T-shirt

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-02-27 14:05:57 0 KOMMENTARER

Har blivit ett litet fan av t-shirtar det var inget jag använde förut men nu tycker jag om det. Det passar både till en midjehög kjol eller ett par vanliga byxor. Hittde dessa två lite tuffare men den med Heidi Klum känns så utjatad så det fick bli Kate Moss istället så den kommer dimpa hem i min brevlåda nästa vecka :)

Hittat den/dom

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-02-27 00:13:01 7 KOMMENTARER



Någon av dessa två prinsess klänningar ska jag ha på balen i juni. Men vilken den blåa känns lite överdriven jag tänker på bredden haha hur fasiken ska någon kunna gå brevid mig ? Men den är ju så fin en riktig prinsessa kommer man va i den och varför inte överdriva till max när det bara händer en gång ? Stör mig på sånna som ska vara så försiktiga , dom vill helt enkelt inte synas men det vill jag. Alltid haha. Någon av dessa bakelser blir det iaf :) Sov gott

Vår

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-02-23 21:42:02 0 KOMMENTARER

Tänk att få strutta omkring i den här rosa/vita outfiten med en jeansjacka och ett par brillor i solen hade inte det var något nu när det är grått och slaskit ute.
Åh ge mig vår nu tack. Ne dags att sluta drömma och börja plugga , fyy va tråkigt!

tiden går så fort ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-02-23 20:52:05 3 KOMMENTARER

monday sucks

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-02-23 20:23:49 0 KOMMENTARER

Haha jag lyckades försova mig rejält idag , jag vaknade halv tre på eftermiddagen det är aldrig fel men just idag var fel eftersom det var första skoldagen efter lovet men jaja vad ska man göra haha. Jag var i ganska stor chock när jag vaknade jag trodde klockan var runt tio eftersom jag gick och la mig vid sex imorse och jag kände mig inte utvildad konstigt nog !?
Har iallafall jobbat en snabbis på månads jobbet idag som vanligt men nu har jag inte tid med det här mer för jag måste duscha innan Lipstick jungle och efter det blir det lite plugg sen försöka sova i TID :)



första dagen på måndags jobbet för mer än ett år sen och det första jag gör är att ta kort haha smart där Ida

Trötter ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-02-23 02:48:47 5 KOMMENTARER

Jag kan inte sova! Vad händer? Ska man lägga sig och försöka sova någon timma eller två eller ska man vara uppe tills skolan börjar? Åh nu är jag hungrig också , perfekt! En försenad Ida kommer komma till skolan imorgon bara så ni vet.



nämnde jag att jag var hungrig också ?

Lördag kväll

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-02-21 22:52:13 0 KOMMENTARER

Nu har jag och älski pälski varit och bowlat med min familj i två timmar och han vann ... Det var verkligen en överraskning hahaha. Men nu ligger vi här hos han och gottar oss med godis och fotboll .... tyvärr men det får gå :) Vi nörda oss lite med den här frågegrejjen också haha jaja. Pyyyyyyyyysss

 

·  Vad heter ni? Ida och Sebastian

·  Hur träffades ni? På en fest ... surprise

·  Hur länge har ni varit tillsammans? Ett och ett halvt år :)

·  Är ni förlovade? Nepp

·  Bor ni ihop? Nej inte än ;D

·  Har ni barn? NEJ! För tidigt hahaha

·  Har båda körkort? Självklart

·  Isåfall, vem kör bäst? JAG !!!!

·  Kommer du ihåg er första kyss? Hahah ja inget jag vill berätta för er ;D

·  Vem sa "Jag älskar dig" först? Han :)

·  Vem är äldst? Sebbe med sina 11 månader ...

·  Vilka stjärntecken är ni? Jag är lejonet och han är jungfru

·  Vem fyller först på året? Jag , den 3 augusti

·  Vem är längst? HAHAHAH jaadu ... ne det är allt Sebbe :)

·  Vem sjunger bäst? Sebbe min egna lilla Enrique Iglesias ;)

·  Håller ni i handen på stan? Oftast

·  Var nån av er oskuld när ni träffades? Nej

·  Kände ni varann innan ni blev ihop? Nej men vi träffades i flera månader innan vi blev tillsammans

·  Vad har ni gemensamt? Vi är så olika varandra så det finns inte

·  Blev du kär i första ögonkastet? Nej det kom sen :)

·  Har ni någon speciell låt? Nee ingen särskild

·  Har ni några "fri kort"? Absolut inte!

·  Har ni stora framtidsplaner? Självklart :)

·  Har ni gråtit i varandras armar? Jaa

·  Har ni varit utomlands tillammans? Nej men vi ska åka utomlands i sommar

·  Vilket är ert bästa minne? När vi berättade första gången att vi älskade varandra ... HAHAH det var riktigt roligt :D

·  Vem lagar bäst mat? Vi är lika dåliga haha

·  Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Äter oss tjocka på sötsaker och myser :)

·  Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Självklart!

·  Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Två olika kommuner

·  Blir du lätt svartsjuk? Inte lätt men det är klart man blir

·  Brukar ni bråka? Nej den tiden är över HAHAHA men små tjaffsar gör man

·  Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer

·  Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Hans armar ;)  

·  Vad använder ni för preventivmedel? Spiral  ... (  HAHAHA nu skämms Sebbe )

·  Pratar någon av er i sömnen? Nee men andra jobbiga ljud hör man ... :D

 

seeeeeeeeg

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-02-16 20:27:56 3 KOMMENTARER

Alla hjärtans dag var perfekt trots att jag jobbade. Vi lagade mat och tände ljus överallt , fick en nalle , choklad och armband av älsklingen :) badade också skumbad och drack vin haha va klychigt men det var jätte mysigt så det var lyckat. Söndagen var en latdag och idag med fast har varit på måndags jobbet som vanligt och nu ska jag iväg till älsklingen igen vi ska göra våfflor och kolla på lipstick jungle missa inte det! Men först till affären för att handla grädde.



bläääää jag vill ha brunt hår igen :(

14 februari

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-02-14 15:07:45 1 KOMMENTARER

Happy valentines day sweethearts ♥
Jag ska snart åka iväg till jobbet och jobba kväll buu vad tråkigt men det går nog snabbt hoppas jag för ikväll ska älsklingen och jag laga mat och egentligen skulle vi på bio i Göteborg med Elin och Jaime med men det hinner vi inte för jag slutar så sent eftersom dom plussa på två timmar till så det var tråkigt :( Men men en annan gång så vi får hitta på något helt annat ikväll men det gör inget bara jag får mysa med min älskling det är faktist de det handlar om. Älskar dig ♥

Not sick!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-02-10 19:26:07 1 KOMMENTARER

Skolan började igår men jag var icke där och inte idag heller men nu är jag frisk igen. Har återfått mina krafter och matlusten är tillbaka. Nu är resten av familjen sjuka förutom daddy som har varit och handlat godis och gjort pannkakor idag haha vilken kock. Älsklingen har varit och sovit hos mig nu sen söndags för att hålla mig sällskap så att man inte gräver ner sig helt och det är ett under att han inte har blivit sjuk. Igår kom han hit efter skolan och hade köpt ett linne åt mig så där spontant. Får man vara gulligare min lilla sockertopp :) Men nu till problemet när fan börjar vi skolan imorgon ? Haha någon som vet ? Smsa mig eller vad som helst vill inte komma försent haha nu ska jag duscha och plugga och kanske lägga mig i tid för en gångsskull.

Självklart!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-02-07 19:10:17 2 KOMMENTARER

Här ligger jag i min ensamhet med feber och huvudvärk , lillebrorsan är barnvakt åt mig idag alltså han passar mig haha. Igår var det min sista praktik dag och dom gjorde det hur mysigt som helst men dock var inte min handledare där av en eller annan orsak men han hade köpt ett fint silver armband åt mig :) Ska nog börja jobba där som timanställd för dom lät väldigt positiva men det får bli efter studenten eftersom det är bara dag tid. Sedan promenerade jag till jobbet där alla vårdtagare har vinterkräk sjukan inte alla men dom flesta. Mådde bra när älsklingen hämtade mig från jobbet runt nio och vi begav oss hem till mig. La oss i ganska god tid eftersom jag var helt slut efter denna långa dag men vaknar runt sju på morgonen igen och kände att jag var tvungen att kuta till toan för att spy men dock kom det inget och jag trodde jag inbilla mig men sen runt åtta väckte jag älsklingen och där började helvetet. Spydde ett flertal gånger hela morgonen och höll på att svimma av , tappade känseln i händerna och synen försvann det var nog bland det äckligaste jag varit med om. Så en jobbig morgon har det varit men nu har spyan gått över så nu har bara feber och huvudvärk och hoppas det inte blir något mer men tror allt det kommer inatt igen. Nu inväntar jag min storebror som ska komma och passa mig haha jaa tydligen behöver jag barnvakt :) Förresten så hade jag och Elin sånna planer idag vi skulle åka till staden och shoppa , köpa alkohol , sola och sedan festa järnet ikväll som alla gör förutom jag :( Men men jag tror inte det hade varit så uppskattat om jag hade kommit och spytt ner alla haha eller det kanske man skulle göra ? Nee.



fin hårfärg .. ne nu ska jag lägga mig och vila

En väldigt död Ida

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-02-05 23:15:09 0 KOMMENTARER

Hade inte räknat med en sång lång dag som idag. Började med praktik från 08.00-15.00 blev änna trött där vid två tiden men hem skulle jag inte utan det var bara att promenera till nästa plats , jobbet som började 16.00 så det blev ingen paus där och på jobbet var det kaos nästan alla vårdtagare hade vinterkräk sjukan så alla hölls inne i sina lägenheter så det var bara en massa spring och kaos idag men vi klarade även denna kväll. Pappa hämtade mig från jobbet eftersom jag inte har någon bil denna vecka ,suck. Kom hem strax innan halv tio hade ju egentligen tänkt baka idag eftersom det är sista dagen på praktiken idag men eftersom jag jobbade köpte mamma två färdiga tårtor istället ... 
Imorgon är det en likadan dag jag jobbar till 21.00 och älsklingen kommer och hämtar mig så då ska vi väl bara mysa och han ska få ge mig så himla mycket massage så förbered dig nu Sebbe! Och på lördagen ska jag och Elin ut på shopping och på kvällen blir det lite fest. Hoppas bara på att inte jobbet ringer mer i helgen för då är det kört. Sov gott :)



Älskar hennes bruna hår  färg ..... Nästa uppdrag kanske?

nya älsklingar

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-02-04 22:55:35 3 KOMMENTARER

Som sagt var jag och hämtade ut mitt paket med skor förut men dock var dom bruna dom med högst klack , 13 cm om jag ska vara exakt. Dom var jag mest nöjd med men dom var lite för små konstigt nog jag har storlek 36 men får väl beställa 36½ eller ett par 37 , urk. Men dom ska jag absolut ha och dom svarta med fast dom var det '' bara '' 11 cm klack på så dom kan jag strossar runt med i skolan också :) En nöjd Ida ska gå och lägga sig nu, natti natti  hörs imorgon igen.

 



från Nelly.com

Sista dagarna ....

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-02-04 17:44:23 1 KOMMENTARER

Kollar på The Hills sedan ska jag iväg och hämta ut mina två par nya skor och sola of course det var ett tag sen.
Jag är så jäkla trött och irriterad på jobbet som har ringt ett antal gånger idag. Jag försökte förklara för dom att jag inte kan ta mig till jobbet på en halvtimma för att jag måste ta en buss från mig och byta på torget till en annan och dom går bara två gånger i timman men om jag kunde få börja en timma senare hade jag kunnat men det ville hon inte fatta så hon sa att jag snart blir avskriven från det stället för att jag inte har jobbat något det här året , 09 alltså men så är det inte dom har inte ringt förrens nu denna veckan och jag har haft praktik i en månad och den tar slut på fredag och då kan dom gärna få ringa. Ååh suck för att vara timanställd men sånt får man ta men studenten är nära , wihoo.

Ett försenat inlägg

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-02-04 16:10:42 3 KOMMENTARER

Var så himla trött och sliten igår så det inte var sant så skulle egentligen ha skrivit detta inlägg igår men jag napa i stort sett hela dagen förutom när älsklingen och jag gottade oss i fetis mat som vanligt , blää.
Grattis till världens finaste vän Elin som fyllde hela 20 år igår. ÄNTLIGEN är det systemet som gäller haha och i helgen ska det firas igen fast ordentligt den här gången. Hoppas du hade en bra dag och fick allt du önskade dig :)



Elin och Bingo

ÄNTLIGEN!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-02-02 23:10:56 0 KOMMENTARER

Jag tror alltså jag vet inte riktigt än men jag tror jag har hittat min balklänning , mamma tycker jag ska ha den för den är enkel och elegant. MEN jag vill va brunett ! Jag trivs inte i den blonda kaluffsen jag har nu och det passar inte med en cerise klänning alltså en mörk rosa klänning och blondt hår ? Fejk blond dessutom. Nej tack det ska vara brunt med guldiga slingor och en bränna till den klänningen. Jag tror jag kör på det ... Men är den för tråkig kanske ? den kanske är för enkel ? Äh får fundera vidare denna veckan ut för sen måste den beställas om jag ska få den i god tid :) Nu är det dags för sängen , sleep tight.



den ska inte va lila och det krysset i ryggen ska bort det ska va helt öppet.

skinnyyyyyyyyyy

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-02-02 23:04:31 2 KOMMENTARER

Blä fy och usch ! Ät människa ät nu på en gång. Okej om man vill banta och gå ner något kilo hit och dit men gå ner hela sin kroppsvikt ? Känns som alla bantar eller föder barn nu för tiden ... suck vad tråkigt och uttjatat det redan känns.



gissa vem ?

Snoppar

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-02-02 16:10:01 1 KOMMENTARER

I fredags var jag , Sebbe , Sanna och Franco på bio i självaste bonnhålan vänersborg! Fy satan va liten biograf men det fick gå eftersom jag fick se min film I taket lyser stjärnorna :) Jätte mysigt var det och pappa fyllde även år också så det blev fika innan , grattis i förskott lakrisälskarn. I lördags gick jag och älsklingen upp i ganska god tid jag bakade en snopp tårta till Elin hahaha plus att den blev rosa men lite väl platt men det va faktist min första gång och den va ganska god så nöjd är man väl. Firade Elin lite smått på kvällen med ett litet gäng och sedasn gick vi vidare till något kasst ställe så nästa helg tar vi igen firandet. Fast lilla Elin som fyller 20 fyller faktist år imorgon så hon är fortfarande en tonåring haha men vi får hoppas det blir lite mys imorgon som vi pratade om :) Nu ska strax kila till jobbet :(



kulorna på choklad snoppen i mitten gick tyvärr sönder :/