Hösten får gärna komma med stormsteg!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-07-05 23:59:46 9 KOMMENTARER

Haha alla kommer hata mig när jag skriver så mitt i sommaren men det är så mycket som händer i höst och det är skönt att få längta. Idag har jag spelat mini golf med Kim , Shilpa och Åsa för självklart kom inte hela gänget men det gjorde inget för vi hade det jätte roligt och planerade en massa framöver. Åt middag och drack en cider på strandgatan och rundade av kvällen i min soffa. Och nu väntar jag på att Sebbe ska komma hem och mysa med mig innan jag somna för imorgon är det jobb som gäller och inte bara ett utan två!!!


Jag längtar till slutet av augusti då jag och älsklingen min slutar jobba och ska åka till Turkiet och ta igen oss lite. Även köpa en stor stor plasma tv till vardagsrummet och få ordning här hemma särskilt i matsalen och vardagsrummet som är prio nummer ett. I oktober/november ska även gänget åka till England för att shoppa , fira Kim och Åsa som fyller 20 och bara njuta. Men vi ska även försöka hinna med Stockholm innan vi åker så att vi flyger därifrån istället för Göteborg. Åh detta kommer bli en sån galen resa känner jag på mig :)

Summer days.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-07-02 23:08:29 0 KOMMENTARER

Nu är sommaren verkligen här men man hinner aldrig stanna av och bara njuta på grund av jobbet. Lite tråkigt och det är tråkigt att höra folk tjata om sin semester när man själv är fast på jobbet hela sommaren. Men igår efter jobbet minsann så skulle op gänget träffas för att grilla , dricka och spela kubb. Men som vanligt så kom inte ens hälften men man får göra det bästa av situationen så istället för att grilla så köpte vi pizza haha och det är minst lika gott! Hade det jätte trevligt tills solen gick och det var dags att gå hem. En lite små lullig Ida somnade jätte gott och fick även sovmorgon då jag inte började förrens vid 13.00 idag. Hann även luncha på strandgatan och köpa solglasögon med Kim innan vi både skulle till jobbet. Nu har jag precis gjort tonfisk sallad tills imorgon då jag inte kan äta varm mat när det är så varmt på jobbet. Jaja nu ska jag nana :)





bilder tagna av Kim