Veckan ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-05-31 14:41:25 0 KOMMENTARER

Oj det var länge sedan man blogga ... Nu ska iallafall en tjej hjälpa mig få ordning på bloggen så jag hoppas att designen blir klar i veckan för då ska jag börja använda min kamera som ligger och dammar haha. Jaja nu är det ny vecka men vi kör en snabb resume på förra. Måndags - kommer inte ihåg! Tisdags - jobbade och efter det fikade jag med Becka och Kim på strandgatan. Onsdags - Jobbade , hade date night med Sebbe. Vi åt tre rätters på en indiskt restaurang och blev på lurren haha! Fortsatte kvällen på Olearys där vi drack en kanna kamikazee. Fick ett flipp och var på väg att åka till Ggb för att dansa på nivå men det var ej öppet. Torsdag - Jobbade hela dagen. Fredag - Var på IKEA med älsklingen och fick handlat gardiner , matta och massa smått och på kvällen var det jobb. Lördag - Det tar vi sen när Åsa (?) lagt in bilderna haha det blir roligare så. För nu eller strax ska jag och Alice strax åka till mina föräldrar med en liten försenad mors dag tårta eftersom jag var bakis och jobbade igår så hann jag inte kika förbi så idag blir det mys hos dom när man ändå är ledig :)

Natti Natti.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-05-30 05:11:24 0 KOMMENTARER

Sov gott säger jag nu klockan 05.30 eller njaa den har snart slått halv sex. Nu ska jag lägga mig och äta friterad kyckling som blev över från idag och glo på tv för nu gick sista party peepsen. Mer får ni veta imorgon!

Hemsk upplevelse ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-05-26 09:45:19 1 KOMMENTARER

God morgon alla solstrålar! Jätte länge sen sist men jag har helt totalt glömt bort bloggen ... ajabaja. Nu ska jag strax springa ner till frissan och sen sola efter det. Berättar om en hemsk sak som hände på solariet igår fast senare för nu har jag bråttom. Ikväll blir det även date night! Villa strannas uteterass lutar det nog åt :)

Underbara dag ....

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-05-19 15:10:48 1 KOMMENTARER

Och självklart blev jag inringd av jobbet så strax ska jag hoppa på min cykel och göra ett kvällspass. Åh det suger riktigt hårt just nu ... Var nyss ute och svettades av värmen och det var härligt! Alice fick svalka sig i kanalen också det var gott för henne och hon är så modig för nu hoppar hon i självmant och då vet man att hon gillar det. Jaja nu är det dags att ta upp tvätten och börja trampa på min cykel som dessutom skramlar :/ why ?



Den här håriga saken ser ut som en dränkt hyena just nu haha

New in.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-05-17 22:20:38 0 KOMMENTARER

Usch vad seg jag blev men snart kommer min man hem. Han har jobbat ett 15 timmars pass idag stackarn så han är nog lite tröttare än mig haha. Funderar på om jag ska äta kvällsmat och bädda ner mig i soffan eller vänta ? Haha vilka problem va! Imorgon vankas det jobb som vanligt och så ska jag köpa mig en stor godispåse har jag bestämt för er som bryr er haha jag har sånt sötsug just nu och hoppas det håller i sig tills imorgon. Äh nu pladdrar jag bara på om ingenting verkligen så jag sätter stop här och går och äter istället :)



Älskar min nya LV plånbok (:

Seg.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-05-17 13:05:30 0 KOMMENTARER

Jahopp då var helgen över och jag har varit ledig känns hel mysko faktist. Men gott för jag är utvilad för en gångsskull. I lördags träffade jag som sagt Shkurta och Laki vi satt på Strandgatan och drack lite och när regnet kom flydde vi hem till mig för lite mer att dricka. Dagen efter var jag rätt seg fast vi inte drack alls mycket men jag pallade rumpan ur soffan och följde med Sanna när hon övningskörde och det gick jätte bra. Helt otroligt att hon kan så mycket på så kort tid. Efter det åkte vi till gymet och tränade lite och det känns i mina armar idag. Om en liten stund ska jag cykla till jobbet om vädret tillåter så att säga haha. Hörs ikväll om jag orkar blogga :)



Nytt i garderoben en klänning från Nelly.com

Strandgatan.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-05-15 21:51:34 2 KOMMENTARER

Precis när jag skulle iväg och sola ringde Laki och fråga om vi skulle ta en kvälls fika på strandgatan och det tackar man inte nej till så nu sitter jag här och pumpar musik och väntar på the ladys Laki och Shkurta. Får se om det blir en fika eller om det blir något att dricka iställt hehe sugen är man ju. Latero people för nu kom dom!

kardinal offichall feat akon - body bounce

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-05-15 19:50:12 0 KOMMENTARER

Åh vad jag är party sugen har ju inte dansat eller druckit en alkohol sen början av februari!!! Det är helt sinnesjukt om man jämför hur man var förut. Har jobbat varje helg och det var ju bara för att vi skulle flytta och man vill köpa massa saker. Men i helgen är jag ledig och vad gör jag då ? Somnar på soffan under mitt och Sebbes fredagsmys hahaha. Och idag har jag varit hos mina päron hela dagen , ätit middag och fått med mig massa saker hem som jag glömt bort. Sitter just nu och lyssnar på musik och blir så sugen på att ta på mig mina nya klänning och gå ut och slå klackarna i taket men istället ska jag iväg och sola och sen ska jag träna hahaha. Jaja men det kommer fler helger och det är ett sug som bara sitter i när jag spelar musik. Men om två veckor ska jag börja ta det lugnt med jobbet så orkar man mer och då blir det party igen för jag har en massa nytt i garderoben som jag är så sugen på att inviga och nu helst haha :)

 

Kanel och vanilj.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-05-12 14:46:05 1 KOMMENTARER

Nu är bullarna klara och det doftar ljuvligt här hemma , det blev både kanelbullar och vaniljbullar. Dock måste jag komma ihåg att köpa en elvisp! Visste att det var något som fattades i köket haha. Städat , diskat , ute och promenerat två gåner med Alice , tvättat och ja bakat. Jag har blivit en riktig hemmafru men visst är det roligt att göra sånt en dag som denna. Regn och rusk ute bara. Snart blir det att göra middag och gå ner en sväng till apoteket och sen ska jag bara ligga ihopkurad under en filt i soffan och äta bullar hela kvällen :)

Fjärilar.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-05-12 10:41:19 0 KOMMENTARER

Igår tatuerade jag och Sanna oss vi gjorde likadana tatueringar trots allt. Det blev två fjärilar som symboliserar mig och Sanna. Och motivet passa oss båda utmärkt då vi båda är över förtjusta av söta fjärilar. Jag är jätte nöjd med mina för dom är små och kan lätt gömmas undan. Jag är ingen tatuerings tjej men visst vill man testa så det här blev jätte bra. Så tack Franne som gjorde dom åt oss :) Efter det gick vi tjejer till mig eller jag fortsatte till jobbet som ligger i huset brevid och under tider gick tjejerna ut med Alice och handlade åt mig. Världens finaste vänner säger jag bara. När jag kom tillbaka gjorde vi mat det blev kycklingfile , ris och curryssås med stor sallad. Fortsatte kvällen framför en massa serier för tisdagar är ju bästa tv dagen haha. Idag har jag tänkt och baka bullar , storstäda och just nu håller jag på med tvätten och äter frulle. Ledig är jag idag också :)



Lite röda och svullna är dom

Nervös ? Jag ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-05-10 23:28:37 2 KOMMENTARER

Jädrans vad trött jag har varit i kroppen idag det är inte nådigt att jobba hela helgen och konstiga turer och sen jobba en måndag också utan det ska ju vara vilodagen. Men nu är denna måndag gjord. Jag och Sebbe har fått gjort en massa ärenden bland annat skrivit på att vi fått nycklarna haha lite sena med det var vi. Hämtat köksstolar och även fått våran soffa. Jag var jätte missnöjd med den för den såg så pluttig ut i våran stora lägenhet men jag har börjat vänja mig. Även hämtat cykeln hos mina föräldrar och till det roliga Sebbe skjutsade mig och Alice på den ända från sylte till stan hahaha vad folk skrattade. Imorgon är jag i princip ledig har bara ett lite småjobb på 2h så det går snabbt. Jag ska även tatuera mig imorgon!!! Oh my det trodde jag aldrig om mig själv men jag känner mig redo haha. Tanken var att jag och Sanna skulle göra likadana men vi får se för vi har inte kommit fram till något som verkligen matchar oss båda men visst ska vi ha dom för det har vi prata om länge. Men så länge har jag suttit nu ett tag och gjord några skisser på vad jag vill skriva på underarmen. Och snälla hjälp mig vilken stil är finast och på vilket håll ? Sebbe tycker att jag ska ha den högra och texten ner så från handen ... Jag är nervös och osäker! Hatar det jävla ljudet när man tatuerar sig också :(







































semper ad meliora - always towards better things

Söndag.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-05-09 13:41:05 0 KOMMENTARER

Pjuuh sorry för dåligt uppdatering men jag har jobbat hela helgen. Ingen som blir överraskad längre haha till och med några från jobbet och bemaningen har frågat om jag inte ska ha ledigt någon helg. Men jag hade tänkt ha ledigt en eller två veckor innan sommarschemat börjar. Skulle tatuerat mig igår men var så trött efter jobbet och eftersom jag skulle upp tidigt idag så orkade jag inte. Nu är jag hemma på timmar för jag går delad tur idag. Sebbes föräldrar har varit här precis och kollat på våran lägenhet och alla blir förtjusta så det är ju bra. Imorgon får vi våran soffa också! Skulle egentligen få den om två veckor så jag är nöjd. Har börjar promenera till jobbet och fasiken vad ont i fötterna jag har. Ikväll blir det en sista promenix för efter jobbet ska jag hämta pappas bil som jag ska låna tills imorgon kväll. Man kanske ska ta och göra sig något att äta innan det är dags för jobb men vad ? Sebbe har ju lagat middag till oss hela veckan men idag ska han också jobba kväll så får göra maten själv :( usch vad bortskämd man har blivit hihi men bra att det är karln i huset som gör det.

Andra gången ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-05-06 14:38:43 0 KOMMENTARER

Igår jobbade jag från 07-16.30 och när jag slutat promenerade jag hem haha JAG promenerade! Kan inte förstå det själv faktist men det tar ju bara ca 30 min så det är ju jätte bra. Ska dock cykla i sommar men först måste pappa bryta upp låset och det hoppas jag han har gjort tills idag för ska nog åka och hämta den sen. Jaja efter jobbet gick jag direkt till strandgatan där Kim , Laki , Shkurta och Becka satt och vänta. Det blev nachotallrik och en cider för min del och gott var det. Även Irena kom senare och tog en fika med oss. Efter en stunds tjatande drog vi vidare hem till mig för dom ville se lägenheten och även Pernilla kikade in efter jobbet. Till slut var det bara jag och Kim kvar och vi satt och skrattade åt SeanBanan tills han skjuts hem kom. Sen deckade jag gott i sängen efter en väldigt lång dag :)

Men jisses glömde berättade det roligaste det började brinna vid oss IGEN!! Det är andra gången vi råkar tutta eld på strandgatan men denna gången var jag och Irena skyldiga men hon fick släckt den efter en rolig uppvisning med elden som hon själv inte tänkte på hahaha. Fasiken vad vi skrattade och folk runt omkring också xD

Details.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-05-06 14:33:42 0 KOMMENTARER



Accessoarer i massa snygga färger är så rätt i sommar. Dessa är från www.KyssJohanna.se men självklart finns ju inte dom turkosa i lager för tillfället och jag som verkligen ville ha dom. Letandet forsätter ...

IJ.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-05-04 22:59:14 2 KOMMENTARER

Shululuu kompisar haha nej jag bara skoja. Idag har det varit minst sagt fullspäckat eller kanske inte. Johanna kom till mig tidigt idag efter skolan och nu har vi hängt hela dagen. Vi var även och storhandla men innan det fick vi hämta bilen från pappa. Tjockade oss med kycklingrulle och pizza och sen har vi glott på serier hela kvällen och tjockat oss med chips. Bra där! Även Paulina kom förbi och kollade på D.P med oss sen körde dom hem mig efter att jag lämnat pappas bil så det tackar man för. Nu ska jag snart nana för imorgon vankas det lång dag på jobbet dvs. 07-16.30 har dock en timmas rast och då ska jag vila på jobbet. Sov gott :)

Btw glöm inte att kolla på andra avsnittet av The Hills ikväll på www.Mtv.com

M.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-05-03 19:46:41 1 KOMMENTARER

HEEEEEEEEEJ! Måndagen är snart avklarad och det tackar man för eftersom det har gått så segt idag. Varit en sväng hos päronen idag med Alice för jag hade fått mitt schema för sommaren och jag är pretty nöjd fast jag fick en vecka mer när jag ville ha en vecka ledigt hahaha. Är ledig på midsommar och fallens dagar! Jag kan inte förstå det själv eftersom jag jobbat just dom dagarna varje år så i år ska jag ha en riktig midsommar. Sen har jag även varit på mitt ''måndags jobb'' och nu sitter jag och klurar på om jag orkar gå till affären ( odenhuset ligger precis framför näsan på mig ) och handla mat eftersom vi inte har hunnit det än eller om jag ska ut med Alice innan ? Hade helst sluppit båda då jag är trött och lat idag. Kan någon komma och sätta upp tvn åt mig i vardagsrummet för jag orkar inte ligga i sovrummet och kolla för då kan det hända att man somnar :D

Första helgen avklarad.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-05-03 11:34:04 2 KOMMENTARER

God morgon idag tog jag en välförtjänt sov morgon haha. Flytten gick jätte bra förutom att både jag och Sebbe har jobbat fredag och lördag kväll så det har varit rätt stressigt. Men igår fick vi upp alla möbler och packade ur det sista eller nja har väl någon låda kvar. Mina föräldrar var här igår och lämnade det sista i mitt rum och tog med sig en massa skit till containern så nu är det tomt här. Fast det är möblerat i varje rum så ekar det så vi behöver köpa mer möbler haha. Men jag älskar verkligen vår lägenhet och dom flesta grannar är unga så man behöver inte tänka på att vara försiktig. Känns ändå konstigt på något sätt man känner sig ensam för jag är van vid att ha fullt hus hemma varje dag och nu är det bara jag och Alice här när Sebbe inte är hemma men det är ju en vane sak :) Och jag blir väldigt rastlös när jag inte jobbar jag vet inte vad jag ska hitta på istället ...