Dresscode : BLACK

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-30 23:51:56 1 KOMMENTARER



Jag är trötter men jag kan inte sova för jag har ett rastlöst ben som vägrar sova. Eller vad heter det egentligen ? Usch det är jobbigt jag fick det i slutet av sommaren och vissa kvällar är rent ut sagt skit jobbiga. Det kryper i benet hela tiden och mina händer är likadana ikväll , wtf?! Sitter och kikar på en massa fina kläder jag vill beställa och jag hitta bland annat dessa tre svarta olika klännigar som jag måste ha. Jag har kommit in i en period där jag bara vill ha en svart tajt liten klänning och ett par snygga heels i någon tokig färg och likadant med ett par färg glada örhängen så jag måste nog klicka hem dessa och ett par ljusa jeans short , två sommar klänningar och en sommar topp haha ja jag vet jag är tidig men jag hatar att handla koftor och jeans! Blöö jeans är värst av allt för det är tråkigt och grymt fult ...japp!

Eddie blev kvar!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-30 22:54:55 2 KOMMENTARER

Va! Vad hände ? Erika är ju svin grym på att sjunga. Eddie är också bra men inte svin grym han är mer ögongodiset i idol. Jag trodde faktist Rahib skulle åka ur för han är så stel och nervös på scen man måste ha allt om man ska bli en superstar , man måste hela tiden ge järnet men jaja jag hejar iallafall på Erik. Han kommer vinna skiten för han är GRYM GRYM!

Mi lajki

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-30 22:50:45 0 KOMMENTARER



snälla tomten ? 1299 :-

Halloween

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-30 13:10:50 1 KOMMENTARER

God dagens =) dagen började med att jag fick tjata och putta på Sebbe tills han äntligen gick upp. Han är så morgontrött ibland medans jag är tvärtom och vill gå upp så fort jag har öppnat mina ögon. Vi åt frulle på cafe Gillet. Mums jag åt våfflor som vanligt när jag är där och äter hihi det är verkligen Trollhättans bästa fik tycker jag. Mysigt och charmigt som tusan och hur mycket som helst av välja på , det gillar vi. Vi var till och med inne i Sitt i City och kolla på soffor haha! Man måste börja planera i tid för det kommer blir så jäkla mycket pengar man lägger på möbler och allt annat smått som kostar mycket men enligt Sebbe så räcker det med en soffa och 50 tums tv. NEJ NEJ NEJ killar har inga hjärnor! Jaja jag är iallafall jätte seg nu och skulle vilja lägga mig en stund men det kan jag inte för jag måste börja göra mig iordning ska jobba kvällen idag och träffa Johanna efter om man inte är helt död så vi hörs imorgon peeps!



Sophie Monk

No Buddys ;(

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-29 13:14:13 0 KOMMENTARER

Guten tag idag är det torsdag och snart är det helg och det innebär IKEA för mig haha jag fattar inte att jag längtar efter IKEA så mycket. Alla längtar väl efter att festa och klä ut sig men jag har blivit en torrboll. Dels på grund av att man har vänner som är lika torra och för besatta av sina boyfriends (livet kretsar runt dom tydligen) hahaha så ja jag har börjat jobba mycket istället och det känns prima. Dom har ringt mig fem gånger nu den här veckan det är hur bra som helst så imorgon ska jag jobba lång kväll och kanske träffa Johanna om hon fortfarande vill så att säga för egentligen skulle vi åkt till gbg och ätit som förr (: Hade ju planerat att bowla med familjen på dagen också eftersom lillbrorsan har höstlov och ätit ute men det får dom göra utan mig då för jag tackar inte nej till jobb eller jag erkänner jag tacka nej när dom ringde vid 07.00 imorse och ville att man skulle komma och jobba. NEJ TACK jag hade redan jobbat kväll och var hur trött som helst. Det känns bra det här med jobb fronten för igår fick jag veta att det antagligen blir hur mycket jobb som helst för oss som har jobbat timmar ett tag så tummen upp för det! Nu ska jag ta en välbehövlig dusch och mysa med Alice.

A big fat no no ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-28 22:39:06 0 KOMMENTARER

Oj oj vilken dag det har varit eller egentligen inte men jag är helt slut. Började med att jag följde med Sanna till frissan tidigt på morgonkvisten. Hennes färg och frisyr blev så fint gaah blev så sugen att lägga i slingor själv fast dock inte lika ljusa hihi men det blev iallafall riktigt bra och jag älskar den frisören för vi går ju till samma (: Satt där nästan tre timmar så då var vi rätt hungriga efter och Sanna övertala mig att vi skulle köpa med oss mat från MAX. Eller rättare sagt kyklingsallad och euuuw nej nej inte god! Jag gillar inte MAX! Eller någon hamburgare är väl god men neeesh jag gillar donken eller jag ÄLSKAR donken. Vi åkte hem till mig och åt sedan blev klockan mycket och jag var tvungen att åka till work för idag har jag jobbat kväll. Kvällar är alltid bäst för dom är lugnast hihi och nu kommer jag snart decka men först ska jag kolla på den nya The Hills avsnittet. Sov gott peeps så hörs vi imorgon :)

Framtiden.com

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-27 10:54:56 0 KOMMENTARER

God morgon peeps jag har varit uppe sen två timmar tillbaka jag har till och med hunnit ta en lång promenad med Alice och städat. Alla är hemma idag eller njaa lillbrorsan är hemma för att det är höstlov för småttingarna haha och pappa är halvt sjuk så det är bara mamma som är borta egentligen jag som hatar fullt hus när man vaknar. Ska äta frulle när mamma kommer och sen åka och sola tror jag man får ju passa på när bilen är hemma. Sen blir det gymmet för det var ett jädrans bra tag sen och sen hem till älskling och mysa (: Känns det inte som att 2010 kommer bli ett toppen år ? Jag känner det på mig att allt kommer vända då. Hoppas på jobb eller en intressant utbildning , att få flytta ihop med min älskling och få starta ett eget liv helt enkelt. Man bara längtar när man går hemma på dagarna. Jaja hinner plugga lite nu :/



Att vara undersköterska lönar sig verkligen inte!

Monday sucks!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-26 15:14:58 0 KOMMENTARER

Måndag igen och lika tråkig som vanligt. Jag borde plugga men det gör jag ikväll när jag har kommit hem från jobbet. Startade dagen med att jag och älskling åt frulle på espresso house , underbar start på dagen om jag får säga så haha. Jag åkte hem med Alice till mig och har suttit och tjatat en stund med mamma och mormor. Jag och mamma ska till IKEA på lördag tänkte vi , wihoo det var ett tag sen man var där. Jag har tänkt och köpa lite små bröte som lådor till mina underkläder , en leksaks låda till Alice (behövs) , klädhängare eller vad fasiken det heter men hur ska den få plats i mitt lilla rum är ju frågan haha men jag måste ha den för mina garderober räcker inte till och prydnadssaker och kanske lite annat smått och gott som man alltid hittar. Gud vad seg jag känner mig jag behöver ta en tripp till gymmet men inte idag för det hinner jag inte för strax ska jag äta ugnspannkakor och sedan bege mig till work roligt va ? Kanske hinner sola efter också ? Hade ju varit bra att hinna med det idag också (: (:



( bild tagen från google )

Goooosh!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-25 15:58:19 0 KOMMENTARER

När jag rotade igenom gamla bilder så såg jag dom hemska buffalo skorna på en massa bilder HAHAHA fy fasiken va hemska dom är. Jag hade dock fake buffalo medans brorsan hade riktiga för jag var ju bara en ''skitunge'' och skorna kostade över tusenlappen på den tiden så då fick jag inte dom och tur det kanske för dom är ju verkligen gräsliga haha!

sugar.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-25 00:02:38 0 KOMMENTARER



Den här saken över har jag tittat på ett x antal gånger och jag älskar den eller mjaa bara den rosa delen. Det svarta förstör den totalt och jag vill bara klippa bort det på något sätt och sätta dit något annat men som vad ? Jag blir galen för den är så söt på något konstigt sätt. Ska jag ? Jag älskar ju att göra om mina kläder som sagt hihi så det kanske kan gå ändå , vi får hoppas.

Räkningar.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-24 22:35:26 0 KOMMENTARER

Saturday night fever yes it is! Or nor jag sitter och glor på en underbar film kommer dock inte på vad den heter. Jobbet gick great och jag ser fram emot att börja jobba igen hihi älskar när det är massa vikarier då slappnar man av bäst. Jag har precis betalt lite räkningar SKIT KUL en lördags kväll haha men det är det faktist för jag fick bort en stor stor summa så nu är jag nere på kanske 7.000 i räkningar och det är jag så jädrans glad över för vid studenten så hade jag ungefär 20.000 i räkningar på kläder och skor!!! Sinnes sjukt alltså men jag var nog en smula shoppingberoende tror jag. Men eftersom räkningar går som på en räls nu för tiden hade jag tänkt mig unna ett par shoes of course men jag är inte så sugen på att handla stövlar och sån skit så istället ska jag nog börja bunkra upp för våren. Ni ska se min ''lilla'' sko samling redan nu hihi den kommer bli big big om jag fortsätter och jag älskar det så jag kommer fortsätta :)



Fast dessa var ju så snygga (:

work it

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-24 15:06:17 1 KOMMENTARER

Hej och hå det är lördag eftermiddag och jag ska strax iväg och jobba kväll några timmar , känns lite nervöst för man har ju inte varit där på några veckor men det ska väl gå bra. Igår åkte jag och Sanna till SIBA en snabbis för lite shopping. Fick med mig en kjol , jeansleggins och en nyårs klänning haha! Ja redan men den var så söt och jag kan inte komma på när jag annars ska ha den hihi men den ska sys om lite och sättas dit ett lite rockigare skärp så den blir söt och tuff. Sedan träffade jag älsklingen vi åkte till stan och åt middag eller jag åt äppelpaj för jag hade redan ätit skräpmat med Sanna innan. Fick med mig lite små bröte samtidigt som det är så onödigt att lägga pengar på! Klippte ju naglarna för första gången på Alice igår mer fast på fidos eftersom ingen av oss vågar haha så nu rivs hon inte längre. Och jag har tyckt att på senaste tiden så har hon luktat lite i öronen så vi frågade dom på fidos om hon kanske hade något och om vi skulle åka till veterinären med henne. Hon trodde att det var något men inget farligt men att vi ändå skulle åka till veterinären på måndag så att hon får örondroppar så att det inte utvecklas till öroninflammation för då blir det jobbigt för henne så bättre att göra något åt det innan det blir värre :) Det blir tredje gången hon är hos veteriäneren stackarn.

Julens must

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-22 17:17:39 0 KOMMENTARER

Måste strax hoppa in i duschen för Sebbe och Alice kommer då blir det myspys. Jag har inte fått gjort något idag haha förutom att jag hämtade brorsan och mamma sen åkte vi och handla men inte har jag tränat eller solat för det var fullt med folk på solariumet så orkade inte sitta där och vänta. Jag har druckit julmust för första gången den här hösten/vintern wihoo och det smakar underbart haha. Jaja jalla på mig nu men jag är så seg jag vill bara lata mig.


Ser ni vad liten den är ? Mycket mindre än en vanlig flaska hihi

Snart helg!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-22 14:16:12 4 KOMMENTARER

God dagens (: bloggen börjar gå utför som vanligt haha. Idag ringde äntligen jobbet TACK ska jobba kväll på lördag. Ååh jobbigt när dom ringer hela tiden en stund och nästan ingenting den ena stunden man tror ju att dom har glömt bort en. Dom frågade om jag kunde jobba vid jul och på självaste julafton som jag gjorde förra året , kväll också! Men det här året sa jag faktist nej till kväll men ja till dag för det spelar ju ingen roll för man äter ju inte förrens på eftermiddagen haha. Jag längtar tills nästa år alltså år 2010 för då ska jag börja ta tag i livet lite seriösare har jag bestämt haha det blir iallafall en flytt det året (när vet man aldrig) jag ska förstora mina läppar tror det blir i februari , skaffa ett till jäklans jobb eller börja jobba på fler ställen där jag är nu , få klart studierna och bli mycket duktigare med träningen haha beach 2010 börjar närma sig. Nej nu ska jag sluta pladdra för jag ska iväg och hämta mamma och brorsan och sen ska jag iväg till gymmet för det var ju ett tag sen nu :/

huvudet sprängs

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-20 19:31:25 0 KOMMENTARER

Idag kom Alices rosa lilla jacka men den var lite för liten för henne så hon kunde knappt röra sig haha men söt som socker var hon i den och en liten roset till huvudet fick hon och hon är så gullig i den. Hon har fått massa beröm idag haha lilla snuttan men det blir iallafall till att skicka tillbaka jackan så hon får väl frysa ett tag till stackarn. Jag skulle pluggat lite idag och tränat men jag körde Sanna och hennes mamma till veterinären för dom skulle hämta sina söta pisse så det tog hela dagen kändes det som men det är bara skönt för blir det serier hela kvällen lång och sen kommer jag somna som ett litet barn haha :) Kanske plugga lite också ? JA!

PLUGGIS

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-19 23:36:41 2 KOMMENTARER

Yeeey jag gjorde det! Jag pluggade fast jag inte orkade och jag gjorde klart hela uppgiften så credd till mig. Jag har alltså suttit och skrivit 30 fallbeskrivningar på några timmar nu och jag hoppas att jag inte får kompletera det här nu men tror jag faktist inte för min fantasi flöda som bara den haha. Nu är det dags för sängen för moi :) Sov gott alla som läser denna lilla blogg.


( googlade upp ordet pluggis och fick upp denna snubben haha )

En vanlig måndag i oktober månad ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-19 20:24:13 0 KOMMENTARER


Hej och hå för idag är det måndag igen :) Inget att hurra för egentligen men jag har haft en super bra dag. Började med att jag försov mig (?!) skulle gått upp vid 07.00 men vakna vid 10.30 och kom inte till jobbet förens en timma senare haha alltså mitt gamla timjobb ett städ med andra ord så det spelar ingen roll vilken tid man kommer men jag hade tänkt att träna vid den tiden så det sket sig idag. Efter work gjorde jag och mamma lite ärenden och jag hämta ut mina nya svarta pumps (dålig bild dom är jätte snygga annars) , gjorde mig i ordning och sedan träffade jag Kim , Becka och Åsa. Vi checka in Beckas nya lägenhet och jag är så avis! Jätte fin verkligen och i centrum så helt perfekt var den så nu är jag ännu mer sugen på att flytta haha. Vi skulle käka men O´learys var inte öppet så vi tog en fika på E.H och sedan drog jag vidare till nästa jobb och nu är jag hemma igen och borde plugga men jag orkar verkligen inte. Jag har inget sug alls men jag vet att jag måste! Ååh varför är jag inte smart haha.

VR Blogawards

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-18 18:16:31 0 KOMMENTARER

Vad tycker ni om dom som vann i årets blogaward ? Själv tycker jag det är grymt av lilla Foki att kamma hem så många priser. Hon förtjäna verkligen alla dessa priser och speciellt priset för årets blogg. Men jag tror att dom flesta inklusive Kenza själv trodde att hon skulle vinna. Hon förtjänna att vinna förra året men i år har hon änna inte leverat på samma sätt. Hon skriver om aboslut ingenting och det är alltid samma tråkia mörka outfits , party och dagen efter inlägg så jag förstår att hon inte fick priset som årets blogg. Och blondinbella börjar änna bli tråkig jag tror det är därför många drar sig till att läsa Kissies blogg för att hon är som blondinbella var förr. Fast hon gör det snäppet värre faktist och vi som är lite äldre och började läsa blondinbellas blogg och hela det gänget är trötta på att gå igenom dom där fjortis faserna i bloggen igen där allt handlar om bara ytlighet och all skrytande om hennes liv för det gjorde Isabella förr. Men var kul att Stina-Lee och Foki vann för dom hejade jag mest på :)

Årets Blogg: Foki
Årets Nykomling: Foki
Årets kändisblogg: Magdalena Graaf
Årets mest originella: Foki
Årets veteran: Stina-Lee Berg
Årets blogginspiratör: Blondinbella
Kaxigast i bloggvärlden: Kissi
Årets manliga: Calle Schulman
Årets fashionista: Lisaplace
Årets foto/design: Nevnarien
Årets Guldpenna: Sanna Lundell


GG

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-18 13:42:02 1 KOMMENTARER

Yeeey idag börjar efterlängtade Gossip Girl som jag har saknat det. Älskade söndagar med en massa bra tv program men jag har så jäkla mycket plugg jag måste ta itu med idag. FAN! Jag kommer få plugga verkligen varje dag , flera timmar om dagen om jag ska få så höga betyg som möjligt. Självklart kommer det vara värt det i slutet men jag måste bara orka stå ut i en och en halv månad till men det klarar jag nog :) Jaja nu kallar duschen!

 

Vinter jackor

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-17 16:42:21 0 KOMMENTARER

Det blir bara kyligare och kyligare ute och det är inte bara jag som behöver en ny vinterjacka utan Alice också. Vi tänkte att vi skulle köpa en i november så att hon får växa klart först för vi har ju inte en aning om hon kommer bli större så det har kännts väldigt onödigt men nu märker man att hon fryser när hon är ute så nu är det dags. Men jag har ett stort problem och det är att Sebbe bojkottar rosa jackor! Absolut inga rosa jackor eller tomte jackor och det är dom två jag ville ha! :( Åhh buhuu jag vill inte att hon ska ha något annat för hon är ju faktist en liten tjej , en prinsessa och dom har rosa men han verkar ha missat det eller något haha :)



Den svarta i hörnet kanske ? Åh känns så trist



Den rosa med en dödskalle på ville jag ha till henne. Visst är den fin och tuff samtidigt :)

Träna träna träna

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-17 11:55:49 2 KOMMENTARER

Finaste sättet att vakna upp på är att man har sin älskling som vaknar samtidigt och en hund som vill komma och mysa :) Redan hunnit äta frukost och Sebbe har åkt hem och tagit med sig Alice och jag ska iväg och träna och sola fast idag blir det träning alone men vi hörs ikväll :)

Lady like

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-16 23:35:40 0 KOMMENTARER



Mumma va fin den här klänningen är från Asos men gillar dock inte den lilla ''svansen'' bak på klänningen , hade den varit rak hade den varit top 10 haha. Men i vilket sammanhang ska man ha den ? Jag älskar den ändå så simpel på något sätt men det vita på ryggen är skit snyggt.

Herregud!!!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-16 23:18:22 2 KOMMENTARER

Herregud nu får det vara nog med alla fjortis bloggar överallt. Alla vill se ut som varandra , alla skriver likadant , alla försöker provocera för att få läsare - det är sjukt tråkigt att läsa samma skit om och om igen på allas bloggar! Det är ingen som har en egen personliget. Alla är bara copy cats och jag fick nog när jag kom in på några bloggar på Trollhättan och såg att dom har börjat använda '' cha cha bitches '' som fjortisbloggaren här nedanför. Är det här era förebilder ? Jag förstår ingenting har ni inget eget att komma med ? Vill ni bli lika hatade , är det för att läsarna ska bli fler eller har ni ingen jävla vett i huvudet !?!? Herregud vill inte ens veta hur nästa generation kommer bli. PINSAMT! Är det inte dags att växa upp snart.



HAHAHAHAHAHAHAH vänta det var taskigt ... MOHAHAHAHA

Idol kväll

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-16 20:08:19 0 KOMMENTARER

Just nu sitter jag och tittar på Idol och Jordin Sparks är där och sjunger med förra årets vinnare Kevin och shit han hade ju en skit grym röst haha. Kommer inte ens ihåg förra årets idol det är nog därför. Vad har man gjort idag ? Mest tagit det lugnt , tagit en chill pill alltså varit och tränat , solat , handlat och nu har jag pluggat ett par timmar och det känns så jävla gött att få i ordning på skiten. Ja som ni säkert har förstått så blir det en till lugn helg för mig och det passar mig utmärkt för det finns ju fasiken inget att göra nu för tiden och inga roliga fester så bara onödigt men snart fyller pinglan Sanna år så då blir det lite party sen har vi bestämt en massa grejer helgerna framöver så det gäller att man får gjort så mycket som möjligt nu innan. Nu ska jag fortsätta titta på Idol och mysa med Alice :)



Mina favoriter i årets idol är Erik , Tove och självklart Erika :)

Håret är en stor del av dig

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-16 13:12:16 0 KOMMENTARER




Yo peeps! Fredag morgon och det spöregnar ute , blöö! Bra väder för mig som bara ska fokusera på plugget idag eftersom jag fick kompletera några uppgifter. Why man why? Jaja bara att göra det och göra tre andra ämnen idag också så behöver jag inte oroa mig mer i helgen. Massa tjöt om pluggande bara goosh vad tråkigt va haha. Jag ska iallafall snart iväg och hämta Sanna vi ska till gymet och träna och sola lite börjar ju änna bli lite blek igen. Jag tänkt på en sak jag blir så grymt uttråkad av mitt utseende efter ett tag så jag byter alltid hårfärg och frisyrer jämt men nu vill jag hålla mig till det bruna med jag kanske ska satsa på mörkt nu när det snart är vinter eller ska jag hålla mig till guldiga slingor eller ljusbrunt ? Gaah alla färger är så fina så det får nog bli att testa alla tre haha men efter jul så luggen är lång :) Fan va jag tjatar nu måste jag snart åka. Kiss kiss bye bye hörs ikväll !

Dagens Ida

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-15 18:52:11 0 KOMMENTARER

Torsdag idag redan !?!? Gaash så snabbt den här veckan har gått på något konstigt vis. Jag har varit förkyld så jag har missat träningen i två dagar nu men imorgon är jag på igen. Idag har jag träffat Elin en stund vi gick ut och åt på sallads baren. Mums så gott med en stor kyckling sallad med vitlöks dressing men man luktar inte lika gott från munnen nu iallafall haha. En riktig mysdag idag , ska till älsklingen också men han är ju spårtlöst försvunnen så får se om man orkar palla sig dit jag borde egentligen fortsätta pluggandet. Jaja ett stort glas cola och lite tv-tittande nu då så man fördriver tiden lite :) Plugga också kanske ? Hmm får se haha



Ååh en riktig mys outfit idag ju hängbrallor , stora koftan och stora skorna (:

Natten är ung min vän ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-15 00:01:55 0 KOMMENTARER

God kväll alla mina 9 miljoner läsare :D Jag tänkte faktist ta och lägga mig efter att ha bortsat med min nya tandborste jag fick av Sebbes mamma och en väldigt äcklig tandkräm (?) undrar om det var det ens. Den smakade iallafall skit rent ut sagt men den ska tydligen vara bra mot min FÖRSTA visdoms tand som har växt ut och som gör så hemskt ont. Men Sebbes mamma är ju tandläkare så hon tog en titt och sa att det var normalt haha jag trodde verkligen inte det skulle göra så ont så jag trodde det var något fel men så var inte fallet och nu fick jag dessa saker till tänderna så det har gått över , väldigt snällt tycker jag utav henne :) Nog om mina tänder peeps jag har haft en amazing plugg dag idag på riktigt. Det började igår kväll och har fortsatt tills idag och jag har inte tagit en enda jävla break! Måste klappa mig själv på axeln för jag ligger inte efter i det ämnet längre och jag ser ljust på min framtid om att få högre betyg :D Wohoo haha ska få klart en hel punkt på det andra ämnet imorgon också så kommer det bli super helt enkelt haha. Nu ska jag titta nya The Hills på www.Mtv.com innan jag somnar :)

Sleep tight peeps!

I Love Pink!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-14 22:04:26 1 KOMMENTARER



Mahaaa jag dör kolla in dessa söta UGGs liknande skor och jag vill ju självklart ha dom rosa. Jag vill ha ha ha men det känns onödigt men varför känns det onödigt ? För att jag försöker bli av med mina många tusen kronors räkningar. Åh kan inte någon bara skicka dom till mig för att vara snäll :) please! Hihi ne jag får väl drömma vidare men visst var dom så söta.

Guten morgen :)

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-13 09:08:29 3 KOMMENTARER

God morgon jag är redan uppe fast jag somna tok försent så jag är ganska så trött och börjar bli förkyld! Gaah min näsa rinner och ögonen rinner så kan inte sminka mig idag , äh det var väl bra då haha men det är så jobbigt att vara förkyld tycker jag. Kunde inte somna för låg och vred mig för den jäkla näsan bara rann och rann så man får änna ligga med munnen öppen för att kunna andas. Jag ska trycka i mig min laktos fria yoghurt som jag har börjat äta. Skit bra verkligen för mig som har haft en uppblåst mage så fort jag ätit något så min mage är lugn nu för tiden så det var nog problemet :) Mmm måste trycka i mig en banan också så man inte är helt tom och ramlar ihop på gymet. Oj nu blir jag nästan sen vi hörs sen ha en bra morgon på jobbet eller i skolan eller vad ni nu gör :) ( Fan måste ringa tandläkaren också. Bråttom! )

monday sucks !

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-12 15:13:45 1 KOMMENTARER



Om dryga tjugo minuter kommer Sebbe och hämtar Alice då ska jag iväg och träna fast idag blir det ensam träning haha och solning , efter det ska jag till jobbet och när jag kommer hem ikväll är det bara plugg som gäller. BARA PLUGG IDA! Okej lite tv-tittande då också men skolarbetet först och främst annars ligger jag snart risigt till. Hörs ikväll :)

Me love shoes

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-10 20:15:48 0 KOMMENTARER

Lördag kväll och jag sitter i en mjukis dress , äter godis och dricker lite av mammas vin haha den heter '' Tre apor '' och så är det tre apor på boxen. Ursöt verkligen :) Jag skulle egentligen gjort det här till min plugg dag idag men jag är för lat och sitter hellre här hemma och myser med ljus och en massa gott ( gymet imorgon ). Det får bli en massa plugg imorgon istället för då ska jag tvinga Sebbe att hjälpa mig. Har inte gjort så mycket idag bara latat mig hos älsklingen och sen solat. Det är min dag att ha Alice idag så passar på att bara vara. Sitter och kikar runt på nätet efter kläder och skor , tidsfördriv. Klickade hem dessa enkla par skor häromdagen , ett helt par vanliga svarta man kan ha på vardagen enligt mig hihi men hittar fasiken inga snygg UGGS och mina andra kommer inte förrens i november någon gång och det börjar bli väldigt kyligt för mina tår så nu går jag i mina gamla så länge men det får duga :)

Mammas pojkar

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-09 12:54:56 3 KOMMENTARER



Gaah såg ni den nya serien på fyran igår Mammas pojkar ? Skit bra ju haha svenskan skämmer ut sig rejält speciellt stripporna! Ser fram emot nästa veckas program när the '' Milf '' hahaha ska få försvara sig efter att ha yttrat sig om att hennes son inte ska ha någon färgad kvinna. Sebbe nöten frågar om hon mena att dom inte får vara för solade HAHAHA jaa det var nog det bästa på hela kvällen :D Nu ska jag till gymet med Sanna peeps.

Livet efter studenten ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-08 13:10:36 0 KOMMENTARER

Det är oktober månad och det var flera månader sen jag tog studenten och tog klivet ut i vuxenlivet. Men livet känns inte förändrat förutom att jag inte har någon skola att kliva upp till på morgonen. Just nu kan jag ta sovmorgon hela dagen om jag vill och är det underbart! För en stund jaa , några månder men inte ett helt år. Jag har en massa timjobb som jag klarar mig på och så läser jag kurser på distans så det är ju mycket fritid över om man säger så. Det kändes lyxigt i början men nu känns det ganska tomt och meningslöst. Man ska ta vara på skolan och alla människor man möter varje dag för det kommer man sakna. Det va en trygghet att gå upp till något varje morgon och träffa sina vänner i skolan men så är det inte längre. Ibland blir man inringd till jobb fem minuter innan jobbet börjar och man måste stressa eller så går man hemma hela veckan och vågar inte planera något för helgen IFALL det ringer om jobb som man måste tacka ja till. Nej det var inte direkt så här jag trodde det skulle bli efter studenten. Javisst det är en hård tid nu och det påverkar också mycket för det hade säkert sett annorlunda ut om det hade funnits jobb och utbildningar. Min planer var att börja plugga nu till våren men det finns inget att söka in till förtuom en massa vård utbildningar som tex sjuksköterskeprogrammet som jag absolut inte vill börja på. Men vad vill jag bli då? JAG VET INTE! Jag är helt klyven och vet inte ens om jag vill börja plugga så snart igen eller om jag vill ta ett till ''sabbats'' år men då måste jag ha mer inkomster för jag vill ju inte bo hemma hela livet ... Nee livet är tufft efter skolan men hade ändå inte velat börja plugga på högskola direkt efter studenten så hur ska man göra ? Aah jag vill inte ens bo i Trollhättan och det gör allt så mycket svårare för jag trodde jag hade hittat min stad men det var ju en besvikelse så vart ska man ta vägen ? Förlåt för det långa inlägget jag har tråkigt och fryser haha :D



Helt klart bästa dagen i mitt liv :)



Ta vara på skoltiden och längta inte allt för mycket till studenten peeps haha :D

tandläkaren check ...

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-08 11:55:40 0 KOMMENTARER

God morgon :) Har varit uppe sen 07.00 och varit ute på en promenad med Alice sen följde jag med lillebror till tandläkarn i stan för han skulle få tandställning men det fick han inte! Dom visste inte riktigt hur dom skulle göra med det , stackarn har fått vänta i flera år på den jäkla tandställningen men förhoppningsvis kanske dom kan fixa hans tand utan den :) Jag har ju en likadan tand i ena hörnet som sticker ut som en mammut men inte lika mycket och jag besväras inte av den haha jag tycker den är speciell och göra hela mitt leende lite roligt haha men förstår att han inte vill gå runt så. Lite roligt att vi båda fått likadan tänder haha. Har varit duktig och hjälpt till att städa , diska och plocka undan här hemma så när mamma kommer hem så kanske hon är på bättre humör än igår haha! Just nu käkar jag frulle och väntar på att klockan ska gå för idag ska jag och Sanna till gymet och träna och sola :) Hej så länge !

sov gott (:

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-07 22:46:52 0 KOMMENTARER

Det har varit en tuff och lång dag idag eller njaa egentligen inte men en tråkig dag för jag har gjort absolut inget alls haha skulle pluggat men neesh det var jag för lat för men det kommer jag lovar , någon dag iallafall det måste det. Har iallafall bestämt mig att börja ta tag i min kropp nu! Alltså träna och äta rätt för jag äter så mycket chips och godis jaa allt ni kan tänka er VARJE DAG istället för att äta riktig mat som är så gott och börja träna ännu oftare för man kommer in i lata perioder då man inte orkar göra något men imorgon ska jag börja. Träna varje dag till söndag ska jag testa på haha ja vi får väl se hur det går och inget gott ! Okej kanske lite lördagsgodis eller något hihi sånt får man unna sig :) Jaja nog om mitt tjat mina ögon börja bli små så dags för lite tv tittande innan jag somnar som Alice redan har gjort och det är faktist rätt skönt för då kan jag koppla av haha :) Sov gott peeps.





Inget mer gotti gott gott eller alkohol på några veckor nu. Mongo bilder btw hahah!

The Hills season 5

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-07 18:06:25 0 KOMMENTARER

Nu har jag precis gluffsat i mig chipsen från igår haha och kollat på den nya säsongen av The Hills. Har sett dom två första nu och jag vill bara se mer mer mer! Gå in på www.Mtv.com om ni vill se dom nya för dom kommer ju inte visas i svensk tv på ett tag iallafall :) Tycker slusket Justin Bobby ska ur serien! Han gör ingen nytta där förtuom att dejtar snygga Kristin helt plötsligt. Såg väldigt fram emot att hon skulle börja i serien istället för Lauren för hon var den tråkigaste av dom men nu börjar man nästa sakna henne för Kristin är lite för mycket och hennes röst , usch! Jobbigt hon pratar men snygg är hon så det är väl ett plus haha men Lo är ändå sötast på sitt egna lilla sätt tycker jag :) Nu ska jag ge min lilla duktiga hund lite mat och sen en promenad i det iskalla vädret. Hoppas inte lilla Alice blåser bort igen hahaha :D



Passar dom ?

bye bye

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-07 13:30:03 0 KOMMENTARER

Åh ni ser ju hur mina ögonlock hänger , jag är helt seg och halvtrött fast vi sovit hela natten och till och med tagit sovmorgon. Nu ska jag iallafall åka och hämta Sebbe för vi ska till veterinären med Alice idag för hon ska ta sin andra valp spruta :)

Stöd bröstcancer fonden!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-07 12:53:52 0 KOMMENTARER



( lånat bilden från google.se )

Igår efter träningen åkte jag och Sanna in till staden med lilla Alice. Gick med henne inne i affärerna tills jag såg att inga hunda var tillåtna hahaha jaja som det kan gå. Fick iaf köpt mig en tröja , hårband och det fina rosa bandet armbandet som jag letat som en tok efter men självklart hade vi det i vår guldfynd i Trollhättan men inte i Stockholm förstås :)

Pinsamheter.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-05 20:20:43 0 KOMMENTARER



På fredagen var vi ute på Stureplan och åt. Jag åt revbensspjäll och det smakade bokstavligt talat bara ketchup så jag kunde inte äta en tugga till och dom kunde inte göra min cosmopolitan så det var inte direkt lyckat i början haha men det fick gå ändå. Förstår ni dom kunde inte göra en cosmopolitan! Men fredagen blev ändå jätte bra vi hade det hur mysigt som helst i vår svit med massa dricka och massa gott gott :)



Söndagen fick vi nog av all konstig mat så vi feta oss på donken ...



Jag var jätte duktig på att hitta , lokalsinner var verkligen på topp så credd till mig :D





Sebbe stackarn fick bära runt på min tunga handväska hela tiden haha :)



Åh måste berätta om vår hemresa. Bussen från Stockholm gick 23.00 så det var en lång väntan där på söndagen eftersom man checkar ut vid 12.00. Men iallafall bussresan var fyra timmar lång och vi skulle byta i Karlstad. Okej tänkte vi det gör inget att vänta 3 timmar bara det går att sitta inne men NEJ inget var öpppet! Sjukt att dom ens har säljt sånna biljetter till oss där vi måste sitta ute från 03.00 - 06.00 på natten i minusgrader. Brrr iskallt jag trodde vi skulle dö några gånger haha men vi gjorde det bästa av situationen. Vi tog på oss alla varma kläder vi hade i väskan men jag kan lova att det inte hjälpte mycket och så satt vi i resväskan för marken var iskall. Ja det var väl en upplevelse men fy fasiken vad jag ska klaga på SJ. Tänk om det hade varit en barnfamilj eller ett äldre par vart skulle dom ta vägen !?!? Vi klara oss alltså med marginaler och jag överdriver inte för det var så himla kallt så tårna inte ens gick att röra på efter men gött att komma in i tåget igen och det var ett halleluja moment när vi kom fram till Trollhättan igen haha. Det stämmer verkligen att det är borta bra men hemma bäst :)



Haha ni missar väl inte att vi försökte dricka oss varma :D



Sen när vi anlände till Trollhättan igen åkte vi och hämta vår lilla tjej Alice från ''barnvakten'' Johanna. Tusen tack Johanna du har verkligen varit underbar som har ställt upp för oss och Alice verkar ha haft det hur bra som helst :) Och vi har verkligen saknat vår goa lilla tjej :)

Så jäkla trött på Stureplan !!!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-05 19:48:08 0 KOMMENTARER

Idag 08.15 kom jag och älsklingen hem från Stockholm , vi har varit där sen i fredags och det är så jäkla skönt att vara hemma. Det var ju en födelsedags present till min älskling som jag gav och min plan var att han skulle förälska sig i stan så att vi kunde flytta upp dit nästa höst men det blev helt tvärtom. Jag vill INTE flytta till Stockholm mer! För mycket konstigt folk , dryga och kör som galningar haha. Affärerna är smockfulla det går ju inte ens att andas och nästan ALLA tjejer och killar ser likadana ut. Så patetiskt! Vi bodde på stureplan och det varf hur fint som helst och vi fick en svit , alltså den finaste så det var riktigt lyckat. Så vi hade fönstren ut mot själva mekkat i stureplan haha det är som att vara i en annan värld om man jämför med andra delar i Stockholm. Älskade själva stureplan för att det var så fina byggnader och så annorluna men herregud FOLKET whats up? Alla killar gick antingen med röda eller gröna byxor och backslik och alla såg precis likadana ut. Trevligt med en personlig stil men nej haha och alla tjejer såg likadan ut. Helt sinnes att många människor strävar efter det livet ? Kan ingen annan vara sig själv eller betyder det inte att man har status och pengar om inte går runt med röda tajta byxor och ser ut som man har en stolpe uppkörd i röven , så stela människor! Usch och blä ... men vi hade en väldigt trevlig resa ändå och var oss själva och skämde ut oss ett par gånger men mer om det sen :)



Fönstren under '' Hotel '' var vår svit :)





Min kamera är verkligen kass därför är bilderna kassa också tyvärr ...











Våran fina utsikt :)











Slottet som Sebbe trodde låg i Värmland HAHAHA :D





Inne i slottet ...



Fräck polisbil HAHAHA vi agera verkligen turister

Träna idag eller inte ?

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-10-01 12:26:00 1 KOMMENTARER

God morgon sunshines :D Jag är så utvilad jag har sovit i hela tolv timmar haha! Helt sjukt , det var verkligen länge sen för jag är den som går upp jätte tidigt men idag har jag inte haft Alice så slapp man gå ut med henne vid sex-sju tiden imorse. Känner att jag har sån energi idag så jag kanske ska ta en sväng förbi gymmet idag ? Det blir nog det fast ensam för Sanna lilla kan inte träna än men först måste jag få in ny musik på iPoden men jag fattar ju inte hur !?!? Och sola måste jag också göra idag för imorgon bär det av till Stockholm wihoo !!

 

Men först blir det frulle för magen. Det hade ju inte suttit fel med plankstek haha. Det fick jag äntligen äta i tisdags när älsklingen bjöd mig på restaurang i Göteborg och bio. Ni måste förresten se Flickan som lekte med elden den var tusen gånger bättre än Män som hatar kvinnor och den var ju också super bra så se dom båda nu på momangen :D