HJÄLP! HAHAHAHHA

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-03 21:51:17


Va fan jag sitter och kollar på desperata fruar i lugn och ro och ser att lilla tjejen Alice juckar som en jäkla tok mot hennes gosdjur pandan. ( Som är större än henne ) Alltså är det normalt för att vara valp eller är det jag som är helt dum i huvudet ? haha men hon är ju inte ens fem månader min lilla bebis. USCH va äckligt men jag kan inte sluta skratta! HAHAHA ...

Postat av: Tova

Små hundar mognar mycket fortare än stora hundar och juckandet är inget direkt "sexuellt" just nu. Men ser du att det hela övergår till ett maniskt eller i ett mer besatt beteende eller om hon blir utmattad och flåsar så ta leksaken i från henne och lägg undan den tills on lugnat ner sej för det är inte sunt för henne. Men jag tycker du och din söta Alice borde gå en valp kurs där du kan få massa nyttiga och bra råd och svar på dina frågor och sen träffar ni ju massa andra små hundar och människor det är faktiskt kul och man lär sej massor det tror jag både du och Alice hade uppskattat:)

Och förresten fin blogg du har



Här är en länk som du kan gå in på där det finns massa roligt kurser du kan gå på med din hund.



http://www.vanersborgsbhk.se/

2009-11-04 @ 14:44:50
URL: http://www.vanersborgsbhk.se/
Postat av: Tova

http://www.vanersborgsbhk.se/

2009-11-04 @ 14:55:45
Postat av: Anonym

Ps. Här är ett skit bra forum där man kan läsa och fråga precis vad man vill om hund, dock ett chihuahua forum men det spelar ingen roll :)



http://www.chiforum.se/

2009-11-04 @ 15:35:09
Postat av: SannaaCarola

haha jaa :D

2009-11-04 @ 17:49:09
URL: http://sannaacarola.blogg.se/
Postat av: Ida

Jaha okej det var väldigt skönt att höra att det inte var ovanligt för att vara så liten :) Ja vi funderar på att gå någon kurs med henne och det skulle nog vara skönt för henne att träffa andra hundar för hon är väldigt rädd att träffa på andra hundar ute och vill inte riktigt hälsa efter det att hon blev biten.

Tack så mycket för tipset förresten :D

2009-11-05 @ 14:41:52
URL: http://daemiilia.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: