MEEEEEEEEEEEN!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-06-30 14:26:31 1 KOMMENTARER

Måndag - jobbade till 15.00 , mötte upp Sebbe och vi tog en glass i den fina vädret. Mötte på Shkurta så vi tog en liten sväng i stan och fick med mig lite hem. Kvällen spenderades med älsklingen i spikön.

Tisdag - Igår var jag döden själv eftersom jag jobbade till 16.00 först och direkt vidare på nästa jobb så när jag kom hem gjorde kroppen så ont att jag la mig på köksgolvet en stund. Åt även liggandes haha! På kvällen gick jag och Sebbe en sväng med Alice till hans mamma och åt även då en glass hihi sen deckade jag på soffan runt 22 :)

Och idag är jag ledig det är dessutom den enda dagen på veckan och det är skit tråkigt väder! VARFÖR!?!?! Vi skulle ju ligga på stranden hela dagen men det blir aldrig så när jag och Sanna har planerat haha.

Brända axlar ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-06-27 19:44:22 0 KOMMENTARER

Åh vilket underbar väder vi fick till slut! Dock blev det ingen badning men jag har suttit ute precis hela dagen så nu är jag fräknig och har brända axlar (AJ!!!) precis som det ska vara på sommaren. Laki och jag bestämde oss för att kika i stan och äta lunch ute i solen dock var inte staden öppen förutom Åhlens så jag fick bara med mig hawaiin tropic olja och lipbalsam så nu luktar hela jag cocos olja. Subway har öppnat så vi köpte med oss mat och satte oss i parken och lappade sol. När vi skiljdes åt så tog jag Alice på en två timmars promenad och nu har jag precis gjort mat låda tills imorgon och så sitter jag även och äter glass med jordgubbar ... igen :)

23 grader ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-06-27 11:06:56 0 KOMMENTARER

God morgon :) Det är söndag och jag är ledig och det är  så underbart att få sova ut två - tre timmar extra. Nu skulle jag , Sanna och Malin legat på stranden och pressat men det blåser som attans och det är mörka moln överallt! WHY ? Alltid den dagen man är ledig för imorgon ska det ju tydligen vara kanon väder men då jobbar man ju förstås. Det finns inget att göra åt men jag hoppas det blir lite bättre om någon timma så man kan lägga sig i parken och lappa lite sol för det är tråkigt att behöva sola solarium på sommaren. Jaja midsommar har det ju varit i fredags också jag och Sebbe åkte till mina föräldrar och grillade. Storebrorsan och Emma var där även. Jag och mamma hade köpt massa kläder och lite saker hon kan leka ute med så hon trodde säkert det var julafton haha. Trevligt var det iallafall och både jag och Sebbe blev på lurran haha. Igår var det jobb som gällde för oss båda och mys framför The Hills med glass och jordgubbar innan vi somnade :) Later peeps!

Midsommar.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-06-22 21:25:23 0 KOMMENTARER

Förlåt för dålig uppdatering men min dator har dött så den måste lämnas in :( Jag har även börjat på schema så jag är jätte trött när jag kommer hem haha. Började i fredags och har gjort första helgen av åtta. Idag har jag jobbat en dag tur men även varit på mitt andra jobb så min kropp börjar ta stryk redan! Jaja på fredag är det midsommar , det går ju så fort för nyss var det ju student. Jag är iallafall klyven för jag vet inte vad jag vill göra. Smögen eller inte ? Ska ju jobba kväll på lördagen och måste hinna hem innan det men gör jag det ? Annars har jag en reserv plan att grilla med mina föräldrar , Sebbe och förhoppningsvis storebrorsan och hans lilla Emma :) Hade varit hur mysigt som helst att börja midsommar med ett dopp i havet och sen grilla och dricka till sen kväll med familjen och deras vänner. Men som sagt vi får se hur det blir och vad man orkar med , bra blir det slut iallafall det känner jag på mig. Nu ska jag ta och göra kvällsmat och försöka somna till en bra film för jag har bara sovit två timmar inatt. Imorgon är det ett kvällspass som gäller men det är midsommar fest för the oldies så det kommer bli roligt för då flyter dagen på och man får alltid massa gott att äta hihi :) natti natti

Skonamig.se

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-06-17 22:08:51 2 KOMMENTARER


Mina fötter vill ha er! Men självklart finns det inte i min storlek :(

soliga dagar

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-06-17 22:03:13 0 KOMMENTARER

Åh idag är det sista dagen på min mini semester för imorgon börjar jag gå på schema. Och det är så tråkigt nu när vädret är bra. Mjukstartar med en kort kväll och köra hela helgen men det ska väl gå antar jag ... Idag har jag varit ute i princip hela dagen. Låg på kanot bryggan med Sanna , Malin och lilla Ronja. Vi var för fega för att bada för det blåste rätt kallt idag men Ronja bada som bara den haha. Låg där några timmar tills vi blev hungriga och då blev det MAX mat som vi tog med till parken och åt. Jädrar vad varmt det är i parken man känner knappt när det blåser men gott är det. Nu har jag precis kollat serier och ätit kvällsmat och strax är det dags för sista rundan med Alice och sen lägga sig för imorgon ska jag dra ut älsklingen tidigt för att sola innan jobbet hihi :)

i d a.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-06-15 22:39:59 0 KOMMENTARER

Gaaah mitt hår är katastrofalt! Jag hatar det och jag tröttnar så jäkla snabbt men det är nog bara för att håret håller sig bra ca fyra veckor efter frisör besöket sen ser det ut som ett råttbo igen. Jaja nu ska jag bara toppa mig och inte färga förrens till i höst och jag säger bara lycka till för jag kommer inte kunna hålla mig. Nog om hår! Idag har jag varit på Överby med Åsa och Kim det blev shopping för oss alla och jag är nöjd och jag tackar min älskling som bekosta min väska höhö. Det blev självklart fika och mer shopping sen åkte vi till staden igen och gick ut med Alice så att hon fick bada när det ändå var så varmt men hon var inte så intresserad idag haha. Efter att Åsa stack satt jag mig med Kim på Strandgatan och tog en fika innan det var dags för jobb. Har varit ute med den lille och skulle handla när jag träffa på Irena och Shkurta så jag hängde med dom och åt. Så jag har precis kommit hem efter en fullspäckad dag. Nu väntar jag bara på att min sambo ska komma hem och mysa :)




Måndag.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-06-14 10:43:56 0 KOMMENTARER

God morgon idag är det ny vecka och nya tag. På min lediga dag ska jag strax iväg på lyftutbildning , trevligt att det är just den enda veckan på sommaren som jag är ledig. Men men det är väl inte många timmar hoppas jag och man får ju betalt så det får gå haha. På fredag börjar jag jobba på schema och jag gillar det inte alls. Åh jag känner att detta kommer bli en av dom mindre bra sommrarna ... Hörs sen!

SATC2

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-06-12 15:54:26 0 KOMMENTARER



Igår var vi på SATC 2 filmen och den var hur bra som helst! Jag tycker den var lika bra som ettan jag förstår inte vad det är folk inte gillar med den. Den hade mer humor än vanligt och man skrattade nästan hela tiden. Dock var det för lite sex och för lite city annars var den grym. Minus var att Carrie såg ut som stryk , vad hade hänt egentligen ? Hon såg så gammal och konstig ut. Jaja jag hoppas iallafall på att det blir en trea :) Efter filmen satt jag , Johanna , Sanna och Malin och chill drack hos mig tills jag och Johanna skulle nana och sten slockna gjorde vi. Jag vaknade inte förrens 12.30 och det har inte hänt på många år haha så gott sov man och idag känner jag mig dålig och det känns som att jag kommer bli sjuk. Har jätte ont i huvudet och öronen. Trevligt att man blir sjuk den veckan man har ''semester'' men det finns inget att göra åt. Nu väntar jag på att min älskade sambo ska komma hem från jobbet och tydligen hade han också blivit sjuk så idag blir det bara hemma mys :)

Rose.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-06-11 19:07:51 0 KOMMENTARER

Älskling jag är hemma! Haha ne riktigt så låter det inte då jag är sambo ''fri'' ikväll. Precis kommit hem från middagen det blev plankstek för min och mammas del iallafall och en stor stark på det haha. Inte riktigt lika gott som i Göteborg men det gick ner iallafall. Nu inväntar jag Johanna så vi kan börja pimpla en nytt vin jag köpt och även hon har med sig vin så får se om vi ramlar in på bion ikväll haha. Nu sitter jag iallafall och dunkar musik och blir så jädrans party sugen som vanligt men vet aldrig vad som händer då även Sanna och Malin kanske kommer efter bion och pimplar lite med oss. Men just nu är jag mest nyfiken på filmen :) Hörs imorgon igen!

Friday!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-06-11 16:38:25 0 KOMMENTARER

Usch vilken lugn helg det blir den här veckan men det kan väl också vara gott ? Njaa men nu får det bli så för det är så jädrans pissigt väder! Nu ska jag strax möta upp mina päron och min lillebror vi ska ut och äta för han har haft skolavslutning idag så det är en liten tradition att vi går ut och äter då. Och ikväll blir det lite vinpimplande med Johanna och förhoppningsvis Sanna och så har vi även biljetter till SATC 2 som jag ser så fram emot.



Alice är i vägen när man försöker ta kort ... måste kila!

Jag älskar regn!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-06-07 15:06:02 1 KOMMENTARER

Snodde ett par bilder från Kim & Nina från gårdagen hoppas det är okej :) Idag är det iallafall måndag och det regnar ute. Ohc härligt är det faktist för då behöver man inte göra något och det passar mig utmärkt eftersom jag är dödstrött. Sanna sov här inatt så hon har varit snäll och varit ute med Alice när jag och Sebbe varit på jobbet och även diskat. Vi försov oss även till jobbet båda två det var en hemsk upplevelse då jag cykla det snabbaste jag kunde med gammalt smink , inte borstat tänderna eller håret och jag hade tagit på mig shorts fast det var iskallt men jag kom bara tio minuter sent som tur var. Jag tänkte gå ner och köpa mig en påse godis och bara ligga och dega på soffan idag och kanske till och med ta en powernap senare haha. Hörs sen :)

 

 

 

Söndags mys.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-06-06 23:16:10 0 KOMMENTARER

Idag har man solat solarium och höll på att dö av värmeslag , det är alldeles för jobbigt att fejk sola så på sommaren. Det var även bal här i Trollhättan men jag skippa det för alla bilar åkte ändå utanför fönstret så såg allt ändå haha. Efter balen mötte jag upp Kim , Becka , Ida , Nina och Åsa kom även. Det blev mat och öl på Olearys (fanta för mig hihi) och efter så blev det kubb i parken i stan. Vårat lag vann ju förstås eller okej det blev lika haha. Nu är det snart dags för sängen för imorgon är det jobb som gäller SKIT ROLIGT.



söndag 6 juni.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-06-06 15:38:55 1 KOMMENTARER

Hallå hallå det är redan den sjätte juni nu , tiden går allt för snabbt! Sommaren bara springer iväg men vintern den är alldeles för lång och verkar aldrig lida mot sitt slut. Igår var det bakis dag eller nja har inte varit bakis dom senaste tre gångerna jag festat så det är skönt. Jag och älskling hade iallafall slapp dag och med det menar jag MAX mat (igen) glass i solen , skulle gått på bio men vi kom inte överens om vilken film men som tur plingade Sanna på dörren just då så vi gick ut en sväng med henne och Malin. Badade hundarna tills det blev kallt och dom kom inte riktigt överens haha så vi begav oss mot affären där vi köpte med oss en massa gott som vi åt upp framför dom sex nya avsnitten av The Hills säsong 6 som är så grymt jävla bra! Heidi och Spencer är totalt borta ur denna värld , dom har blivit helt mysko och har varken vänner eller famiilj kvar ... Vaknade av att en dåre till granne banka och plingade på dörren i säkert 20 minuter och han återkom även vid sju och åtta tiden och kika i brevlådan och skrek. Jävla dårhus man bor i alltså , igår var polisen här med en naken kvinna och även i förrgår var polisen här för att hämta denna gubbe som terrorisera oss inatt. Trodde stan skulle vara lugn att bo i men sylte var nog lugnare och då är det illa haha. Nu ska jag fixa mig för om ca två timmar ska jag träffa OP gänget och äta middag på Olearys så nu får jag snart bråttom : ) Latero people!

Dagen efter.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-06-05 11:27:35 1 KOMMENTARER

God morgon igår var det som sagt student ( nu ska jag inte skriva student mer efter detta inlägg haha ). Jag fixade mig och åkte upp till Johannas studentmottagning där hela hennes familj och släkt var och så lilla jag haha. Pinsamt men vilken härlig familj , älskar när dom kan skämta. Johanna fick iallafall världens största kort av mig , biobiljetter till Sex & The City , cosmopolitan ( finns färdig blandade drinkar på systemet nu man kan köpa ) och ett iphone skal. Satt hos henne några timmar och alkoholen gick rakt ner , åkte sedan till Lalle där även Malin var. Där drack vi det sista och skulle egentligen åkt till Göteborg men dom ville till Thn så då åkte vi hit istället. Dansade , drack ännu mer och träffa massa härligt folk! Slutade med att jag var med OP gänget resten av kvällen och vi avslutade kvällen med fylle mat på MAX som satt så jädrans bra i magen just då :)

Jag och Lalle hade likadana klänningar igår men som tur hade hon den rosa xD

För tidigt för en cider ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-06-04 14:01:03 2 KOMMENTARER

Jag klockan 8 på morgonen innan jag bytte om till en söt klänning

Det var inte riktigt som på våran skola hehe dom går ju i en mini skola ...

En full men glad student :)

 

Nu har jag hunnit vara på Johannas utsläpp det var inte riktigt som vårat eftersom dom går i en jätte liten skola så det vara bara två klasser så det var inte samma känsla som när vi släpptes ut men studenterna var fulla och glada och det är allt som räknas. Jag var tvungen att gå till ett gammalt jobb och hjälpa till , där jag även blev uppraggag två gånger hahaha och mina engelska kunskaper fick sättas på prov då den ene var engelsk man. Så det kan gå så tidigt på morgonen. Och eftersom jag bor mitt i centrum så åker alla flaken runt här så det låter som fan och Alice sitter i fönstret och undrar. Är det för tidigt för att ta en cider ? Ska ju åka till Johanna vid fem tror jag ... hmm. Okej då jag väntar en timma tills jag ska fixa mig och då kan jag dunka musik samtidigt :)

Studenter ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-06-04 08:58:09 0 KOMMENTARER

God morgon folket idag har jag ställt klockan på ringning kan jag lova. Har hunnit ta en lång dusch , varit och solat och även var på en lång promenad med Alice. Vi stötte på en massa studenter som åkte i sin flak och skrek för glatta livet. Det riktigt rös i kroppen när jag hörde dom och jag ville bara spola tillbaka tiden och göra om det igen men men nu är man gammal och livet går vidare haha. Tänk vad tiden gick snabbt men det enda jag har hunnit på detta året är att jag och Sebbe skaffade Alice förra sommaren och vi har blivit sambos och fått en jäkligt snygg lägenhet! Om man får säga det själv ;) Nu väntar jag på att Lindex och affären ska öppna för jag har ingen cola hemma för den tog tydligen Sebbe med till jobbet imorse (NÖDVÄNDGT SIPPAN) och sen ska jag göra mig i ordning men inte för mycket för ska en snabb sväng till ett gammalt jobb efter att Johanna sprungit ut och sen i eftermiddag åker jag upp till henne igen fast då med partyoutfiten och alkoholen :D

 

bilder från förra helgen ( snodda av Kimelin )

Kim , Jag , Sanna , Shkurta ''posarn'' och Åsa hahah kolla hennes min!



Becka & Kim

Torsdag.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-06-03 22:03:58 1 KOMMENTARER

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!!! Åh tänk om man fick ropa det igen men nu har det gått ett år men jag gör gärna om det så ni som tar studenten i år - JAG ÄR AVUNDSJUK! Hihi imorgon är det Johannas tur och jag ser så fram emot det. Idag hade jag och älsklingen en jätte mysig dag innan han skulle iväg för att jobba ett kvällspass. Vi köpte lunch från salladsbaren och tog med oss till kanalen där vi satt på en filt och hade det mysigt. Alice fick bada en timma och äta räkor så hon var nöjd haha. Innan han skulle med bussen hann vi med en glass i solen också. Sen har jag väl inte gjort så mycket förutom städat lite , varit på systemet , vart en runda i Oden dels för att jag skulle hämta och lämna ett paket. Skulle solat för en timma sedan men det var fullt och orkar inte sitta där i värmen och vänta på att det ska bli ledigt. Nu ska jag strax ut med Alice en runda och möta upp min man som precis har slutat. Får väl hoppas att han har tagit den bussen jag tror nu bara :)

50 cent ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-06-02 09:00:20 2 KOMMENTARER

Kan ni förstå att det här är 50 cent ?? Han har gått ner 30 kg för en filmroll där han ska spela cancer sjuk. Vilken skillnad liksom! Jaja jag ligger här med halsont och har inte kunnat somna om sen Sebbe gick till jobbet runt sex tiden. Så mina ögon svider och går i kors just nu men nu är det försent för att somna om för jag börjar jobba 13.30 - 21-00 usch vilken lång dag i detta fina väder. Men på fredag smäller det för då tar Johanna studenten! Jag är så glad för hennes skull men vad snabbt tiden gått det var ju bara ett år sedan jag tog studenten :)

Saturday.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2010-06-01 18:32:56 0 KOMMENTARER

I lördags shoppade jag som en galning och det är så typiskt mig att göra slut på lönen så fort den kommit haha. Men jag ska bli sparsam för man ska ju ha pengarna hela månaden... På kvällen kom Laki , Shkurta , Åsa , Kim , Becka och även Sanna och Carro en sväng. Åt kinamat och drack innan eurovision börja och då satte förfesten igång på riktigt. Det blev en massa lakritsshots och dans till en massa dålig musik för visst var det inte många som var bra i år ? Fortsatte kvällen mot Villa Stranna som sög det kändes som ett småbarns disco så vi drog vidare till Olearys där vi drack kannor med kamikazee. När det var stängningsdags blev det ''efterfest'' hos mig och dom sista peepsen stack inte förrens vid 5 på morgonen.Väldigt trevlig kväll som måste göras om!

 

Ingen har lagt ut bilder från helgen så dessa nya chips passade in bra tyckte jag haha