Mamma lilla

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-31 20:11:02 1 KOMMENTARER

Igår var det så varmt och idag med och det är faktist ganska jobbigt haha om man inte sitter ute på en filt med goda vänner , jordgubbar , dricka och solglasögon förstås haha. Jag och älsklingen cyklade iallafall ner till staden igår från mig och det är faktist ganska långt så credd till oss. Vi åt mat och sen åt vi glass till efterrätt så himla mysigt. Och idag är det mors dag så då passar jag på att skriva att min mamma är världens bästa :) Jag och lillebrorsan köpte blommor och kort till henne hihi hon fick till och med en stor ros av pappa så gulligt. Nu ska jag fortsätta pyssla med mina smycken jag försöker sätta ihop till studenten.

Barnsliga

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-30 13:10:16 2 KOMMENTARER



Minns ni denna choklad när man var liten och fick en sån där liten lördags godis påse som var fylld med massa olika saker bland annat denna choklad som är så god. Jag och älsklingen stod i affären och köpte en massa sånna barnsliga små godisar häromdagen haha trodde ni inte folk kollade när det rullade på rullbandet sen haha ja det va faktist lite pinsamt men vad gör det för gott är det :)

för jag ska ta studenten!!!!!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-30 13:07:15 1 KOMMENTARER

Åh imorse eller nu menar jag när jag vaknade slog det mig att nästa helg om precis en vecka kommer jag ligga så jävla bakis efter all firande på studenten om 6 dagar! Jag har inte känt något pirr eller så förrens nu.Och nu är jag helt uppe i varv och blir rastlös bara på tanken att man ska genomlida en vecka och göra absolut ingenting. Okej då det blir ju allt lite förfestande nu innan studenten med klassen och jag längtar. Igår var vi i Göteborg som sagt och då åkte det ju runt en massa studenter på flak och hur kul såg inte det ut och va? Ge mig 5/6 nu!

LG klumpen

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-29 21:25:30 1 KOMMENTARER



Idag köpte Johanna en så söt liten vit mobil och jag blev själv sugen på en ny men hon var smart som inte köpte en för flera tusen som man brukar för alla nya mobilen går ju sönder så snabbt nu för tiden så jag ska nog också inskaffa en ny billigare mobil för min är knäpp och knapparna är körda så såg denna söta och så smidiga svart/rosa LG mobilen idag för under två tusen. Så denna ska jag nog inskaffa i sommar för hur cool är den inte med tangentbordet haha.

förlåt alla göteborgare

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-29 21:15:13 2 KOMMENTARER

Tjena snyggon! Nej förresten på sånt humör är jag inte på. Är trött och sliten som en ragdoll för jag , Sanna och Johanna har varit hela dagen i kära Göteborg det har varit kul men varmt men det gör inget. Fetat oss på donken och skrattat och skvallrat och kommit hem med det nödvändigaste of course haha. Men en sak som var ett stort minus idag var att jag lånade Sebbes bil som förövrigt är en fara för trafiken! Vi skulle in i ett parkeringshus där det var världens backe och hans bil stängs av ( pga av vad verkar inte en enda jävla bilmekaniker veta ) så bilen rullar nästan in i en killes splitter nya merca och han skriker på mig som bara den men vad fan ska jag göra om bilen dör helt plötsligt och det inte går att sätta på den och han sitter i röven på mig och jag försöker få igång den? RESPEKT TACK! Killen såg ju själv att jag hade problem att ens få igång den. Och inne i parkeringshuset dör bilen minst 7 gånger och jag överdriver inte. Men på vägen hem var det värsta den dog efter varje minut så varje backe vi satt fast i höll jag på att få ett nervsammanbrott och börja gråta för sån är jag. Och vi åkte precis när alla sluta jobbet så fattat att jag hade panik idag när bilen dog var och varann minut och speciellt när man svängde och då blir det rattlåst så tacka jaa vem man nu ska tacka för att vi inte hamna i en allvarlig bilolycka idag. Tack för en rolig och händeslerik dag tjejer haha det får vi göra om fast med min bil :)



Örhängen till balen
Ljusare brunt löshår
Söta hotpants

Fasters guldklimp

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-26 23:01:20 0 KOMMENTARER



Denna så socker söta varelse kommer nog i helgen igen och jag längtar för hon är så rolig nu när hon är stor och försöker gå. Hon vill verkligen gå hela tiden men man måste dock hålla henne i händerna :) Längtar tills den dagen jag ska köpa en rosa sparkcykel till henne med toffsar på sidorna haha jag har tjatat om det länge nu men alla tycker jag ska vänta men man kanske kan köpa ändå ? Men då blir den ju gammal och ful så det får vänta tills efter sommar iaf :)

Personlighetsrubbning ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-26 22:04:03 3 KOMMENTARER

Blöö vad jag är trött och har ont i huvudet idag det kanske beror på vädret som skiftar hela tiden !? Igår betalade jag min balbiljett och studentfrukosten så nu är allt sånt fixat och min klänning är klar så nu börjar man känna av det lite eller njaa det känns inte som att man tar studenten nästa vecka och balen vi har pratat om i ett par hundra år känns det som. Jaja idag var jag iallafall på möte för sommarjobbet och det verkade vara ett kul gäng som ska jobba i sommar så jag kommer nog trivas i år trots allt haha. Fick även mitt betyg i idrott B men till en stor besvikelse fick bara VG och jag hade satsat verkligen allt på ett MVG men tydligen är min peronslighet rubbad eller något. Nu ska jag ringa darling :-)



Mina klänningar kom igår :) Hahaha kolla bilden till vänster! Ville inte visa skabbansiktet igår när jsg tog kort så därför blev det slarvbilder.

I love

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-24 18:08:38 1 KOMMENTARER



Dessan skönheter med 15 cm klack bara älskar jag. Och självklart kommer dessa från Nelly och är märket Steve Madden. Går loss på ca en tusenlapp det är inte mycket för dom är hur fina som helst. MEN tyvärr går hela mina löner och studiebidrag på dom sista studentgrejjerna och balsmycken osv så det är lite tråkigt men man kan ju alltid önska sig dom kanske haha. Ne kanske för hög klack tror jag eller låter det inte ganska häftigt ? Nu är greek som gäller :)

ps. glöm inte att sakna mig

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-24 17:47:48 2 KOMMENTARER

Helgen är slut fy va tråkigt! Igår hade vi iallafall det myspys hos Madde vi grillade och hade tjejsnack om precis allt haha. Tjejhumor på hög nivår förstås. Vi förade från fem till elva sedan drog vi vidare till västerlanda haha det var riktigt pinsamt att vara där för åldern var väldigt låg. Det var två tjejer som fyllde 18 år och hade föräldrar som vaktade och sålde korv , chips och allt möjligt haha kändes som ett mellanstadie disco man gick på när man var liten så det var väldigt tråkigt men innan med tjejerna var det kul så det får vi göra om igen och snart tycker jag. Imorse vaknade jag och älsklingen inte av att ha baksmälla som tur var haha och bakismaten blev ju självklart donken. Det satt prima för min tomma mage kan jag lova. Men nu inväntar jag min älskling som ska komma och mysa med mig till Gossip girl hoppas jag men han kommer nog efter skulle jag tro :)



























Mina rosa brillor var en stor favorit under kvällen haha.
Tack älskling som köpt dom till mig :)

herregud så hemskt :(

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-21 14:05:32 6 KOMMENTARER

Vaknade verkligen inte på det roligaste sättet imorse. Mamma kommer in och skriker att det brinner hos grannen mitt emot och det gör det. Brandkår och ambulans är på plats och det är helt rök fullt på gården fast det står ändå hur mycket folk som helst. Nyfikna som vanligt står alla ute och tisslar och tasslar om det ena och det andra. Man ser in i lägenheten och allt är verkligen kolsvart. Tydligen hade denna stackars man som hade somnat med en cigarett i handen som sedan hade hamnat troligtvis i soffan. Han hade iaf sprungit in till grannen och vart helt förstörd. Men en sak som är så himla tragiskt han hade ungefär tio katter och man lyckades bara rädda TVÅ! Och hans så underbart söta lilla hund räddades också men varför tar inte mannen och försöker rädda sina djur ? Förstår att det måste ha varit rökigt och så men ändå. Han kom iallafall nerspringande från trappen med bara kalsonger , t-shirt och en sko och var helt bäcksvart. Stackars människa :( Mamma som känner honom ganska väl satte gråten i halsen och alla grannar som stod där ute som viskade blev helt plötsligt tysta och helt chockade. Nu när allt är släckt och han har åkt in på sjukhus står det ändå några bittra tanter och pratar om det ena och det andra och skyller på hans fru som lämnat honom för några veckor sedan och blabla. Jag förstår mig inte på människor det är inte någons fel! Självklart har han en sån stor skuld i allt det här men det är för fan inte hennes fel som inte varit där på tre veckor. Och va fan är inte alla glada över att han inte brann inne. Han har överlevt men det är inte det folk talar om. Herregud om nu folk visste att det skulle bli så här varför har ingen gjort något då?!?! Bittra gamla människor som inte har något bättre för sig dom borde skämmas rejält.

Jag och mamma var förresten i den trappen och kolla hur det såg ut och det är ett under att han har klarat sig det var bäcksvart och det hade börjat smälta. Min bror bor ju över honom så några dagar framöver har han inget hem eftersom det är rökskadat alltihopa. Det är så hemskt jag som älskar djur såg verkligen den där påsen med alla brända katter som dom gick ut med.

behöver en personlig assistent

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-20 19:36:02 1 KOMMENTARER

Fasiken vad jag hatar att vara sjuk för det är alltid morgonen och kvällen som är värst. Jag skulle vilja ha något gott från affären men orkar inte gå upp ur sängen. Hmm kanske kan skicka lillebrorsan dit mohaha nej det tror jag inte han går med på. Mamma har iallafall varit snäll och beställt hem två klänningar till mig som en tidig för studentpresent haha och jag är nöjd. Den blåa har jag dock fast i helvitt och med rosa mönster men jag har alltid rosa så det fick bli denna färg :)




en enkel och en fest klänning ....

Sjukling

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-20 18:33:36 0 KOMMENTARER

Igår var vi borta med skola hela dagen så jag ver helt slut när jag kom hem. Vi paddla kanot , spela brännboll , grillade och massa utomhusaktiviteter. Jag lyckades också skada mitt andra lillfinger och det kändes helt mysko för det gick inte att böja till en början så det var bara att bege sig mot jourcentralen men det var inget fel eller det var iallafall inget man kunde göra åt nu iallafall och Åsa var snäll som följde med så tack :) Fast vi var dumma till en början för vi gick in till en tom reception och satt där nästan en timma tills hon lyckades hitta den där man skulle anmäla att man hade kommit haha och då gick det helt plötsligt snabbt att få träffa någon. Träffade också älsklingen igår efter lång lång tid men det var inte så lyckat för jag blev förkyld och la mig innan tio. Näsan rann , jag fick feber och huvudvärk och hela kroppen värkte så vaknade ett par hundra gånger inatt och det är det som är jobbigast för jag är så lipig. Gick upp vid fem när mamma och pappa var uppe och drack te för min hals döda mig. Gick sedan och la mig igen och sov tills två och då hittade jag min nässpray. Fy sjutton vad dom kan hjälpa en alltså haha jaja nu ska jag vila som bara den för vill bli frisk till helgen :)

Monday

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-19 00:03:32 3 KOMMENTARER

Natten är ung men så känns det inte när man vet att man ska upp halv sju och ska vara borta hela dagen med skolan och göra massa aktiviteter som att paddla kanot och vem har hand om det ? Jo jag är en av dom haha och jag vet ju inte direkt mycket men jag har surfat kring detta idag så hoppas det går bra. Men jag vill vara trött! Jag vill lägga mig i någorlunda tid någon gång.  Yeye idag har jag bara varit i skolan och lämnat in det sista med projektarbetet och det är så gött sen har jag också gjort NK prov och det gick skit så hoppas jag får kompletera så att jag får betyg i det. Oh my om jag inte får det är viktigt men det hoppas jag inte för ett provs skull. Sedan har jag härjat runt med Sanna lite hon följde med till mitt slav / tråkiga jobb och hjälpte till så det gick mycket snabbare. Tack kära du :) Vi åkte sedan till min faster för att testa min balklänning och det börjar hända grejjer nu det enda jag behöver är att beställa till strasset till den sen är den äntligen klar och ganska fin faktist så jag är nöjd. Fan kom på att balbiljetten måste köpas på onsdag också ... Nej nu måste jag väl hoppa i säng så jag orkar med den super långa dagen imorgon. Sov gott hjärtan :)



Vardagsklänningar från Lindex

17:e maj

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-17 22:24:51 4 KOMMENTARER

Vilket sammanträffande att norges bidrag vann igår och det är deras national dag idag så det blir nog en massa extra firande i det landet idag kan jag tänka mig haha. Men visst är det surt att Sverige inte hyllar sitt land på samma sätt för vi är ju tråkiga när det kommer til lsånt. Det är dåligt gjort av oss tycker jag för hur kul hade det inte varit om alla torg och gator var smockfulla och det fanns parader osv. Jag hade gillat det men vi kan ju göra sånt nu för då hade vi ju bara härmat Norge. Men Elin du får vara stolt idag din norskebagge haha ;)



Oslo ...

candy

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-17 19:30:12 3 KOMMENTARER



Älskar denna klocka från Adidas men det är inte så att jaq använder klockor men man kanske skulle slå till denna gång ? Kostar ju bara runt 8 lappar och den är rosa hihi vad mer kan man begära? Nu är det gossip girl som gäller :)

ha begär

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-17 16:04:01 2 KOMMENTARER



Denna tjusiga lilla sak var jag på väg att klicka hem men hepp leveranstiden är way to long och den finns dessutom inte i min storlek men jag ska övervaka den tills det kommer in mer haha för jag vill verkligen ha den. Visst är den söt ?

Norge vann!!!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-17 15:51:40 0 KOMMENTARER

Äntligen har baksmällan släppt men jag är fortfarande snurrig och ser ut som en ragdoll. Ögonskugga på bara ena ögonlocket och håret ser ut som ett bombnedslag haha hett. Hungrig som bara den är jag också men det luktar mat så snart får jag äta. Gårdagen var rolig vi hade lite tjejmiddag först men precis när vi anlände så kom jag på att jag hade glömt min alkohol i trollhättan. Fasiken va trög jag var igår alltså jag glömde allt men Gogo var snäll och körde hem mig så jag fick hämta det och lite mer köttfärs haha så det ordna sig till slut och Norge vann. Jippi för det för det var en väldigt fin låt men jag hade ju hoppats på Rumänien haha men grannlandet får duga. Åh nu är maten klar också perfekt :)













emma var här igår

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-17 11:40:16 0 KOMMENTARER



Igår var denna lilla filur här och busade. Jag har ett sött videklipp på henne där hon lyssnar på musik och diggar med haha men måste bara orka sätta in den. Äh jag måste sova några timmar först är bakis as hell haha hörs sen.

Lördags godis

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-16 17:52:34 1 KOMMENTARER

Guten tag nu ska jag strax iväg med Elin och Sanna till Edet. Vi ska hem till Johanna och laga tacos och ha det lite mysigt bara vi tjejer sen kommer det ännu fler tjejer och anläder lagom till eurovision song contest för det är ju final idag. Alkohol , god mat och massa sköna tjejer det blir nog toppen. Vem hejar ni på förresten ? Ni kan aldrig gissa vem jag hejar på ( Balkan girls like to party ) HAHA självklart. Puss puss ha en lika bra lördag som jag ska :) :)







Idag är det varmt så därför inviger jag shortsen för första gången i år ...

God morgon

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-16 12:11:06 0 KOMMENTARER

God morgon sunshines idag är det lördag och jag älskar denna dagen redan haha vädret är så fint och det är säkert varmt ute och jag har varit uppe sen elva. Duktiga lilla jag :) Snart kommer Sanna hit igen och vi ska iväg och hämta min bror som i sin tur ska hämta sin dotter Emma som ska spendera hela dagen hos oss. Åh sockersöta lille Emma man smälter så fort man ser henne så idag blir det en massa lek och bus. Men första anhalten blir nog systemet för jag har inte så mycket hemma som jag hade önskat. Innan jag avslutar måste jag bara inte tipsa er om en '' hårinpackning '' som jag inte skulle vilja kalla det men det är iallafall Schwarzkopf GLISS som har olja i sin hårinpackning. Den kändes lyxig för en sådant pris men när man tog i krämen såg man att den var helt oljig ( inte konstigt för namnet ) men jag trodde verkligen inte mitt hår skulle bli oljigt och jag har verkligen sköljt mitt hår hur länge som helst men jag ser bara ut som en slickad katt. Inte bra måste tvätta håret igen sen då. Jobbigt värre må jag säga eftersom jag inte har tid med sånt larv idag. Hörs sen :) 
 

Mina favoriter

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-16 00:35:48 3 KOMMENTARER

Idag har jag haft fullt upp känns det som fast samtidigt slappat som bara den. Har haft movie night med Sanna haha kollade på blonde ambition tror jag den hette den var riktigt rolig och självklart slukat upp chips påsarna haha. Mina päron har fest för fullt för att inviga vår inglasade balkong , för mamma har satt upp en massa nya grejjer så det är jätte mysigt men herregud jag måste bara säga att vuxna är så jävla högljudda när dom är fulla. Roligt har dom och inte ens lillebrorsan är hemma det är bara jag som sitter här och ugglar på mitt rum för Sanna och jag skildes åt för någon timma sen. Hade kunnat ligga och mysa med min pluttinutti Sebbe men han har lämnat mig! Fast inte på det sättet han är på en mini semster i Holland hela helgen. Att man kan sakna någon fast det inte alls är lång tid men det känns konstigt att han är i ett annat land haha jaja. Var inne på Nelly.com och kikade på smycken och hittade massa fint så ni som hela tiden undrar vad jag vill ha studentpresent kolla här haha här är mina favoriter speciellt det svarta armbandet i högra hörnet och det rosa. Nu ska jag nana :)

Bitterfittor

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-15 17:53:56 2 KOMMENTARER

Fredag och värme vad kan gå fel ? Jo att man möter på sin naturkunskaps lärare vid kyldisken på Maxi och måste förklara sig varför man inte kom på provet imorse haha men hon förstod och dom som inte gjort får göra på måndag så fasiken va skönt för idag har jag gjort klar två rehab/hab uppgifter också så har bara en kvar sen är jag fri från skolarbete förutom att läsa ut en bok och jo en engelska uppgift också kom jag på men det är inte mycket. Var och fixade studentskylten idag. FUL men men orkar inte göra en själv och jag ska pimpa upp den med glitter , rosa färg och fjärilar haha surprise. Måste bara berätta om en sak som hände i kön på MAXI också. Mamma stod och betalade så jag och storebrorsan stod och packade in alla varor då står det ett ungt par i brorsans ålder bakom mamma och kommenterar vad vi handlar. ALLTSÅ VA ?! Okej att vi hade tre chipspåsar och en nachochips påse efter varandra men hallå hon vräker ur sig : Vem äter så mycket chips ? Hallå vad är det för människor , men kolla vad dom handlar äter man så mycket ? VI ÄR DÄR FÖR ATT STORHANDLA DIN JÄVLA IDIOT! Hennes pojkvän riktigt skämdes för hennes betendee och när vi kollade på henne kröp hon riktigt upp i hennes pojkväns famn HAHA herregud det finns verkligen människor till allt. Och bara för det ska jag öppna alla chipspåsar idag och äta (kommer spy efter första) bara för att jag kan och inte du fläskis.


Gillar vi dessa skor  eller ser dom för klumpiga ut ?

En bal på slottet ....

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-13 21:38:43 4 KOMMENTARER

Igår var det ledighetens dag för mig och den spenderade jag hemma hos världens finaste pojkvän och hade det mysigt. Idag har jag vart med Elin och Sanna och solat det var skönt men det var nog lite för varmt ute för sånt haha. Har ju även jobbat också men på mitt så icke glamourösa jobb haha men pengar pengar det behövs massor av i sommar. Och nu sitter jag här och är inne på min andra timma och skriver mitt tal som är till svenska nationella imorgon och det är sista chansen. Jag har börjat bra men kommer inte vidare för jag måste stråla samman en till text och det funkar inte med det jag skrivit hitills men det ordnar sig hoppas jag. Och en annan rolig nyhet som Shilpa släppte idag var om balen. Tanken var att vi skulle åka limousine ett helt gäng ( ni vet drömmen om en bal på slottet ... ) men nej så blev det inte för ingen ville hyra ut en jäkla limousine för dom få timmarna men sug på den ni för vi kommer komma med den nyaste och roligaste ideen som INGEN har haft någonsin. Haha jag skrattar bara av tanken och jag tror folk kommer fatta ironin i det hela annars är folk bara tråkiga :)



Åh rosa limousine hade varit det ballaste men hepp ...

Nelly goes neon

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-11 14:52:31 3 KOMMENTARER

Måndagar som alltid är lika roliga eller inte ... Kom hem för en stund sen har precis ätit ungnspannkakor och druckit is kall cola thats life. Skola till halv tolv sedan åkte jag och hämtade Sanna och vi solade men fick dock inte mycket färg men men efter det skulle bilen in på sevice haha det va kul jag & Sanna fatta nada men man lär sig något nytt varje dag som hon säger. Nu är jag aptrött men ska jobba fem så måste hålla mig uppe. Måste bränna en ny bilskiva kom jag på.



Nelly goes neon vad tycks ? Tveksam till mönstrerna men outfit 1 är så snygg.

Studenten närmar sig ....

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-10 23:32:15 0 KOMMENTARER

Söndag och jag kan inte sova som vanligt hmm hmm. Har kommit på hur mycket det är kvar att köpa inför studenten och balen och listan är lång väldigt lång kan jag lova. Klänningen är köpt till studenten och jag hade tänkt och ha en brunt skärp och bruna matchande skor till (bilden nedanför) men jag börjar tröttna på den outfiten redan så när jag var inne och nästan beställde dom hittade jag ett par svarta ( men hur många svarta har man egentligen i garderoben ? ) med massa strass på och dom var enligt mig skit grymma! Men kanske inte så passande till studenten men hur coola hade det inte varit med en socket söt vit klänning med dessa coola klackar till och en svart väska ? Beslutångest ..

Oh saturday

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-10 18:13:03 2 KOMMENTARER

Igår såg det ut så här när vi hade kollat på skräckfilm och druckit lite det var meningen att vi skulle vidare på lite party men så blev inte fallet utan vi gick vidare hela tiden men nada party men jaja torra helger måste det också finnas :)



Laptops

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-09 11:28:25 2 KOMMENTARER

Som ni säkert såg på den smickrande bilden nedanför så lutar min skärm mot en kudde det är bara för att skärmen inte längre kan hålla sig uppe för min bärbara är ganska misshandlad haha och det är ingen idee att laga den för jag ska få en ny i student present eller födelsedagspresent som är en månad efter men det blir nog student för som sagt så är den ganska död. Men jag vet inte vilken storlek eller färg jag vill ha finns ju så himla många att välja på men viktigaste är att den har en webbcam på den haha ja det är faktist det viktigaste och bra minne förstås. Vill inte ha en liten minifis pc där jag måste kisa för att se vad jag skriver för jag ska ha en sån den dagen jag börjar på högskola då blir den smidig att ta med. Och pappa tycker jag ska satsa på en med minst 17'' tums skärm för man ska ju ändå flytta hemifrån och då vill man inte ha en stationär dator stående precis eller iallafall inte jag och han tycker då den stora blir bra. Ligga i sängen och kolla på The hills avsnitt med en big skärm låter bra för är trött på den fjantiga 15'' tums skärmen. Men oj då har jag ju kommit fram till vilken jag vill ha haha perfekt men nu till färgen. Svart , silvrig eller till och med rosa? :)
           

Sleepy

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-09 11:02:20 0 KOMMENTARER

God morgon suckers. Har varit uppe sen nio och åkte från älskling halv tio för att pappa skulle grejja med bilen så jag är helt slut fast jag la mig tio igår! Haha stackars Sebbe jag har blivit som en gammal tant men jag sov bara i två timmar sen vaknade jag och då tvingade han mig att titta på skrotnisse och hans vänner (!?) och jag tvingade verkligen mig själv att titta på det för att han skulle ligga och klia mig på ryggen men självklart så somnade jag för det var underbart skönt. Haha vad är det som händer jag går och lägger mig vid tio och jag har inget att skylla på förutom att jag var trött men jaja nu är jag iallafall hemma och ser ut som en skabbråtta men jag ska snart ta mig i kragen och duscha och äta lite frulle. Senare ikväll ska jag dricka lite vin som jag längtar efter det var länge sen känns det som men kom ju på att vi var i Göteborg förra helgen. Nu ska jag fortsätta vara halv bitter på morgonen och göra något vettigt kanske ....


skulle ju kunna sova lite ?

Nisse krossar Måg

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-08 18:05:31 6 KOMMENTARER

Idag hade vi nationellt prov i engelska B och det gick som det gick men som tur var det andra som tyckte att det var ganska svårt så vi får se vi får se helt enkelt. Sedan var det utmaningen som är mella våra två gymnasie skolor i trollhättan och vår skola Nisse vann förstås andra året i rad och överlägset! Måg hade ingen chans , ganska pinsamt faktist efter dom har idrottsgymnasiet på den skola haha så känn er jävligt besegrade. Vi vann alltså tre av fyra grener så in your face måg haha nej då det var allt kul men spexen var dåliga usch usch så jag spexar lite för er på korten tänkte jag. Jaja nu driver tiden iväg och jag ska till älsklingen och mysa men först affären för att inhandla lite gott till oss. Ha en mys fredag :)

megan fox

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-06 22:47:14 1 KOMMENTARER



Så snygg! Och kolla in tatueringen ....

Sex ... för känsligt att skriva om ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-06 22:06:36 0 KOMMENTARER

Kollar på fråga Olle och Martin påstår att smarta kvinnor har sämre sex haha där fick jag svaret på varför jag var inte var så smart då ;) haha nej skämt åtsido jag måse börja blogga igen! Tomt utan bloggen men jag orkar inte ta kort på mig 24/7 eller ta dagens outfit hur orkar en människa egentligen? Credd till er men vad ska man skriva om det enda jag skriver om är skor och det börjar till och med jag tycka är tråkigt men lite skor måste få vara med. Men iallafall jag har ett litet tips till er som älskar The hills som jag gör. Säsong fem har ju satts igång i Amerikat redan och vi kommer ju få vänta länge till för att få se dom avsnitten i Sverige men gå in på www.Mtv.com alltså amerikanska mtv och sök på The hills wihoo svårare än så var det inte. Smartpoäng där till mig tycker :) Dags för kvällsmat och tv kväll för mig .... 

Efter fråga Olle kommer tjejerna där nere ....

för jag ska ta studenten!!!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-06 21:07:43 2 KOMMENTARER




Kom inte iväg till skolan för bilen är ju paj haha lyckat och nada busskort men tur det fick sova ut med världens finaste pojkvän eller nja sova ut fick vi inte vi gick upp och åt frukost men men. Igår fick jag iallafall hem min studentklänning men ni ser tyvärr inte hur den ser ut på korten men den har en massa volanger eller vad man ska kalla det den är iallafall jätte söt men den ska förkortas för ni som känner mig visste väl redan det haha och sys in lite vid bysten så den får bättre passform. Men funderar på att ha ett tajtare fodral på kvällen för tog denna eftersom det ska vara bekvämt och mer sött på dagen så ett tajtare och kortare på kvällen låter bättre va ? Ja det tycker iallafall jag och den jävla studentmössan är bara i vägen man kan inte göra något med sitt hår och man svettas i den haha. Åh kom på nu att jag måste få mitt hår ljusare på något vänster till studenten utan att slinga! Good luck. Nu är det Greys och jag missar det gaah hörs sen.

Emma 1 år

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-02 22:24:48 4 KOMMENTARER

Gå dit , kom tillbaka

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-05-02 22:22:48 1 KOMMENTARER

Gårdagen började med att jag var hos min faster och testade balklänningen som dock ser så himlans tråkig ut så det måste jag lösa på ett sätt för det gick inte att sy tyget så som jag ville. Efter det mötte jag upp Kim och Åsa och vi begav oss till strandgatan där Shkurta och Laki dök upp också en buss försenad haha. Drack och tjöta som bara den sen begav vi oss mot tåget för vi skulle till Göteborg och nattklubba men ingen hade nästan 18-års gräns på en röd dag men till slut klockan elva på kvällen kikade vi vid avenyn och satte oss inne på keybar det gick väl och det var ganska kul till slutet när vi fick igång dansgolvet. Svennebananer sitter och sippar champagne men dom kan fasiken inte dansa ! Och musiken haha det var nog replay på skivan för det var samma skit hela tiden men vi hade kul ändå. Natten slutade på donken för älsklingen kom och hämta mig så det var perfekt men inte lika perfekt att vakna upp imorse och börja baka tårta för vi skulle fira lilla Emma som har fyllt ett och man skulle jobba fem men det fick gå ändå. Nu är det dags mysa tebbe innan det är dags för jobb igen.