Kanada VS USA

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-28 21:14:01 0 KOMMENTARER

Äntligen är det sista dagen för OS! Just nu sitter jag och älskling i hans vardagsrum och myser han ska ju självklart kolla på hockeyn och han hejjar på USA så därför hejjar jag på Kanada för att göra han sur mohahah! Här ska det skrikas när det blir mål ( trodde aldrig det skulle komma från min mun) dock ska jag nog lägga all min fokus på plugget om det går för det har jag inte kunnat på hela helgen :/ Hörs imorgon dudes!

Skinn

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-28 16:36:22 5 KOMMENTARER



Yes jag tog på mig högklackade skor till och med hahaha


Äh det var bara att ge upp ... MEN jag gav det en sista chans i sängen höhö


Fasiken vad svårt det är att ta kort på sina ben själv! Timern hade ju varit perfekt men finns ingen bra höjd här hemma som man kan sätta kameran på haha. Åh nu vet jag vad jag ska önska mig i present när jag fyller år( ehm i sommar ) en systemkamera eller en halvsystem kamera! För både min och mammas suger verkligen.

Söndagsmys.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-28 16:06:06 0 KOMMENTARER

Vad hände med shoppingförbudet ? Eh jo jag mena ju inte att jag ska sluta shoppa smink och sådant nödvändigt hihi jag menade mer kläder men jag vara bara tvungen att ta med mig denna lilla kjol från Åhlens idag när jag skulle köpa strumbyxor lite snabbt innan jag skulle åka hem imorse. Självklart fick jag med mig ett lila nagellack också och lösögonfransar. Jag ska även visa er ett par apsnygga leggings jag fick hem från Nelly häromdagen. Jag har inte vågat testa dom förrens nu för dom har sett för små ut haha! Men ni får se sen för nu ska jag kolla på family guy och käka pizza för ikväll blir det träning så då får man väl synda lite hihi :-)


27 februari

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-27 14:47:06 1 KOMMENTARER

SATURDAY! Oh yes och jag ska strax iväg och jobba kväll dock bara några få timmar ikväll så det är skönt. Tror även jag börjar på mitt nya jobb igen i mars och det ska bli underbart att få säga upp alla timjobb och kunna planera helger och så igen som vanligt. Men men idag har jag iallafall hunnit träna med Sanna panna :) Det var gott och nu har jag precis smällt i mig en brak frukost , ja efter träningen och vid den här tiden haha jag vänder på allt. Ikväll ska jag hem till min älskling och mysa dock har han jobbat hela dagen så han kommer nog vara trött för han ska upp tidigt och jobba imorgon med men men det får man ta. Men till problemet det är lördag och det innebär mys och massa gott. Men jag vill inte äta godis eller chips idag så vad kan man göra då tro ?

Sessan.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-26 18:45:33 2 KOMMENTARER



Idag var jag ju med Alice hos världens konstigaste veterinär som inte förstod att jag inte var Sebbe (han hade beställt tiden i sitt namn) förrens 20 sekunder innan vi ska gå därifrån haha fick ju ingen ögonkontakt med människan. Dock var det bara en massa bös i ena örat som hon fick medicin för så att det inte utvecklas till en öroninflammation. Dyrt att ha hund men man ska aldrig tveka om man tror att något är fel! Så nyss har jag och Sebbe varit på apoteket på Siba och hämtat ut medicinen och jag fick rusa i butikerna för Sebbe står och suckar så jag kom bara hem med en mascara men det var väl bra för min plånbok antar jag. Syndade även på donken och dessutom blir det ingen träning idag så det var illa haha. Tänkte strax ta en promenad med sessan och sen sola tror jag om jag vågar efter igår ? Måste även skicka in en massa plugg idag för det har jag skjutit upp på den här veckan eftersom jag jobbat en del. Kul fredag or not men så brukar dom se ut för det mesta nu för tiden och det är synd. Jaja men en helg till klarar jag nog av eller hur :)

hot hot hot

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-26 15:29:35 3 KOMMENTARER


Åh vilka godingar jag vill ju självklart ha allihopa. Alla är från Scorett men alla har inte kommit ut än. Vet faktist inte vilka som finns i butik än så ska faktist kika lite snabbt på Siba sen fast jag har shoppingförbud tills nästa lön :/ yeeh that really sucks men jag måste verkligen börja spara och inte slösa hela tiden ...

Fake hår!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-26 14:57:03 0 KOMMENTARER

Minns ni när H&M sålde löshår ? Alltså inte riktigt hår utan syntet och det var oftast hår som satt med en stor klämma eller toffsar. Såg nu på deras hemsida att dom säljer löshår igen haha i syntet. Men syntet är ju inte mycket att hänga i granen om man inte vill ha tex bara lockigt för en kväll så går det väl men det ser ju mest plastigt ut eller är jag helt ute och cyklar. Jag är väldigt nyfiken på hur dom sitter och ser ut ...

Vardags chick

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-26 14:54:14 0 KOMMENTARER

Buu och blää kan snön försvinna och helst efter helgen eller något :)

stekare.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-26 10:27:03 0 KOMMENTARER

God morgon :) elller ja hihi klockan är ju snart halv elva men jag har faktist fått sova ut idag i Sebbes stora dubbelsäng alldeldes för mig själv och det var underbart. Torsdagen - Jobbade sen kom Sanna utanför och vi traskade till gymmet , tog en promenad med Alice och sen skildes vi åt. Jag gick hem till Sebbe och städade (!) yes sir så snäll flickvän är jag. Hade lovat honom att laga mat till honom efter att han slutat på jobbet med vi gick ut åt istället men han klaga inte haha. Åkte sen hem och duschade och åkte sedan och solade. Jädrans vilka nya solarium jag stod inte ut i 15 minuter ens och jag blev röd som en kräfta. Jag är helt bränd i ansiktet och det brukar inte hända mig så ska inte visa mig ute idag haha. Ska dock till veterinären om en liten liten stund med Alice men där lär man ju inte träffa på någon :) dock kanske på bussen hem hahaha.

Jobba kväll ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-24 14:15:32 0 KOMMENTARER

God dagens alla fina :) Jag är hur pigg som helst idag och ska strax åka till jobbet. Idag är det en kvällstur som står på schemat men det ska man väl klara av hehe. Gick upp strax efter sex imorse för älsklingen skulle åka till jobbet så jag passade på att gå ut med Alice och sen in för att göra gröt till frulle för det händer ju inte ofta. Duschade Alice eftersom hon löper så hon blir röd i baken haha kanske skulle skrivit varning för äckel inlägg. Nu väntar jag iallafall på att mamma och brorsan ska komma hem så att jag kan ta busskortet för jag har ju ingen bil den här veckan och det suger! Men jag börjar bli rädd för att dom kommer sent så håll tummarna nu så att dom inte gör det. Ikväll hämtar älskling mig från work för vi båda börjar tidigt imorgon och vi jobbar nära varandra så skönare att sova hos honom så slipper man gå upp så tidigt och så kan man mysa :)


Så Sebbe glöm inte kl 21.00 om du läser!! =)

Bra (?) start på veckan

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-22 21:37:14 0 KOMMENTARER

Hej ni ska se mig just nu jag sitter i en väldigt konstig ställning för kroppen är så öm. Började med att åka och jobba och förstår ni att jag går upp 05.00 för att ta en buss som går tio i sex när jag har bil går upp klockan 06.00 och åker till jobbet en halvtimma efter. Helt sjukt alltså! Jaja fick jobba över en timma också för det fattades folk och det sved för mig och Pernilla som även jobbade på Stavre idag. Alltid kul med bekanta ansikten för då går dagen snabbare. Efter work promenerade jag till sportlife eftersom det ligger nära. Där mötte jag upp Sebbe och vi körde ett styrke och konditionspass. Han skjutsade mig in till stan för jag skulle köpa med mig mat hem och det blev självklart kycklingsallad med vitlöks dressing från salladsbaren som är den bästa. Jag är besatt! Åkte hem och bussen repade två (!!!) bilar och stannade inte ens och bad om ursäkt , dålig stil kvinna! Åt snabbt och sedan kom pappsen hem och då kunde jag ta bilen och åka till nästa jobb som jag har varit hela kvällen. Min kropp skriker efter sömn och vila medans min hjärna vill plugga men det får jag göra imorgon för då ska jag banne mig vara ledig för på onsdag kör vi igen. Hörs imorgon igen :-)



mmmm kycklingsallad och energidricka

Dagen gick fort!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-21 19:47:07 0 KOMMENTARER

Oj vad dagen gick snabbt idag och det väl skönt för söndagar brukar oftast vara den segaste dagen på veckan. Åkte ju som sagt och träna och grymma var jag och Sanna! Tränade till max verkligen hihi sen åkte vi till hennes mamma och hämtade lite saker och körde till hennes nya hem och mysigt as hell var lägenheten. Hade jag och Sebbe inte haft Alice hade jag nog kunna bo i en etta men jag vill helst ha lite större med tanke på att det är Alice som kommer vara hemma mest :) Nu sitter jag iallafall och pluggar och jag kommer bli klar med kursen idag så en klapp på axeln hihi. Tänkte plugga till 22.00 och sen börja varva ner för imorgon ska jag jobba på Stavregården igen. Ganska nervös eftersom det är snart två månader sen sist men jag måste ju göra något så länge som jag väntar på en ny brukare. Jaja men iaf efter work ska jag nog träna eftersom det ligget brevid :)

True love

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-21 13:59:58 0 KOMMENTARER

Morning :) Måste berätta om gårdagen ... hela Sverige blev ju typ insnöade och alla plogar i vår lilla stad fastnade en stund haha lyckat! Så det gick inte åka bil någonstans och alla bussar ställdes in. Jag skulle hem till min älskling för vi skulle ha myslördag och jag hade Alice hos mig så vi kom på att vi kan promenera till staden. Oj oj från Sylte till centrum och Sebbe skulle möta oss halvvägs men istället går vi om varandra i snökaoset så när jag var framme i stan fick jag vänta på honom för han var nästa hos mig hahaha. Alice bara skuttade av glädje och frös inte ett dugg men jag säger bara aldrig mer! Det kallar jag riktigt kärlek haha. Och imorse när jag åkte hem med bussen så fick han inte stopp på bussen när han skulle stanna vid min hållplats så en liten tant höll nästan på att bli överkörd och hon hörde ju förstås inte någonting fast bussen var en meter ifrån henne men till slut några sekunder innan bussen nästan körde ihjäl henne hann hon hoppa åt sidan. Livsfarligt ute ju :/ Jaja nu sitter jag iallafall och käkar frulle och väntar på att pappa ska komma in så jag vet om jag kan ta bilen eller inte för isåfall blir det att träna för mig och Sanna. Vi ska även hämta hyllor hos hennes föräldrar och köra till lägenheten och jag är jätte nyfiken på hur den ser ut. Hörs kanske ikväll igen :)

Sliten ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-20 00:07:00 1 KOMMENTARER



Vad tycker ni om Heidis nya look? Till en början blev jag jätte chockad när man såg henne efter operationerna men jämför man med dom här bilderna nu i februari så jisses! Stackare är allt som dyker upp i mitt huvud. Hon ser inte ut att må bra varken fysiskt eller psykiskt. Man ska inte se så sliten ut vid 23 års ålder. Läste även på aftonbladet tror jag (?) att dom jämför Heidi Montag med Natacha Peyre och jag måste bara skratta. Svensk media är ju hysterisk rolig! Kom dom inte på med någon bättre story att trycka i fredgas bilagan?

blöjor till lillen

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-19 21:30:05 0 KOMMENTARER

Vilken härlig fredag det är! Började med att jag och älskling åkte och tränade. Idag blev det stryketräning för igår körde jag mycket kondition. Åkte hem och tog en väldigt lång promenad med Alice i skogen och stackarn har börjat löpa den här veckan så nu går hon runt med en liten blöja hihi men den verkar inte störa henne som tur är. Det första hon gjorde idag var att sätta sig och fläcka ner den vita soffan! Haha jaja men så går det när man har små barn *skämtar*. Har haft en riktig familje dag då storebror har varit här med världens sötaste brorsdotter. Så två blöjbarn på en dag är inte att leka med höhö. Så nu är jag trött men jag ska banne mig plugga för det för i helgen ska jag skicka in hela kursen och alla uppgiften för högre betyg. Trött som sagt :)



dock inga sånna här blöjor på ett par hundra år :D

Det ska snöa hela mars ut!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-19 00:02:52 0 KOMMENTARER


Nu har jag pluggat klart för dagen och gör det sista imorgon för sedan är jag klar med den här kursen tre månader innan den ska vara klar. Yes jag är bra med andra ord hihi men nu är det dags för sängen.

Faktist inte gammal ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-17 09:40:20 3 KOMMENTARER



God morgon har suttit nu nästan två timmar och kollat på utbildningar och funderat på vad det är jag vill göra i framtiden. Jag är så klyven och det känns som att det inte finns något som passar mig. Jag vill för det första inte bo i tråkiga Sverige det känns som man är menad för något större. Men språket hindrar mig så fruktansvärt mycket. Min engelska har försvunnit nästan helt och jag skämms när jag pratar engelska. Jag kan inte heller påstå att lektionerna i gymnasiet var något vidare. Hade jag kunnat flytande engelska som man kunde förr så hade jag pluggat utomlands. Dock hittade jag en utbildning i LA där man läser engelska , det är allt från grund till avancerad och det lät ju roligt och dessutom billigt för en månad. Ca 14000 och då är det även boende är inkluderat och kurserna. Kikade även in på csn och man kunde få studestöd så hur bra som helst men sen så dök det upp ett problem. Jag är inte svensk medborgare och det måste man vara för att kunna få csn stöd utomlands! Alternativ två är ju att man jobbar ihop tills en summa innan man åker som man sedan lever för där nere. Åh om jag bara fick med mig någon så hade jag åkt på en gång för jag är ung och vill se världen och göra en massa galna saker innan jag sätter mig och pluggar till något som jag ska jobba med sen resten av livet. För 20 är inte så gammalt som jag har fått för mig haha jag vet jag är knäpp men jag börjar få smått panik!

Mår kasst :/

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-16 11:33:21 5 KOMMENTARER

Usch vilken tisdag jag har varit uppe , varit ute med Alice och sen somnat ett par gånger. Nu kom det en massa gubbar som är här och donar för vi har fått en fukt skada i hallen (tack vare våra så rediga grannar!) så jag sitter inlåst i rummet med Alice för hon springer och stör haha. Igår pluggade jag hela morgonen när jag kom hem och sen åkte jag och tränade , kom hem och mådde skit dåligt så sov bort hela dagen så åkte aldrig till jobbet så måste dit idag men jag mår inte bra idag heller. Har ont i huvudet och känner mig helt slö och vill bara sova hela tiden. Klockan 13.00 slutar Sebbe då ska vi åka och träna men orkar jag !?!? Sen ska jag iallafall till work och sen ska jag hem till min baby och mysa. Ska även få lite plugg gjort ikväll så blir jag nog klar med allt :)

___________________________________________________________________________________

Just det på tal om annat så drömde jag två olika drömmar en handlade om tatueringar som gick helt fel. Det var jag och Sanna som skulle tatuera oss. Jag tatuerade in en ansikte på en gubbe på sidan av min mage och jag ångrade mig så himla mycket efter och bara grät hela tiden. Sen skulle jag och Sanna göra likadana tatueringar på handleden. Två hjärtan med våra bokstäver i men istället blev det en skit stort cirkel , ett hjärta som var halvt svart och någon annan krusidull och det stog K och I i hjärtarna hahah. Och kvinnan som tatuerade var gravid och var full med hormoner så hon förstod inte vad hon höll på med hahah så himla läskigt när man vaknar och tror att det är sant. Men det roligaste var att Sanna skicka ett sms imorse som handlade om tatueringar :D

Från en 4a till en 10a ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-15 09:07:24 3 KOMMENTARER


Dessa läckra klackar är från DinSko och dom ska bli mina efter shoppingförbuds månaden :/


Denna underbara kommer från Lindex som har blivit SÅ mycket bättre


Lindex igen


H&Ms underbara kilklackar

God morgon.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-15 08:57:21 0 KOMMENTARER

Måndag fy fasiken det är den tråkigaste dagen på veckan haha. Jag sitter här och försöker äta ostriskakor men jag får så ont när jag tuggar för den ena visdomstanden har börjat växa och den trycker mot kinden. Den är dessutom nästan svart !? Mamma sa att hon själv hade så när hon var ung och var tvungen att dra ut den för att den inte fick plats men jag vill inte dra ut några tänder :( Så nu sitter jag här och försöker samla mod till att ringa tandläkaren och csn kom jag på nu också. Jaja vi får höras senare helt enkelt ska försöka äta frulle :)

Alla hjärtans dag.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-14 17:43:45 0 KOMMENTARER

 
Ha en jätte fin alla hjärtans dag oavsätt om du är singel , har en date
eller en älskling. Älskar min familj , vänner , min älskling och Alice :)

Converse.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-13 01:03:41 0 KOMMENTARER



Okej nu är jag tillbaka på ruta ett när det gäller converse skorna. Jag har kommit fram till light modellen iallafall men vilken färg !?!? Varför är jag en sån velapa ? Rosa hade varit det självklara för mig men hur mycket matchar man med det liksom och det är ju vardagsskor. Och vita känns som att alla trippar runt i och svarta känns ... hmm ... mörkt ? Haha åh fål väl köpa rosa och antingen svarta eller vita då. Gött onödigt eftersom jag jämt går i klackar på våren / sommaren. Eller inte jämt och jämt med oftast och gladiatorsandaler men men :)

Solsidan

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-12 21:31:55 0 KOMMENTARER



I sommar kommer jag faktist våga mig på en maxiklänning. Fast med högklackat eftersom jag inte är så lång haha. En grön hade faktist varit snyggt med en massa guld armband och guld örhängen. Mmm sommar :)

döden själv

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-12 19:35:15 0 KOMMENTARER



Typ så här död känner jag mig just nu. Har bytt om från klänning till pappas hood tröja mohaha. Det är ju redan kväll !?!? Shit pommes vad tiden gick snabbt idag. Var ju som sagt och fikade med min fina flickor och det är alltid lika trevligt. Efter fikat kollade vi på möbler och annat roligt till hemmet för Sanna ska ju flytta nästa vecka med sin boyfriend. Är så himla glad för hennes skull :) Åkte sen hem för att äta hemma gjord pizza och jag är fortfarande mätt. Vet verkligen inte vad jag har gjort sen dess ? Hade tänkt skicka in alla uppgifter på en kurs ikväll men ja vi får väl se det kanske går ändå om jag sätter igång nu. Så vi hörs när döden har vaknat till liv :)

Friday.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-12 14:09:28 0 KOMMENTARER

God dagens :) Igår var jag och älskling och tränade of course sen åkte vi till salladsbaren och åt. Sen var det bara mys pys hela kvällen. Nu ska jag strax iväg för att fika på mejeriet med flickorna mina :)

Avatar 3D

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-11 02:07:45 3 KOMMENTARER



Puuh har kommit från Götlaborg för en timma sedan. Var där och åt middag och kollade på Avatar i 3D med Kim och Becka. Och filmen var ju verkligen hur bra som helst fast den var lång. Men nu är det dags att decka :)

Mad old picture.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-10 00:10:57 1 KOMMENTARER



Time to sleep för jag är dödstrött efter dagens alla bravader så hörs imorgon :)

RIP Mr Jet

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-09 22:37:26 0 KOMMENTARER


Buuu vad ledsen jag är. Samsungen gick inte att låsa upp och ha kontant kort i så den är värdelös för mig som måste ha det. Annars verkar mobilen ( Samsung Jet ) vara en hur bra mobil som helst men jag får väl ta och begrava den och återgå till min gamla älskling som mirakulöst började fungera som tur är. RIP Mr Jet


Min rosa älskling som fungerar hur bra som helst !?!? Hur har den kunnat repa sig av sig själv är ju frågan haha. Har någon trollat eller har den bara behövt sova ett tag ? Jaja den är iaf tillbaka och jag älskar den :) 

tv3 play

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-09 09:20:57 3 KOMMENTARER

Jag har precis kollat på Glamourama på tv3 play och visst blev man avundsjuk. Vilka jobb! Men första avsnittet gav typ inget. Så får hoppas att det på onsdag är bättre för då kommer jag fortsätta kolla på det :) Idag är det tråk tisdag och jag skulle egentligen bara vilja lägga mig under täcket och sova bort hela dagen. Ska strax duscha , har ätit frulle , åka med bilen till blennermarks , åka och träna och sist men inte minst åka till work. Åh fy vilken seg tisdag. Men imorgon blir det iaf middag och bio i Gbg med Becka och Kim så det ska bli kul :)

Måndag suger inte ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-08 12:08:14 1 KOMMENTARER

Måndag ehm förmiddag ? Hej förresten! Åkte hem tidigt idag men gissa vem som väckte mig 06.50 ? Jo jobbet men jag sov vidare en halvtimma för jag tänker inte åka och jobba när dom ringer tio minuter innan passet börjar och det är så få timmar. Jaja åkte iallafall hem och har pluggat i ca tre timmar så nu är uppgiften jag hållt på med en vecka äntligen inskickad och nöjd är jag. Ska göra en ikväll också så är man lite före i planeringen annars brukar det ju vara tvärtom hihi. Har hunnit städa och ätit en av Sebbes mammas nybakade bullar som hon slängde med mig hem imorse haha hon är för söt. Men inte så bra eftersom jag hållt mig så himla bra hela helgen när det gäller att äta massa onyttigt men en bulle är ingen fara :) Snart kommer även storebror hit med Emma som jag och mamma ska passa eftersom han ska på möte. Dock hinner jag inte vara med så länge för jag ska iväg och träna med Sebbe. Dock inga armar idag för jag har träningsvärk och efter det ska jag till work.

Dagens habegär ; Fin detaljrik klänning som dock är för dyr

Jag är besatt!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-06 17:22:10 7 KOMMENTARER





Jag har inte pluggat ett smack! Jag har gjort pannkakor och kollat på Jersey Shore i flera timmar nu och jag kan inte sluta kolla. Det är åtta främlingar som ska spendera hela sommaren tillsammans och det är så jädrans kul ni måste kolla på det. Ni hittar serien på www.Mtv.com så resten av kvällen ska jag kolla på det :D

Rabih is out

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-06 11:17:58 5 KOMMENTARER




Igår var det ju fredagsmys för mig och älsklingen , vi åkte och tränade och körde på hårt som vanligt haha. Mycket roligare när man har en vapendragare så man kan peppa varandra. Jag och Sanna tränade ju förr men hon har haft fullt upp så jag förstår att hon inte hunnit så det är gott att jag har fått med Sebbe. Jaja iallafall så skulle vi äta pizza med min familj men vi var duktiga och åt kycklingsallad istället haha! Sen lekte vi med Emma hela kvällen lång och jag har en massa roliga videos och bilder på henne som jag ska försöka få upp :) Idag skulle jag tränat men pappa skulle iväg med bilen och det är inte öppet länge på sportlife så kommer inte hinna. Så det har får vara min vilodag den här veckan. Idag blir det iallafall bara en massa plugg för jag pluggade aldrig i veckan som jag sa att jag skulle och imorgon ska det mesta vara inne så idag får jag ligga i :/  

Nu är det fredagsmys

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-05 12:49:11 0 KOMMENTARER

God dagens :) Idag är det fredag och äntligen kan man väl inte säga haha. Har precit varit och jobbat och ska snart iväg för att hämta Sebbe vi ska åka och träna. Idag har jag verkligen ont i hela kroppen så idag blir det mest kondition som jag hatar för min kondition är verkligen usel :( Får se om jag måste åka iväg med min mobil också för Sebbe var iväg igår och låste upp den men det går ju inte ringa från den ? Men hoppas bara det är några inställningar man ska ställa in men det får han kolla på sen för jag kan inget sånt :D Hörs sen!

Känsliga tittare (läsare) varnas!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-04 14:32:51 5 KOMMENTARER




Vad dåligt jag mår när jag ser den här videon :( :(

Dress me like a star.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-04 09:08:25 3 KOMMENTARER



Dessa underbara klänningar kommer från Asos.com men jag får inte handla för jag har shoppingförbud hela februari månad för jag ska börja spara! Wish me good luck haha men titta kan man ju men det är inte kul :/

Vakna med the voice

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-04 08:09:58 0 KOMMENTARER

God morgon :) Har kommit hem för en stund sen för Sebbe skulle åka till skolan så jag åkte hem. Var väldigt jobbigt att försöka komma ur parkerings fickan i stan. Snö precis överallt och så fort man backar en meter så är man ute på vägen så jag satt fast där i en kvart haha. Men nu är man hemma och jag kollar på Vakna med the voice och kollar in deras rap attack haha vad rolig Paul Hauuka är! Josefine är härlig också :) Roligt att dom har gjort en video också. Nej men nu är det dags för frulle , lite plugg och sen ska jag iväg till gymmet :) Latero!

Dealer shit

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-03 17:31:12 3 KOMMENTARER




Häromdagen så snodde jag en skiva från Sebbes bil för att jag tyckte denna låten var så grym. Och jag som inte riktigt gillar hiphop men denna är faktist jätte bra och killarna är ju svenska också så den pumpas för fullt nu.

Miss photoshop

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-03 17:05:40 0 KOMMENTARER


Jag blir helt chockad när jag kollar på Nyheter24 & ser att dom följt Kissie under hennes operation. Visst ser man annorlunda ut utan all spackel men jisses! Jag hoppas att alla små tjejer som avgudar henne & vill vara som henne ser den riktiga sidan. Hon är som vilken tjej som helst som photshopar sina bilder till något helt annat än sig själv. Vart är det vita håret? bruna jämna huden? näsan? osv. Jag tycker absolut inte hon gör något fel med att operera brösten det är upp till var & en vad man vill men när reporten säger att det är fel & att hon är en ''förebild'' för alla små ungar som läser hennes blogg är fel.Hon får skriva precis vad hon vill & visst får man ta ansvar för det man skriver men hon borde inte behöva bry sig om små tjejer nu vill gå och operera sig bara för att hon själv gjort valet att göra det. Det är hennes privata blogg & hon skriver vad hon själv vill i den. Om reporten nu tycker det är så dumt kanske hon inte skulle göra ett sånt stort reportage om hennes bröstförstoring ? Nu uppmärksammas operationen mer än vad den hade gjort om hon bara hade skrivit om det på sin blogg ? Nej jag förstår det inte alls , låt folk bara göra det dom själva känner för.

Usel uppdatering :/

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-03 16:43:06 0 KOMMENTARER

Ja jag vet jag har inte skrivit något i bloggen på dagar men jag har inte haft ork haha. I måndags var jag iallafall och fikade med Becka och Kim. Gick runt lite i stan tills jag skulle iväg och hämta min bil och åka till jobbet. Planerade även en massa roligt framöver som vi måste göra! I tisdags var jag och älsklingen och tränade efter det åkte vi hem till mig och somna (!?) hahah. Vakna på kvällen någongång och fick panik för jag ville absolut inte missa PH finalen så till det köpte vi massa lösgodis , not good. Idag har vi inte hunnit med så mycket förutom att vi har varit och tränat. Konstigt nog känner jag ingen träningsvärk från igår ? Jaja kiss kiss :D

Tjockisar ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-01 20:13:01 8 KOMMENTARER


Men herregud vad förbannad jag blir!!! Jag kollar på outsiders som handlar om fett fobi (!?) ja precis. Jag förstår att man kan vara fixerad vid fett och att man klämmer och har sig. Ätstörningar , anorexi , bullimi osv. är allvarliga saker som man inte ska skämta om för det är sjukdomar som är svåra att komma ur. Men när den jävla kärringen i programmet sitter och säger att hon är rädd för feta människor blir jag så sur! Är hon helt jävla dum i huvudet eller ? Någon måste tappat henne ett x antal gånger när hon var ett spädbarn. Att hon inte kan åka buss för att det sitter en överviktig människa kan inte vara sant. Jag tror inte på det för fem öre för hennes vänskapskrets hade väl aldrig orkat med hennes jävla tjöt hela tiden ? Hon är ju inte normal iallafall ....

Måndag morgon.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-02-01 08:21:59 0 KOMMENTARER




God morgon folket idag är det måndag morgon och jag är pigg och känner att det här kommer bli en bra vecka. Har typ inget inplanerat förutom plugg som kommer gå prima. Vad har man gjort i helgen ? Hmm kommer inte ens ihåg haha. Igår var jag och Sebbe iallafall och tränade och det var skönt dock hade båda huvudvärk :/