Hugger tillbaka ... punkt punkt

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-07-28 03:04:36 0 KOMMENTARER

Jag och drinkar Elin sitter här hos mig och sjunger till Just Dance men vi kan inte texten så vi sjunger olika texter haha humor på det blondie. Vi satt nyss och kolla på massa avsnitt av Paranormal State eller aa mest Elin som älskar sånt men iallfall för att komma till saken så skulle en man få bort dom onda demonerna så han spreja vig vatten ur en parfym flaska haha ja en parfym flaska och demonen skrek '' sluta spreja för fan'' och man hörde det verkligen hahah sjukt kul var det iallfall , hmm måste nog sätta in ett klipp av det så ni förstår. Måste tillägga att jag och Elin har tagit två groggar och vi är redan lite på örat haha pinsamt as hell men det är bara för vi är så trötta och har inte druckit alkohol på ett bra tag.
Klapp på axeln Elin :) hahahahaha men snart är det dags för sängen för vi ska åka en sväng till vårat kära Göteborg och handla och fixa pass äntligen ska bli så härligt haha och kameran hänger självklart med :) Jag måste bara tillägga att jag är ledig imorgon!

Göteborg.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-07-26 16:03:19 0 KOMMENTARER

Igår vaknade jag tidigt väldigt tidigt körde Elin och Claudio till Göteborg för dom skulle på ''dejt'' haha nee då men dom skulle iallfall spendera en hel dag på Liseberg vi kom lite vilse och va på väg mot Malmö och Oslo där ett tag haha men Cladde bara skratta och Elin sucka. Sen var det att köra det snabbaste man kunde hemåt för det va dags att jobba usch jobbade kväll men jag hann allt med en snabb shopping och frulle från EH :) gott det gjorde min dag haha. Slutade nio och åkte direkt hem och sen åkte jag åter igen till Gbg för att hämta tokstollarna som hade gjort av med så mycket pengar !!! Galna va dom haha men dom hade haft det jäkligt kul dom fnittrade och log hela vägen hem :) 
Om någon minut ska jag börja cykla jaa jag ska CYKLA tillbaka till jobbet har jobbat hela morgonen men haft en kort rast så nu är det dags att pallra arslet dit igen och göra en till kväll. Pappa tog bilen också till stugan , åååh! Hoppas dom kommer ikväll fast njaa den behövs ju inte förrens imorgon för efter jobbet blir det nog en drink eller två ute på någon krog eller uteservering ska bli så mysigt :) Ge mig klockan åtta nu tack ...



frulle



Vad ska man ha på sig ikväll ?

Way out west

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-07-24 22:58:05 0 KOMMENTARER

Elin och jag disskuterar just nu om vi kanske ska gå på Way Out West i Göteborg i augusti det skulle va riktigt kul faktist men såg att lördags biljetterna redan va slutsålda redan!?!? Fast det är ju inte många dagar kvar dit så vi får va snabba isåfall men vi får kolla på det måste kolla med jobb och allt fyy va tråkigt men det löser sig säkert och Elin kan ju fixa billigare billjeter så ;) Nee ska väl ta och lägga mig strax ska upp tidigt och köra till Gbg och sen åka och jobba fast helgen är inte förstörd för det.

Pappa var är du med bilen jag är orolig sov inte borta den här natten tack !


Öran

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-07-24 17:26:33 2 KOMMENTARER

Jag och Elin åkte ut och bada idag det va sjukt varmt i vattnet och vi hade inte en enda tråkig sekund haha men det har vi ju aldrig så.
Jag blev en badkruka i slutet det måste jag erkänna men Elin var en fegis i början som inte ville doppa sig mohaha nördar vi är men vi hade det riktigt mysigt vi köpte med oss en massa gott och skvallertidningar.
Mys torsdag har vi idag och senare ikväll ska vi göra lite ugnspannkakor hos mig för jag är ju ensam idag :)

 
 


Nice boobs Elin mohaha ;)

Kvällen som va

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-07-24 17:19:54 0 KOMMENTARER

Bilderna från igår ...

    

Löning

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-07-24 12:02:54 2 KOMMENTARER

Japp löningen har kommit in på kontot och jag är ganska lycklig jag ska iväg och fixa mitt pass på måndag för nästa månad åker jag och Elin utomlands härligt värre :D Nee får väl börja dagen med att betala mina räkningar och sen åka ut och bada tror jag om jag får med mig mörten förstås men det vill hon nog i den här värmen.

 

Frågan är vart vi ska åka ?

Torsdag

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-07-24 10:36:28 0 KOMMENTARER

Min rubrik blev först onsdag haha hur snurrig kan man va. Idag borde jag va bakis men som tur är jag inte det chefen ville att jag skulle komma in och jobba idag men jag tacka nej den här gången för det är så länge sen jag va ledig men imorgon är det dags igen och hela helgen ut , suck. Och jag väntar faktist på min lönespecifikation ! Vart är den ?
Har dom tappar bort mina pengar ? AAh jag måste betala mina räkningar senast på fredag så det är bäst att dom ligger inne på mitt konto då haha.
Jag fyller år nästa vecka wihooo men vad ska man göra ? Jag kommer va ganska slut efter jobbet men något måste man hitta på äta och dricka lite gott iallafall :)
Just nu sitter jag och kikar på alla höst kläder men hittar inget riktigt snyggt bara jeans som jag aldrig går i men jag blir väl illa tvungen att klicka hem något iallafall bara för att jag måste ha något nytt haha sån är jag.
Det är dags att börja äta frulle med familjen innan dom åker bort för dagen gud vad skönt det ska bli att va hemma själv en stund kanske bjuder hem Elin på mat ? :) Synd att jag inte har någon bil idag det hade varit perfekt badväder.

Kubb

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-07-23 18:49:54 1 KOMMENTARER

Hinner inte skriva för nu ska jag ta en öl och spela kubb med ett roligt gäng :)
Återkommer med bilder. Det är så jävla skönt att va ledig !!!

Fallens dagar

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-07-21 22:24:01 0 KOMMENTARER

I helgen har man varit ute på fallens och åkt en massa karusell haha. Fredagen började med att jag och Elin drinka lite hade ju ledigt så det kändes passande haha det va en kul kväll och vi slapp regnet. Lördagen jobbade jag delad tur pappa körde mig på morgonen som tur var för annars hade jag fått cykla med den ''lilla''  baksmällan för bilen var inget att tala om eftersom älskling och jag kom i säng vid tre ungefär så det blev bara tre timmars sömn och dagen blev plågsamt jobbig jag hade inte kul för kroppen och huvudet hängde inte riktigt med plus att värdet förstörde väldigt mycket!
Söndagen jobbade jag också så det blev ytterligare bara tre-fyra timmars sömn den natten men som tur slutade jag tidigt och på kvällen kändes det ganska bra igen.
Mys söndag blev det med mina päron , älsklingen och kompisarna :)
Jag och min kära daddy åkte karusell minst sex gånger haha han är helt sjuk när det gäller sånt han blir som ett litet barn han sitter och dregglar över den och bara väntar på att få åka igen men tyvärr fick vi inte åka en sista gång.
Daddy blev väldigt besviken stackarn men dom ska åka till Liseberg i helgen så då får han åka hur mycket han vill haha undrar om mamma får hem han igen ?

i!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-07-14 23:13:14 0 KOMMENTARER

Stressigt som bara den har den här sommaren varit det är bara jobb jobb jobb och jobb som gäller och inget kul alls.
Och när man äntligen är ledig tar man sig an ännu mer jobb så imorgon blir det att jobba.
Idag skulle jag egentligen njuta av min ledighet med min älskling men det gick ju som det gick ( precis som jag trodde redan i början ) så nu går jag och lägger min ensam för att gå upp halv sex ännu en dag! Jahopp :) 

Några ynka dagar kvar till Fallens äntligen något roligt!
20 dagar kvar till min födelsedag , inget speciellt egentligen.
4 veckor gjorda på jobbet återstår bara 4 veckor till ...











tiden bara flyger iväg.

!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-07-12 18:35:22 0 KOMMENTARER

Igår jobbade jag som vanligt det är ju allt man gör nu för tiden fast idag är jag ledig TACK för det men imorgon är det dags igen usch jag orkar inte fast så känns det inte när man är på jobbet som tur är. Men iallafall igår va vi hemma hos Sandra som har fått en egen lägenhet som var jätte mysig så där satt vi och drack några öl , skrattade som aldrig förr för Elin gav oss en väldigt speciell uppvisning hahah skrattar så fort jag tänker på det vi fick ju knappt luft igår så som vi skatta men till slut tog det roliga slut och alla drog sig hemåt förutom jag och Elin som CYKLADE ner till stan och drack upp resten av ölen och det känns idag fy vad jag har mått illa men nu börjar det gå bort.
Pappa ge mig bilen nu jag har tråkigt ! :)

   
 
  
  

Fisk någon ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-07-10 17:02:42 1 KOMMENTARER

I förrgår när jag och Elin hade varit och ätit åkte vi en sväng till Sara vi upptäckte då en fisk ja en FISK på bilrutan haha helt sjukt den bara låg där och Elin blev förstås överförtjust. Någon kvart senare skriker Sara som en galning och flyger ut ur bilen , det va en spindel uppe i taket jag skrek och flög ur bilen lika snabbt och folket runt omkring trodde att någon hade dött eller något och fråga om vi behövde hjälp men som tur tog räddaren
 i NÖRDEN Elin (nöden) bort den. 
Jaja haha ku hade vi det märkte också att Sara är lika död som mig efter dom här skit schemarna vi har. Man bränner ut sig rejält men nu börjar jag vänja mig så det känns inte lika mycket och plus i kanten är också att jag stormtrivs på jobbet och vill inte börja skolan mer jag visste att det skulle bli så för att jag är en velapa.
Nu ska jag snart ta och ringa ut lite folk men först storhandla med mammi och just det ska hämta ut ett paket med massa klänningar som har kommit skit snabbt jag beställde dom faktist i måndags :)

förstörd dag

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-07-08 16:58:02 0 KOMMENTARER

Hur börja min dag? Det ringde klockan sju på morgonen och det va min chef på stavregården som sa att dom saknade mig , vadå saknade mig tänkte jag ja är ju ledig hela veckan. Haha nee det var jag inte jag jobbar hela veckan så det var bara att slänga på sig kläder och åka iväg så kom dit en timma försent helt nyvaken och förstörd så hela dagen har bara gått skit men men det är bara bita ihop och göra sitt jobb , det blir ju mer pengar :D
Nu ska jag kila iväg till donken och gotta mig med världens sjukling
som säkert kommer smitta mig.
 Elin , du får sitta bak i bilen !

besök

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-07-07 20:49:38 0 KOMMENTARER

Idag hade vi besök av mina kusiner som hade växt till sig och blivit två fina pojkar. Lilla Anthony och Jerry kommer bli två hjärtekrossare ;D Storebror kom över också med valpen Rocky som va väldigt rädd i början haha så söt.
Nee har inget mer roligt att skriva har jobbat och latat mig hela dagen bara. Tog tyvärr inget kort på Jerry , attans otur.





spyan

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-07-05 23:02:50 0 KOMMENTARER

Jaha kom hem för en stund sen från jobbet har jobbat från sju imorse till nio ikväll en sjukt seg dag har det varit.
Åkte hem på min rast och åt grillmat med min family och åt glass med jordgubbar till efterrätt haha det fick mig att tro att sommaren va här men hepp nu regnar det! Det har varit en lång och slitsam dag , mycket på jobbet och varmt som attans svetten har runnit på pannan hela dagen och jag har fått springa med en vattenflaska hela tiden som bara har varit i vägen , och avslutade kvällen på jobbet med att få lite spya på mig. PERFEKT kära vänner :)
Äh nu ska jag sluta va sån och fortsätta äta mina ostbågar för strax är det dags att sova igen för om några timmar väntar det mer jobb ... tur att jag har bilen i helgen! Tack pappa :)

Öran

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-07-04 23:54:05 1 KOMMENTARER

Bilderna från vårat kvällsdopp jag måste säga att vattnet var iskallt! Brrr det blev ett snabbt dopp och sen var det mest lek som gällde haha va barnsligt men mysigt hade vi det :) 
Nu ska jag sova för imorgon ska jag jobba. Någon som är avis ? SUCK !   

          
 


Badväder

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-07-04 16:40:19 0 KOMMENTARER

Aj aj aj aj min rygg , idag är bara en klagodag jag har så jävla ont i ryggen!
 Fick bära en massa bord till mammi imorse det va inte bra förstörde den ännu mer och imorgon ska jag jobba! Hur ska detta gå , illa illa. Jaja nu ska jag sluta klaga och köra pappa till city och sen ta bilen och åka och bada det ska bli så skönt :)

God morgon

Kategori: Allmänt Publicerat: 2008-07-01 10:56:48 0 KOMMENTARER

Idag är det den 1 juli redan !!! Tiden bara flyger iväg och det blir bara kallare och kallare ute jag vill ju ha sommar väder när jag har ledigt . Iallfall så är man uppe i ganska god tid ska strax köra mamma och mormor och sen iväg för att fixa med bilen , snacka om att min pappa utnyttjar mig nu haha kan skickar iväg mig på massa tråkiga ärenden som han ska göra egentligen.  På tal om mormor så fick ja ett sött kort och lite pengar som ett grattis :)
Nu ska jag iväg och sen ska jag ringa och väcka Elin efter hon är alltid på hugget haha .  

Visst är det tråkigt utan kort ? Får bli bättre på det där ...