BB

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-03-27 20:34:33 0 KOMMENTARER



hej gårdagens smink




på söndag byts klackarn ut mot converse - hääärligt

Äntligen har jag tagit en dusch efter många om och men. Tog till och med en powernap idag , då börjar man bli gammal om man inte orkar festa en dag längre haha. Det var länge sen jag kände mig så här seg men det är ju bättre än att vara bakis och må illa. Nu sitter jag med en liten godispåse och en salamismörgås och väntar ivrigt på att BigBrother ska börja. Heja Vanessa!

birthday bash

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-03-27 15:37:08 1 KOMMENTARER



Igår firade vi lilla Becka som äntligen fyllt 20 år i  torsdags och det började med en förfest hos mig , middag på Butlers och dans hela natten lång och en stor kebab som ett bra avslut på kvällen =) Hihi jag fastnade inte på kort igår eftersom jag agera fotograf och det är jag glad över idag. Sitter fortfarande med lösögonfransar och gårdagens smink och ser allmänt sliten ut och borde ta pallra mig till duschen .. om jag bara orkade.

Poweryoga

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-03-17 20:40:10 0 KOMMENTARER

Igår var det onsdag = värsta dagen på veckan för mig då jag jobbar på två ställen. Igår sa kroppen stopp så jag somna innan BB ens börjat. Efter jobbet idag så gick jag och Åsa på ett poweryogapass som var rätt så intensivt kan man säga hahaha då jag spydde så fort jag kom utanför gymmet! Hur klen är man inte då!?!? Vet att det inte hade något med passet att göra men det bidrog väl. Så går det ibland ... Imorgon är det äntligen fredag och jag är ledig och massa saker måste hinnas med. Tvätta , städa , träna / sola , åka till Överby med Åsa. Sedan träffa upp Becka och Kim för tidig middag och öl på Olearys och sen på biopremiären för ' Hur många lingon finns det i världen ' som verkar vara awesome. Sen är det bara jobb som gäller för mig i helgen.
Gillar denna bikini från H&M dock är inte underdelen något särskilt

sorry

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-03-15 22:04:05 0 KOMMENTARER



Tisdag kväll och jag är tröttare än min granne på 80 år. Idag var jag ledig det var gottans eftersom jag och Sebbe satt uppe halva natten hihi. Träffade Åsa och vi stack till gymmet och efter det träffade vi upp Becka och fikade som vanligt. Skräll! Nu är det dags att sminka av sig och kolla på BB med ett glas oboy =)

Inte piggelin idag

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-03-13 15:11:24 3 KOMMENTARER

piggelindrinken som blev jätte bra



kortis ja ....









vad störande att jag gör samma min , pose och peacetecken på alla bilder!!

I brist på nya bilder från denna ''lugna'' helg så kom jag ju på att bilderna från förra helgen fortfarande var kvar på kameran. Idag är det söndag och jag har passat på att träna lite och till med Sebbe var med på det hihi. Nu vill jag verkligen komma i form och få muskler så nu måste jag verkligen sluta med all skitmat en gång för alla men det är ju så svårt :/ min kropp klarar sig inte en dag utan det onyttiga tråkigt nog. Skärpning Ida!

mår som man förtjänar

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-03-12 15:09:38 0 KOMMENTARER



Lördag och det känns som jag har gått rakt in i en vägg. Kanske för att vi hade vinkväll hos mig igår och självklart använde jag inte min kamera som funkar igen!! Det blev ett glas eller två för mycket och idag mår jag som jag gör. Dock inte så farligt som det låter utan är mest trött och hela denna lördagen ska jag bara slappa för mig själv för en gångs skull. Ingen sambo , ingen hund eller något och det är gott det med ibland =)

Vill ha

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-03-09 19:17:34 1 KOMMENTARER

 



Vilka skönheter som dock inte finns i min storlek.
Jag vill ha dom! Minus för strasset på klackarna bara ...

Alice

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-03-09 19:15:26 0 KOMMENTARER



Snusk väder det har varit idag all regn och slask har förstört mina converse helt så nu måste jag verkligen köpa ett par nya haha. Onsdagar är jobbiga dagar eftersom jag jobbar alltid på båda jobben då eller ja oftast. Men imorgon är jag ledig och jag längtar. Ska träna , sola , tvätta ( varför gör man alltid det när man är ledig ? ) och fika med mina homeboys/girls hihi. Nu inväntar jag mina två hjärtegull som ska komma hem och mysa.

The partysquad

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-03-05 18:03:07 1 KOMMENTARER





Sitter här nästan helt färdig och Kim kom precis. Vi ska smälta piggelin med vodka och göra drinkar av det ikväll whoop whoop. Idag var det sånt härligt vårväder så jag blev så sugen på att slänga min vinterjacka och ta på mig skinnjackan med päls. Åh tänk om man kunde gå med bara ben redan nu men nej så tidiga ska vi inte vara utan det blir ett strumpbyxor till så tat det lugnt haha. All in ikväll som vanligt och imorgon mår vi buu =)

take care

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-03-01 17:10:21 1 KOMMENTARER

Åh äntligen fick vi träffa Shilpa efter ett långt break och lika fin som vanligt
var hon. Fikade , skvallrade som tjejer gör och gick en runda i butikerna.
Fick köpt mig lite hårprodukter som behövs kan jag lova
( borde även boka frisörtid ) och lite smink som alltid är nyttigt att byta ut.




jag lever på EHs kladdkaka och varma choklad :/



den rosa saken är ny för mig men den ska jag tydligen ha till mina extensions
när jag väl använder dom och sen bästa hårinpackningen från goldwell

ska testa med dessa lösögonfransar för en gångs skull , pilligt känns det som

Fika times ♥

Kategori: Allmänt Publicerat: 2011-03-01 13:14:29 1 KOMMENTARER



Just i denna minut springer jag runt som en yr höna och vet inte vad jag ska ha på mig!!! I-LANDS PROBLEM HÖRRNI! Ska bara ut och fika med mina fina ladys Åsa , Becka och Shilpa som är hemma i lilla Trollis för en gångs skull. Hon har ju svikit oss för storstaden Stockholm men denna vecka har hon hittat hem igen =) Kommer bli en massa kaffe och tjöt som vanligt. Ska även kika lite i affärer det är säkert någon mer som vill skulle jag tro. Men just nu sitter jag fortfarande i mjukisbyxor och gosar med the dog. Hörs sen peeps!