barn ... En liten kattunge vid namn Bella som hade rosa halsband! Hon kunde inte bli sötare vi gosade med den håriga lilla tussen en bra stund en tuss som inte va större än min hand :) Hon framkallar ett riktigt ha-begär! Och jag som verkligen älskar små fyrbenta djur ...