tttöööttt

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-08-28 22:03:16 0 KOMMENTARER

Igår var vi som sagt i Skåne län haha eller rättare sagt i Hässleholm och hämtade våran valp Alice. Och gud så söt och väluppfostrad hon redan är! Och hon fäste sig vid mig direkt hihi fast det var väl för att jag satt med henne i knät i fyra timmar i bilen och slutade aldrig klapa henne. Resan gick jätte bra med henne jag trodde hon skulle vara orolig men nej hon var så lugn och fin. Min lilla buse som jag inte får sova med förens imorgon för jag ska jobba delad tur imorgon :/


( imorgon ska jag banne mig få in korten på henne !)

lagom jobbigt

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-08-25 13:23:06 0 KOMMENTARER

Jag har kronisk huvudvärk känns det som. Har haft ont sen i söndags fast det försvinner lite då och då men det kommer alltid tillbaka. Inatt när jag la mig var värken där och när jag vaknade imorse då var den borta men nu är den tillbaka igen! Gaaah jag står inte ut. Och det spelar ingen roll om jag äter en riktigt frukost som alla tjatar om och blablabla för det vägrar försvinna ändå :(

hahaha jag dör

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-08-24 23:07:14 0 KOMMENTARER



'' snyft snyft ''
Jasså det är så hon ser ut på riktigt. Barbien .... hahaha jaja håret blev gult helt plötsligt ? stackars småtjejer som ser upp till denna tjej.

uppe med tuppen

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-08-23 12:09:45 0 KOMMENTARER

Idag gick jag upp nio och det kändes underbart för vid tio skulle jag och Sanna iväg och träna och förbi staden lite snabbt. Men varken stan var öppet eller gymmet! Sjukt dåliga tider där för det öppnas inte förrens klockan 15.00. Åh så segt känner jag nu för jag hade velat träna imorse så det var bara att åka hem men nu har jag iallafall stoppat i mig frulle så har inte lika ont i huvudet så det kanske var bäst. Så det blir gymmet efter maten istället så är man nog piggare :)

a big fat joke

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-08-22 22:29:26 6 KOMMENTARER

'' Med så mycket pengar hade jag ätit hämtmat hela tiden
och resultatet hade blivit att jag hade rullat fram ''
- men dom gör helt tvärt emot.







Vad hände med Kat Von de ? ruggigt blek har hon blivit också



vänder hon sig på sidan så ser man henne inte längre ...



scary ?



no boobs



big boobs

jag dööör

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-08-22 19:06:07 1 KOMMENTARER

Jag tror jag har kommit in en konstig svacka jag känner mig nere och ensam på något vis. Kan inte förklara känslan för jag är ju inte ensam. Livet är tomt på något sätt , det kanske är för att tryggheten med skolan har försvunnit ? Att man varje dag hade något att göra ? Eller vad är det ? Just nu har jag slängts in i jobb världen och det känns både bra och dåligt. Men man oroar sig hela tiden ändå för man har ju sina planer i huvudet. Nej jag vet faktist inte om det bara beror på det men något är konstigt och jag orkar inte vara glad över något för det händer absolut nada i mitt liv just nu. Jaja nog om sån skit för en ytlig sak som jag är super glad över är att jag har hittat dom perfekta overknee bootsen och dom blir mina på torsdag! Åh jäklar det är många dagar kvar dit kom jag på , goosh.


Mmmmm ....

här ska det skrivas rubrik

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-08-20 20:10:48 0 KOMMENTARER

Imorgon börjar jag jobba på mitt vikariat det ska väl bli ehm .... roligt ? Roligt med pengar iallafall haha. Jag har inte fått dom andra tiderna än så just nu är jag ganska nervös över vilka helger och så jag ska jobba. Jag hoppas det blir denna för nästa helg har jag fullt upp och hela torsdagen för då ska vi hämta Alice. Hoppas jag får röra om i schemat bara för då löser sig allt. Åh orkar egentligen inte jobba men jag behöver beta av mina skulder och räkningar innan jag flyttar annars är det kört. Sanna ska även komma och möta upp mig efter jobbet för vi ska iväg och träna eftersom jag jobbar nästan precis brevid sportlife så det blir ju super. Känner att det är skönt att ha börjat träna men behöver dock lite bättre gymkläder och skor haha ser ut som en slusk på gymmet just nu med ett par väldigt obekväma och klumpiga skor. Men nu är det dags för film så jag blir trött.

klipp klipp

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-08-20 18:57:12 0 KOMMENTARER

Idag har det varit 27 grader i vårt lilla land Sverige. Är sommaren på väg tillbaka ? Vi får väl se vi får väl se. Idag har jag inte gjort mycket har varit och träffat en av mina nya lärare och hon verkade toppen verkligen. Och alla andra elever som går i kursen men dock får man ju inte se mycket av dom eftersom det är på distans jag studerar men det verka vara ett bra gäng iallafall. Eller ja alla fem som vi var idag haha vi är 20 som går den kursen. Trodde min brors lilla dotter skulle komma hit idag och leka men nej det blir på söndag så idag har jag gjort absolit nada. Lagade tacos med mamma förut det är den enda. När jag har tråkigt kommer jag på en massa ideer så jag tog och klippte mitt löshår eftersom jag tänkt och boka klipp och färg tid tills nästa vecka då kommer jag ändå behöva köpa nytt. Så jag klippte det lika kort som mitt hår. Som mitt hår är bak iallafall för det på sidorna och luggen det är så himla kort och uppklipt. Hatar det för jag vill ha håret i en och samma längd så därför kommer jag bli supder duper korthårig nästa vecka för att sen börja spara igen. Usch men tacka den som kom på löshår haha :-)



Jag passar inte i kort för det ser så himla barnsligt ut på mig!

beauty.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-08-19 23:34:47 1 KOMMENTARER



M.F

på jakt efter stövlar

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-08-19 21:37:40 0 KOMMENTARER

Jag älskar hösten! Ge mig höst nu på en gång och ett par fina stövlar och en fin höstjacka. Letar för fulla muggar efter ett par overknee stövlar i skinn , mocka , svarta och bruna men hittar inte ett enda par snygga på nätet. Ser dock två par jätte läckra i cosmopolitan tidningen och dom båda kommer från Scorett så dessa ska jag leta efter i Göteborg nästa vecka när lönen kommit. Wish me good luck ;)

träning

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-08-19 18:48:40 0 KOMMENTARER

Så nu har jag och Sanna äntligen skrivit in oss på gymmet , det fick bli sportlife. Det verka hur bra som helst så nu är jag jätte nyfiken på alla roliga pass dom har men vi börjar lugnt för jag var helt svimfärdig efter denna dagen haha. Men det kan ju också ha berott på att jag inte hade ätit på hela dagen men nu har jag ätit tonfisksallad så nu är jag mätt eller nej egentligen ganska så tom men nu ska vi inte förstöra det här va. Fick ocskå ett jätte positivt samtal idag och det var att jag har fått ett vikariat på mitt sommarjobb. Toppen tänkte jag först men sen sa hon att det bara var på några veckor till att börja med. För damen jag vikkar för har blivit sjuk och kanske måste bli långtids sjukriven och då har jag ett framtida vikariat också så det är bra om jag nu väljer att ta det för jag är mest inne på att plugga. Jo tog också bort matte B kursen idag för det kommer inte hinnas med att plugga distans på heltid och jobba! Men jag är nöjd för tillfället iallfall :)

skola igen!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-08-18 09:48:40 1 KOMMENTARER

Oj då planerna ändrades drastiskt nu på morgonkvisten. Jag skulle ju åkt och jobbat och tränat och sen jobbat igen men så blir det inte. Jag ringde till skolan för att fråga hur man går tillväga nu när jag varken har varit på uppropstillfället eller dom intruktionsdagarna så hon sa att jag skulle komma in idag och ha lektion i källkritik. Oj va svårt eller inte men visst det finns kanske äldre på kursen som inte vet hur man sökert efter information så det får jag väl gå på så jag får det undanstökat. Men jag är inte redo , jag trodde jag skulle börja imorgon haha men jag måste få mina logg-in så jag kan börja med mina första uppgifter. Frågan är om jag ska droppa matte B kursen ? vi får väl se efter imorgon :-)

hiss eller diss ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-08-17 22:22:51 1 KOMMENTARER

Lovley det var min sista arbetsdag idag men jag är inte glad för det! Fick veta att bemaningen kanske ska stängas ner helt och då går jag utan timjobb :( Inte för att jag jobbat inom vården mycket det innan studenten men det var just för att jag inte orkade för det var mycket med skolan men nu när jag pluggar på distans så har jag ju en massa tid över och då vill jag jobba så jag hoppas dom inte lägger ner det. Tror inte det kommer funka utan bemaningen ändå så håll tummarna för att det fortsätter som det är. Jaja det var en rolig sista dag iallafall vi har varit på resa med dom äldre så det var en lite annorlunda dag och det var gott. Idag har jag bara slappat med Sanna och gjort absolut nada. Imorgon ska vi köpa gymkort och börja träna haha det kommer nog bli roligt. För 400 kr i månaden så gäller det att man tränar också! Så det ska vi försöka hålla och det blir gott att göra åtminstonde någonting på dagarna haha nej då jag kommer ha fullt upp med andra jobb , hund , pojkvän/vänner , skolan fast den är på distans. På tal om det så börjar skolan på onsdag så ska dit och träffa matte B klassen för första gången. Tittar redan på höst jackor också men hittar ingen som man verkligen känner wow för. Hitta en snygg grå , åh va länge jag har letat efter en grå men jag vet inte om den formen passar mig? Nej dags att måla naglarna.

fest fest fest

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-08-15 18:33:25 0 KOMMENTARER

Nu har lilla söta Sanna pyttipanna kommit hit och vi sitter och dricker lite inne på mitt rum haha. Vi ska vidare till tjejerna sen och parta loss haha nej då men det blir allt något kul idag får vi hoppas. Jag inviger min nya kavaj ikväll också :)



Big dog ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-08-15 17:01:38 1 KOMMENTARER

Vi har fått en ny bild av Alice nu när hon är ännu en vecka äldre och hon blir bara större och sötare. Öronen är lite för stora för hennes kropp haha fy satan va söt hon är. Det är den här veckan vi egentligen skulle hämtat henne så nu hade vi haft den lille hemma men så blir det dock inte utan det är 12 dagar kvar tills vi kan hämta henne så inte så långt kvar längre med andra ord. Längtar ihjäl mig :)

tagga till

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-08-15 16:33:02 0 KOMMENTARER

Blev inget Göteborg med gänget idag , surprise eller inte. Blir ju aldrig som vi planerat och det är väldigt tråkigt för jag såg verkligen fram emot att gå ut med dom eftersom vi inte träffats på hela sommaren men självklart är det alltid folk som ställer in och vissa folk säger inte ens till! Så trött på detta nu så nu ska aldrig mer planera något med dom mer förutom dom som alltid varit med och inte dragit sig ur. Hade varit kul att gå ut på gbg kalaset ändå men vädret tillåter inte det så det blev inställt men vad ska man göra åt det ? Vet att det var fler som blev besvikna också. Jaja men nu ska jag inte sura för jag ska iallafall dricka lite vin med the girls efter lite velande men det blir säkert trevligt ändå tror jag :)

inte utan mina stövlar

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-08-13 22:35:48 1 KOMMENTARER

Det blev en powernap ändå och jag hatar det för man blir så snurrig efter. Jag gick upp vid nio och skulle duscha och i duschen börjar jag få lite smått panik för jag får för mig att jag ska iväg och jobba om en halvtimma så jag måste skynda mig och börjar fundera på vad jag skulle uträtta för ärenden efter jobbet tills jag kommer på fem minuter efter att det är kväll och jag ska sova snart igen. Så sjukt att det kan bli så ibland därför hatar jag powenapa haha. Just nu sitter jag och glor framför skärmen och kollar ut i det så mysiga vädret. Jag älskar höst , jag vill ha höst nu. Jag vill köpa mig ett par rosa hunter gummistövlar och gå ut och gå ut med min lilla vovve i skogen och leka bland dom fina löven. Time to sleep



Ett par ljusa eller mörka eller kanske till och med mönstrade ?

en dag kvar ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-08-13 16:41:19 2 KOMMENTARER

Ååh nej jag önska att det var så eller rättare sagt så hade det bara varit en dag kvar på jobbet men självklart har jag tagit mig an en massa extra pass på lördag och måndag. Och skolan började dock idag men jag kunde inte gå dit och kan inte gå dit imorgon heller för då jobbar jag också. Hmm det är ju egentligen bara intruktionsdagar så jag missar väl inte mycket hoppas jag. Ska ju dit på tisdag och prata lite med studievägledare så jag får studiestöd och hur ska jag lägga upp mina kurser. Hatar att jag valde att läsa matte B! Jag är ju dum i huvudet jag slapp det i gymnasiet och nu tar jag och läser det ändå fast jag inte behöver haha men det är väl aldrig fel att ha så det är mina enda riktiga lektioner. En halvdag på onsdag och en lektion på torsdag. Jisses vad ska jag göra på min fritid ? :/ Ta aldrig studenten! Jag ska iallafall försöka jobba röven av mig i höst så jag och älskling kan flytta ihop och börja köpa fina saker till hemmet :) På tal om älskling han ska jag nog ta och ringa och terrorisera lite mitt i maten. Måste nog ta en powernap idag med , gillar inte det för då förstör man nattsömnen. Jalla bye



kiss kiss bye bye

bara för att jag älskar huvudstaden ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-08-12 21:52:04 3 KOMMENTARER

Bloggen har dött en aning men det är bara för att åskan tog mitt internet och jag har inte fått tillbaka det förrens idag. Tre dagar utan dator har känts som stenåldern. Som tur har jag jobbat och ska sluta på fredag egentligen men hoppar in på lördag och gör ett extra pass från 07-16 för att jag behöver alla pengar jag kan få haha. Idag har jag bokat tågbiljetter och hotell till mig och älsklingen i början av oktober. Det blev hans födelsedags present fast det blir dock så sent för skolan börjar och vi måste ta hand om vår valp men han hade inget emot det. Dock fick han veta presenten idag för jag kunde inte hålla mig haha och han fyller inte år förens i början av septemer! Det lutade först åt en utomlands resa men det går inte att vara borta en vecka när Alice fortfarande är en valp men en helg går bra så det blev Stockholm som vi pratat om ett tag och han verkar glad över det så det känns bra att ge han något annorlunda än en pryl eller annat :-) Nu ska jag nana det är jobb imorgon som gäller , igen.



Vårt super fina hotell jag bokade , Crystal Plaza Hotell :)

göteborrrrg

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-08-05 22:23:42 0 KOMMENTARER

Underbara två lediga dagar har det varit men imorgon blir det jobb igen. Hade helst sluppit men kvällarna brukar oftast vara ganska bra. I tisdags var jag ute och åt lunch och tog en glass vid bryggan med en jätte trevlig tjej från jobbet. Efter det var jag på mitt snabb jobb och på kvällen gick jag och älsking ut och åt romantisk middag haha det var så mysigt. Förätt , middag och efterrätt och lite drinkar det är inte fel det. Hyrde film och köpte massa gott så den dagen var verkligen underbar. Idag har jag , Sanna , Johanna och Paulina varit i kära Göteborg och shoppat loss verkligen. Kom hem med löshår , svart kavaj , nya skor , massa underkäder , smycken , sminkväska , skärp och massa annat onödigt men som jag var tvungen att köpa haha. Fick handlat upp lite födelsedagspengar på kuppen så det är inte fel. Men visar dock inte shoppingen idag för kroppen är död efter denna långa dag. Och jag längtar till lördag men jag längtar dock inte till matlagningen men jag får ju hjälp ;) Sov gott peps.

systemet nästa

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-08-02 21:28:57 5 KOMMENTARER

Det är bara en dag kvar av tonårslivet för imorgon fyller jag 20 och blir därmed vuxen haha fast egentligen inte. Ni anar inte hur underbart det ska bli att gå in på bolaget själv och handla och inte hela tiden be föräldrarna , Sebbe eller kompisarna så nu får alla mina små plutt vänner be mig istället haha. Dock ska jag jobba imorgon och ska bjuda mina kära arbetskollegor på glasstårta haha och sen efter det jobbet ska jag till mitt andra jobb så det blir inget firande på en måndag direkt. Men till helgen då blir det partaj får inte glömma onsdagen då jag och älskling ska fira lite själva. Nu är det bara några timmar kvar :)

sexy bitch - jag vill ha lördag!!!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-08-02 17:47:51 0 KOMMENTARER

längtar efter vår prinsessa ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-08-01 22:56:38 1 KOMMENTARER

Jag har dödstråkigt och är samtidigt döds trött. Ska strax sova för ögonen svider efter en lång arbetsdag. Om några timmar blir det en ny dag på jobbet. Åh suck men sen är helgen över och jag går bara till 14.00 på min födelsedag på måndag det kallar jag lyx. Har tänkt på en sak , gud vad folk festar. Jag älskar att festa missförstå mig inte men jag festar inte om vi är ett gäng bondlurkar och inte har planerat något särskilt utan bara drar ut och ugglar med lite folk som annars är skit tråkiga. Nej tack förstår inte hur folk kan kalla det festa ens ? När jag festar vill jag klä upp mig och vara taggad till max. Usch folk har blivit så luffiga nu för tiden , inte alla men många. Folk får nästan panik för att det är fredag och dom inte hunnit dricka en öl. Men jag kan lova planerar man ett litet tag i förväg så blir det mycket roligare för då hamnar man inte i bonnhållan på en tråkig hemmafest som man inte annars hade gått på men man måste desperat gå på den nu för att man har druckit lite. Äh vad vet jag jag är iallafall trött på många i min omgivning. Alla är så tråkiga. Hoppas att jag den dagen jag börjar högskolan är långt ifrån Trollhättan så man kan starta ett riktigt liv snart :-) Nu ska jag sova , natti natti.




lite saker som ska inhandlas till lilla Alice :)

1 augusti

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-08-01 11:41:58 0 KOMMENTARER

God morgon nu är jag hemma på min rast. Har jobbat morgonpasset och ska tillbaka och göra kvällspasset också. Men först ska jag ta en liten powernap för somnade inte förrens efter fyra inatt! Oj så lite sömn så ögonen riktigt svider nu så om min mobil tjuter så kommer jag koka av ilska så stör mig ej nu tack :) Åh vill ut och partaja känner det riktigt i ryggmärgen hur party sugen jag är. Men det beror nog mest på att jag bränt en ny skiva till bilen med bara party låtar haha.