VS

Kategori: Allmänt Publicerat: 2009-11-21 00:46:37




( Ett litet sneak peak får ni )

Ååh jag kollade precis på Victoria Secrets årliga underkläds show och dom är lika bra varje gång. Det har blivit en tradition att kolla på dom varje år och jag vet inte i hur många år jag har följt det. Och Heidi Klum som precis fött barn för några veckor sen var med! Dock visade hon typ ingen hud så egentligen ingen big deal haha. Det negativa med årets show var artisterna och musiken överhuvud taget och dom nya modellerna! Usch inga hotties direkt förutom deras kroppar och hår men ansikterna var inget att hurra för. Nu är det sovdags :)

Postat av: Kim

Men vad fan var de för fel på musiken i år? har ingen lärt sig att BEP inte kan sjunga live särskilt bra.. och när den där kyrkokören stog på scen, de tog fanimej priset. Speciellt med tanke på att de modellerna bär inte är särskilt kristerligt hahaha! xD

2009-11-21 @ 12:04:21
URL: http://kimiam.blogg.se/
Postat av: Ida

HAHAHAHA fy faaan Kim det var bra sagt! Amen!

Usch alltså Fergie borde byta karriär hennes röst funkar verkligen inte live ... Nej musiken gjorde showen sämre faktist :/ är det ingra bra artister som vill vara med i VS längre eller vad är det som händer!?!?!

2009-11-21 @ 12:20:09
URL: http://daemiilia.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: