tummen upp

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-01-26 20:40:32 2 KOMMENTARER

Jätte länge sen jag bloggade ser jag , har inte haft tid eller ork livet är för bra för att ens hinna sitta en sekund vid datorn. Äh vilken skämtare jag är ha ha , '' jag är mig själv iallafall ''. Helgen var ganska rolig , Sebbe var med min familj och bowlade på buddys och vi gick ut och åt efter. Jag var chaufför så älsklingen och mina päron drack och det va nog ett misstag att börja vid fyra och dricka för när vi sedan drog vidare till Edet , jag och älsklingen alltså haha så hade stackarn ont i huvudet. Det var iallafall jag , Sebbe , Elin , Johanna , Jaime , Marlene och Marckus som förfestade lite smått och sedan drog vi vidare till göta där det blev en massa onödigt tjafs , åh fy fan för att vara tjej ibland! Alltid en massa missförstånd och trams men jaja det är så det blir när olika personligheter krockar och och det är en miljon brudar på plats. På vägen till taxin hände det iallafall en pinsam sak , jag invigde mina nya klackisar på 14 eller 16 cm och RAMLAR alltså verkligen snubblar pladask på en grusväg och telefonen flög åt ett håll och drickan åt andra. Blödde som en stucken gris men det stoppade inte festandet haha jaja livsfarliga skor säger jag bara men snygga som bara den. Värt att ha skrapsår på knät nu ;) Hände en till pinsamt grej på jobbet idag men det tar vi sen för nu måste jag duscha innan lipstick jungle. Ciao

 

Världens sötaste

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-01-19 20:59:45 2 KOMMENTARER

bebis var på besök hos oss igår , hela söndagen spenderade Emma med sin farmor , farfar , faster och farbror och fick även besök av gammel farmor och farfar det va trevligt :) Hon hade blivit så stor hon satt upp för sig själv och lekte i sin egna värld och försökte sjunga med när hon spelade på sitt piano hon har fått av sin pappa haha det lät verkligen urgulligt man hörde bara ett litet pip när hon nynna med i melodin :)  
En söt liten rosa docka kom hem till oss men under var hon en tuff ac/dc tjej haha vad vi skratta åt den lilla tuffingen , pappa hade allt varit stolt :) Hände inte så mycket mer än att älsklingen kom och sov hos mig och vi tjocka oss på donken som vanligt. Kanske därför jag har sån smärta i magen var och varann dag ? För mycket att av dom onyttiga fetterna ... Har mått dåligt hela dagen magen har vänt sig ut och in och huvudvärk på det. Störtskönt eller inte.
Nu ska jag plugga lite för det är nog på tiden fast vi har praktik haha och försöka somna i tid ikväll om jag kan så jag kommer upp till praktiken imorgon. Sov gott :)







hela natten lång ... woooha

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-01-15 23:40:01 3 KOMMENTARER

Ett iskallt glas cola och en stor skål med godis och många många bloggar att läsa. Japp i det tillståndet är jag i just nu. Godiset har jag fått av älsklingen. Inte lite godis utan något kilo hit eller dit vill jag lova , perfekt för en tjockis som mig. (Ironi) Underbara du ... Praktiken började i tisdags och jag måste bara säga BÄSTA! Tiden flyger iväg och första veckan är snart gjord. Önskade att vi hade mer veckor praktik ... Och Kim självklart ska vi ta tag i projektarbetet , fika nästa vecka? panini eller kladdkaka bara att välja. Tråkig blogg ? Javisst när man inte vill ta bilder på sig själv 24/7 så blir den tråkig men så ego är jag inte , inte för tillfället iallafall kanske nästa vecka när lönen har dimpat in och jag kan fixa mitt jäkla hår då jävlar ska ni se haha , aja. Nu är det mer godis som gäller sen sängen , lunch lådan för imorgon är klar (tack mamma , ska bli gott med kött imorgon ) eftersom jag deckade vid fem idag och var tydligen inte kontaktbar och jag har bilen imorgon så där får jag 45 minuter sov morgon. Det gillar jag. Sov gott hönshjärnor det ska jag om jag somnar så att säga.



imorgon ska det solas börjar ju bli blek ... ja ni ser ju.

simning

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-01-09 16:24:31 5 KOMMENTARER

Fick tag på min handledare idag och fick träffa han. Han verkade jätte snäll så dom här fyra veckorna kommer nog gå jätte bra känner mig väldigt peppad inför praktiken nu iallafall och bara dagtid för en gångsskull. YES! 08.00-16.00 varje dag och inga helger det är skönt som bara den. Missade dock hela skoldagen som bestod av två lektioner eftersom jag hälsade på min praktikplats men vad gör det ? Det får skolan ta när dom inte ens kunde fixa den tiden åt oss på skoltid ...
Jobbade på snabb jobbet och sedan träffade jag Kim och Becka vi åkte och åt kyckling panini men den va dock inte så god men den gick ner. Sedan var det dags för badhuset för mig och Sanna och vi simmade faktist 30 längder vi tänkte simma 50 MEN ursäkta mig nu inget mot utländska killar nu men det är alltid dom som håller på. Vi fick inte va ifred dom simmade samtidigt som oss i slingan brevid , väldigt störande för man kunde inte koncentrera sig. När jag simma ryggsim så kände jag att bikini överdelen började glida upp och det gjorde den minst sagt. Hojtade till Sanna att hon skulle knyta fast den igen men vad skriker inte killarna då ? - Tjejen behöver du lite hjälp ? VA FAN TROR DOM? Noll jävla respekt. Tror dom på fullaste allvar att dom ska få komma och knyta den igen eller vadå? Sedan orkade vi inte med deras ögon stirrande i röven på oss hela tiden så vi bestämde oss för att basta men nej vi blev stoppade och dom frågade efter vårat nummer ? HALLÅ?! Jag blir så trött det är faktist för det mesta dom utlänska killarna som håller på så här har aldrig stött på någon svensk som håller på. Visa tjejerna respekt för fan! Nu ska jag göra smoothie med mamma.
 


styrketräning och simning två gånger i veckan , hello beach 09.

badväder

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-01-08 23:04:58 0 KOMMENTARER

Inte riktigt badväder än så badhuset får duga för jag och Sanna ska börja simma imorgon , ta tag i det här nu. Rätt kost och mycket motion i form av simning och massa lång promenader och lite träning förstås. Vi får se hur länge det håller jag hoppas på en lång lång tid framöver. Det jobbigaste är att komma ihåg speciellt när man är sån cheeseburger lover som jag är då haha. Nu har jag iallafall förberett mig för morgondagen , skolan , jobbet ,simning och sen ska jag och mamma ut på ärenden och sist men inte minst sola! Får se vad kvällen bjuder på också , tar det som det kommer orkar iallafall inte festa eller något i den stilen. Nu ska jag glupsa i mig sista chokladen och ost riskakor , sista dagen jag lovar.



 

christmas is over

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-01-08 19:56:39 0 KOMMENTARER

Tomten Emma var här under juldagarna och fick alla sina julklappar men hon gillade dock inte gåstolen det var nog lite för tidigt haha. Men visst är hon så söt att man bara vill äta upp henne , lilla sockerstopp :)





God morgon

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-01-07 10:17:07 1 KOMMENTARER

Fy och blää vad tidigt jag har gått upp idag va ? Gick och la mig sex , jag kan inte sova på nätterna längre det är så jobbigt. Hörde iallafall mamma och pappa åka till jobbet då bestämde jag mig för att kanske ta en tupplur hade ändå ställt klockan på åtta men jag kom upp nio så credd till mig för det är faktist lov. Har försökt få tag på min handledare eftersom praktiken börjar på måndag men han hade semester tills på fredag , lyckat. Konstigt att få en manlig handledare också kom jag på förut eftersom det är ett så kvinno dominerande yrke. Jaja men det ska bli spännande hoppas han är trevlig och ingen gammal surgubbe bara haha. Lillebrorsan rädda mig imorse kom ju på att jag hade klipp och slingtid idag men nada pengar eller jo men tänker inte lägga sista slantarna på frisören så han var snäll och lånade ut. Underbar lillebror :) Han ska få tillbaka det så snabbt jag får lön alltså om cirkus två veckor haha. Ne mina ögon svider och är röda. Kanske hinner ta en powernap på en timma ? Så får det bli visar bilder på huvudet sen.



jag hade tänkt att raka av mig håret på sidorna idag men det blir nog hela håret

Sebastian i ett nötskal

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-01-07 01:00:31 1 KOMMENTARER

Imorgon ska min kära pojkvän börja plugga igen ( det var på tiden höhö ) och han är så stolt och glad över detta och pratar bara om skolan just nu när jag pratar med han i telefonen. Han tvingar mig också att lägga ut en bild på han när han '' lagar '' grädde som han säger haha han i ett NÖTSKAL. Vi hade ju vårt egna lilla cafe här hemma på kvällen igår :)

Sebbe : Nu ska jag verkligen satsa , jag ska köpa en penna!
Sebbe : Vad är bäst en bläck eller blyerts ? Vad kör du på ?
Ida : Hmm ... jag kör på bläck !?  
Sebbe : Ja det är nog bäst annars måste jag köpa ett suddgummi också.
( som sagt väldigt glad över skolan )



kladdkaka med grädde , mums men inte gott med lätt grädde dock.

våren 09

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-01-06 20:36:27 1 KOMMENTARER

Isigt och kallt ute japp det är så det oftast är i januari månad som är så tråkig jag vill ha sol och värme. Ge mig åtminstonde våren tidigt i år det är nog många som håller med mig haha. Dags för duschen sen plugg , orkar egentligen inte.

-09

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-01-06 19:55:53 0 KOMMENTARER

Sitter och lyssnar på en ny bränd skiva som redan är repig tack vare bil stereon! Dricker ett glas cola och bara funderar på vad man ska hitta på. Jo jag borde egentligen plugga men det har jag inte orken till den kommer väl när som helst , jag borde träna men det har jag inte heller orken till. Hela lovet har gått ut på att lata sig och jag hatar det. Jag måste vara sysellsatt , jag vill jobba eller gå till skolan vad som helst bara jag får göra något jag vill inte ligga och sova till två på dagen. Tänk om fem månader tar vi studenten vad händer efter det ? Arbetslös? Nej tack jag ska fortsätta plugga dock blir det plugga upp betyg man slarvade med i början av skoltiden men det gör inget det är bara en termin på '' vuxen skolan '' då hinner jag fundera på vad jag vill fortsätta med. Lutar åt hudterapeut men då måste jag jobba en massa innan för den utbildningen kostar mycket mycket pengar haha.

2009 -

- Bättre betyg , skolan är prio nummer ett
- Studenten
- Balen
- Jobba och plugga vidare till ?
- Fylla 20
- Flytta hemifrån ?
- Flytta från Trollhättan ?
- Resa
- Uppfylla en i raden av många av mina önskningar haha



jag som hudterapeut ?

Remember the old days

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-01-05 18:14:24 3 KOMMENTARER

Minns ni den där perioden när man gick i högstadiet och man webbcama med folk och tog så '' snygga '' bilder haha jag minns det som det var igår. Kvaliten sög och ljuset var kasst och man tyckte man va så snygg. Hittade min gamla webbkamera idag och gamla bilder ändra från åttan haha. Roligt var det och kolla på dom gamla bilderna det kommer ju upp en massa minnen och jag kan ju säga att nästan alla går igenom en sån där så kallad '' fjortis '' period  :)



syns det att jag ska fylla 20 om några månader haha , herregud.

Ta till med saxen

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-01-04 23:17:14 5 KOMMENTARER

Jag får oftast frågan om jag har löshår eller inte och jo det har jag , tyvärr. Haha men vem har inte det nu för tiden ? Gillar inte att gå runt och säga att jag har det men man kan ju inte dölja det för alltid för jag ser ju själv på en gång om någon annan har för topparna är alltid annorlunda på löshår dom ser lite tunnare och slitnare ut tyvärr haha men man kan allt hålla liv i dom. För det första färga inte löshåret om det verkligen inte är kris , jag gör det ibland när jag köper nytt hår och det inte är riktigt i den färgen som jag har men gör det inte allt för ofta speciellt inte blondt som sliter så mycket. Men måste det göras så är det bäst att använda en bra hårfärg och av tyskt märke för dom ska tydligen vara bäst.



Köp alltid äkta hår och inte syntet hår som du inte kan göra något med för det håller inte i längden. För att fästa löshåret använder jag clips och det är små spännen som man syr fast håret på. Smidigt och skonsammare mot håret , man kan ha i håret precis när man vill / hur mycket man vill och man slipper sova med det för det är inte det bekvämaste.  


När man stylar håret med en lock eller platttång tex är det bra att ha en produkt som skyddar mot värmen.
Jag använder en jätte bra produkt från Schockwaves och det räcker med en jätte liten klick på topparna för tar man för mycket så kan det snabbt se fett ut och vänta någon minut innan du börjar med den varma tången.


Ta aldrig den varma tången mot hår som har hårspray , gele eller mousse i för det sliter på håret jätte mycket och det blir risigt på en gång. ( Ett varnings tecken är när du ser att det kommer varm ånga från håret eller plattången )




För att göra fina '' naturliga '' lockar använder jag alltid plattången istället för en locktång. Med en locktång får man alltid korkskruvar och man får hålla på att kamma ut lockarna för att få det att se naturligare ut men med plattången kan man bestämma själv hur dom ska se ut men använd alltid en smal plattång och ingen sån där gammal från 90-talet.

Just nu har jag blonda slingor i håret och ett tips gör inga slingor hemma! Frisören vet vad dom gör , jag har gjort slingor hemma allt för många gånger och dom blir aldrig som man vill. Jag som vill ha jätte ljusa slingor i håret nu i vår har fått tipset att göra det stegvis och inte göra det jätte ljust på en gång för att förstöra håret och precis så ska jag göra. Ibland kanske man inte är så nöjd över vad dom har gjort i håret och kanske tycker att det inte blev så blondt som man hade hoppats på och istället blev det mot det gula hållet. Så blir det nästan på mig jämt , tyvärr. Men då finns det silvershampoo som är räddaren i nöden. Det tar bort det gula i håret , men vill man dock inte bli för '' silvrig '' i håret ska man bara ha i silvershampoot någon enstaka minut eller två det räcker faktist.



Det finns speciella shampoon och balsam till löshår men jag använder samma produkter till håret och löshåret och det går lika bra tycker jag. Viktigaste är att man alltid tvättar löshåret om man har haft i hårspray tex så att det inte förblir så där risigt och borsta inte håret när det har en massa gammal spray i det. Jag använder en bra och billig inpackning för både mitt hår och löshåret minst en gång i veckan. Ha det som en söndagssyssla så kommer du alltid ihåg det haha.



Självklart slits håret lite av att ha spännen i hårbotten och det är därför viktigt att hålla sitt egna hår i liv så som man gör med sitt löshår. Tvätta inte håret för ofta det måste tillåtas att få vara fett ibland , färga inte hemma och färga inte för ofta , inpackning minst en gång i veckan och toppa håret väldigt ofta. Hår växer ut så var inte fega med saxen som jag har varit tidigare :)

Dresses

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-01-04 19:16:19 0 KOMMENTARER

Gud så söta är dom värda att klicka hem kanske ?
Älskar den svart/rosa den skulle nog passa som en smäck haha



Nelly.com

Alla älskar shoes shoes

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-01-04 19:09:24 4 KOMMENTARER

Det skulle vara titeln på min singel om jag sjöng så att säga haha lite svengelska är aldrig fel. Lovet har varit det tråkigaste någonsin! Buuuh har inte gjort något , har knappt jobbat något förutom första veckan så jobbet RING MIG.
Jag och älsklingen åkte ut på nyår på en ''fest'' , drack några cider och fick feber så det var väl inte så lyckat haha men det va kul att komma ut när man hade legat inne i flera dagar fast det bara va plutten som var sjuk men det va mysigt. I fredags tog jag igen nyåret kan man säga haha åkte hem till Johanna och Paulina vi gjorde oss i ordning och drack några groggar , åkte sedan till Anna - Karin  där det blev för många groggar kan jag lova. Brukar inte dricka sprit det är inte min grej men den här gången gjorde jag det och jag säger bara pinsamt värre men sånna dagar får man ha ibland haha det är ju inte ofta det händer att man blir så dyngrak. Lördagen var jag bara med älsklingen vi degade bara och idag har jag träffat Elin en stund vi var och åt tjockis mat på donken förstås , skulle solat också men det gör jag imorgon innan eller efter jobbet. Och vet ni vad jag har varit duktig jag har inte klickat hem något nu på ett tag men nu var jag bara illa tvungen att klicka hem ett par häftiga 14 centimeters klackar för att fira haha men nu är det dags för ett glas cola och tv alltså lat söndag med andra ord :)