första doppet

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-27 23:49:00 4 KOMMENTARER

Har badat sen halv elva idag till tre ungefär. Hade ju kunnat legat längre på stranden och stekt men Johanna stackarn skulle jobba. Men vi hade det hur mysigt som helst. Och wow jag fick lite färg faktigt fast jag är solarium brun. Det brukar inte synas annars när man solat ut men nu gjorde de det för första gången haha men har dock bara ett vitt streck vid av bikini överdelen men bara på ena sidan ? Konstigt. När jag kom hem deckade jag av utmattning och sov tills nu på kvällen. Inte bra eftersom jag ska upp och börja jobba imorgon 07.00. Ååh vad jag verkligen inte vill det! Men jag och älskling ska åka och bada efter jobbet. Nu ska jag bli brun som en pepparkaka i år och utan solarium! Sov gott :)



Hade hellre varit ute i solen och druckit ett par kalla öl med ett roligt gäng ....

Minigolf

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-27 00:18:41 0 KOMMENTARER

God Kväll :) Nu har jag precis kommi hem till mina sjuka pojkvän efter en rolig runda minigolf med tjejerna och en god lunch på en uteservering. Dock kom jag näst sist på minigolfen men jag var ju inte lika dålig som Johanna haha fan blondinerna vann denna kamp men dom måste ju som sagt vara bra på något haha :D Det var riktigt mysigt. Vi åt sen en god lunch på en uteservering och satt och tjata ett par timmar som vi tjejer gör. Åh det här får vi göra om snart igen tycker jag. Kom på att vi inte åt glass heller! Ajsing det får vi inte missa nästa gång. Ne nu ska jag väl mysa med Sebbe för jag ska upp tidigt och möta tjejerna för att ligga på stranden och lata hela dagen tills Johanna ska till work :-)

Sunny sunday

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-26 18:53:55 0 KOMMENTARER

Hello sunshines :-) Idag är jag glad för det är så soligt och fint väder och jag ska ut med mina underbara tjejer. Vi ska minigolfa och äta lunch ute i solan och ha det dunder mysigt. Senare ska jag till min underbara baby , ehm ursäka sjuka baby och mysa :) Igår var jag också med mina tjejer fast bara Sanna och Johanna vi köpte fika och satt i solen i timmar och stekte sen kollade vi på skräckfilm. Dead Mary och mitt i en äcklig scen så blir det strömavbrott i hela Edet haha fy fan va läskigt det var. Och tjejer som vi är så springer vi ut och sätter oss på altanen istället men då ser vi att det kryper typ en tio spindlar runt omkring oss så vi skriker och springer in i det mörka huset igen. Väl inne står vi på stolar och väntar på att Sebbe ska komma och rädda oss haha men det var riktigt kul men det är det alltid med the girls :) Men nu ska jag ut och golfa , wish me good luck.



Fick den blåa söta toppen av Sebbes mamma hihi hon är för söt :-)

Älskar detta väder

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-24 16:19:33 5 KOMMENTARER

Åh fortfarande böljande värme och jag älskar det. Jag vill inte börja jobba nu och missa allt :( Men men idag gjorde iallafall jag och älsklingen något mysigt när vi vaknade. Vi åkte och köpte massa god frukost , satt oss på en filt vid kanalen och låg och solade några timmar :) Åh så härligt. Så vill jag ha det varje dag om jag fick önska mig något. Men stackarn börjar bli sjuk så vi kunde inte ligga kvar där så länge men lite röd blev man allt. I helgen ska det bli en massa mys som badning och trippel date med dom bästa. Och äntligen ska jag hämta ut mina ny mobil som har legat i kiosken nu en vecka och väntat på mig haha så går det när mina pengar JÄMT strular känns det som. Men imorgon har jag den :)



Min nya rosa touch mobil :)

underbara dag (:

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-23 15:50:34 0 KOMMENTARER

Åh vilken härlig sommardag. Man ska verkligen ta vara på alla fina dagar och gör så mycket som möjligt för innan man ens hinner blinka så är det grått och hösten är här igen. Själv har jag suttit redo med kläder och smink på för ett par timmar sen men älsklingen kommer inte och hämtar mig än. Idag ska vi ha en mysdag ska ut och promenera nu när är så varmt och laga mat. Men känner ni som jag att man inte kan äta varm mat i värmen. Jag har iallafall svårt för det men det är bara bra just nu haha. Åh på söndag börjar jag jobba i sju veckor framöver. Gud så trist speciellt nu när värmen har kommit men jag ska inte bli invalid för det utan jag ska bada och sola som om jag hade ledigt varje dag hihi :-)



Idag har jag min blommig klänning från chicy.se på mig :)

ååååååååååh jävla skit!!!!!!!!!!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-22 14:18:04 5 KOMMENTARER

Här har jag gått och undrat när jag ska få mina skattepengar & har ringt som en idiot och stått i diverse telefonköer & får då veta att jag inte anmält konto. Vad fan snackar ni om!? Jag försökte förklara för henne att jag har till och med sparat smset där det står att jag anmält konto men nej jag måste in till banken och fixa och dona IGEN! Sån jävla bullshit så jag spyr! Får då mina pengar KANSKE i augusti. Åh tack så jävla mycket jävla skit system som kan ta sig i röven!

Söndagsmys

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-21 21:09:28 0 KOMMENTARER

Söndagsmys med älskling idag :) Emma har även varit här hela dagen och busat och skrattat. Åh hon är så söt den lilla minifisen. Sitter i sandlådan och vet inte vad hon ska göra med hink och spade haha bilder får ni se sen för dom ligger på mammas kamera. Jag och älsklingen har kommit på att vi har ätit donken mat typ fem-sex gånger denna vecka och bil godis och chips på det varje gång vi varit! Så vi försöker äta lite nyttigare nu eftersom det är sommar och badväder haha.



Så vi gjorde en god kycklingsallad med vitlöksdressing. Kolla donken glaset i bakgrunden haha fy fan va pinsamma vi är vi har nästan tio sådana glas i samma gröna färg! Det börjar verkligen gå utför för oss hahaha :D



Och till efterrätt blev det jordgubbar men jag var den enda som njöt :)

trean

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-21 04:37:16 5 KOMMENTARER

Oj vad klockan var mycket! Vet ni vad ? Jag har slösat bort en hel och jag menar verkligen en hel lördag på att spela The Sims 3 hahaha. Jag har helt glömt bort tiden men ser nu att den snart är halv fem så det är dags för sängen nu. Men det är ju så jäkla bra så man kan inte slita sig ifrån det. Passade mig perfekt idag som var ett vrak som inte orkade röra en fena. Hmm hade varit gott att äta men neesh jag orkar inte jag börjar bli trött och Emma kommer tidigt också så natti :)

Död lördag

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-20 19:40:21 0 KOMMENTARER

Förlåt för den sega uppdateringen men det hårda vuxenlivet har börjat. Veckan som varit har varit så stressig på något sätt . Har jobbat och nästan bara umgåtts med min älskling och det har varit samma sak men det är ju inte direkt något badväder eller något sånt roligt nu i sommar för alla jobbar ju häckarna av sig så lite svårt att träffas och det är tråkigt :( Men nästa vecka ska jag börja ta tag i livet har jag bestämt haha göra något vettigt på dagarna. Varför är Sverige så tråkigt! Bläääää ... Igår var det midsommar vi grillade och åt god mat och körde öl spelet halva natten haha sedan drog party folket vidare men jag och älsklingen åkte istället hem till mig för jag hade förbaskat ont i magen men det var skönt att vakna utan baksmälla idag och det firades med donken mat för oss imorse som vanligt  och det satt perfekt:) Ny tag nästa vecka!

pluttinutti

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-16 11:35:24 0 KOMMENTARER

God morgon alla trevliga :) Jag vaknade dock vid nio någon gång och gick upp och åt frukost med mamma fast jag bara hade sovit några timmar så jag är ganska trött nu men det är ingen idee att lägga sig igen. Man känner verkligen av att man har ätit frukost för det är något jag inte brukar göra men jag kunde ju inte tacka nej till mannagryns gröt. Mumma :) Ska börja försöka äta frulle varje morgon för man blir mycket piggare. Just det ja jag har tappat en bit på min framtand för jag gnisslar tänder på natten så det är inte direkt snyggt. Får gå så över midsommar helgen :( Idag kommer iallafall lilla Emma hit. Det var snart över en månad sen , inte bra men idag kommer det söta lilla busfröet hit och gullar :)

kitchen

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-16 00:00:11 0 KOMMENTARER

Sitter här och smaskar på mina goda facorit chips från OLW och det är förstås stjärnor haha. Kikar runt på nätet efter utbildningar som kan vara intressanta att gå för jag börjar få smått panik för jag tänkte ju mig ett halvår att slappa lite , läsa upp betyg och läsa till betyg som är bra att ha och sen jobba lite vid sidan om men nej jag vill flytta , jobba eller gå en bra utbildning och bli vuxen på riktigt. Alla planerar och jag börjar komma in i det nu haha men bättre sent än aldrig. Skulle jag flytta hemifrån hade jag nog velat ha ett rosa kök! Haha hur grymt hade inte det varit då men man tröttnar nog lätt eller kanske inte jag :)



Denna rosa nyans var ju inte så farlig :P



Lite ljusare fast med annat golv och andra möbler kanske ? Haha nej då



Aaaah för ljust för min smak ;D

Nörd

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-15 22:07:09 0 KOMMENTARER

Enda sen jag fick min nya dator har jag blivit världens data nörd haha men jag gillar det. Igår lärde jag mig hur man tankar hem filmer. Ja jag är rätt trög när det gäller sånt och därför jag är ett par hundra år efter alla andra men film har tex aldrig intresserat mig förr men nu är jag besatt. Jag och älsklingen kollade på tre filmer på natten igår allt från fjorton suger till adulthood som är så grymt bra. Och efter jobbet idag skulle jag installera The Sims 3 spelet men hepp jag kan inte så jag får vänta enda tills imorgon när Sebbe hjälper mig och sen kommer ni aldrig få se mig mer haha. Idag kollade jag på The house bunny som inte var så bra som jag trodde att den skulle vara. Man irritera sig bara på huvudrolls innehavarens läppar i hela filmen haha så nej den var inte lyckad men jag har en massa mer :D

barnkalas

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-14 17:36:01 2 KOMMENTARER

God dag idag är det ingen bra dag för idag är jag så jäkla bakis! Men det börjar gå över som tur är för jag och älsklingen åkte till donken och feta oss haha som vanligt med andra ord. Igår förfestade vi hemma hos Robban det var kul fast killarna mest satt och spela och min älskling blev bara fullare och fullare. Sedan åkte vi till en lokal fest som sög det finns inga andra ord att beskriva festen med. Det var små barn precis överallt och då snackar vi 14 år och uppåt så det var ett barnkalas som vi var på. Igen. Ja så vi gamlingar roade oss på vårt egna sätt. Sedan var det dags att åka hem för Sebbe spydde! HAHA jag måste bara skratta åt det för han brukar inte dricka mycket och nu när han väl dricker så spyr han halva natten och hela morgonen. Och tack till Elin och Jaime som fixade övernattnings lägenheten åt oss så vi slapp tänka på skjuts till Thn och allt det strulet som hör till. Och måste bara nämna Jaimes och Elins goda mat dom stod och laga åt oss mitt i natten haha den var guld värd men älsklingen kunde inte äta så synd om han för han missa något väldigt bra :)

lördag.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-13 17:17:16 1 KOMMENTARER

Åååh vet inte vad jag ska ha på mig för klänningen är inte så snygg längre! Kjol och korsett är jag inte bekväm i. I-lands problem haha ja verkligen. Har tagit lite kort med den nya camen på datorn haha det får ni stå ut med hihi :-)







peace :D

Ha en super bra lördag

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-13 13:25:55 2 KOMMENTARER

Nu har jag snart bråttom för jag ska iväg och sola innan jag börjar fixa med för fest. Blir förhoppningsvis förfest med en massa goa gummor och gubbar. Men jag har ett jätte stort poblem jag vet inte vad jag ska ha på mig! Jag har en massa nya klänningar , kjolar och skor men jag är trött på dom innan jag ens hunnit använda dom tyvärr. Men det löser sig sen när man kommit igång :)



Denna rosa nyans från MaxFactor gillar jag mest :)

Hej & Hå

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-13 13:19:49 0 KOMMENTARER

Förlåt för den så kassa uppdateringen men jag har haft fullt upp hela veckan eller det känns iallafall så. Kan ju börja med och säga att jag har fått en ny bärbar dator! Jag fick den i studentpresent så tack mina kära föräldrar för den så fina presenten :) Den har skit stor skärm så det känns jätte ovanligt och den är grymt bra kan jag säga. Rymdraket dator som dom sa i alla butiker haha. Den gick dock över priset som pappa hade satt med en ca 3000 :- men jag fick som jag ville :) Men nog om datorn som jag ska ta kort på sen haha för att jag är en sån nörd. Vi var ju som sagt på bio i onsdags på The Hangover och den var jätte bra så se den man skrattar hela tiden. Fikade på strandgatan efter och Becka joinade oss även så det var mysigt men jag var så trött så jag var ganska stum. I torsdags var jag på det nya jobbet eller nya stället rättare sagt och där kommer jag trivas känner jag så det är jag också nöjd över så allt känns bra nu igen :)





Ja här var vi nästan med på bild också mest jag haha.

Baksmällan

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-10 16:26:20 1 KOMMENTARER

Nej jag har inte varit och partajat igår utan det är jag , Åsa och Kim som ska på bio på den nya filmen hangover haha och jag skrattar så fort jag tänker på reklamen så det kommer bli mysigt i detta tråkiga regn väder. Efter bion ska vi nog gå ut och fika eller äta något gott för jag är hungrig som bara den idag konstigt nog. Så fort jag vaknade tvingade jag älsklingen till att göra popcorn som frukost till mig och sen två varma mackor haha god frukost vill jag lova :) Imorgon ska jag till ett nytt jobb och jag är piss nervös om jag ska vara ärlig. Det är alltså mitt måndags jobb men dom har flyttat till nya kontor så allt är mycket större  , öppnare plus att alla är där samtidigt så det kommer bli ganska stressigt känner jag speciellt första dagen. Jag kommer vara så vimsig! Men det är skönt att jag ha fått mer timmar för det kommer behövas i höst när man är halvt arbetslös haha inte kul att vara timanställd överallt. Nu ska jag börja fixa mig :)

Shopping

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-09 20:49:45 3 KOMMENTARER

Så nu sitter man här hos älskling medans han är nere i affären och köper cola. Idag har det varit fullt upp hela dagen först var jag hos tandläkaren imorse. Hade då Sebbes mamma som tandläkare hihi men inga hål , jippi. Efter åkte jag och Sanna till siba för vi skulle leta efter en ny mobil till mig men det var slut överallt :( Men beställde hem den så den kommer nog nästa vecka någon gång och den är pinky of course. Fick även med mig en massa annat gott inför sommaren. Och nu för drygt en timma sedan vaknade jag och älsklingen haha vi tog en powernap från sex men det är också gott ibland. Imorgon ska jag nog förbi arbetsförmedlingen en stund och skriva in mig höhö kul or not sedan på kvällen blir det nog bio med yrhönsen Kim , Åsa och Becka haha. Btw Becka om du ser detta så ring eller sms du har mina pengar haha. Nej nu ska jag vara social mot ärtan som nyss kom tillbaka från affären. Tisdag = Tv kväll för hela slanten :)



Älskar den vita klänningen den är verkligen super söt men bilden gör den inte rättvis.

balen.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-08 18:59:05 3 KOMMENTARER

Igår var det balen som gällde det sista vi studenter gjorde ihop för att sedan skiljas åt i denna svåra tid när det gäller arbete haha nej jag skoja. Men det var faktist det sista vi gjorde och det var ett fantastisk avslut vi hade hur kul som helst. Drack champagne , drinkar , vin , åt trerätters middag , efterrätt och dansade som aldrig för haha lite svårt i våra klänningar men det gick ändå. Jag tog av mig skorna vid en tidpunkt haha men det blev genast mycket lättare. Tråkigt att vi fick köa i nästan två timmar för att göra vår entre och då var det redan hundra tals människor som hade gått hem för att det regnade så mycket men vi gjorde absolut den stor slagna entren som folk verkligen började viska om haha vi hade en fet blå buss vi kom i. HAHA ja ni förstår ju men det var riktigt kul och vi var dom första i trollhättan som gjort så det var ju speciellt! :)



Innan klänningen åkte på



Åsa och jag matchade iallafall bussen haha







Fråga mig inte varför jag ser uppsvälld och gravid ut på alla bilder men det är faktist klänningen som är sydd på det sättet haha för att den ska ha extra puff men jag skulle nog ha skippat det ser jag nu men jag kände mig fin ändå :)





































Lycka!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-06 22:41:33 2 KOMMENTARER


Haha va fan sysslar jag med i mitten  ?

Har varit iväg och solat med Sanna förut hmm ja det är väl det enda jag har gjort haha vi köpte med oss en massa gott för kvällen också. Perfekt dagen efter studenten och så inväntar jag min älskling som ska komma och mysa men han är fof och leker med hans kompisar så jag passar på att äta upp allt innan haha vilken tjockis jag är. Imorgon vankas det ju bal och det ska bli spännande dock vet jag inte hur jag ska ha mitt hår än! Ska ner till staden med Sebbe imorgon väldigt tidigt för att sola och leta efter en locktång som gör stora lockar och lite annat smått som smink osv allt för att bli så fin som möjligt imorgon men dock har jag sån nare efter igår. Torraste läpparna någonsin. Har iallafall bestämt mig för att köpa en ny touch mobil för en del av pengarna jag fick för jag ska inte göra som alltid när jag har pengar att jag shoppar loss utan nu ska jag göra något vettigt och dom andra ska jag shoppa loss för haha som bara den. Förresten min faster sydde ju om min katastrofala balklänning till en fin prinsess klänning men jag har dock inte gett henne något som tack men vad är passande ? Jag vill inte bara skicka blommor utan det ska vara något väldigt fint men vad ? Hjälp!



Min faster har även gjort detta fina armband till mig som matchar min balklänning men hela altet får ni se imorgon :)

bye bye nisse!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-06 19:41:59 1 KOMMENTARER

Kan inte beskriva känslan men nu jag fan tagit studenten!! Och det var hur lyckat som helst jag hade inte velat ändra på en enda sak. Började med att jag bara sov en timma på natten för jag var så nervös så det första jag gjorde var att dricka två drinkar och sen skjutsade pappa några av oss i klassen till champagne frukosten som var hemma hos Becka i deras super duper stora hus. Allt var hur fint som helst och frukosten var mumma så tack Becka som gjort allt det för kära op3b. På frukosten tog dom flesta det lugnt och bara drack champagne men vi var allt ett litet gäng som hällde i oss en massa haha det är ju meningen! I skolan träffade vi lärarna och åt frukost och lyssnade på pinsamma lärare som sjöng och spexade men det kan dom nog skippa nästa år haha för det sög. Sedan sprang vi ut och där träffade jag min underbara familj , släkt , älskling och vänner som hängde så himla mycker saker på mig så att jag höll på att tippa över haha tack. Promenerade ner till fallen och där började vagn åkandet fast vi hade en ganska så liten vagn så var den ändå grymmast och vi hade ju så jävla kul i den. Man ville verkligen inte att det skulle ta slut men det gjorde det och då var det dags för att gå ner till lokalen där vi hade student middag med hur mycket mat och dricka som helst och massa presenter. Tack för alla fina saker , blommor och alla tusenlappar jag fick haha det uppskattas. :)

 














 
 







 
 

































 











Håller tal från klassen till vår mentor och självklart börjar jag lipa haha ....





Tack för en sån super rolig och underbar student. Tack till alla som gjorde denna dagen till en av dom lyckligaste i mitt liv. Kommer aldrig glömma vad vi har gjort under dessa tre år och verkligen aldrig denna dag! Måste bara säga en till gullig sak min lillebror hade gjort en minnes låda på träslöljden till mig som jag ska ha alla kort och saker från studenten som han även hade lagt pengar i haha tack så mycket kiddo. Och en annan grej var att Sebbes mamma skickade blombud till mig och alla rosor och blommor var rosa i olika nyanser. Så söt hon är så tack Mona :)

Op3b dessa tre underbara år

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-05 01:41:16 3 KOMMENTARER




Jag och Irena i ettan haha fan va små vi är och jag är blond!





Denna tog vi på skolaavslutningen i ettan vi hade avslutnings fest hos mig och jag hade precis klippt mig och färgat håret brunt igen. Men ååh så små och söta vi var då haha. Den kvällen var en av dom härligaste dessa tre år. Jag var verkligen dyngrak och det var närmare 30 graders värme och jag deckade i en rondell i Gbg med en resväska haha!



Kim och jag i tvåan vi tog alltid massa kort och tjata om bloggar och hur framgångsrika vi skulle bli.



Det var inte många som uppskattade idrottslektionen men jag gjorde haha!



Åh vill tillbaka tvåan var verkligen den bästa tiden !



Laki och jag i tvåan



Jag och Kim











Som ni ser joinade Elin vår ölbrännboll i slutet av tvåan haha och hon älskade min klass :)




Trean började och jag hade fått körkort under sommarlovet så det blev ett par hundra donken resor under det här året och det syns ju nu på kroppen haha men fan va kul vi har haft med min bil alltså.







Bakade till klassen vid jul hemma hos Becka.













Kim fyllde äntligen 18 och det började med förfirande hemma hos mig sen gick det bara ut för på Max.









Älskar denna hårfärg jag hade då men man förstör ju alltid som vanligt ...



Kan inte ens räkna hur många fika studer vårt gäng har haft tillsammans.











Vi hade även en jul förfest hos mig haha fan många fester hos mig men roligast är alltid vid sommarn.

























Nisse vann utmaningen perfekt för oss som går ut i år :)



Sista resan med Op3b :(

























Sista utgången med gänget innan studenten :(









Och nu om ungefär två timmar ska jag stå i min vita klänning och vita mössa och dricka champagne med klassen en sista gång och jag sover fan inte! Inte ens någon idee att sova ju ... Jag kommer vara ett vrack imorgon.

Kan inte sova

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-05 00:44:19 0 KOMMENTARER

Jahopp ska upp klockan 04.00! Gosh kan inte sova är för spänd haha så jag har precis kollat klart sista avsnittet av The Hills för den här säsongen och jag kan lova att jag har gråtit. Bästa avsnittet hitills och vet ni var Kristin Cavallari är tillbaka från Laguna beach om ni minns. Hon kommer verkligen komma med drama haha hon är ju för fan galen men så jävla härlig. Så längtar till hösten redan nu fast sommaren knappt börjat haha. Ne nu ska jag väl försöka somna kanske?


Ser söt och oskyldig ut men nej nej galen tjej haha ....

Fan va nervös jag är!

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-04 22:23:55 1 KOMMENTARER

Tummen upp för alla underbara klasskamrater som har gjort i ordning vagnen tills imorgon. Jag kunde inte vara med för att jag fick reda på att pappa antagligen blivit hjärtsjuk så jag har fått vara till hjälp hemma idag så det känns inte så bra. Och just idag. Man märker på han att han är nere och ledsen. Han orkar inte riktigt anstränga sig han orkade knappt blåsa ett par ballonger min stackars far :( Hur ska man orka fira när man vet att ens egna pappa mår dåligt ? Och värdet suger ju bajs det ösregnar ner hela tiden men vi får hoppas det klarnar upp tills om några timmar då man sitter på champagne frukost med klassen. Åh jävla pirr i magen jag kan verkligen inte sova !!! Kan inte sluta tänka på pappa heller som inte orkade hjälpa till i lokalen efter en stund men vi fick iallafall i ordning på den så nu är den tjusig. Nej nu ska jag väl börja förbereda mig för morgon dagen. FY FAN VAD JAG ÄR BRA!!!! OP3B imorgon gäller det!!!! :-) :-) :-)
 




Bilder snodda från KimIam.blogg.se :)

vädret

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-04 18:19:13 2 KOMMENTARER



Vi får hoppas att vädret åtminstonde ser ut så här imorgon för på dom andra sidorna ser det väldigt regningt och mörkt ut tyvärr. Vilken otur! =(

en dag kvar ....

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-04 18:16:17 0 KOMMENTARER

Nyss hemkommen eller aa för en bra stund sen egentligen och det spöregnar ute! OMG imorgon tar jag studenten och jag vill ha sol och värme , snälla? Mamma bakar iallafall för fulla muggar och all bakning går fel så hon tror att ugnen börjat paja. Perfekt en dag innan! Haha så är det jämt. Vi ska iallafall ner till lokalen strax och sätta upp bord och duka fram all pynt och sånt. Självklart går allt i vitt, rosa och lila för mig :) Massa fjärilar och annat krims krams som jag gillar eftersom det är surt att man inte kan vara hemma när man har så stor släkt så dår får man ha lokal som är så himla opersonligt tyvärr men men hörs sen.


En del av pyntet sen har vi massa blommor , ljus , kristaller , dukar osv. så det blir nog fint eller vi får iallafall hoppas att något går bra imorgon :)

Bakning

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-03 23:49:30 0 KOMMENTARER

Glömde ju berätta att jag och älsklingen bakade för studenten idag haha för att det inte skulle bli så mycket att göra imorgon. Vi gjorde fiffi rutor eller det kanske heter chokladruta med rosa strössel of course. Det fick bra till en början och vi samarbetade och tyckte den va absolut perfekt men sen när den var klar var den tunnare än ett knäckebröd hahaha. Inte så lyckat med andra ord. Hade tydligen förväxlat 3 dl mjölk och 6 dl mjöl och gjort tvärtom så den var helt vattnig så vi åt en liten bit av den och höll på att dö så det blir att baka om imorgon tidigt på morgonen. Nej nu ska jag mysa med min så söta älskling som har hjälpt mig och mamma så mycket idag. Tack min egna lilla cupcake HAHAHA. Sov gott :)

bling bling

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-03 23:24:30 3 KOMMENTARER

Haha ser ni min skylt jag har blingat upp med diamanter och fjärilar! Kunde dock inte göra skylten rosa eftersom den är orange (bläääää). Så det hade skärt sig för mycket men jag gjorde det bästa av situationen och satt på så många diamanter jag kunde hitta haha så nu är den är den lite mer mig så att säga men har dock inte skrivit mitt namn och klass än för tänk om man skriver fult eller snett eller något annat haha panik! Jaja men det blingar mer i verkligheten men min kamera suger så därför syns det inte på korten så värst bra :-)

Jag just nu ....

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-02 23:26:46 2 KOMMENTARER

Precis hemkommen från en ölbrännbolls kväll med klassen. Anledningen till varför jag är hemma så tidigt är för att bussarna går så sjukt dåligt och jag orkar inte cykla och dylikt så jag fick skjuts hem av en klasskompis. Dom andra sitter väl fortfarande och krökar för fullt haha men jag är glad att jag är hemma för imorgon ska vi alltså några i klassen iväg till soptippen och leta väggar till vår studentvagn för annars får vi åka i en bur :( Åh dessa strul 3 dagar innan studenten det är ju inte klokt! Men vi ska försöka rädda den så wish us good luck people. Har druckit , grillat och spelat kubb och brännboll ikväll men mer om det imorgon när alla bilder lagst in för nu ska jag äta kvälls mat till mina öl jag fick kvar :)



Jag ligger här i mina rosa nattijamas :)

pink love

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-06-01 18:34:49 3 KOMMENTARER

Hej alla godingar idag är det strålande väder så det är lika med strålande humör. Började dagen med att lämna in alla böcker och städa ur skåpet sedan hade vi klassmöte för sista gången där vi planera får förfest vecka haha. Kan ni fatta att det är fyra dagar kvar till studenten !?!? Efter mötet satt vi på E.house uteservering och glassade i flera timmar och det avslutades med en glass med gänget ute i solen. Nu är det meningen att jag ska vara på work men jag har glömt mina jobb nycklar någonstans så det var väl inte så bra men får ringa the boss imorgon och förklara. Var även och hämtade ut min student skylt som blev ganska söt ändå trots att den är orange haha men jag har pimpat till den med diamanter och fjärilar jag har klistrar på men det får ni se lite senare. Nu ska jag fortsätta klistra på alla hundra strass stenar på min balklänning :)




Mina nya härliga rosa skor som kom idag också ... jag älskar.