Nattbloggar.

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-24 00:07:20




Förstår inte alls varför folk facsineras över tex Victoria Beckhams kropp för det är ju bara skinn och ben?! Visst är det fint att vara smal men det är inte finare eller finast! Speciellt inte om det har gått till en överdrift och man svälter ihjäl sig för att man vill att revbenen ska synas och det ska se ut som kroppen snart ramalar isär för det är varken hälsosamt eller snyggt tjejer!



Det här är vackert! Så ska en riktig kropp se ut. Bröst och rumpa men det behöver inte direkt vara XXL men visst är det vackert med former ? Och ni tjejer som säger att en liten rumpa är '' gullig '' säger så för att ni måste för att ni inte har något annat att säga när ni inte har någon junk in the trunk men det är bara att äta ett par Big Mac så är den snart där. Kvinnorna ovan ser riktigt hälsosamma och vackra ut och det är så det ska vara och inte ett vrak!

Postat av: Anna-Karin

Visst är det vackert med former, men ändå inte mer "rätt" än spinkigt.. Alla ser ju trots allt olika ut och det finns många som inte kan få former ^^:)

2009-11-24 @ 00:23:25
URL: http://dayream.blogg.se/
Postat av: Ida

Nej precis har aldrig sagt att det är mer än rätt heller men att man ska ha lite kött på kroppen så att man inte ramlar isär ;D



Alla kan få former , finns ingen människa som inte kan gå upp i vikt. Bara att vissa är smalare än andra naturligt och det räcker med något kilo hit eller dit för att skapa sig ett par former för man behöverj u inte ha Beyonces kropp för att räknas som att man har ''former'' :)

2009-11-24 @ 01:17:49
URL: http://idaemiilia.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: