har aldrig varit så trött i hela mitt liv ....

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-30 14:50:12 1 KOMMENTARER

Jobbigaste natten i världshistorien jag har vart uppe sen klockan 14.00 i söndags men nu är jag hemma och ska sova i en vecka! Stackars lilla mamma :( Varför händer det alltid saker alltid alltid alltid ?! Vi hörs när jag vaknat till liv igen.



Earth hour

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-29 18:31:51 2 KOMMENTARER

Så här såg det ut under earth hour i Paris igår kväll.



bild från aftonbladet.se

T.I

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-29 18:13:54 1 KOMMENTARER

T.I har blivit dömd för vapenbrott och kommer åka in i ett år och en dag. Tråkigt nu har man ingen att kolla på i tv :( men självklart är det mest synd om barnen.


asos

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-29 15:52:28 0 KOMMENTARER

Guten eftermiddag haha idag har vi förlorat en timma men det är bara skönt så att den här tråkiga helgen tar slut någongång. MEN jag har historia prov imorgon och jag har haft hela helgen på mig att läsa på det men det har jag inte gjort jag klarar inte av att läsa till ett prov jag kan inte riktigt koncentrera mig men idag måste jag börja med det , tyvärr. Allt jag kan tänka på är skor och klänningar haha dom senaste blogginläggen har till och med bara handlat om det. Dessa skor under är från Asos.com och jag är kär jag vill ha dom eller iallafall liknande i någon ljusare grå färg. Jaja plugga och familjemiddag nu :)

Jeansjacka ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-28 13:52:57 1 KOMMENTARER

Lördags morgon eller njaa det var det för några timmar sen. Älsklingen åkte hem tidigt och spydde! Whats up with that ? Vi som skulle på bio idag :( buhuu men stackarn måste vila. Då kanske man ska ta tag i pluggandet idag då? Åh vilken deprimerande men ändå skön helg haha. Sitter inne på hemsidor och vill klicka hem precis allt jag ser men jag försöker hålla fingrarna i styr men självklart hittade jag dessa underbara klackar som är på bilden nedan men det jag egentligen är ute efter är en ljus jeans jacka men jag hittar ingen :(

love nelly

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-28 00:33:28 1 KOMMENTARER



Jag är kär i denna fina GULA klänning. Har nog aldrig haft gult på mig förut men denna är så fin. Jag vill ha den nu på en gång och sol förstås men jag får inte klicka hem den :( Får se får se. Ville också önska människorna som ska göra höskoleprovet imorgon ett stort jävla lycka till haha var inte nervösa ni kommer klara det galant och ni vet vilka jag syftar på :) På hösten kanske det blir min tur ja eller kanske inte vi får se med den saken med men man kan alltid försöka.

H&M

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-27 21:54:36 0 KOMMENTARER

Fredag idag men jag är dock hemma och ligger och kollar på lets dance i mjukis kläder haha det är underbart kan jag lova. Har haft huvudvärk hela dagen och den vägrar släppa , mina planer för dagen var inte stora som tur var utan jag hade planerat på att plugga. Yes ni hörde rätt plugga på en fredag! Tänkte att jag skulle få gjort alla mina uppgifter som skulle vart inne för ett tag sen så jag slipper det på lovet och pluggat till historia provet som vi har på måndag men det har jag ju självklart inte gjort utan det enda jag har gjort är lite projektarbete men det är skönt att lite av det är gjort men jag måste verkligen läsa några sidor i historian och göra iallafall en rehab/hab uppgift men jag orkar inte för jag är helt slut min energi är borta men jaja då piggar nätshopping upp det hela , wihoo inte bra för min hög med räkningar men man lever bara en gång haha vilken dålig ursäkt. Hittade en söt blå kjol från H&M men jag beställde en vit och lite annat men också ett par gladiator sandaler med nitar på från La Redoute. Jag är nöjd men inte min plånbok men det löser sig alltid :)



visst är den väldigt enkel men så himla söt

kaos

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-26 20:23:34 5 KOMMENTARER

Igår var jag hos frissan hela morgonen och skulle färga över mitt blonda ruffs haha och fan va fult det blev ! Åh riktigt missnöjd blev jag för det var rött och helt konstigt. Det är klart jag får vara beredd att det kan bli konstiga färgskiftningar eftersom håret var så ljust men det var bara blää. Tonade en jätte mörk färg över så jag iallafall fick brunt hår men nu skiftar det också i konstiga färger men bättre än det röda , ska tillbaka om några veckor och lägga i en brun toning igen eftersom efter några tvättar så kommer det blonda lysa igenom och det kommer se fläckigt ut men förhoppningsvis är mitt hår choklad brunt och jämt till studenten haha. Jag är iallafall inte blond längre jippi :) Var med älsklingen i Göteborg efter och han var snäll och betalade mitt hår , tack fina du. Idag är det '' vip '' kväll på gina tricot och självklart blev vi några tjejer i klassen sugna på att kolla in rean så vi bestämde oss för att fika på e house innan och självklart tog jag med mig min blonda vän Elin också haha men suck vilken besvikelse jag kom hem med en jätte söt sommar klänning men dock två storlekar för stor men som tur är så kan jag sy men besviken som sagt. Nu ska jag plugga samhäll :(



Sneak peak på den söta klänningen ..

Beckas b-day

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-24 15:25:01 2 KOMMENTARER

Kort dag i skolan vi hade naturkunskaps prov som gick skit rent ut sagt men hoppas alla mina uppgifter jag har gjort räddar mig men det tror jag allt har ju varit ganska duktig på dessa lektioner. Var även och fikade för att Becka fyller år , wohoo ett stort GRATTIS till henne som har blivit en big big girl idag :) Detta ska även firas på påsklovet då blir det röj kan jag lova haha och Becka ska supas ner under barbordet. Imorgon är det löning men inget att hurra för tyvärr men på fredag kommer min andra lön då kan jag shoppa imorgon ska jag och älsklingen iallafall iväg till Göteborg jag ska fixa mitt hår. Äntligen må jag säga hatar detta blonda ruffs och kolla in utväxten HAHA ja så är det när man är fejk blond men inte länge till och jag kan inte längta mer men dock behöver jag sola för jag kommer se så blek ut men det fixar jag. Ååh tiden går så segt eller nej älsklingen är seg vad gör han egentligen ? Plattar håret och sminkar sig eller ?

Earth hour

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-23 09:55:15 1 KOMMENTARER

Lördagen den 28 mars klockan 20.30 är det meningen att alla städer ska släcka ner ljuset för klimatets skull. Men på nyheterna som jag dessutom vaknar till där säger dom att Trollhättan inte kommer vara med på detta. Miljöstaden Trollhättan ska inte vara med! Varför ? Jo för att människorna har blivit så dåligt informerade om det här och det är deras orsak. Herregud människor det går ju på tvn hela tiden och det är inte världens största stad att gå ut och informera i direkt. Usch vilken besvikelse men jag hoppas människorna i den här staden gör det iallafall. Det är redan 81 länder , 1858 städer som har anmält sig men vi är ju tyvärr inte inräknade där. Miljöstaden trollhättan ... pffff. Kom ihåg nu!

Gossip girl ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-22 19:52:39 1 KOMMENTARER

  

Det regnar ute! Oh no inte igen ... Trodde vi gick mot ljusare och varmare tider men hepp lurad igen :( Buhuu ge mig sommar och sol nu eller iallafall en varm varm varm och solig vår om ungefär hmm .. en halv dag ? Nu förväntar jag mig en solig måndag morgon. Kanske ska ta och plugga till naturkunskapen nu , bläää.

Grönan

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-22 16:27:41 0 KOMMENTARER

Söndagar är alltid tråkiga but why ? Bara för att man vet om att imorgon är det måndag igen och man inte kan göra så mycket en dag som denna eller vadå ? Jaja skit samma nu sitter jag här och väntar på att daddy ska komma med pizza är så hungrig! Älsklingen min åkte för några timmar sen men innan han åkte låg vi och pratade om i sommras när vi var i liseberg och han lämnade mig i kön till ''gungan''. Jag visade upp mitt åkband och vips så var jag innanför grindarna och skulle sätta mig i karusellen men jag ser ingen Sebbe bakom mig , nej han hade smitit från kön för att han var så rädd hahaha jag fick mig ett gott skratt. Men i år har han lovat att han ska åka alltihopa utan bli blöt i byxan :D Det har ju kommit en ny karusell på gröna lund som jag bara måste åka och självklart ska jag få med mig älsklingen också på denna men det är annan sak om jag lyckas eller inte :)



sol , vind och vatten ... eller njaa inte riktigt va

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-17 22:16:49 5 KOMMENTARER

Super fin dag har det varit och jag är trött som ett as! Haha fin mening va. Skola hela dagen dock var vi på föreläsning på näl några timmar. Det var väldigt segt och till och med läraren nickade till någon gång här och där men intressant bara dom hade tagit det tidigare på dagen kanske ? På lunchen följde Becka , Kim och Laki med till work och där gick det ganska snabbt som tur var för vi hade bråttom.
Efter skolan hämtade jag mamma från jobbet för ibland får man vara snäll. Sanna stod och väntade på min parkering och vi gick in till mig och jag fick städat min garderob för en gångsskull och nu har jag en sko hylla , yeeey. Ut i det fina vädret men dock hade det blivit lite kallare och mörkare men det stoppade inte oss. Vi mötte Elin och vandrade sedan ner till kiosken och köpte glass och pratade i timmar tills fötterna nästan blev till is.  Vandrade hem där alla mina program väntade på mig haha så nu ligger jag här i sängen och är så trött. Skulle pluggat idag också men har inte hunnit så det blir hela dagen imorgon. Nu ska jag ur datorn och somna till tvn och ett glas oboy :) Natti natti.



Skit ful min på den här bilden haha därför den är täckt men jag bara älskar mitt hår och längden på luggen ... suck varför förstör man alltid håret ? Jag är som sagt aldrig nöjd och nästa vecka blir jag efterlängtad brunett igen :)

Jofre ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-15 20:25:28 4 KOMMENTARER

Om ni har kollat på den rätte för Rosing vet ni att det finns en ex '' modell ''  med vid namn Jofre. Han är lite speciell och lite schizo så där men det är ju bara roligt att kolla på. Men för att komma till saken så är han med i svenska wipeout också. Försöker han bli svensk kändis eller vad är det frågan om ? Tycker mest denna 44-åriga man skämmer ut sig totalt i tv. Förstår om man vill bli känd och synas i tv alla har väl sånna drömmar men borde han egentligen inte fokusera på något annat vid den åldern ...Vad ska han vara med i nästa gång ? Melodifestivalen ?




flower print

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-15 19:01:28 0 KOMMENTARER

Helgen är redan slut och jag kommer knappt ihåg vad jag har gjort haha. Har iallafall haft två alkohol fria helger och det känns skönt som bara den. Kanske håller mig en helg till för helgen efter det är det ju Beckas stora dag då blir det partaj i Göteborg. Krogdebut för lilltjejen haha det kommer nog bli super :D Men idag är det tråk söndag och jag pluggar. Japp det var faktist på tiden är snart klar med mitt första (!) arbete bara haha det går segt men jag gör det iallafall. Ska ha gjort tre olika uppgifter idag har jag bestämt men först gossip girl och smulpaj :)



sommar och sol tänker jag när jag ser denna underbara :)

fransar ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-13 15:00:21 0 KOMMENTARER


På nästan varje modeblogg ser man dom så kallade frans skorna. Men jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om dom. Dessa svarta från forever.21 är ju faktist inte så pjåkiga men vad fasiken ska man ha till ? Haha nee snygga på andras fötter men inte mina egna tror jag. Men håller med om att dom nog blir stora till våren. Nu är det dags för duschen för mig eller ska man kanske sola ? Hmm

HERREGUD!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-12 14:49:42 2 KOMMENTARER

Har engelska just nu men det luktar bränt och lärarna springer runt som yra höns för dom tycker också det luktar så jag är inte galen men jag är galen som sitter kvar. Kim säger att det är normalt och att det luktar alltid så i Sjuntorp.
En bonne med andra ord ...

Update: Åsa tog reda på vart det kom ifrån och det var tyvärr inte skolan , ingen action idag heller ...suck.

Sexy.se

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-12 09:58:40 2 KOMMENTARER



Nu sitter man här i skolan och är ganska trött. Hade världens mardröm där min mamma hade dött så jag vaknade halv sju imorse av att jag grät och var helt blöt runt ögonen men som tur var det inte sant haha :) Trodde verkligen också att det var varmt ute idag men hepp det va frost på bilrutan , tråkigt. Så det fick bli mys kläderna idag men vad ska man ha i sommar ? Då kommer jag satsa på denna rosa outfit förstås haha men nu är det svenska lektionen som kallar. Lång dag idag ... puuh.

en funderare

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-10 23:20:47 1 KOMMENTARER

Kikar runt efter gladiator sandaler med nitar på men hittar inga med hög skaft det kanske helt enkelt inte finns eller så är det bara jag som är trög haha.
Hade ju gärna haft ett par skyhöga gladator heels med nitar på , ååh va snyggt men först letandet efter ett par platta jag kan strossa runt i den sista tiden i skolan. Bekvämt och snyggt men självklart också heels mina kära vänner.


För '' sandal '' aktiga  ? 

sandaler

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-10 18:02:51 3 KOMMENTARER


Dessa bruna sandaler från Ellos beställde jag. Älskar att dom har hög skaft men dock kommer dom inte på ett bra tag .. Och med det menar jag 25 maj , japp japp väldigt lång tid men det gör inget måste hitta ett par svarta med nitar på det hade varit snyggt men vart finns dessa skönheter ? :)

I wish ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-10 17:33:13 0 KOMMENTARER

Idag har vi studiedag jippi men kul är det inte för man blir bara seg tycker jag. Måste verkligen plugga en massa idag men jag har inte ens kommit ur nattkläderna. Men lagom till frukost damp det ner ett paket och det var mina vita (!?) shorts som jag nyligen beställt . Har alltid kört på svarta och jeans shorts på sommaren men i år får det bli vita också och dom var faktist ganska snygg på med ett par bruna ben och höga klackar. Men ute är det grått och trist , goosh.

Söndagen är räddad

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-08 22:46:01 1 KOMMENTARER

Wohoo det har ju börjat en massa bra program på söndagar som Gossip girl , wipeout , Sanningens ögonblick , En callgirls dagbok och Skins. Alla dessa program är superbra speciellt den sista som är en brittisk dramaserie som jag har följt när jag har kommit ihåg den haha för annars har älsklingen alltid sovit hos mig på söndagarna men inte idag han ville inte va med mig :( buhuu. Haha nej då men båda har VÄLDIGT mycket plugg och det går inte att koncentrera sig speciellt inte jag för jag vill bara att han ska mysa med mig haha. Åh borde kanske egentligen plugga men alla dessa program gör mig okoncentrerad. Btw var tvungen att handla lite sommar toppar men dom får ni se sen när dom kommit och imorgon måste jag hitta ett par gladiator sandaler men vet inte vilket som är snyggast bruna eller svarta ?



dom första svarta på bilden är så snygga men nu var det sandaler som gällde

könsstympning av kvinnor !!!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-07 10:59:04 0 KOMMENTARER

Det är helt jävla sjukt jag sitter och kollar på Tyra Banks show där en tidigare top model deltagare är med , Fatima.
Hon är från Afrika och blev omskärd när hon var sju tror jag ? För att hon inte skulle kunna ha sex! HERREGUD! Jag vill bara sätta fingrarna i halsen och spy just nu. Dom tog alltså bort delar av hennes könsorgan som klitoris , inre och yttre blygdläppar. Och att sedan skylla på att det är så i deras kultur det är bara så FEL så det inte är sant. Man blir bara så ledsen när man hört sånt :(

Fredags mys

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-06 23:33:57 1 KOMMENTARER



Idag hade vi det mysigt. Jag åkte upp till Johanna med Elin och vi lagade tacos och hade pratstunder det var allt för länge sen och Paulina var även med en stund. Hur mysigt som helst och gött att bara ta det lugnt en fredag kväll.
Kolla klockan! Jag är hemma innan tolv men här hemma är det full rulle. Päronen partar loss med grannarna haha det är ombytta roller.

Nu drar jag ... eller snart iallafall

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-06 18:03:07 3 KOMMENTARER



Hade inget roligt att ta kort på så det fick bli min fruktsallad jag gjorde idag efter skolan , gott gott men nu blir det ännu godare för nu ska jag strax åxa till Edet och laga tacos med Elin och Johanna men först ska jag bränna en skiva till bilen och byta kläder kan ju inte ha hängsle kjol nu på mig när det är så ruggigt ute. Vad händer mer ikväll ? Det återstår att se mina kära vänner och läsare ;)

Gissa vem ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-06 14:19:36 0 KOMMENTARER


We live and we learn to take one step at a time
There´s no need to rush

Nytt i garderoben

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-04 23:18:53 3 KOMMENTARER


Favoriten i garderoben är denna just nu fick hem den i förrgår och jag älskar den.
Om det hade varit sol och värme hade jag invigt den till någon party helg kanske men hepp det är slask ute.
 Lovley eller hur ? Hatar detta vädret jag har inget ta på mig!

Student 09

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-04 21:43:15 2 KOMMENTARER

Har ju glömt att visa mina studentmössa jag fick hmm ... förra veckan tror jag ? Haha jag är så seg med allt. Den har rosa detaljer men det kanske inte syns på bilden men det är iallafall jätte söt och jag har hittat den perfekta vita student klänningen med men den får jag beställa nästa vecka så håll tummarna för att den inte är slut för jag vill verkligen ha den och då menar jag verkligen ha den :)

Killer heels

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-03-04 20:24:53 3 KOMMENTARER

Åh ge mig dessa par skor nu på en gång.
 Gladiator heels men finns dock inte i min storlek tummen ner för det :(