Gott nytt år !

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-12-31 13:10:13 2 KOMMENTARER

Blir inget firande idag känner mig inte alls på topp. Har världens huvudvärk och käkarna gör ont men det är inget att gråta över. Har varit väldigt dålig uppdatering på sistonde men jag har bara myst med min älskling dom senaste dagarna , hyrde film i måndags och åt tjockis mat. Började också märka att älsklingen var väldigt förkyld och ville lägga sig tidigt ? Inte likt han på långa vägar. Igår åt vi också tjockis mat , jag solade och vi var på systemet och grejja men sen bröt helvetet ut för min lilla plutt han blev jätte sjuk och har legat med världens feber inatt och spytt , stackarn. Så han kan ju inte direkt gå ut eller knappt röra sig och vem kommer bli smittad som har sovit med han dom två senaste nätterna ? Jo jag men det gör inget då får han ta hand om mig sen haha. Men ska iaf med tjejerna på deras förfest eller vad dom ska göra jag får vara skjutsen idag haha jippi men det gör inget har ingen lust att dricka för jag ska upp och jobba 07.00. Ska hem till älsklingen ikväll också för han ska inte sitta hemma ensam på nyår och vara alldeles sjuk. Gott nytt år! :)





Förra året var man på topp lite för tidigt , deckade och spydde ner hela Göterborgsbussen och när vi kom fram till klubben tappade jag busskort , plånbok , alla pengar jag tog ut innan , slog sönder  mobilen och kvällen avslutades på buss och tåg terminalen och sen var det inget mer med det haha. Nästa nyår ska bli perfekt det ska bli mitt nyårslöfte.

ingen rubrik

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-12-28 14:11:14 0 KOMMENTARER





lippan

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-12-27 14:22:27 0 KOMMENTARER

  
  
  

gårdagen

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-12-27 13:19:39 0 KOMMENTARER

Gick upp tidigt som bara den , åkte och hämtade Sanna och Johanna och vi drog oss vidare till Siba för att handla på mellandags rean som alla andra. Dock hittade jag inget på rean det gör man nästan aldrig , tyvärr. Men jag kom hem med en massa ändå haha hittade massa nya party kläder som ska invigas nu framöver hade jag tänkt :) Kul var det att trängas med alla andra människor men synd sen att Johanna inte kunde hänga med ut på krogen :( men vi drog ju självklart ut och fick med mig Laki också som jag raggade upp på donken haha bilder kommer sen.



lite av de som jag kom hem med ... haha allt är rosa och svart!

a happy face

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-12-24 23:03:29 0 KOMMENTARER

Julen har varit jätte bra trots jobb och sura miner från mitt håll. Började dagen med att julfika med familjen det var mysigt men sen slog det mig att jag skulle missa hela julen bara för att jag skulle jobba så jag vände och blev '' en tiger i en bur'' som min pappa säger eller han säger egentligen tigerburen till mig haha för att jag skriker så fort dom nämner mitt namn. Kanske kommit i den där tonårsfasen igen ? Ne jag är för gammal för sånt haha men jobbet gick bra och det va jätte mysigt lite konstig stämning dock för det var inte så mycket folk men arbetskollergorna var dom bästa. Hade jätte mysigt vi bjöds på tårta , julskinkemackor och allt möljligt så jag rulla hem vid nio snåret. Och när jag kom hem kände jag bara en sån stor lättnad och ville bara att julen skulle vara över men mamma och pappa hade gjort så mysigt för mig och allt så då kom smilet upp igen och dom fick äntligen sina julklappar. Skulle gett dom innan jag åkte men jag var för grinig och gick hemifrån utan att säga något så jag var nog ganska elak :( Men dom tyckte om julklapparna , det borde dom för dom fick faktist ganska många det här året haha synd dock att mammas ena julklapp var halvt förstörd. En mysig jul har det varit och samtidigt har jag tjänat massa massa pengar ikväll så det är inte helt fel sen i januari. Ne nu ska jag fortsätta dricka min smirnoff ice och bara koppla av tills hjärtat kommer och vi ska byta julisar :) God Jul.

God Jul

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-12-24 14:10:31 1 KOMMENTARER

Idag är det julafton och jag har nada julkänsla , mina föräldrar springer som yra höns här i hemmet för dom ska iväg till mormor och äta julmiddag. Jag ska dock till jobbet ändra fram till 21.00 :( Har iallafall hunnit mysa lite med julfika ska också ge mina julklappar snart innan jag åker iväg. Attans ser att det är bråttom börjar strax. Ikväll efter jobbet blir det nog lite mys med Elin och träffa Sanna också kanske får se vad vi hittar på :) Älsklingen kommer också ikväll och då ska vi byta julklappar och mysa. Nu längtar jag till kvällen som bara den. Ha en riktigt mysig jul allihopa :)

 

håret blev lite ljusare igår ...

1 dag kvar

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-12-23 16:26:05 1 KOMMENTARER

Imorgon är det julafton det har gått väldigt snabbt och det känns knappt. Alla mina julklappar är klara för länge sedan som tur är så allt ska slås in idag. Igår var jag även med Elin och bokade klipp och sling tid MEN fick tid en vecka efter nyår , not cool. MEn men det va bara ta den för mitt hår behöver färgas! Vi var också på Siba och handlade lite kom hem med smycken , undisar , en klänning , två extra julklappar , babygym till Emma och två leksaksbilar och en mini baby tandborste haha sjukt liten var den hon har inte ens tänder men hon har en hemma hon gillar att tugga på så varför inte ha en här ? :) Sedan träffade jag mitt hjärta och vi hade det mysigt han hjälpte mig och slinga håret det blev verkligen inte bra haha så det blir att köpa mer färg idag så får frisören rädda det i januari haha. Var även i Göteborg en snabbis idag jag , Elin och Sebbe för att köpa grejjer till håret. Hoppas det blir bra nu bara haha det kan ju inte bli värre än vad det var iallafall. Nu väntar jag på bilen så jag kan åka iväg och sola och sen börja med håret :) Hörs senare mina vänner för nu krånglar bloggen!

No christmas

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-12-22 11:23:36 0 KOMMENTARER

Gud vad skönt det va att sova ut imorse utan jobb eller något annan tid man skulle passa som jag har gjort dom två senaste månaderna. Har inte haft någon lugn helg där jag har kunnat legat och dratt mig på jätte länge så tyckte det va skönt imorse så nu är jag utvilad och hade äntligen fått lite julkänsla men nej gissa vilka som ringde ? JO JOBBET! Jag ska jobba på julafton till 21.00 så nu var det kört. Nästan hela mammas släkt ska till mormor och fira nu hade jag börjat se fram emot det eftersom mina kusiner och allt kommer men så blir det inte jag kommer komma hem efter nio till ett tomt hem för det är ingen idee att åka till mormor men jaja inget att göra åt nu. Shopping för mig idag iallafall :)



Mamma förstå en sak har man ett jobb kan man inte bara säga nej eller låtsas som att man ska åka bort haha hon är för härlig hon vill ringa och sjukanmäla mig men det går inte att göra så som hon tror :)

Fasters apa

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-12-21 19:41:14 0 KOMMENTARER

Idag jobbade jag en snabbis var väldigt seg eftersom jag somnade runt ett-två , inte det smartaste. Efter jobbet solade jag i 40 minuter och jag har bränt sönder mitt ansikte och halsen! Ajaj det kokar fortfarande i ansiktet och jag är röd som en kräfta så får nog ta det lugnt med solningen eller iallafall dämpa minuterna haha. Jag och storebrorsan åkte och hämtade lilla söta Emma som var så glad och mysig idag. Hon har blivit så stor hon leker och biter på allt och gör så gulliga ljug och pratar hela tiden när hon är glad och självklart var hon i min famn hela dagen där hon trivdes som fisken i vattnet , fasters lilla guldklimp :)



 vi gav henne ett stureplans slick hahaha



mängder med skrattattacker men också tårar idag



'' titta jag kan sitta upp för mig själv nu ''



sen var det dags för en tupplur innan det var dags att åka hem till mamma

pink house

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-12-21 19:31:31 1 KOMMENTARER



Rosa det är ju en självklar sak. Dock ser jag att någon har pillat på den och ätit en godis! Jag misstänker mina bröder för dom fråga vad jag skulle göra om huset brann ner ? Hur fasiken ska det brinna ner haha ?
Älsklingen pyntade den andra sidan men den är vit och tråkig och på sidorna har jag ett hjärta och träd , inga grannar haha konstigt nog.

Jullov?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-12-20 22:49:36 1 KOMMENTARER

Hemkommen för två timmar sen har jobbat kvällen idag från 11.45-21.00 , det har verkligen varit världens jobbigaste dag på jobbet. Det var kaos precis hela dagen , jag höll till och med på att missa min lunch thats a big no no !  Trodde iallafall inte att dagen skulle ta slut men det gjorde den och här sitter jag nu med massa onyttigheter och ett stort glas cola och bara njuter :) Skulle träffat lite flickor ikväll men jag har nada energi kvar och det lilla jag har sparar jag tills imorgon för det är snart dags att gå upp och jobba igen. Klockan 07.00 sitter jag på morgon möte och myser för fulla muggar , någon som vill byta?
Imorgon kommer min brors dotter Emma hit det ska bli jätte mysigt hon har inte varit här på ett tag så imorgon blir det gullegull på hög nivå och sola! Jag börjar bli blek .. Jag ja det är inte likt mig kan jag lova så nu ska det solas tre dagar i rad jag kommer va röd på julafton haha det passar ju perfekt. Oj nu skriver jag om ingenting bara för att jag är övertrött så nu ska jag göra något helt annat så jag blir trött men vad ? Soooooov gott pumor ;)

 

Jag vill va brun igen!

Död kropp

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-12-18 22:01:45 0 KOMMENTARER

Oj oj vilken jobbig dag må jag säga. Började jobba sju till tolv tack och lov skjutsade älsklingen mig till och från jobbet för halv ett började lektionen så det var bråttom bråttom. Efter skolan jobbade jag på mitt '' snabb '' jobb också och då kan jag säga att min kropp var slut efter all spring idag. När jag kom hem kom Sanna förbi en stund vi åkte till Edet och hämtade Elin sedan åkte jag hem och stekte hamburgare. Det var på tiden att jag åt något hade inte ätit något förräns vid frukosten på jobbet och nu har jag precis duschat och min kropp hänger inte riktigt med längre den vill bara ligga medans mitt huvud vill träna , måla naglarna , plattar håret osv. och fixa allt till julavslutningen på skolan imorgon men icke. Ne får lyssna på min kropp för jag är helt utmattad så nu ska jag strax sova. Sov gott :)



Igår var vi hemma hos Becka och bakade till avslutningen i skolan dock gjorde Becka allting
( Kim och Becka gör en insats )

Ge mig ett MVG tack!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-12-16 19:04:29 2 KOMMENTARER

Tisdag och alla serier har slutat , buuh för det :( Skolan som gällde idag jag och älsklingen skulle gått upp tidigt idag fast jag hade sovmorgon hade jag tänkt men så blev det ju förstås inte haha som vanligt men kom iallafall i tid till skolan och det är det som räknas. Efter skolan var jag på mitt ''snabb jobb'' och gjorde mitt sedan åkte jag hem och städade rummet som bara den för det var nasty och jag hatar att ha det stökigt och äckligt. Blää för det och blää för betyget jag fick idag! fick VG när jag förtjänar ett MVG , allt hängde på vårat grupparbete som jag och Kim satt snällt efter skolan igår. Allt hängde på vad vi fick på den eftersom jag hade gjort såpass mycket mvg uppgifter och vad fick vi på uppgiften jo MVG men vad fick jag i slut betyg ? VG ett ruttet VG ! Och vi vet inte om läraren kommer tillbaka till nästa termin så det känns ganska kört men jag vet mer som blev missnöjda så jag hoppas få rätta till det :) Nog om det för nu ska jag träna och sen plugga det sista för den här termin eller nästan och imorgon blir det bakning med OP brudarna och Kim förstås haha enda killen i vårt gäng :)

  
 
  
lite mer bilder från i lördags ....

Lucia

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-12-14 13:29:04 0 KOMMENTARER

Igår satt vi hemma hos mig och föra och blev på lurren haha men mer om det senare för idag är jag jätte trött och snurrig och ska ta hand om disken från igår haha oh no! Någon som anmäler sig frivilligt att ta hand om den eller måste jag tvinga någon? :) Snälla!


   
  
  

Kvällen avrundades i perras soffa haha nej då ... Måste ha en ny kamera igen ser jag :/
Kim nu får du ta och vakna så jag kan få bilderna från din kamera!

Liseberg

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-12-08 23:41:42 2 KOMMENTARER

Det måste hända något med blogg designen jag har ingen lust att skriva när den ser ut som den gör. Kim hjälp mig nu.Har hunnit med mycket i helgen faktist i fredags var vi på brandutbildning med klassen fixk credd för att jag släckte två gånger haha jaja sedan skulle jag jobbat men det blev inte av så jag och Elin åkte till Johanna och Paulina och föra. Sedan åkte vi vidare till Göta där lilla Johanna lärde mig spela biljard jag sög ganska rejält men jag vann faktist en gång så credd igen till mig haha. Blev några glas under kvällens gång och sen hem till älsklingen och sova i hans underbart stora säng. Upp tidigt på morgonen för vi skulle till Liseberg med Elin och Jaime. Jätte mysigt var det vi gick gasten där alla skrek som en bunt tjejer haha det var väldigt kul vi åkte dessutom en karusell i vinter kylan. Mysig lördag som också slutade hemma hos älsklingen :) Nu ska jag sova för jag har varit i skolan och jobbat tills nio så nu är jag jobbigt överpigg men jag måste sova för imorgon har vi studebesök på NÄL och innan det ska jag sola så det blir ingen direkt sov morgon. Sov gott :)







bilder från fredags och resten från Liseberg kommer imorgon ...

Ikea

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-12-04 13:53:03 1 KOMMENTARER

Igår var jag , Elin och Johanna i gbg på ikea och massa andra vuxen ställen vi dimpa in på ett zoo också och hälsade på världens softaste kanin som Johanna ville ta med sig hem haha. Blev en del julklappar till päronen då förstås sedan var det meningen att vi skulle in till gbg men det va inte så mycket tid och orken fanns inte riktigt där så vi åt feting mat med glass till efterrätt. Jätte mysigt har man det med dom här tjejerna :) Har ju bestämt att vi ska åka upp till Gbg på mellandagarna och tok shoppa! Upp i god tid då tjejer säger jag bara. Imorgon är det fredag och då ska vi till brandstationen och leka med slangar så Kim bad mig ta med kameran så den ska laddas och med haha det kommer nog bli roliga kort tagna där. Sedan ska jag jobba till kvällen och då är klockan mycket men jag ska ändå iväg och dricka några glas vin med flickorna. Kommer nog bli en härlig fredag jag har ju haft en vit månad så räcker nog bara med några få glas för mig haha. På lördagen ska jag , älsklingen , Elin och Jaime åka till Liseberg och åka skridskor :) Jaja hörs senare ska ta lite kort idag så det blir roligare att läsa men nu ska jag ta en powernap och iväg och hämta älsklingens julklapp som har kommit på posten. Känner mig väldigt osäker på den men men ... Sov gott ? :) 

   

Elin hade tre vänner bak i bilen haha